Nuon

Bekijk alle testimonials

Augustina Z
Groupon

Het is een goedwerkende site en erg betrouwbaar. En je verdient er een leuk klein zakcentje mee! alles staat duidelijk beschreven, en goed te volgen. Daarnaast vele kortingen bij aankopen op diverse webshops.

Sanita B
Groupon

Lekker tijdens de pauze geld bijverdienen.
Fun and easy, goedkope deals lezen, een paar klikken en een boel aanbiedingen tegenkomen.
Leuke manier van bijverdienst is er niet.
Ik doe het met veel plezier en weinig inzet

Joke H
Groupon

LadyCashBack is een leuke site waarmee je op diverse manieren kunt besparen op je aankopen en wat kunt verdienen met mails, banners, enquettes en andere acties zoals het winnen van de jackpot en ledenacties.

Maaike V
Groupon

Leuke acties heel snel en makkelijk sparen dmv aankopen via webshops enquetes en mails ! Ongemerkt spaar je heel snel voor leuke kadobonnen die je heel snel in je mailbox krijgt.
Snel makkelijk en met een enkele klik voor elkaar

Lisah D
Groupon

Ladycashback is een overzichtelijke site waarmee je Cash Coins kunt sparen. Maar ook door middel van via Ladycashback aankopen te doen in webwinkels...leuke spaarmogelijkheid...ik maak er gebruik van..

Mila
Groupon

LadyCashback is een hele leuke site. Super om op deze manier iets bij te kunnen verdienen. Ben oog altijd nieuwsgierig of ik de jackpot heb gewonnen. Je wordt er niet snel rijk van maar goed wat cashback van krijgen. Een aanrader!

Miriam P
Groupon

Ik vind Ladycashback een leuke en snelle manier om wat extra bij te verdienen. Via de email die je ontvangt krijg je ook vaak korting als je iets besteld, helemaal geweldig en iedereen aan te raden...

Nyangela R
Groupon

Ja ik hou van een extraatje te gebruiken in mijn vrijen tijd iets leuks te doen en ik raad anderen mensen ook om te doen lekker iets terug voor je aankopen is toch leuk dus doen ik doe het zeker elke dag.

Thea V
Groupon

Zeer goede site waar je wat extra geld kan verdienen, Ook cashback te verdienen met aankopen zodat het saldo zeer snel gaat groeiem en je zeer snel een uitbetaling kan aanvragen die dan wordt uitbetaald,

Leyla Y
Groupon

Toen ik me inschreef en gelijk al 7,50 kado kreeg dacht ik is dit echt allemaal maar ben nu al lange tijd lid en ben zo er zo tevreden mee je kan er niet alleen geld mee besparen maar ook nog eens geld mee verdienen en heel simpel klik en verdien

Sascha B
Groupon

In mijn mening is Ladycashback de beste site voor geld verdienen en terug krijgen. Deze site is gericht op vrouwen die houden van online shoppen. Deze site is 100% betrouwbaar en de moeite waard om te proberen.

Hinke K
Groupon

Dicht bij het eerste doelpunt en het duurde niet lang ! Het was een groot genoegen de hele tijd. En nu het grootste probleem! Wat moet ik in hemelsnaam met al dit geld doen? Ik vraag me gewoon af ...

Marc
Groupon

Iedereen kent het wel, een mindere periode in je leven,niet veel te besteden. Ladycashback biedt hulp! Je bepaalt zelf wat je verdient en bent iin staat iets extras te verdienen. Chapeau Ladycashback!

Inki K
Groupon

Ik vind het een leuke wijze om punten te sparen. Sws zie je ook leuke aanbiedingen voorbij komen, die je anders nooit zag. Voor alle partijen dus absoluut een winwin situatie. Ik kijk uit naar mijn eerste uitbetaling

Diana D
Groupon

Leuke manier om aanbiedingen te ontdekken,er ook gebruik van te maken en op zo'n leuke manier ook een vergoeding te ontvangen. Shop wekelijks bij AliExpress dus dat vlot wel. Extra's zijn atijd welkom!

  PLUS
Close
tot 3,50% CashCoins
20% korting op alle eiwitrepen bij Body & Fitshop
Code:BARS20
TravelBird
visit register click click