ONTVANG Tot 4,38 CASHCOINS ONTVANG Tot 4,38 CASHCOINS
OHRA Inboedelverzekering

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Hoe krijg ik bij LadyCashback.nl korting op mijn online aankopen?
  Ga naar www.ladycashback.nl voordat je een aankoop doet, log in en klik via onze links naar de webshop van jouw keuze om je aankoop te doen. Wij registreren jouw aankoop en schrijven de korting bij in jouw account op LadyCashback.nl.
 • Moet ik altijd zijn ingelogd bij LadyCashback.nl om korting te krijgen op mijn aankoop?
  Ja, alleen als je bent ingelogd bij LadyCashback.nl en klikt op de links op onze website kunnen we jouw aankoop registreren en de vermelde korting geven. Zonder inloggen is registratie van jouw aankoop niet mogelijk en kunnen wij geen korting geven.
 • Waar kan ik met korting shoppen?
  Je krijgt korting op aankopen bij alle, bij LadyCashback.nl, aangesloten webshops. Klik hier voor een overzicht van alle aangesloten webshops of ga op de website naar Shops. Bij elke webshop staat aangegeven hoeveel korting jij per aankoop van LadyCashback.nl ontvangt.
 • Hoeveel korting krijg ik op mijn online aankopen?
  De korting varieert per webshop en soms zelfs per type product of dienst. De door LadyCashback.nl verstrekte korting (een vast bedrag per aankoop of een percentage van het totale aankoopbedrag) staat aangegeven bij de informatie over de webshop. De korting wordt berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten. Klik op Bereken jouw korting en zie direct hoeveel geld je bespaart als je via LadyCashback.nl je aankoop doet.
 • Krijg ik op al mijn aankopen korting?
  In principe wel, maar er zijn enkele uitzonderingen. Check daarom altijd de informatie van de webshop op LadyCashback.nl om te zien of de korting van toepassing is op het gehele assortiment van de webshop. Verschillen de kortingen per productgroep, dan wordt dit bij de informatie over de shop weergegeven. Staat er slechts één kortingspercentage of -bedrag vermeld en geen verdere bijzonderheden? Dan geldt de korting voor het gehele assortiment van de webshop. De korting wordt berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten.
 • Betaal ik meer als ik via LadyCashback.nl koop?
  Nee, je betaalt via LadyCashback.nl niet meer. Als je direct bij de betreffende webshop een aankoop zou doen, betaal je dezelfde prijs. LadyCashback.nl geeft juist korting op de prijs van de aangesloten webshop, dus je betaalt via LadyCashback.nl altijd minder!
 • Krijg ik korting over het totale aankoopbedrag als ik producten retourneer?
  Nee, bij het retourneren van een deel van de bestelling wordt de korting aangepast. Er wordt korting gegeven over het bedrag waarvoor daadwerkelijk wordt aangekocht. In enkele gevallen komt de korting bij aanpassing van de order of retournering van een deel van de aankoop in z'n geheel te vervallen. Wordt de gehele bestelling geretourneerd? Dan vervalt ook de gehele korting.
 • Kan ik gebruik maken van een kortingscode en tevens de korting van LadyCashback.nl ontvangen?
  Ja, maar wij adviseren om alleen gebruik te maken van kortingscodes die worden vermeld op onze website. Kortingscodes van andere bronnen worden niet ondersteund, waardoor de korting van LadyCashback.nl in sommige gevallen komt te vervallen.
 • Zijn mijn account bij LadyCashback.nl en mijn account bij de aangesloten webshops hetzelfde?
  Nee, jouw account bij LadyCashback.nl staat geheel los van jouw accounts bij de aangesloten webshops.
 • Als ik twee aankopen doe bij dezelfde webshop, moet ik dan terugkomen naar LadyCashback.nl om weer korting te krijgen?
  Ja, om korting te krijgen van LadyCashback.nl moet je bij elke (nieuwe) aankoop via LadyCashback.nl doorklikken naar de webshop van jouw keuze. Je kan wel meerdere producten tegelijk bestellen en korting krijgen, zolang het dezelfde order betreft. Is jouw bestelling bij de betreffende webshop afgerond? Ga dan opnieuw via LadyCashback.nl naar de betreffende webshop om een nieuwe order aan te maken en (opnieuw) te profiteren van de korting van LadyCashback.nl.
 • Ik heb een vraag en/of klacht over een product dat ik via LadyCashback.nl heb gekocht. Wat moet ik doen?
  Aankopen worden gedaan bij de aangesloten webshops. LadyCashback.nl verkoopt zelf geen producten en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor producten die worden geleverd door derden. Bij vragen en/of klachten over aangekochte producten verwijzen we je dan ook door naar de betreffende webshop. Neem contact op met de webshop om het probleem op te lossen.
 • Wanneer wordt mijn aankoop in 'Mijn account' getoond?
  Jouw aankoop wordt in principe binnen 48 uur getoond in jouw account op LadyCashback.nl. De aankoop moet dan nog wel worden goedgekeurd door de betreffende webshop. Pas na goedkeuring door de webshop kan je, bij voldoende tegoed in jouw account op LadyCashback.nl, de korting laten uitbetalen. Bij elke aankoop in jouw account staat aangegeven welke status de aankoop op dat moment heeft. Kijk hier wat de verschillende statussen betekenen.
 • Hoe vind ik mijn favoriete webshops snel terug op LadyCashback.nl?
  Plaats webshops, die je graag nog eens wilt bezoeken, in jouw persoonlijke lijst met Favoriete shops op LadyCashback.nl en je vindt ze altijd snel terug. Hoe doe je dit? Bij de informatie van elke aangesloten webshop op LadyCashback.nl staat rechtsboven op de pagina Voeg toe aan mijn favorieten. Klik op deze link en de shop wordt toegevoegd aan jouw persoonlijke lijst met favoriete webshops op LadyCashback.nl. Een overzicht van jouw favoriete shops vind je in jouw account op LadyCashback.nl. Snel shops zoeken op LadyCashback.nl kan ook met de zoekfunctie rechtsboven in het scherm of ga naar het overzicht van de webshops en maak gebruik van de zoekbox Shop zoeken.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

Close
3,50% CashCoins
10% korting op slippers & sandalen bij Plutosport
Code:SLPS21NL
ONTVANG Tot 4,38 CASHCOINS ONTVANG Tot 4,38 CASHCOINS
Expedia.nl
visit register click click