ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Kortingscodes & acties

Shoppen met korting

Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste acties en kortingscodes bij online shops. Als je bent aangemeld bij Ladycashback.nl profiteer je met onze kortingscodes & speciale acties nog eens extra, bovenop de korting die je standaard van Ladycashback.nl ontvangt op je online aankopen. Dat is dus dubbel zoveel korting!

Hoe krijg je extra korting met kortingscodes & speciale acties?

Bespaar met onze kortingscodes & acties het hele jaar door extra op het aankoopbedrag, laat je bestelling gratis verzenden of profiteer van andere topacties!

 • 1

  Stap 1: Meld je aan en krijg extra korting!

  De kortingscodes & acties op Ladycashback.nl zijn voor iedereen toegankelijk, maar alleen als je bent ingelogd op Ladycashback.nl profiteer je van extra korting. Meld je gratis aan en bespaar dubbel zo veel! Je profiteert niet alleen van onze kortingscodes en speciale acties, maar je krijgt daar bovenop ook nog eens de standaard CashCoins van Ladycashback.nl.
  Ben je al aangemeld bij Ladycashback.nl? Zorg dan altijd dat je bent ingelogd op Ladycashback.nl voordat je bij één van de aangesloten webshops een aankoop gaat doen. Alleen dan ontvang je de CashCoins van Ladycashback.nl.

 • 2

  Stap 2: Zoek je kortingscode of speciale actie

  Zoeken in het ruime aanbod kortingscodes en acties op Ladycashback.nl kan eenvoudig door de naam van de webshop, waarvoor je een kortingscode zoekt, in te vullen in de zoekbox bovenaan de pagina. Maar je kan ook gewoon je favoriete shop zoeken in het overzicht van aangesloten webshops. Is er voor jouw shop een kortingscode of speciale actie beschikbaar, dan staat dat aangegeven bij de informatie over de webshop.

 • 3

  Stap 3: Doe een aankoop en gebruik de kortingscode

  Heb je de kortingscode gevonden bij de informatie over de webshop? Klik op de groene button voor de kortingscode of actie. Kopieer de kortingscode, want deze moet je later bij het afrekenen in de webshop invullen. Klik op de blauwe button om naar de shop te gaan met korting (zorg dat je bent ingelogd!), doe je aankoop in de webshop en plak bij het afrekenen de kortingscode in het daarvoor bestemde veld. De kortingscode wordt direct verwerkt bij het afrekenen in de webshop. De korting die je van Ladycashback.nl krijgt, wordt in jouw persoonlijk account op Ladycashback.nl bijgeschreven.

Heb je nog vragen?

Lees onze uitgebreide FAQ's voor meer informatie over de kortingscodes & acties van Ladycashback.nl

De voordelen van Ladycashback.nl

Bij Ladycashback.nl profiteer je het hele jaar door van de meeste korting op je online aankopen! Bekijk ons uitgebreide aanbod van kortingscodes & acties, meld je gratis aan en krijg dubbel zoveel korting!

Close
Tot 10,00% CashCoins
20% korting op al jouw Elemis favorieten
Code:20ELEMIS
ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
visit register click click