ONTVANG Tot 4,38 CASHCOINS ONTVANG Tot 4,38 CASHCOINS
OHRA Inboedelverzekering

Wissel.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Wissel.nl

Wissel.nl, de shop waar je geld voor cadeaubonnen ontvangt

Je kent het vast wel, je krijgt een cadeaubon van een winkel waar je eigenlijk nooit aankopen doet. Zonde! Gelukkig heeft Wissel.nl dé oplossing. Hier kan je jouw cadeaubonnen inwisselen voor geld. Je kan bij Wissel.nl ook terecht wanneer je op zoek bent naar een cadeaubon. Je koopt dan een ingeleverde bon met flinke korting.

Wissel.nl Beoordelingen

Veronica Veronica  | 14/07/21  10:18:28 | Winkelbeoordeling :
Ik stuurde een beetje argwanend mijn kaartnummers en codes op naar Wissel.nl, en vrij snel daarna had ik het geld al op de bank staan. Voor mij was het een verademing hoe snel ik het geld op mijn bank kreeg gestort. Super regeling en zeker voor herhaling vatbaar!
Leroy Hamilton  | 16/06/21  16:11:23 | Winkelbeoordeling :
Bestellen, betalen, en direct een mail met de code, gewoon prima wat je ervan mag verwachten, een betere service kan dus niet! Prachtig concept van Wissel.nl met mooie kortingen op cadeaubonnen en andersom 80% van je cadeaubon terug betaald!
Bernd Maylander  | 10/06/21  16:50:11 | Winkelbeoordeling :
De eerste keer is mijn bestelling foutloos doorgekomen en heb ik zonder enige moeite mijn order gekregen. De tweede keer bleek een van de drie bonnen die ik had besteld ongeldig te zijn. Jammer maar dit kan gebeuren. Contact opgenomen met de klantenservice en dit was binnen no-time geregeld, prima!
Anouska Bepnikova  | 21/03/21  01:18:59 | Winkelbeoordeling :
2 keer een bon ingeleverd. 1keer online rond 18.30 maar zelfde avond het geld op mijn rekening. De andere keer per post, woensdag verstuurd, vrijdag het geld al binnen. Super snelle en nette service van Wissel.nl!
Leo Beenplakker  | 12/01/21  18:45:19 | Winkelbeoordeling :
Aankoop was snel en makkelijk, cadeaucodes binnen enkele minuten ontvangen. Door een fout bij Zalando werkte de code jammer genoeg niet meteen toen ik de aankoop deed; het tegoed was daags erna wel aan mijn account toegevoegd. Dat lag dus zeker niet aan wissel.nl.
Jax Teller  | 06/01/21  19:23:08 | Winkelbeoordeling :
Top service van Wissel.nl en een super idee! Cadeaubonnen die ongebruikt in de kast liggen waar je toch niets mee doet tegen geld inwisselen. En supersnel. Gisteravond aangevraagd en vandaag is het geld al bijgeschreven.
Mark Webber  | 24/09/20  16:43:59 | Winkelbeoordeling :
Top website van Wissel.nl en zeer betrouwbaar! Cadeaubonnen met korting, waardoor je vervolgens producten of uitjes met extra korting kan aanschaffen. Heb hier al meerdere cadeaubonnen gekocht, snelle levering via de mail en nog nooit problemen gehad met een cadeaubon.
Jesse James  | 09/09/20  19:36:20 | Winkelbeoordeling :
Wissel.nl is snel, betrouwbaar en service gericht, ga zo door! Al een aantal jaar maak ik graag gebruik van het aanbod, zeer grote verscheidenheid aan cadeau kaarten, na verloop van tijd komt je gewenste soort voorbij. Altijd klantvriendelijk ook buiten kantoortijden bereikbaar.
Ben Thuis  | 01/07/20  15:13:38 | Winkelbeoordeling :
Toppieee ik ben helemaal happy ik heb me vvv-cadeaukaart omgewisseld voor geld en het stond er razend snel op mijn rekening, top service en top kwaliteit bij Wissel.nl! Ik adviseer iedereen hier je cadeau kaart/bon in te leveren, super bedrijf!
Hans Kazan  | 12/06/20  16:53:46 | Winkelbeoordeling :
Een hele vriendelijke klantenservice hebben ze bij Wissel.nl. Goede uitleg gekregen over het proces. Na het invullen van het formulier kreeg ik binnen enkele uren al mijn cadeaubon van Bol.com uitbetaald, goed en snel geregeld dus door Wissel.nl.
Berry Stevens  | 10/06/20  10:17:24 | Winkelbeoordeling :
Superservice van Wissel.nl, Wij hadden niet verwacht dat het zo eenvoudig zou gaan, Op een zaterdag het aangeboden bod aangenomen en de volgende werkdag stond het geld op de rekening, zeker het vertrouwen waard!
Jacks Teller  | 01/06/20  09:33:51 | Winkelbeoordeling :
Degene die (in mijn geval Coolblue cadeaukaart) heeft verkocht, heeft er geld voor gekregen en ik heb zo op een hele snelle manier korting op de direct bestede Coolblue cadeaukaarten. een win-win situatie! ik ga in het vervolg altijd eerst bij Wissel.nl kijken Codes stonden direct in mijn mail.
Harry Spotter  | 22/05/20  12:05:14 | Winkelbeoordeling :
Gewoon een heel geweldig idee van Wissel.nl, dat je je cadeaubon voor een hele goede prijs kunt verkopen die je toch niet wilt gebruiken en daar in tegen een andere cadeaubon kopen op de site waar je wel geregeld shopt, super van Wissel.nl.
Freddy Maertens  | 20/05/20  19:18:20 | Winkelbeoordeling :
Bijna wekelijks lever ik mijn bonnen in en altijd word dit binnen 24 uur afgehandeld heel vriendelijk per mail en een spoedverzoek is ook zeker niet teveel gevraagd wat een top service en wat een handig concept team wissel bedankt !! ik blijf een trouwe klant !
Cindy Kalou  | 10/05/20  12:01:10 | Winkelbeoordeling :
Vorige week zaterdagavond Bol.com kaart geüpload bij Wissel.nl, geld stond zondag voor 14.00 uur op mijn rekening. Goede service en ook handig om even te kijken als je sowieso al iets online wilt bestellen. Wie wil er nou geen korting ;)
A Meijers  | 18/09/19  14:29:49 | Winkelbeoordeling :
Onlangs mijn eerste bon besteld bij Wissel en dat ging supersnel. Betalen met IDEAL en gelijk daarna ontvang je je bon. Wanneer je een bon inwisselt kan je ook kiezen voor Bol.com of Zalando tegoed ipv geld. Dit is altijd hoger dan geld. Een top site!!
Sanne Scheeres  | 29/08/19  21:04:26 | Winkelbeoordeling :
Leuk concept om cadeaubonnen met korting te kopen. Wanneer je een kortingscode hebt van je favo winkel en betaald met een cadeaubon heb je dus dubbel veel korting. Na betaling met IDeal ontvang je je bon gelijk in je inbox. Een aanrader!
Harry Nak  | 05/05/19  11:55:06 | Winkelbeoordeling :
Een bedrijf dat het tenminste snapt! om 15:01 uur 2 mediamarkt cadeaukaarten verkocht via het online formulier, 10 minuten later stond het al op mijn rekening, een echt bizar snelle service van Wissel.nl!
Tessa  | 07/09/18  16:06:45 | Winkelbeoordeling :
Bij Wissel. nl weten ze hoe het hoort! Niet alleen komen ze hun beloftes na, ze doen dat ook nog eens erg snel. Heel fijn om zaken te doen met de mensen bij Wissel.nl. Beslist een aanrader voor als je cadeaubonnen wil aanschaffen of verkopen.
Vin Cnt  | 28/08/18  19:48:09 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf, mooi met korting cadeaubonnen kopen en ook nog weer 1% retour via shopbuddies. Dikke deal. 1x een bon gekocht van 140,- euro welke niet werkte, in de avond direct contact met wissel en gelijk geld terug gestort gekregen
Jacky Scholtens  | 17/08/18  12:47:29 | Winkelbeoordeling :
Beloven veel maar als je iets van een kado kaart aanbied. Geven ze aan een goed aanbod te hebben. En zodra de akkoord geving door jou wordt gedaan en je aankoop wilt bevestigen geven ze ineen geen antwoordt meer terug via de mail vaaaaaag
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,50% CashCoins
Profiteer van 10% kwantumkorting bij Ledlampenfabriek.nl!
Code:kwantumkorting10%
ONTVANG Tot 4,38 CASHCOINS ONTVANG Tot 4,38 CASHCOINS
Zooplus
visit register click click