Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
 • Waarom is LadyCashback.nl opgericht?
  De missie van LadyCashback.nl is om iedereen de mogelijkheid te bieden om slimmer te shoppen. Wij bieden kennis, meerwaarde en begeleiding bij online aankopen. Je kan tegen zeer gereduceerde prijzen online aankopen doen, met de korting van LadyCashback.nl bij de aangesloten webshops, de kortingscodes en speciale acties.
 • Verkoopt LadyCashback.nl zelf ook producten?
  Nee, LadyCashback.nl verkoopt zelf geen producten. Wij geven alleen korting op producten van aangesloten webshops. LadyCashback.nl verwijst je door naar de diverse webshops en de daadwerkelijke aankoop vindt daar plaats, dus niet op de website van LadyCashback.nl.
 • Wat doet LadyCashback.nl met mijn gegevens?
  De door jou verstrekte gegevens worden door LadyCashback.nl alleen gebruikt om korting te kunnen geven op jouw online aankopen en om jou op de hoogte te houden van de nieuwste acties met de LadyCashback.nl nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast kun je deelnemen aan het online panel, in dat geval worden jouw gegevens gebruikt voor marktonderzoek. In deze onderzoeken werken we met geaggregeerde en anonieme gegevens om er zo voor te zorgen dat jouw privacy niet in gevaar komt. Bekijk voor meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens onze privacyverklaring.
 • In welke landen is LadyCashback.nl beschikbaar?
  LadyCashback.nl is op dit moment alleen te gebruiken voor mensen die in Nederland woonachtig zijn en een Nederlandse bank- of girorekening hebben.
 • Kan ik adverteren op LadyCashback.nl?
  Ja. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om te adverteren op LadyCashback.nl.
Close
2,50% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
visit register click click