ONTVANG 1,50% CASHCOINS MediaMarkt
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Bekijk alle testimonials

Daniëlle K
Groupon

Ladycashback is een leuke site waar je door middel van enquetes invullen je mening kunt geven en sparen voor punten die je om kunt wisselen in geld. Ook kun je bedrijven beoordelen en in aanmerking komen voor cashback bij webwinkels

Lee W
Groupon

Ladycashback.nl ie een site waar je je vooraf bij aanmeld. Hierna kan je bij heel veel site een cashback korting krijgen. Dit loopt hardop. Dus... doe ook mee. Binnen no time heb je een leuk bedrag bij elkaar gespaard.

Marcia D
Groupon

Spullen bestellen en vakanties boeken doe je toch. Waarom dan niet met wat cashback? Ik vind het makkelijk werken en ik vind het ook erg leuk om via ladycashback nieuwe webshops te ontdekken. Even een vakantiekiekje als foto.

Saskia G
Groupon

Lady Cashback is een leuke manier om allerlei aanbiedingen te zien en ook nog eens wat bij te verdienen.. Ik vind dit echt een hele fijne manier om lekker rond te kunnen neuzen op allerlei webshops..

Alena R
Groupon

Zeer tevreden over je krijgt een kleine aankoop terug. Ik shop veek op bol.com dus voor mij is het erg handig. Je kan shoppen op diverse winkels fat is erg fijn. Vaak heb je ook acties waar je meer geld voor krijgt

Helma W
Groupon

Hele leuke manier om een centje bij te verdienen
Vooral als je overdag lekker thuis bent of gewoon tussendoor. Hoe makkelijk is het en kan het zijn..om op deze manier tijdens een kopje koffie een enquête in te vullen of mailtje sturen te lezen!

Marlous V
Groupon

Het is een fijn spaarprogramma. Wel jammer dat de enquêtes vaak niet werken of dat je wordt uitgescreend. Wel lekker veel mails met vergoeding, dat spaart lekker door. De cashback acties werken ook erg goed en zijn snel verwerkt

Samantha V
Groupon

Gebruiksvriendelijke en betrouwbare website. Erg variërend doordat je mails kan openen, er zijn leuke enquetes, en wie weet win je de jackpot. Voordat je het weet kan je al laten uitbetalen. Zeker een aanrader!

Serkan B
Groupon

Fijne manier om een centje bij te verdienen
Vooral als je overdag lekker thuis bent of gewoon tussendoor. Hoe makkelijk is het en kan het zijn..om op deze manier tijdens een kopje koffie een enquête in te vullen of mailtje sturen te lezen!

Daantje J
Groupon

Leuke site om wat bij te verdienen door te klikken en cashback te krijgen via aankopen. Betrouwbaar en geen irritante accountscore. Betaald vlot uit. Ik kan het iedereen aanraden om een account te nemen.

Petra P
Groupon

heel handige en toffe site omdat het mensen helpt met besparen en kleine verdiensten maken. Ik vind het eigenlijk wonderbaarlijk dat dit mogelijk is. Het is een heel toffe site waar ik graag mijn tijd op spendeer. Ik ben tevreden.

Natasja M
Groupon

Hele fijne spaaractie
Heel eenvoudig toe te passen
Je ziet meteen wat je cashback is
Duidelijke en overzichtelijke site
Heeft veel acties en is bij veel shops aangesloten
Een fijne site om wat centjes te sparen

Lindsey V
Groupon

Lady Cashback is gebruiksvriendelijk. Simpele manier van extra sparen door dat je artikelen toch moet aanschaffen. Net gestart maar heb nu wel lekker gespaard. Mede door de veelzijdigheid van online winkels. Ik bestel altijd al via bol.

Hans D
Groupon

Leuke website. Zijn ook snel wat betreft aangevraagde uitbetalingen. In tegenstelling tot andere sites, hanteren zij geen accountscore, waardoor je steeds gedwongen wordt allerlei bestellingen te plaatsen.

Resi C
Groupon

Een leuke bezigheid. Op de kleintjes letten en plezier hebben. Winkelen is altijd al mijn hobby geweest. Tegelijkertijd kan ik invloed op het winkelaanbod uitoefenen. Dit lijkt me echt iets voor mij! Ik ben nu al begonnen.

Close
Tot 2,00% CashCoins
10% korting op je eerste bestelling bij YesStyle
Code:YESSTYLE
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Scotch & Soda Outlet
visit register click click