ICI PARIS XL Lotto

Bekijk alle testimonials

Rozanna V
Groupon

Ladycashback in tegenstelling tot andere cashback sites geeft higere vergoedingen en heeft interessantere deals. Voor de zelfde webshops..ik klik wat e-mails dagelijks en shop online en bouw een spaarpotje op wat toch best aantikt.

Cynthia M
Groupon

Ik doe dit nu een paar jaar, en iedere keer zit ik al veel sneller dan ik denk weer aan een bedrag wat ik wil laten uit betalen. Een leuke spaaractie, en dat zonder al te veel moeite. Ik ben er blij mee!

Fred G
Groupon

Fijn om op deze manier iets bij te kunnen verdienen bij LadyCashback.nl, site ziet er goed uit, ben wel altijd nieuwsgierig of ik misschien ooit de jackpot heb gewonnen, hopelijk gaat dit ook nog eens een keer gebeuren.

Suzana S
Groupon

Super leuke site waar je makkelijk punten kunt sparen door het bezoeken van sites, je online aankopen én het doen van onderzoek. Zeer prettig in gebruik en erg duidelijk uitgelegd. Ik ben erg blij dat ik deze site heb gevonden.

Henny D
Groupon

goede website gezellig om alles op te doen veel kliks makelijk en een hoop sparen en snel bij 25 euro best veel maar winkels caudobons dus een keuze ja je blijf met ladyscasback terug komen voor gezelligheid ook als vrouw en verdien nog wat dag

Augustina Z
Groupon

Het is een goedwerkende site en erg betrouwbaar. En je verdient er een leuk klein zakcentje mee! alles staat duidelijk beschreven, en goed te volgen. Daarnaast vele kortingen bij aankopen op diverse webshops.

Sanita B
Groupon

Lekker tijdens de pauze geld bijverdienen.
Fun and easy, goedkope deals lezen, een paar klikken en een boel aanbiedingen tegenkomen.
Leuke manier van bijverdienst is er niet.
Ik doe het met veel plezier en weinig inzet

Joke H
Groupon

LadyCashBack is een leuke site waarmee je op diverse manieren kunt besparen op je aankopen en wat kunt verdienen met mails, banners, enquettes en andere acties zoals het winnen van de jackpot en ledenacties.

Maaike V
Groupon

Leuke acties heel snel en makkelijk sparen dmv aankopen via webshops enquetes en mails ! Ongemerkt spaar je heel snel voor leuke kadobonnen die je heel snel in je mailbox krijgt.
Snel makkelijk en met een enkele klik voor elkaar

Lisah D
Groupon

Ladycashback is een overzichtelijke site waarmee je Cash Coins kunt sparen. Maar ook door middel van via Ladycashback aankopen te doen in webwinkels...leuke spaarmogelijkheid...ik maak er gebruik van..

Mila
Groupon

LadyCashback is een hele leuke site. Super om op deze manier iets bij te kunnen verdienen. Ben oog altijd nieuwsgierig of ik de jackpot heb gewonnen. Je wordt er niet snel rijk van maar goed wat cashback van krijgen. Een aanrader!

Miriam P
Groupon

Ik vind Ladycashback een leuke en snelle manier om wat extra bij te verdienen. Via de email die je ontvangt krijg je ook vaak korting als je iets besteld, helemaal geweldig en iedereen aan te raden...

Nyangela R
Groupon

Ja ik hou van een extraatje te gebruiken in mijn vrijen tijd iets leuks te doen en ik raad anderen mensen ook om te doen lekker iets terug voor je aankopen is toch leuk dus doen ik doe het zeker elke dag.

Thea V
Groupon

Zeer goede site waar je wat extra geld kan verdienen, Ook cashback te verdienen met aankopen zodat het saldo zeer snel gaat groeiem en je zeer snel een uitbetaling kan aanvragen die dan wordt uitbetaald,

Leyla Y
Groupon

Toen ik me inschreef en gelijk al 7,50 kado kreeg dacht ik is dit echt allemaal maar ben nu al lange tijd lid en ben zo er zo tevreden mee je kan er niet alleen geld mee besparen maar ook nog eens geld mee verdienen en heel simpel klik en verdien

  Dekbed-Discounter
GoEuro
visit register click click