ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com CameraNu.nl

Bekijk alle testimonials

Priscilla L
Groupon

Ik had niet verwacht dat dit zo makkelijk zou zijn. Tussendoor een enquête invullen of even een review schrijven. Je kan per echt wel een aantal euro’s verdienen! Bij elke bol.col bestelling krijg ik een cashback

Deborah V
Groupon

Het is duidelijk en leuk.altijd op de hoogte van kortingen nooit wat hoeven te missen.kijk er met regelmaat naar wat de kortingen zijn en wat er zo al te verdienen valt aan cascoons zo dat je je saldo kan aanvullen.

Tamara D
Groupon

Al een aantal jaren lid van Ladycashback.
Sommige mensen om me heen zeggen dst zet toch geen zoden aan de dijk maar ilaat niet elke €10.- uitbetalen dus spaar zo toch voor iets leuks voor mezelf op een leujke manier :)

Anouska B
Groupon

Super makkelijk verdienen met Ladycashback.
Ik was zeker benieuwd naar hoe deze site werkte
Alles uitzoeken en hopelijk snel geld kunnen verdienen en sparen dan maar en cachbacken.
Wist niet eens dat zo iets bestond!

Mirjam K
Groupon

Ladycashback.nl is de leukste site om een spaar centje te verdienen. Heel makkelijk geld verdienen met het klikken van banners of e-mails. En als je veel online koopt krijg je ook nog eens cashback van de aankopen.

Jill F
Groupon

Lady cash back werd me aangeraden door een vriendin. Eerst was ik een beetje sceptisch, al die verkoopsites, maar het is echt ideaal. Veel webshops bij elkaar en je weet dat het betrouwbare sites zijn

Crash C
Groupon

Zeer leuk spaarprogramma. Je kun makkelijker sparen door e-mails weg te klikken of banners weg te klikken. Je hebt ook nog leuke online onderzoeken waar je aan mee kan doen. Bij bestelling via een webshop krijg je ook nog een kleine vergoeding terug.

Susan G
Groupon

Superbespaarsite! En ik heb al bijna twee keer de uitbetalingsgrens gehaald binnen een jaar! Je krijgt aanbiedingen per mail van allerlei webshops, waardoor je echt geïnspireerd raakt. Zo ben ik met mijn hobby fotografie begonnen..

Floortje H
Groupon

Op een hele snelle en makkelijke manier geld (terug-)verdienen. Koop regelmatig online op zo verdien je deel van je geld terug. Daarnaast krijg je dagelijks enkele e-mails waar je op kunt klikken voor extra geld. Aanrader!

Cokkie C
Groupon

Bij Ladycashback kun je elke dag leuke aanbiedingen vinden en ook nog wat bijverdienen hoe leuk is dat! Ik doe al een tijdje mee en ben tevreden, ook met de Black Fryday aanbiedingen had je hier ruime keuze.

Wendeline C
Groupon

Sinds de laatste maanden gebruik ik internet steeds meer. Heb aan ladycashback steeds meer gehad. Krijg ook steeds meer ideen tav het claimen van kortingen. Het ihoutdt mij weg uit fysieke winkels ivm met het uitzoeken van kleding. Vooral nu .

Akio K
Groupon

Dit is ideaal en leuk om wat geld te verdienen. Zit nog lang niet op uitbetalingsbedrag dus dat duurt wel lang, maar langzaamaan kom ik er wel. Geld verdienen door aankopen te doen via site, klokken op links/emails etc. kost dus weinig moeite.

Leah T
Groupon

Ik vind het een hele fijne site en bespaar er ook veel geld mee. Ik bestel regelmatig online, omdat het gemakkelijk is, en met Ladycashback krijg ik ook nog een klein deel terug. Naast het gebruik van kortingscodes is dat zeker de moeite waard!

Tessa
Groupon

Bij Ladycashback kan je prima sparen en besparen op allerlei aankopen bij een groot aanbod aan webwinkels. De uitbetaling wordt ook altijd correct afgehandeld. Echt een aanrader voor wie ook wil sparen en besparen.

Nel B
Groupon

Ladycashback.nl ie een site waar je je vooraf bij aanmeld. Hierna kan je bij heel veel site een cashback korting krijgen. Dit loopt hardop. Dus... doe ook mee. Binnen no time heb je een leuk bedrag bij elkaar gespaard.

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com AliExpress
visit register click click