MediaMarkt

Bekijk alle testimonials

Ben T
Groupon

Ladycashback.nl, leuke site om makkelijk wat extra's te verdienen door het lezen van mails, klikken op banners of enquetes invullen. ook kun je gebruik maken van cashback via online aankopen bij aangesloten winkels.

Cindy
Groupon

Ik vind Ladycashback een leuke site waar je op een gemakkelijke manier een extra centje kan sparen. Ik zou anderen dit zeker aanraden. Je kunt bijv ook een extra krijgen als je via deze site bij een winkel iets gaat kopen. Echt heel leuk!

Safina K
Groupon

Ladycashback is een leuke site waar je veel op kan besparen en sparen. Ik heb al ee hoop enquetes kunnen doen en aankopen en krijg dan ook altijd iets aan cashback terug. Dus echt een aanrader! Ik ben niet die heel snel iets via ladycashback

Charlotte W
Groupon

Ik vind lady cashback een aanrader.
het is erg leuk om te doen.
De speciale acties zijn ook leuk.
Kost niet heel veel tijd. Pak een vast moment van de dag om het te doen. En heb inmiddels al veel click kunnen doen

Aardbei
Groupon

Het is BELACHELIJK leuk...
Gewoon geld verdienen door op websites spullen te kopen bijvoorbeeld.....
Dit is echt een aanraadertje
Ik heb dit gedeelt met meer dan 100mensen
Ik heb al veel geslaagd .

Jelke R
Groupon

LADYCASHBACK is ook zo een leuk spaarprogramma die het mogelijk maakt om een centje bij te verdienen Erg snel gaat het allemaal niet maar ja wie het kleine niet eert is het grote niet weert ,we doen rustig door met sparen

Chayenne L
Groupon

Ladycashback is super fijn. Je kunt er makkelijk geld mee verdienen zelfs door te shoppen. Voor de bedragen zijn bijgeschreven. op je account duurt wel lang. maar is wel
Makkelijk geld verdienen.

Marjon T
Groupon

Ik heb dit jaar al best veel geld verdiend door mee te doen aan Ladycashback en ik ontdek steeds meer manieren om extra te verdienen, dit is een hele leuke site. Als je meedoet met enquêtes krijg je nog meer

Berry S
Groupon

Dat heb ik nog nooit meegemaakt, zo'n hooge startbonus! Ladycashback geeft je maar liefst 7,50 bij inschrijving! Als dat een maat is voor de snelheid en het gemak waarmee je wat kunt bijverdienen op deze site, dan zou iedereen lid moeten worden!

Martina D
Groupon

een leuk extraatje! het is heel simpel... reclame aanklikken en weer wat verdient! of een enquete invullen... maar het handigste is nog de extra cashback punten bij aankopen via je favotiete webwinkels!

Thea Y
Groupon

Leuke manier van extra geld verdienen kost niets levert héél wat op vooral als je online iets besteld krijg je zoveel procent terug als je dan genoeg gespaard heb kan je het op jouw rekening laten storten

Jacp
Groupon

Ik heb nu bijna 25 euro gespaard. Lijkt misschien niet veel maar het is toch mooi meegenomen en ook nog eens leuk om te doen. De onderzoeken zijn ook leuk en vaak kan je mer korting dingen kopen, dat is ook niet gek.

Rebecca S
Groupon

Erg leuke site met mooie aanbiedingen. Daarnaast leuke acties om geld te besparen en te sparen! Ik ben nog niet ver, maar als ik zo door ga heb ik een leuk zakcentje verdient. Hoop dat er veel spaarmogelijkheden blijven komen!

Rozanna V
Groupon

Ladycashback in tegenstelling tot andere cashback sites geeft higere vergoedingen en heeft interessantere deals. Voor de zelfde webshops..ik klik wat e-mails dagelijks en shop online en bouw een spaarpotje op wat toch best aantikt.

Cynthia M
Groupon

Ik doe dit nu een paar jaar, en iedere keer zit ik al veel sneller dan ik denk weer aan een bedrag wat ik wil laten uit betalen. Een leuke spaaractie, en dat zonder al te veel moeite. Ik ben er blij mee!

  Expedia.nl
Close
tot 6,50% CashCoins
Tot 20% korting op lokaal bij Groupon Shopping
Code:KOUD
AliExpress
visit register click click