ONTVANG Tot 3,25% CASHCOINS ONTVANG Tot 3,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Bekijk alle testimonials

Marlous V
Groupon

Het is een fijn spaarprogramma. Wel jammer dat de enquêtes vaak niet werken of dat je wordt uitgescreend. Wel lekker veel mails met vergoeding, dat spaart lekker door. De cashback acties werken ook erg goed en zijn snel verwerkt

Samantha V
Groupon

Gebruiksvriendelijke en betrouwbare website. Erg variërend doordat je mails kan openen, er zijn leuke enquetes, en wie weet win je de jackpot. Voordat je het weet kan je al laten uitbetalen. Zeker een aanrader!

Serkan B
Groupon

Fijne manier om een centje bij te verdienen
Vooral als je overdag lekker thuis bent of gewoon tussendoor. Hoe makkelijk is het en kan het zijn..om op deze manier tijdens een kopje koffie een enquête in te vullen of mailtje sturen te lezen!

Daantje J
Groupon

Leuke site om wat bij te verdienen door te klikken en cashback te krijgen via aankopen. Betrouwbaar en geen irritante accountscore. Betaald vlot uit. Ik kan het iedereen aanraden om een account te nemen.

Petra P
Groupon

heel handige en toffe site omdat het mensen helpt met besparen en kleine verdiensten maken. Ik vind het eigenlijk wonderbaarlijk dat dit mogelijk is. Het is een heel toffe site waar ik graag mijn tijd op spendeer. Ik ben tevreden.

Natasja M
Groupon

Hele fijne spaaractie
Heel eenvoudig toe te passen
Je ziet meteen wat je cashback is
Duidelijke en overzichtelijke site
Heeft veel acties en is bij veel shops aangesloten
Een fijne site om wat centjes te sparen

Lindsey V
Groupon

Lady Cashback is gebruiksvriendelijk. Simpele manier van extra sparen door dat je artikelen toch moet aanschaffen. Net gestart maar heb nu wel lekker gespaard. Mede door de veelzijdigheid van online winkels. Ik bestel altijd al via bol.

Hans D
Groupon

Leuke website. Zijn ook snel wat betreft aangevraagde uitbetalingen. In tegenstelling tot andere sites, hanteren zij geen accountscore, waardoor je steeds gedwongen wordt allerlei bestellingen te plaatsen.

Resi C
Groupon

Een leuke bezigheid. Op de kleintjes letten en plezier hebben. Winkelen is altijd al mijn hobby geweest. Tegelijkertijd kan ik invloed op het winkelaanbod uitoefenen. Dit lijkt me echt iets voor mij! Ik ben nu al begonnen.

Ferry B
Groupon

Bij Ladycashback kun je elke dag leuke aanbiedingen vinden en ook nog wat bijverdienen hoe leuk is dat! Ik doe nu wel net mee en ben wel tevreden hier, ook met de aanbiedingen heb je hier altijd ruime keuze, leuk!

Petra P
Groupon

leuke tijdbesteding om wat geld te kunnen verdienen. Je hoeft alleen maar op banners of op e-mails te klikken en daar krijg je dan geld voor. Nog sneller geld verdienen kan door cashback van je aankopen.

Justine W
Groupon

het is simpel geld verdienen.
duurt even voor een leuk bedrag heb maar alle beetjes helpen. super leuk en simpel om te doen!
even een uurtje wachten bij de bus?
even een paar emails lezen of
enquete invullen en bent zo een paar euro rijker.

Irene P
Groupon

Dit is gewoon de beste website om geld te verdienen. Beetje bij beetje kom je er. Je moet gewoon veel actief zijn en veel emails lezen zodat je coins verdiend en uiteindelijk uitbetaald wordt. Zeker een aanrader.

Peggy J
Groupon

Verveel je je thuis? Nou dat hoeft niet met dit leuke spaarprogramma van ladycashback.nl. Je kan makkelijk geld bij verdienen door op e-mails of op banners te klikken en ook nog cashback te ontvangen van jouw aankopen op websites.

Trine O
Groupon

Prima site, werkt goed! Heel blij mee, ik wil,graag extra geld verdienen. Helaas verdien ik hier natuurlijk niet heel veel geld mee, maar dat doe je bijna nooit met zo’n site. Deze werkt wel goed! Ik raad deze site aan!

ONTVANG Tot 3,25% CASHCOINS ONTVANG Tot 3,25% CASHCOINS
visit register click click