ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
Hotels.com

Zorgkiezer.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Zorgkiezer.nl

Kies jouw verzekering mét extra korting bij ZorgKiezer.nl

ZorgKiezer.nl is al tien jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite: elk jaar vergelijken ruim 450.000 mensen hun zorgverzekering bij ZorgKiezer.nl. Via de website kunnen alle zorgverzekeraars met elkaar vergeleken worden op premie, voorwaarden en kortingen. De bedoeling is dat je een aantal vragen beantwoord. Daarna is direct te zien wat de goedkoopste verzekering is voor iedere situatie. Deze kan direct online en met korting worden afgesloten. ZorgKiezer.nl biedt een gratis overstapservice en zegt je oude verzekering op.

Zorgkiezer.nl Beoordelingen

Jeroen Peters  | 08/10/19  08:55:40 | Winkelbeoordeling :
Dit is een hele handige site in het zorgseizoen, als je weer overladen wordt met al die zorgspotjes en je weer geen idee hebt wat nou waar bij hoort en waar je goed zit. Overzichtelijk op een rijtje!
Arnold Smit  | 23/04/19  23:23:47 | Winkelbeoordeling :
zorgkiezer is werkelijk een fantastische website wij door middel van je persoonlijke voorkeuren voor jou de allerbeste en ook de allergoedkoopste zorgaanbieder kan vinden nadat ik dit gedaan had heb ik zoveel geld uitgespaard en nog steeds fantastische zorg wat ik ook vanuit het verleden gewend ben ik ben er zeer tevreden over en kan het iedereen aanbevelen
Fida Laa  | 02/04/19  18:05:00 | Winkelbeoordeling :
Hele handige site waarmee je gemakkelijk een zorgverzekering kan afsluiten. Het is ook heel handig om verzekeringen te vergelijken.
Petronella Smit  | 19/11/18  08:33:38 | Winkelbeoordeling :
Zorgkiezer.nl is een prima site om op een gemakkelijke manier verschillende aanbieders te vergelijken en om uiteindelijk tot een goede keus te komen. Zorgkiezer.nl geeft een goed overzicht en is helder, top!! met
Ecm Vlaar  | 14/11/18  15:35:21 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt zorgkiezer een goede site .In verband met de al maar stijgende prijzen is het noodzaak om eens goed te kijken en vergelijken. Ben er momenteel echt mee bezig. Daarom een dikke 10 voor zorgkiezer die het net wat overzichtelijker maakt.
Alette Haverlag  | 01/05/18  12:43:04 | Winkelbeoordeling :
fijne site , waar je veel informatie kunt vinden over zorgaanbieders . af en toe kijk ik even hier om up to date te blijven , zodat je aan het eind van het jaar makkelijk een keuze kunt maken uit overstappen of blijven waar je bent verzekerd. je kunt hier ook informatie vinden over tandarts , fysio , ziekenhuis en huisarts.
Adri Veltman  | 01/12/17  14:26:36 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende keren zijn wij overgestapt van ziektekosten verzekeraar. Elk jaar zit ik uren te puzzelen om er achter te komen waar het voordeel te halen. Dankzij Zorgkiezer kon ik het dit jaar heel eenvoudig bekijken.
Uli Jankowski  | 27/11/17  11:10:50 | Winkelbeoordeling :
Een perfecte site voor iedereen om optimal te kijken en toe vergelijken wat belangrijk is bij en zorgverzekering. Werkt absoluut zonder problemen en ik heb een goede overzicht van verschillende zorgverzekering gevonden zoals in de prijs en de keuze mogelijkheden. werkt snel en ook de opmaak vindt ik mooi gedaan
kim sijbring  | 17/11/17  20:54:54 | Winkelbeoordeling :
Ik kreeg de tip om eens op deze vergelijkingssite te kijken naar welke opties er allemaal zijn voor een goedkopere en betere zorgverzekeraar die tandarts kosten wel 100% dekt. De website is zeer gebruiksvriendelijk en het is makkelijk om opties te kiezen die ik belangrijk vind. Heel duidelijk en overzichtelijk. Ik ben 35 euro goedkoper per maand met meer dekking dan mijn vorige zorgverzekeraar. Echt een aanrader!
Mariska Sylvana  | 27/12/15  20:37:21 | Winkelbeoordeling :
Hele handige website om diverse zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Je ziet direct welke zorgverzekeraar het goedkoopste is. De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Klantenservice is vriendelijk.
Nicole L'Espoir  | 13/06/15  07:45:17 | Winkelbeoordeling :
ze zijn al 7 jaar de grootste online verzekering site ruim 450000 mensen vergelijken hier de zorgverzekeringen zijn onafhankelijk ruim aanbod vergelijk en kies je eigen zorgverzekering je ontvangt per mail n aanbod
Ate Tijtsma  | 20/10/13  20:30:37 | Winkelbeoordeling :
Als je wilt overstappen dan kun je goede vergelijkingen maken op deze website
hennie snatersen  | 15/10/13  19:12:11 | Winkelbeoordeling :
vind het een mooi duidelijk overzicht, makkelijke rekentool.zal er straks als de nieuwe premies bekend zij zeker gebruik van maken om te zien of er betere/goedkoper ziektekosten verzekeringen zijn
JA Ka-ching  | 06/10/13  10:42:44 | Winkelbeoordeling :
Nuttige en hoogst noodzakelijke info + vergelijkingen in zorgdoolhof NL!
Daniël Lock  | 25/09/13  06:43:05 | Winkelbeoordeling :
Goede site om een zorgverzekering af te sluiten. Kwaliteit goed voor een betaalbare prijs.
Inge Van+der+weijden  | 24/09/13  11:24:42 | Winkelbeoordeling :
Zorgkiezer is een heel prettige site. Even je gegevens invullen en je ziet meteen bij welke verzekering je het goedkoopst uit bent. Super!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
OTTO
visit register click click