Body & Fitshop Amac

Bekijk alle testimonials

Hinke K
Groupon

Dicht bij het eerste doelpunt en het duurde niet lang ! Het was een groot genoegen de hele tijd. En nu het grootste probleem! Wat moet ik in hemelsnaam met al dit geld doen? Ik vraag me gewoon af ...

Marc
Groupon

Iedereen kent het wel, een mindere periode in je leven,niet veel te besteden. Ladycashback biedt hulp! Je bepaalt zelf wat je verdient en bent iin staat iets extras te verdienen. Chapeau Ladycashback!

Inki K
Groupon

Ik vind het een leuke wijze om punten te sparen. Sws zie je ook leuke aanbiedingen voorbij komen, die je anders nooit zag. Voor alle partijen dus absoluut een winwin situatie. Ik kijk uit naar mijn eerste uitbetaling

Diana D
Groupon

Leuke manier om aanbiedingen te ontdekken,er ook gebruik van te maken en op zo'n leuke manier ook een vergoeding te ontvangen. Shop wekelijks bij AliExpress dus dat vlot wel. Extra's zijn atijd welkom!

Annet B
Groupon

Leuke manier om centje bij te verdienen
Vooral als je overdag lekker thuis bent of gewoon tussendoor. Hoe makkelijk is het en kan het zijn..om op deze manier tijdens een kopje koffie of thee een enquête in te vullen of mailtje sturen te lezen!

Veronique B
Groupon

Heerlijk om op deze manier iets bij te kunnen verdienen bij LadyCashback.nl
Ben wel altijd nieuwsgierig of ik eindelijk eens ooit de jackpot heb gewonnen .
Hopelijk gaat dit ooit nog een keer gebeuren.

Nick C
Groupon

Allereerst is het natuurlijk waanzinnig leuk dat je 7,50 cadeau krijgt als je lid word. Daarbij spaar je super snel tot de 25 euro door alle verschillende mogelijkheden die de website bied. Ik ben nu ruim eem jaar een zeer tevreden deelnemer!

Sieta D
Groupon

ladycashback het woord zegt het al allen voor dames. Diverse leuke acties win acties,echt een pagina voor de dames onder ons.Gemakkelijk geld besparen door eenvoudig te klikken en te kopen bij de adverteerders

Bea K
Groupon

hoe ik op deze site terecht ben gekomen kan ik me niet
meer herrinneren alleen vind ik het wel superleuk om aankopen te doen ben cashback en ik klik daar bij ook nog een op emails zo maak je heel snel een leuk bedrag

S M
Groupon

Heel erg fijne site hierdoor al wat euro's bespaart op verschillende aankopen waaronder mijn beautyproducten en verschillende uitjes. Wist niet dat zoiets ook werkelijk bestond want verdien ook met mailtjes klikken.

Andreea C
Groupon

Deze site geeft hoge cashbacks op je aankopen. Ongemerkt spaar je zo periodiek leuke bedragen op. Altijd handig om even wat extra geld achter de hand te hebben. De klantenservice is ook heel behulpzaam indien je die nodig hebt.

Maris
Groupon

Super leuke cashsite waarop veel diverse leuke onderdelen te vinden zijn om geld mee te verdienen. Ik vind het vooral erg leuk dat je in het weekend kan zoeken naar de code waarmee je een vergoeding wint. Ik ben fan!

Buddie S
Groupon

Ladycashback is een leuke site, je kunt ook veel doen om wat bij te verdienen .
en dan ook nog bij online ergens bestellen verdien je ook nog cashcoins echt super leuk.
zo kan je toch aardig wat verdienen.

Jeannine V
Groupon

Ik dacht dat ik nooit de 25 euro zpu halen, echter zit ik nu al op 23,80.
Alleen vind ik het jammer dat fourniturensites en stoffenkraam niet vermeld staan. Ik ben creatief, dus daarom. Nu hopen op een snelle uitbetaling straks.

Els V
Groupon

Alleen door de naam al zou je gewoon mee willen doen! Geweldig toch geld verdienen met het aanklikken van advertenties en onderzoeken invullen , producten bestellen en nog veel en vee meer! Doen dus!!

  Lotto
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
Body & Fitshop KPN
visit register click click