Dekbed-Discounter

Bekijk alle testimonials

Veronique B
Groupon

Heerlijk om op deze manier iets bij te kunnen verdienen bij LadyCashback.nl
Ben wel altijd nieuwsgierig of ik eindelijk eens ooit de jackpot heb gewonnen .
Hopelijk gaat dit ooit nog een keer gebeuren.

Nick C
Groupon

Allereerst is het natuurlijk waanzinnig leuk dat je 7,50 cadeau krijgt als je lid word. Daarbij spaar je super snel tot de 25 euro door alle verschillende mogelijkheden die de website bied. Ik ben nu ruim eem jaar een zeer tevreden deelnemer!

Sieta D
Groupon

ladycashback het woord zegt het al allen voor dames. Diverse leuke acties win acties,echt een pagina voor de dames onder ons.Gemakkelijk geld besparen door eenvoudig te klikken en te kopen bij de adverteerders

Bea K
Groupon

hoe ik op deze site terecht ben gekomen kan ik me niet
meer herrinneren alleen vind ik het wel superleuk om aankopen te doen ben cashback en ik klik daar bij ook nog een op emails zo maak je heel snel een leuk bedrag

S M
Groupon

Heel erg fijne site hierdoor al wat euro's bespaart op verschillende aankopen waaronder mijn beautyproducten en verschillende uitjes. Wist niet dat zoiets ook werkelijk bestond want verdien ook met mailtjes klikken.

Andreea C
Groupon

Deze site geeft hoge cashbacks op je aankopen. Ongemerkt spaar je zo periodiek leuke bedragen op. Altijd handig om even wat extra geld achter de hand te hebben. De klantenservice is ook heel behulpzaam indien je die nodig hebt.

Maris
Groupon

Super leuke cashsite waarop veel diverse leuke onderdelen te vinden zijn om geld mee te verdienen. Ik vind het vooral erg leuk dat je in het weekend kan zoeken naar de code waarmee je een vergoeding wint. Ik ben fan!

Buddie S
Groupon

Ladycashback is een leuke site, je kunt ook veel doen om wat bij te verdienen .
en dan ook nog bij online ergens bestellen verdien je ook nog cashcoins echt super leuk.
zo kan je toch aardig wat verdienen.

Jeannine V
Groupon

Ik dacht dat ik nooit de 25 euro zpu halen, echter zit ik nu al op 23,80.
Alleen vind ik het jammer dat fourniturensites en stoffenkraam niet vermeld staan. Ik ben creatief, dus daarom. Nu hopen op een snelle uitbetaling straks.

Els V
Groupon

Alleen door de naam al zou je gewoon mee willen doen! Geweldig toch geld verdienen met het aanklikken van advertenties en onderzoeken invullen , producten bestellen en nog veel en vee meer! Doen dus!!

Dima V
Groupon

Ik ben sinds kort lid van Cashbackkorting, maar het gaat lekker flot met sparen. Veel verdienmogelijkheden waar ik blij van wordt. Shopen via de site maakt het extra leuker aangexzen ik geld kan besparen. Geweldig!

Chantal S
Groupon

Prima, leuke site kan veel leuke acties krijgen, en om weinig te doen verdien je leuke prijzen. Goede en leuke aanbiedingen. Wel is er veel mail. Ik ontvang heel veel mails en dat mag van mij iets minder

Berry W
Groupon

Wat een fantastisch spaarprogramma is dit. Je kan geld verdienen met het klikken van: e-mails, banner kliks, delen van e-mails op Facebook en het beoordelen van web shops. Bovendien kan je prijzen winnen met het voorspellen van de uitslag.

Om E
Groupon

Geweldige site. je krijgt veel mails en je kan elke dag wel een enquete invullen. Zo kan je elke dag wel wat doen. Leuk en snel om een extraatje te verdienen. ik dacht eerst dit is niks voor mij maar ik heb geen spijt.

Susanne R
Groupon

Ladycashback.nl leuke site om makkelijk wat extra's te verdienen door het lezen van mails, klikken op banners of enqeutes invullen.ook kun je gebruik maken van cashback via online aankopen bij aangesloten winkels

  Footer-Banner
Close
2,50% CashCoins
10% korting op alle POS wijnen bij Wijnvoordeel
Code:ZOMERPOS
Centraal Beheer Autoverzekering
visit register click click