Bekijk alle testimonials

Daisy S
Groupon

leuke site, met leuke acties en het maakt het af met de spellen die je kunt spelen.
ik raad het zeker meer mensen aan om eens een kijkje te nemen en misschien wel aan te melden zodat ook zij kunnen profiteren van leuke deals

Manja D
Groupon

Ik ben blij dat ik met Ladycash in aanraking ben gekomen om op die manier een extra zakcentje bij te gaan verdienen. Ik hoop wel dat in de toekomst ook mannen kunnen worden toegevoegd zodat ik ook mannelijke vrienden kan toevoegen.

Sylvana V
Groupon

Superleuk een extraatje verdienen. Leuke site en werkt heel gebruiks vriendelijk. Leuke bezigheid en eigenlijk wel een hobby te noemen. Zou het zeer zeker aanraden aan alle ladies van jong tot oud. Super leuk, ik ben fan.

Patricia B
Groupon

Lage beloning voor enquête maar klikken levert voldoende op . Zeker aangezien de handeling minimaal is. Je kunt het Meeste verdienen via je online aankopen.
Al bijna voldoende bij elkaar geklikt voor de eerste uitbetaling.

Jurjen S
Groupon

goede beloning voor het klikken
Voor enquêtes mocht die wel wat hoger zijn
En helaas zou het prettig zijn als de uitbetaling vanaf een bepaald bedrag niet afhankelijk was van de account score. Zou meer deelnemers trekken dan

Chanel W
Groupon

Leuk hoor ,Ladycashback. Dit is een leuke manier om iets extra's te verdienen door te shoppen of op e-mails te klikken een mening geven over iets of zomaar met een loterij meedoen. Leuke bezigheid en ik heb er veel plezier bij.

Kevin W
Groupon

waar vind je nou een site waar je gelijk al 7.50 euro ontvangt. Met een paar klikjes per dag en soms wat aankopen doen bij je favoriete webshop, zit je zo aan een uitbetalingsgrens. Ik raad deze site dus ook erg aan!

Sjoukje S
Groupon

ben zeer te spreken over cashback kortingen. ben alleen iets minder content over de wacht periode. wacht lang op vrijgeven van tegoed die in wacht staan. verder is het een aanrader wat ik denk is tegied komt wel. wat in het vat zit verzuurt niet

Stacey..
Groupon

Met een paar minuutjes per dag om op e-mails te klikken of een enquête in te vullen kun je een leuk zakcentje verdienen. Ook verdien je als je een online aankoop doet via een link op hun site, het kost je niets extra alleen een paar klikjes

Elida D
Groupon

Je kan op heel veel verschillende manieren cashcoins verdienen. Persoonlijk vind ik de Bingo super leuk. En de cashback van webwinkels staat altijd snel op mijn saldo. Had ik deze site maar eerder gekent!

Marijke M
Groupon

Ben zeer tevreden over lady cashback spaart makelijk. Doe aankopen en je krijgt extra punten . Heb bijna 40 euro gespaart . Binnenkort laat ik dit bedrag uitbetalen wordt zo gestort op rekening mooi zakcentje.

Madiha
Groupon

Je hebt het niet eens door, maar het loopt aardig snel op. Als je ook nog een vaak online shopt, is meedoen met ladycashback helemaal handig. Je ' verdiend' wat terug bij een aankoop.
Tevreden hier!!!

Gio S
Groupon

Ik vind ladycashback echt super geweldig
Je mist nooit wat want je krijgt elke dag 3 a 4 emails en je kan dus elke dag sparen........dat is bij andere waar je geld kunt sparen wel heel anders dus ja ik ben blij.

Kirby B
Groupon

Ik vind het best wel een leuke website. Ik koop niet veel en/of vaak producten via online webshops maar tot mijn verbazing heb ik toch nog redelijk snel voor vijfendertig euro aan cashcoins kunnen sparen

Marianne J
Groupon

Super goed!
Ik vind het leuk om hier aan mee te doen.
Veel wepshops, jackpot en je verdien er ook nog wat mee,mooi meegenomen.
Leuke ideeen En ik moet nog veel karatrs hebben maar ik weet niets meer..

  Footer-Banner
Close
tot 6,50% CashCoins
Ontvang 20% korting bij Groupon Shopping
Code:orange
L’Occitane
visit register click click