Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Bekijk alle testimonials

Sarah P
Groupon

Prima site, je kunt er veel op doen, zien & lezen en veel vergoedingen!
Nog geen slechte ervaringen mee gehad en gebruik het al een tijdje!
Leuke webshops met veel kortingen
Veel dagdeals en gratis aanbiedingen.

Bahar R
Groupon

Leuke site waar je de korting echt krijgt.
Jammer dat je alleen per 25,00 euro kunt laten uitbetalen. Verder kun je leuke cashback verdienen door eerst te kijken of je je online aankoop via deze site kunt doen.

Marga H
Groupon

ladycashback is een stabiele eerlijke site waar je een aardig centje kunt bijverdienen.
ze betalen netjes op tijd en correct uit. .ik zelf heb al een aardig centje bijverdiend. Ik raad dan ook iedereen aan om lid te worden van deze site .

Peter B
Groupon

Ik had niet verwacht dat dit zo makkelijk zou zijn. Tussendoor een enquête invullen of even een review schrijven. Je kan per echt wel een aantal euro’s verdienen! Bij elke bol.com bestelling krijg ik ook een cashback.

Kim V
Groupon

Het is echt noet moeiljk om te doen. En je kunt zelf.weten wanneeer je wat doet. Zoals mails.klikkem als je je bvbm verveeld en je verdient er nogbwat aan. En in deze dure tijden helpen alle beetjes

Hanae C
Groupon

Jarenlang ben ik al lid van Ladycashback en het bevalt goed. Ik kom veel kortingen tegen en leuke spullen. Ook de vergelijking pagina geeft goede inzicht en kun je goed mee besparen. Een aanrader dus.

Ahlam L
Groupon

ik ben al tijdje bij ladycashback en ben heel tevreden want zo kan ik geld sparen en zou zeggen tegen iedereen doe mee en spaar geld door mee te doen met ladycashback.je kan ook via schoppen iets kopen daar verdien je ook geld mee

Sarah H
Groupon

Ladycashback is een top spaarprogramma voor al de mensen die veel online producten kopen. Je krijgt geld voor het aanklikken van banners en e-mails, Daarbovenop kan je ook heel eenvoudig geld terug krijgen van al je aankopen op het internet.

Caroline R
Groupon

Ladycashback is een top spaarprogramma voor al de mensen die veel online producten kopen. Je krijgt geld voor het aanklikken van banners en e-mails, Daarbovenop kan je ook heel eenvoudig geld terug krijgen van al je aankopen op het internet.

Sabine G
Groupon

Super eenvoudig manier om op de hoogte te zijn van alle aanbiedingen en ook wat bij sparen. Gemakkelijk website waar je van alles op kan doen. Het is echt een aanrader ,het kost niet veel tijd per dag.

Nancy B
Groupon

eindelijk iets gevonden waar je wat mee kan en alles in je eigentijd en geld verdien met je vaste shops beter kan niet in mijn ogen
super programma en je verdient er ook nog eens geld mee als je via hier besteld dus alleen maar een win win situatie

Berry R
Groupon

Via via kwam ik terecht bij Ladycashback en het is een gemakkelijke manier om een extraatje te verdienen. Dus als ik dan s'ochtends voor werk niks te doen heb kan ik enquêtes invullen of op links klikken, lekker simpel en heel leuk!

Daniëlle K
Groupon

Ladycashback is een leuke site waar je door middel van enquetes invullen je mening kunt geven en sparen voor punten die je om kunt wisselen in geld. Ook kun je bedrijven beoordelen en in aanmerking komen voor cashback bij webwinkels

Lee W
Groupon

Ladycashback.nl ie een site waar je je vooraf bij aanmeld. Hierna kan je bij heel veel site een cashback korting krijgen. Dit loopt hardop. Dus... doe ook mee. Binnen no time heb je een leuk bedrag bij elkaar gespaard.

Marcia D
Groupon

Spullen bestellen en vakanties boeken doe je toch. Waarom dan niet met wat cashback? Ik vind het makkelijk werken en ik vind het ook erg leuk om via ladycashback nieuwe webshops te ontdekken. Even een vakantiekiekje als foto.

Close
2,00% CashCoins
Euromaster: 20% korting op alle remmen
Code:
visit register click click