ONTVANG 4,50% CASHCOINS Welkoop

Bekijk alle testimonials

Robin H
Groupon

Zeer leuk spaarprogramma. Je kun makkelijker sparen door e-mails weg te klikken of banners weg te klikken. Je hebt ook nog leuke online onderzoeken waar je aan mee kan doen. Bij bestelling via een webshop krijg je een kleine vergoeding terug.

Christina V
Groupon

Wat een leuke site.
En net lid en gelijk een bon van mango van 25 euro gewonnen.
Die ik nog snel digitaal kreeg ook Mooi wat besteld . Mijn favoriete shops zitten er ook bij aangesloten. Leuk de kliks ook.

Angelique O
Groupon

Je verdiend snel geld
Vooral alles je iets koopt kan je cashback krijgen ben er super blij mee
Je kan heel goed sparen en hier hoef je geen account scoren te hebben dat is ook fijn echt een hele goeie site

Leny V
Groupon

Een hele leuke cashback website waar ik snel cashback kan verdienen als ik weer eens kleding of boodschappen koop. De cashback wordt vrij snel bijgeschreven in het opgebouwde tegoed. Oh ja, ze doen hier niet aan account score.

Renske V
Groupon

Ideaal en leuk om wat geld te besparen/verdienen. Zit nog lang niet op uitbetalingsbedrag dus dat duurt wel lang, maar langzaamaan kom ik er wel. Geld verdienen door aankopen te doen via site, klokken op links/emails etc. kost dus weinig moeite.

Shamilla V
Groupon

Ondanks dat het kleine vergoedingen per klik zijn loopt het leuk op! Ook als je cashback krijgt van shoppen! Zo word shoppen nog leuk! Bij elkaar toch zeker een leuk zakcentje verdiend inmiddels! Dat zet ik op de rekening en dat loopt lekker op!

Marianne D
Groupon

Ik ben helemaal tevreden over ladycashback. Mijn verdienste loopt lekker op door dagelijks te klikken, maar vooral door online mijn inkopen te doen via ladycashback en er wordt snel uitbetaald. Een aanrader dus!

Kluk K
Groupon

Een leuke manier om een centje bij te verdienen
Vooral als je overdag lekker thuis bent of gewoon tussendoor. Hoe makkelijk is het en kan het zijn..om op deze manier tijdens een kopje koffie een enquête in te vullen of mailtje sturen te lezen!

Petra M
Groupon

ik wil graag de mensen achter ladycashback een pluim geven omdat ik nog nooit na al die jaren dat ik lid ben van de site problemen heb ervaren en als ik een uitbetaling aanvraag dit dan ook prompt geschied

Magda R
Groupon

Ik vind deze app/ site helemaal top! Wat fijn dat je geld kan verdienen door mailtjes te kijken en soms krijg ik van novipion vragen die ik kan invullen en zo meer kan verdienen. En de kortingen zijn natuurlijk ook fantastisch!

Gonny D
Groupon

Leuke dit waar je met kopen via internet korting of geld terug krijgt.
Met lezen van e-mail banners,onlinetest panel geld verdient.
Meld vrienden aan en verdien samen bij de 25euro uitbetaling dus doen

Ardis Q
Groupon

Ik vind t een mooie makkelijke manier om iets extra's te verdienen als je normaal de advertenties voorbij ziet komen krijg je er niets voor rn nu met een kleine inspanning kan je er gewoon geld mee verdienen!

J. J
Groupon

Gratis geld verdiennen is helemaal top.
Dit door vragenlijsten in te vullen.
makkelijk verdiend tog, alleen sommige vragenlijsten worden doorgestuurt alleen is het soms niet geschikt voor jou door voorkeur.

Lotus P
Groupon

Elke dag de mails aanklikken en verdienen. Ik koop geregeld bij bol.com dus extra verdienen via ladycashback.
Wat wil een vrouw nog meer. Aanbiedingen zijn geweldig, en genoeg websites aangesloten bij ladycashback..

Jacks T
Groupon

Ladycashback is een fijne site hierdoor al wat euro's bespaart op verschillende aankopen waaronder mijn beautyproducten en verschillende uitjes. Wist niet dat zoiets ook werkelijk bestond want verdien ook met mailtjes klikken.

Close
tot 8,75% CashCoins
Gratis bezorging op alle bloemen en planten bij Greetz.nl
Code:BLOEMEN
ONTVANG 4,50% CASHCOINS Welkoop NHA
visit register click click