ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl Superwinkel.nl

Bekijk alle testimonials

Mark W
Groupon

Hele leuke manier om een centje bij te verdienen
Vooral als je overdag lekker thuis bent of gewoon tussendoor. Hoe makkelijk is het en kan het zijn..om op deze manier tijdens een kopje koffie een enquête in te vullen of mailtje sturen te lezen!

Vera P
Groupon

Ladycashback is leuk, elke dag reclame's klikken, mails lezen en kijken of je misschien de jackpot gewonnen hebt.. elke dag een paar keer klikken, en geld verdienen een leuk extra spaarpotje ja toch x

Jarri P
Groupon

Ik ben erg blij met de CashbackDeals-website, ze geven me wat geld terug dat ik online doe (er zijn veel winkels waar ik iets kan kopen), ik doe enquêtes, ik lees e-mails en het is vooral erg vermakelijk.

Josie D
Groupon

Ladycashback is een leuke site om eenvoudig en snel een leuk bedrag te sparen door cashback te krijgen van aangekochte artikelen door jouw op websites en een extra bonus geld te krijgen voor op banners en e-mails te klikken.

Anouk V
Groupon

Ladycashback.nl is de top site onder de spaarprogramma's. Met lekker geld kunnen verdienen door cashback te ontvangen van je aangekochte producten op websites of geld ontvangen door op banners of op e-mails te klikken.

Vanessa M
Groupon

Ladycashback is een top spaarprogramma voor al de mensen die veel online producten kopen. Je krijgt geld voor het aanklikken van banners en e-mails, Daarbovenop kan je ook heel eenvoudig geld terug krijgen van al je aankopen op het internet.

Germaine D
Groupon

Ladycashback is een erg goede site. Je kunt er gemakkelijk sparen, met zowel kliks als vragenlijsten. Zowel op de site als in jouw mailbox. Ook kun je leuk verdienen d.m.v cashback. Uitbetaling is zeer snel.

Audrey D
Groupon

net een paar dagen op deze site zit alles te bekijken waar ik mee aan kan doen en hoe het allemaal werkt tot zover super leuk om te doen zal deze site zeker aanbevelen aan vrienden en vriedinnen die zullen net zoveel plezier gebben als ik

Angeline H
Groupon

Leuke website. Zijn ook snel wat betreft aangevraagde uitbetalingen. In tegenstelling tot andere sites, hanteren zij geen accountscore, waardoor je steeds gedwongen wordt allerlei bestellingen te plaatsen

Mariska K
Groupon

Vandaag gestart, al € 7,60 bespaard. Via deze site kun je meedoen aan leuke cashback acties, online en via je telefoon. Daar we allemaal weleens kleding kopen, boodschappen doen of een vakantie boeken is zomaar geld terug een fijne bijkomstigheid.

Chantal V
Groupon

leuke manier om iets extra's te verdienen. Ik doe dit pas sinds kort en toch al een paar euro verdient en bespaard.En ik hou van koopjes, via deze site kom ik op andere site met leuke koopjes. ik kijk iedere week via deze site voor koopjes.

Danusia S
Groupon

Goede Website. De cashback wordt snel en goed uitbetaald. Veel winkels zijn aangesloten en bij problemen koppelt men zeer snel terug. Zeker de moeite waard om gebruik van te maken en een klein extraatje te pakken

Laura S
Groupon

Ik vind het een fijne en leuke website met veel keus. Echter kan het per webshop verschillen hoe lang het duurt voordat je Cashback wordt goedgekeurd. Dit is een nadeel want Ladycashback kan er zelf niet zoveel aan doen.

Petra B
Groupon

ladycashback ik een van de vele spaarprogramma,s die in omloop zijn,hier kan je lekker waar jij je dan ook bevindt simpel wat (bij) verdienen.. het is makkelijk en simpel. dus wat let je en, probeer het,

Veronika K
Groupon

Elke dag de mails aanklikken en verdienen. Ik koop geregeld bij Mediamarkt dus extra verdienen via Ladycashback. Wat wil een vrouw nog meer. Aanbiedingen zijn geweldig, en genoeg websites aangesloten bij Ladycashback.nl

Close
tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 6,00% CASHCOINS OTTO GSMWEB.nl
visit register click click