ONTVANG TOT 0,88% CASHCOINS ah.nl Hotels.com

Bekijk alle testimonials

Samantha V
Groupon

Ladycashback is een leuke site waar je bij je favoriete webwinkels met korting kunt shoppen. Voor een uitbetaling moet je op heel veel mailtjes klikken, maar het is wel een leuk tijd verdrijf als je even niks te doen hebt

Leone L
Groupon

Erg leuk en handig voor als je je verveelt, en hè verdiend er ook nog wat aan.
Zo kun je dus lekker sparen of met korting iets kopen bij je favoriete webshop.
Lekker blijven klikken. Zelfs in je pauze

Danielle P
Groupon

Een hele leuke website waar de kunt sparen op extra cashback op aankopen bij veel aanbieders. Je saldo loopt ongemerkt hard op en voor jet het weet kan er een uitbetaling aangevraagd worden. Die uitbetaling gaat overigens zeer snel.

Jan S
Groupon

Toch leuk om op een simpele manier wat extra te verdienen. Eenvoudig klikken op de emails, elke dag een banner en elke week een aanbieding delen. Als je niet vaak iets via het internet besteld gaat het sparen niet snel.

Robin H
Groupon

Zeer leuk spaarprogramma. Je kun makkelijker sparen door e-mails weg te klikken of banners weg te klikken. Je hebt ook nog leuke online onderzoeken waar je aan mee kan doen. Bij bestelling via een webshop krijg je een kleine vergoeding terug.

Christina V
Groupon

Wat een leuke site.
En net lid en gelijk een bon van mango van 25 euro gewonnen.
Die ik nog snel digitaal kreeg ook Mooi wat besteld . Mijn favoriete shops zitten er ook bij aangesloten. Leuk de kliks ook.

Angelique O
Groupon

Je verdiend snel geld
Vooral alles je iets koopt kan je cashback krijgen ben er super blij mee
Je kan heel goed sparen en hier hoef je geen account scoren te hebben dat is ook fijn echt een hele goeie site

Leny V
Groupon

Een hele leuke cashback website waar ik snel cashback kan verdienen als ik weer eens kleding of boodschappen koop. De cashback wordt vrij snel bijgeschreven in het opgebouwde tegoed. Oh ja, ze doen hier niet aan account score.

Renske V
Groupon

Ideaal en leuk om wat geld te besparen/verdienen. Zit nog lang niet op uitbetalingsbedrag dus dat duurt wel lang, maar langzaamaan kom ik er wel. Geld verdienen door aankopen te doen via site, klokken op links/emails etc. kost dus weinig moeite.

Shamilla V
Groupon

Ondanks dat het kleine vergoedingen per klik zijn loopt het leuk op! Ook als je cashback krijgt van shoppen! Zo word shoppen nog leuk! Bij elkaar toch zeker een leuk zakcentje verdiend inmiddels! Dat zet ik op de rekening en dat loopt lekker op!

Marianne D
Groupon

Ik ben helemaal tevreden over ladycashback. Mijn verdienste loopt lekker op door dagelijks te klikken, maar vooral door online mijn inkopen te doen via ladycashback en er wordt snel uitbetaald. Een aanrader dus!

Kluk K
Groupon

Een leuke manier om een centje bij te verdienen
Vooral als je overdag lekker thuis bent of gewoon tussendoor. Hoe makkelijk is het en kan het zijn..om op deze manier tijdens een kopje koffie een enquête in te vullen of mailtje sturen te lezen!

Petra M
Groupon

ik wil graag de mensen achter ladycashback een pluim geven omdat ik nog nooit na al die jaren dat ik lid ben van de site problemen heb ervaren en als ik een uitbetaling aanvraag dit dan ook prompt geschied

Magda R
Groupon

Ik vind deze app/ site helemaal top! Wat fijn dat je geld kan verdienen door mailtjes te kijken en soms krijg ik van novipion vragen die ik kan invullen en zo meer kan verdienen. En de kortingen zijn natuurlijk ook fantastisch!

Gonny D
Groupon

Leuke dit waar je met kopen via internet korting of geld terug krijgt.
Met lezen van e-mail banners,onlinetest panel geld verdient.
Meld vrienden aan en verdien samen bij de 25euro uitbetaling dus doen

ONTVANG 3,50% CASHCOINS vanHaren Drogisterij.net
visit register click click