ONTVANG 37,50% CASHCOINS NordVPN nowGo Inboedelverzekering

VriendenLoterij Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over VriendenLoterij

Speel mee in de Vriendenloterij en maak maandelijks kans op ruim honderdduizend tot wel € 100.000,-.

Regelmatig zijn er mooie acties waarbij je naast de kans op alle prijzen ook bijvoorbeeld een cadeaupakket of shoptegoed ontvangt als je gaat meespelen.

VriendenLoterij Beoordelingen

Annette  | 11/05/20  17:38:29 | Winkelbeoordeling :
Website is duidelijk en overzichtelijk. Klantenservice is erg goed. Ju kunt online lid worden en op eenvoudige wijze een lot activeren. Let wel op dat je bij bepaalde acties niet in de val trapt en nóg een lot activeert.
Freddy Maertens  | 04/05/20  18:29:00 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij kun je je aansluiten bij de ouderenfonds om de oudere mensen een steuntje tegen eenzaamheid te geven en leuke dag te geven voor de glimlach die ze ook verdienen. Was makkelijk 2 loten te kopen voor de maandelijkse trekking.
Carmen  | 25/04/20  01:08:11 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij met veel voordelen, de loten zijn niet duur en je krijgt een leuk welkomst cadeau. Zo voelt het toch alsof je eigenlijk altijd wel prijs hebt. De winkans is ook nog een beetje leuk in vergelijking tot andere, eenvoudig te gebruiken site.
Henriette  | 27/03/20  05:52:03 | Winkelbeoordeling :
De webshop van de vriendenloterij komt met tal van prijzen die deelnemers kunnen winnen. De meeste prijzen stellen echter niet al te veel voor en de kans om een grote prijs te winnen is niet echt groot.
Flash Gordon  | 16/03/20  18:01:43 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij de Vriendenloterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd.
Sander Verbeek  | 08/03/20  23:16:36 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij zijn vele leuke prijzen te winnen, zoals vakanties en auto's. En ook mooie geldprijzen! En je kunt zelf bepalen welk goede doel je wilt steunen! Ook je eigen sportvereniging behoort tot de mogelijkheden.
Robin  | 18/02/20  07:00:29 | Winkelbeoordeling :
1 keer meegespeeld en gelijk prijs echt super, het is spannend en leuk en je kan leuke prijzen winnen zoals uitstapjes of leuke producten of lekkere rituals shampoo, ik ben zeer tevreden, je doet ee met je telefoon nummer dus ook nog eens zeer uniek
Berry Stevens  | 12/02/20  06:53:44 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij win ik alleen maar kleine bedragen maar mij gaat het dan ook niet om het winnen Ook al klinkt dat misschien raar hoor, de spanning is ook al heel leuk en dus soms win je wel wat en alles gaat toch naar het goede doel?!
Clint Eastwood  | 07/02/20  17:53:01 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is anders dan alle andere loterijen met veel aandacht voor clubs en maatschappelijk, maar ook zeker voor de leden zelf. Veel kleinere prijzen en dan win je nog eens wat! Vrienden van mij al een iPad, ikzelf een kleine geldprijs.
Jacks Teller  | 29/01/20  18:40:04 | Winkelbeoordeling :
Leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, wel zo belangrijk!
Madelyn Rodriguez  | 29/01/20  07:52:41 | Winkelbeoordeling :
Leuke manier om een geldbedrag of andere prijzen te winnen, denk aan dagje weg, cadeaukaarten of kortingen, je kan met vrienden meedoen, bovendien dat je zelfs kans maakt om te winnen, doe je ook of steun je ook goede doelen
Danielle Visscher  | 28/01/20  20:24:57 | Winkelbeoordeling :
Super leuk om aan deze stichting mee te doen. Altijd erg spannend en grote winkans. Ook onderscheidend van andere loterijnen en dat zorgt voor extra spanning. Doe hier al langere periode aan mee en al aardig wat gewonnen.
Anouska Poets  | 24/01/20  18:24:25 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden ook snel uitgekeerd.
Sjaak Swart  | 17/01/20  16:13:28 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via Gekkengoud aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Harry Webber  | 06/01/20  15:23:21 | Winkelbeoordeling :
Om een gokje te doen zit je goed bij de Vriendenloterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Bert Visser  | 08/01/20  20:39:25 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het best wel leuk om mee te doen met de VriendenLoterij, een uitje met het gezin, een leuk boek is altijd leuk om te winnen, je gewonnen prijs kun je uitzoeken op de hele duidelijke site. helaas tot nu toe nog geen geld prijs gewonnen maar ik steun wel goede doelen.
catharina van lieshout  | 06/01/20  18:26:27 | Winkelbeoordeling :
vind het een leuke loterij jij wint en je vrienden ook. Ben ook lid ervan. we hopen nog steeds op een grote klapper geldprijs. dat we met xijn alle een mooie prijs kunnen delen. top service en leuke man wolter kroes.
Lucas Aarts  | 02/01/20  20:42:38 | Winkelbeoordeling :
Er was iets mis gegaan met mijn aanmelding bij de vriendenloterij waardoor ik 2 verschillende accounts had waar ik beiden niet op kon inloggen. Echter na goed contact hadden ze het probleem verholpen en speel ik mee met 3 gratis loten zoals afgesproken. Hartelijk dank, goede service
Peter Tosh  | 10/01/20  08:39:24 | Winkelbeoordeling :
Prima loterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via iPay aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Maurice  | 28/12/19  08:10:49 | Winkelbeoordeling :
Als je mee doet met de vriendenloterij, dan sponsor je automatisch allerlei goede doelen, dit is al de moeite waard op zich om je aan te melden. Natuurlijk zijn er ook mooie geldprijzen te winnen, de prijzenpot voor december staat op 2,1 miljoen !
15west  | 28/12/19  21:46:15 | Winkelbeoordeling :
Ik speel nu een jaar mee en heb nog niks gewonnen. Nou kan dat natuurlijk, maar ik ontvang ook nog steeds de schreeuwerige post dat ik vooral lid moet worden!! Dat vind ik toch wel onprofessioneel. Ik stop daarom met deze loterij.
Leny van Soest  | 29/12/19  10:01:29 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd
Chanel West Coast  | 27/12/19  19:00:02 | Winkelbeoordeling :
Ik doe alweer enkele maanden mee met de VriendenLoterij om mede de goede doelen te steunen maar ook om de vele prijzen die je er kan winnen. Ik heb al een paar keer een leuke prijs gewonnen. Ik vind het de beste loterij die er is!
G.J Elsman  | 19/12/19  23:58:13 | Winkelbeoordeling :
Goede loterij die geld geeft aan jeugdopleidingen en aan amateurclubs.Verder voor mensen die het minder hebben.Verder schenken ze veel aandacht aan jeugdinternaten Verschillende sporten in europa en ver daarbuiten spanderen ze geld aan
Robert Maasse  | 13/12/19  09:27:04 | Winkelbeoordeling :
naar mijn menig is het niet echt leuk. je maakt bijna geen kans op winnen. ook is het zonde van het geld, omdat het best prijzig is om mee te doen en zoals ik al zei: je kans op winnen is super klein.
Nancy Van der zee  | 30/11/19  22:10:31 | Winkelbeoordeling :
Doe sinds kort mee en kan opzeggen wanneer ik wil afgelopen weel had ik prijs en erg blij want het maakt dus niet uit of je lang of kort meespeelt . Doe meer mee voor alle goede doelen en dat je zelf iets wint is toch heel erg leuk
Kluk Kluk  | 25/11/19  20:19:53 | Winkelbeoordeling :
De kans om iets te winnen bij de Vriendenloterij is best wel hoog terwijl de lotjes juist laag zijn, Vriendenloterij is een bekende loterij waarbij je net zo veel kunt winnen als degene waarmee je mee speelt. En dat kan tot fantastische gebeurtenissen leiden!
Henk Peters  | 14/11/19  20:21:19 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij is een beetje een andere loterij dan de rest. Met veel aandacht voor clubs en maatschappelijk, maar ook zeker voor de leden zelf. Veel kleinere prijzen en dan win je nog eens wat! Vrienden van mij al een iPad, ikzelf een kleine geldprijs.
Els Jonker  | 12/11/19  20:41:11 | Winkelbeoordeling :
Een klein prijsje gewonnen, heel leuk zo nu en dan een boek of ander kado te winnen. Het gaat mij tenslotte niet helemaal om de prijzen (zou natuurlijk super zijn) maar vooral om de goede doelen. Dit is toch leuker dan gewoon maandelijks een bedrag storten op een goed doel.
Robbert  | 11/11/19  02:31:12 | Winkelbeoordeling :
Via de webshop van de Vriendenloterij kun je af en toe leuke prijsjes winnen. Helaas voor de wat grotere prijzen is de kans om te winnen niet echt groot. Dat is slechts voorbehouden aan een enkeling die erg veel geluk heeft.
remond reichwein  | 03/11/19  20:16:31 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke goede loterij van Nederland met zeer vaak kans op een prijs van klein na grote prijzen vallen er te winnen met deze vrienden loterij ook een leuke tv show word er gemaakt om de winnaars bekend te maken
Chris Gubler  | 02/11/19  13:07:51 | Winkelbeoordeling :
Ik begon een jaar geleden mee te spelen in de vriendenloterij. De eerste maand speelde ik gratis mee en won gelijk een leuke prijs ook de vriendenloterij app is zeer leuk met een spel en extra prijs
Jonno Fijn  | 31/10/19  23:46:01 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij kun je gemakkelijk lid worden en net zolang meespelen als je zelf wilt. De cashbackvergoeding wordt vlot bijgeschreven en de cadeaus ontvang je spoedig na afschrijving van het eerste maandbedrag. Gevarieerde acties en leuke prijzen.
Lieve Thoelen  | 17/10/19  13:34:42 | Winkelbeoordeling :
Bij vriendenloterij kan je tot 1 miljoen winnen en tegelijkertijd kan je een goed doel steunen. Dit kan zijn een goed doel dat iets doet voor de gezondheid maar ook een eigen gekozen goed doel of vereniging. Twee vliegen in een klap ! Wat houd je nog tegen?
Gerry Van Veen  | 21/09/19  18:29:19 | Winkelbeoordeling :
We zien altijd veel leuke prijzen voorbij komen, maar helaas, wij zijn er nooit bij, nog geen heel klein Ieniemienie prijsje. Het zijn vaak de grotere steden die erbij zijn. Maar ....we zetten door, het gaat tenslotte om de goede doelen die gesteund worden.
Annelieke Been  | 20/09/19  04:21:04 | Winkelbeoordeling :
Top site met overzichtelijk je loten en uitslagen. Vaak zijn er exta wedstrijden te doen soms in vorm van spel.
Fred Bonaparte  | 20/09/19  07:06:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij de Vriendenloterij eens een gokje gewaagd, want de Vriendenloterij is toch wel de leukste loterij van Nederland. Je maakt kans op fantastische prijzen. Dan kan je eindelijk je dromen ook een keer laten uitkomen !
Gio Santana  | 18/09/19  07:22:23 | Winkelbeoordeling :
Je zit goed bij de Vriendenloterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via iPay aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Beata Bobek  | 08/09/19  08:31:49 | Winkelbeoordeling :
VriendenLoterij is het beste loterij waar ik deel aan genomen heb ! Veel leuke prijzen; van boeken, beauty pakketten tot dagje weg of vakantie ! De deelname is niet zo duur per maand, service is top en de prijzen zeker niet vervelend ;)
Ben Thuis  | 09/09/19  06:35:59 | Winkelbeoordeling :
Best wel leuk om mee te doen met de VriendenLoterij, een uitje met het gezin, een leuk boek is altijd leuk om te winnen, je gewonnen prijs kun je uitzoeken op de hele duidelijke site. helaas tot nu toe nog geen geld prijs gewonnen maar ik steun wel goede doelen.
Steelo Brim  | 05/09/19  07:05:18 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij is het mogelijk om een leuke prijs te winnen. Voorwaarde is wel dat je enorm veel geluk moet hebben om echt een grote geldprijs te winnen. Anders moet je je tevreden stellen met wat kleinere prijzen, maar blijft wel leuk!
tim koolen  | 04/09/19  00:59:44 | Winkelbeoordeling :
Ik win alleen kleine bedragen maar mij gaat het niet om het winnen Ook al klinkt dat misschien raaar hoor De spanning is ook al heel leuk En dus soms win je wel wat En alles gaat toch naar het goede doel?!
Veronika Kalou  | 02/09/19  10:20:14 | Winkelbeoordeling :
Je zit echt goed bij deze loterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via Enqueteclub aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Henrie Nak  | 30/08/19  08:24:13 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden ook snel uitgekeerd, prima!
Leen van Soest  | 25/08/19  09:53:38 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd
Monique  | 10/08/19  10:09:22 | Winkelbeoordeling :
Sinds een poosje lid van de Vriendenloterij. Bij aanmelding leuke prijzen gekregen; keuze voor dagje weg. Wat altijd leuk is, met een kleuter in huis. Verder heb ik een keer een setje gewonnen voor onder de douche.
boris hazenoot  | 08/08/19  08:35:18 | Winkelbeoordeling :
ik ben wel tevreden over de loterij zelf maar niet over de toekenning van mijn credits bij my flavours. Ik zou het dan ook niet aanraden om het via deze site de doen. Ik moet al 4 maanden wachten voor ik iets hoor
Carina Westerhof  | 03/08/19  06:51:56 | Winkelbeoordeling :
De allerleukste loterij is misschien wel de Vriendenloterij. Met een klein bedrag een groot bedrag winnen, wie wil dat nou niet ? Altijd al die droomreis willen maken of die villa willen hebben ? Sla je slag en wie weet .........
Wim Speelberg  | 03/08/19  09:10:34 | Winkelbeoordeling :
Leuke, interessante,nette, mooie en verzorgde site met veel aantrekkelijk aan biedingen voor jong en oud, Zeker een aanrader om in 2019 nog eens regelmatig een kijkje te nemen. Dus ik zeg vooral doen en het niet laten.
Joh van Soest  | 28/07/19  19:48:25 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd
Dave Donk  | 22/07/19  07:59:00 | Winkelbeoordeling :
Je kunt het beste meedoen aan de Vriendenloterij als je de goede doelen wilt steunen, Ik heb destijds via de plaatselijke voetbalclub loten besteld en ben toen gelijk lid geworden van de Vriendenloterij, best wel leuk maar ik vind het ook wel belangrijk!
Jan Metaal  | 19/07/19  22:04:14 | Winkelbeoordeling :
Vanaf enkele maanden doe ik weer mee aan de Vriendenloterij, via onze voetbalclub heb ik toch weer loten besteld en lid geworden van de Vriendenloterij. Spannend! Misschien win ik ook eens een keer een leuke prijs, tot heden nog niets gewonnen!
Maarten Swaak  | 14/07/19  21:51:38 | Winkelbeoordeling :
Ik speel mee met deze loterij Nou ik zal jullie vertellen na 3 jaar mee spelen heb ik HEEL TOEVALLIG Dat ik in die maand een reep chocolade krijg en daarna niks meer gewonnen Echt heel jammer Ook jammer dat je net voor oud en nieuw of je nou lid ben of niet Je word vol gespamt om meer loten te kopen
Mirian Ten broek  | 03/07/19  08:10:06 | Winkelbeoordeling :
met de vriendenloterij heb je veel meer kans om te winnen dan bij andere loterijen. doe nog niet zo lang mee, maar heb nu al een paar leuke prijzen gewonnen, je steunt er ook nog het goede doel mee,..
Fred Gasselich  | 14/06/19  12:29:53 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vorig jaar lid geworden van de VriendenLoterij om mede de goede doelen te steunen maar ook om de vele prijzen die je er kan winnen. Ik heb al een paar keer een leuke prijs gewonnen. Ik vind het de beste loterij die er is!
Mark Bakker  | 15/06/19  00:55:36 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een betrekkelijk nieuwe loterij in Nederland, maar met goede recensies! Maar vergis je niet, deze loterij heeft een behoorlijk uitkeringpercentage met een substantiële prijzenpot! Daarom beveel ik de vriendenloterij van harte Aan! Veel geluk!
Danielle Pronk  | 18/06/19  07:37:36 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd
SYLVIA Van vliet  | 13/06/19  16:28:44 | Winkelbeoordeling :
Het is een goede overzichtelijke gebruikersvriendelijke website. Met daarop duidelijk vermeld welke prijzen je per week en per maand kunt winnen. Tevens zijn er leuke extra acties 1 keer per maand waarmee je bv een leuk uitje kan winnen.
Harry Webber  | 03/06/19  06:56:18 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij zit je goed als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via Gekkengoud aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
daphne kepers  | 18/05/19  08:28:31 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt een leuke loterj om aan mee te doen, ik heb al wat leuke kleine prijsjes gewonnen! Een leuk kookboek, kaartjes voor de dierentuin artis! En je weet maar nooit of je een keer echt geluk hebt en een mooie geldprijs wint!
Jo39 van Soest  | 28/04/19  19:02:24 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een leuke loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd.
Ilonka  | 25/04/19  18:25:58 | Winkelbeoordeling :
Een leuke loterij om mee te spelen en tegelijkertijd vele goede doelen steunen. Ik ben nog maar net lid, maar las goede reviews wat me heeft overgehaald om mee te spelen. Nu hopen dat ik ook een keer in de prijs val
Bianca  | 24/04/19  03:06:06 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop is het mogelijk om een leuke prijs te winnen. Voorwaarde is wel dat je enorm veel geluk moet hebben om echt een grote geldprijs te winnen. Anders moet je je tevreden stellen met wat kleins
Sjaak Swart  | 19/04/19  17:46:54 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het wel leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, zeer belangrijk!
Wendy van Mansom  | 15/04/19  11:16:24 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is leuk en gezellig om aan mee te doen met al je vrienden.(Het kan ook met familie) Er is niet veel kans om te winnen, maar het geeft een goede sfeer bij het spelen en is ook nog eens spannend.
Dian Degenkamp  | 13/04/19  13:57:47 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke acties om mee te gaan spelen. Meestal de eerste maand gratis en ook nog een cadeaukaart van bijvoorbeeld Hema als je mee gaat spelen. Soms ook een bedrag dat je gelijk wint bij aanmelding.
Evelien Snel  | 09/04/19  09:09:20 | Winkelbeoordeling :
Hier heb je altijd leuke acties met leuke cadeau's ook kun je hier vaak een leuke prijs winnen. Daarnaast kun je zelf een doel kiezen welke je wilt steunen. Hoe leuk is dat je kunt en iets winnen en je steunt een goed doel!
Els Veldt-de Keijzer  | 07/04/19  15:18:40 | Winkelbeoordeling :
Voor een klein bedrag per maand kans malen op heel veel verschillende en leuke prijzen en je steunt er ook nog heel veel goede doelen mee!! Ik heb al heel veel leuke prijzen gewonnen! Horloges,verschillende verzorgings pakketten,bonnen enz .enz.
Melanie Klok  | 29/03/19  15:51:54 | Winkelbeoordeling :
Omdat mijn oma slecht ging, was voor mij de aanleiding. Bij de vriendenloterij kan je aansluiten bij de ouderenfonds om de oudere mensen een steuntje tegen eenzaamheid te geven en leuke dag te geven voor de glimlach die ze ook verdienen. Was makkelijk 2 loten te kopen maandelijkse trekking.
Jane Sterling  | 25/03/19  19:46:11 | Winkelbeoordeling :
Het is best wel leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, wel zo belangrijk!
Ilja Bremen  | 17/03/19  20:55:35 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij levert heel erg vaak de mooiste en de dikste prijzen die je je maar voor kunt stellen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het een goede doelenloterij is. Een echte win-winsituatie dus.
Adrienne Mathijssen  | 17/03/19  22:42:41 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is echt mijn vriend geworden. Ik kan meedoen voor mijn vereniging, dat vind ik een mooie reden. Zo kan ik meedoen met de loterij en iets financieel betekenen voor mijn vereniging, Daarnaast steun je dan ook nog andere goede doelen. Mooi initiatief
T. Mani  | 05/03/19  11:10:11 | Winkelbeoordeling :
De leukste loterij van Nederland! Je kan zeer makkelijk meespelen - ook vanaf je smartphone - en je maakt direct kans op te gekke prijzen. Altijd aantrekkelijke acties, duidelijke uitleg over meespelen, en snel uitbetaald. Ik zou zeggen - speel mee, en wie weet, hé?
Hennie Loriaux  | 02/03/19  10:24:16 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met VriendenLoterij.Je 06 nummer is je lotnummer een lot kost 13,50 incl. jackpot er zijn 14trekkingen per jaar. Je start met 15 euro en ziet direct hoeveel jij scoort 20,500,2500,10000 euro.
emma govers  | 04/03/19  09:24:01 | Winkelbeoordeling :
Wat een pitbulls als je lid bent kom je maar moeilijk van je lidmaatschap af en ook daarna nog blijven ze je bestoken met post om weer lid te worden gewoon waardeloos het gaat bij ons rechtstreeks bij het oud papier
Henk Bruin  | 23/02/19  04:17:03 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is samen met de Postcodeloterij en de Bankgiroloterij de toonaangevende loterij van Nederland
Peter Voogt  | 20/02/19  11:51:26 | Winkelbeoordeling :
Wil jij kans maken op grote geldprijzen en je sportclub ook steunen? Meld je dan via Nucash.nl aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Janny Sterling  | 18/02/19  19:53:26 | Winkelbeoordeling :
Om de goede doelen te steunen kun je het beste meedoen aan de Vriendenloterij, Ik heb destijds via de plaatselijke voetbalclub loten besteld en ben toen gelijk lid geworden van de Vriendenloterij, best wel leuk maar ik vind het ook wel belangrijk!
Marga van Mosseveld  | 12/02/19  01:32:30 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig leuke acties, het is wel fijn om een goed doel te steunen die ook maatschappelijke betrokken is bij de Nederlandse Maatschappij, de prijzen die ik tot nu toe heb gewonnen zijn prijzen waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt, ik ben zeer tevreden.
Mor Sto  | 02/02/19  00:34:50 | Winkelbeoordeling :
een fijne loterijsite. je wint erg vaak prijzen en krijgt veel extra's. ook is het gewoon een hele heldere en overzichtelijke site. dus... gewoon zelf ook meedoen dan win je echt heel veel spullen en geld!!
Cindy Kalou  | 27/01/19  11:32:10 | Winkelbeoordeling :
Het is zeker de moeite waard om een gokje te wagen bij de Vriendenloterij, iedereen kan mee doen om mee te spelen, ik vind het een goed iets dat hiermee tenminste ook de goede doelen gesteund worden, dus is er toch altijd iemand die er ook echt baat bij heeft.
George Westerhof  | 25/01/19  08:06:33 | Winkelbeoordeling :
De leukste loterij van Nederland is toch wel de Vriendenloterij. Ga naar de site en waag eens een gokje. Misschien win jij wel een van die mooie prijzen ! Want je weet vast wel: niet geschoten is altijd mis !
Betsie Butsers  | 18/01/19  11:18:11 | Winkelbeoordeling :
Vind het wel de moeite waard om een gokje te wagen bij de Vriendenloterij, iedereen kan mee doen om mee te spelen, ik vind het een goed iets dat hiermee tenminste ook de goede doelen gesteund worden, dus is er toch altijd iemand die er ook echt baat bij heeft.
Leen van Soest  | 19/01/19  12:12:50 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd.
Melyana Hasan  | 16/01/19  08:51:54 | Winkelbeoordeling :
Beste mensen 2019 is begonnen steun nu het goede doel, voor het goede begin van het nieuwe jaar. En maak ook nog kans op leuke prijzen, we doen het gewoon want met zijn allen staan we sterk het is een voor allen en allen voor een!
henk van der meer  | 15/01/19  10:14:28 | Winkelbeoordeling :
Ik vind van vriendenloterij een leuke gokspel om te spelen lieft speel ik met elke loterij mee maar dat kan niet kost te veel ik heb wel eens wat gewonnen bij de vrienden loterij karo bonnen. Of bqq en een fiets super vet
Miriam piccin  | 12/01/19  23:01:57 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben al jaren lid van de Vriendenloterij. Ik heb al veel prijzen gewonnen en ze steunen ook de goede doelen. Dat was voor mij ook een reden om lid te worden . Ik raad het iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website van de Vriendenloterij
Assumar Gellis  | 11/01/19  11:12:31 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij is een leuke en spannende loterij, waarmee je makkelijk en gezellig met je vrienden in meespeelt. Je hebt grote win kansen en het steunen van goede doelen maken meespelen extra aantrekkelijk! Ik zou zeggen gewoon proberen!
Miriam piccin  | 12/01/19  23:00:01 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben al jaren lid van de Vriendenloterij. Ik heb al veel prijzen gewonnen en ze steunen ook de goede doelen. Dat was voor mij ook een reden om lid te worden. Ik raad het iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Vriendenloterij te nemen.
Ferry Swinkels  | 08/01/19  20:45:35 | Winkelbeoordeling :
Leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, zeer belangrijk!
Mar Meerman  | 04/01/19  01:07:02 | Winkelbeoordeling :
Aan de ene kant vind ik de vriendenloterij best wel prijzig, maar je kunt een goed doel steunen en met grote regelmaat ontvang je toch wel leuke prijzen. Hierbij kun je vaak ook als prijs een product naar keuzen winnen.
Mohammed Mechchate  | 22/12/18  00:23:25 | Winkelbeoordeling :
hallo heel goed het spel dat ik je adviseer om te spelen en veel dingen om daar te winnen zijn altijd een heleboel mensen die winnen en het is iets dat ik heb geprobeerd Ik heb dingen gewonnen die goed zijn en ik hoop iedereen en veel succes, ik wens geluk en wens veel winnaars
annie deinum  | 26/12/18  10:20:01 | Winkelbeoordeling :
Als je niet goed oplet heb je na elke actie weer een lot erbij. Zo ben ik bij de vriendenloterij zomaar ven 1 naar 3 loten gegaan zonder dat ik daar voor getekend heb. Het grote probleem is als je weer naar 1 lot wil dan kan dat niet per e-mail maar moet je specifiek een medewerker spreken
annie deinum  | 26/12/18  10:07:34 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij wat een apart bedrijf is dat .je wilt opzeggen dat vind je al niet leuk want je steunt toch het goede doel.maar dan begint het; je belt op en je wordt zo gepusht om maar lid te blijven, niet leuk meer
Jaylee Deinum  | 26/12/18  10:14:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer slecht en je komt niet van ze af ze blijven je stalken met telefoontjes en reclame via de post. En dat steekt onder een één hoedje met alle loterijen in Nederland Dus let op de de zogenaamde vriendenloterij.
Barbara  | 27/12/18  12:33:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een aantal keer meegespeeld,Maar ik heb helaas nog nooit iets gewonnen daar Ik kreeg ook een welkomst geschenk Dat niet voldeed aan mijn verwachting Een cadeaubon van 100 euro Maar veel kon je er niet voor uitzoeken
Kees van Beest  | 24/12/18  09:27:37 | Winkelbeoordeling :
Prima actie van vriendenloterij. Wordt lid en je kan kiezen uit drie cadeaus. Het mooiste cadeau is 2 kaartje Pathé en 3 repen chocolade Verkade en restaurantpasje met € 60,00. Wees snel kan tot en met 31-12-2018. Geniet er van met vrienden of familie. Reuze bedankt Vriendenloterij.
Hennie Oosterink  | 27/12/18  12:34:57 | Winkelbeoordeling :
Op zich wel een leuke loterij,dat echt goede spullen verloot en ook echt goede doelen steunt,zoals epilepsiefonds en de ouderenfonds.Eredivisieclubs steunen vind ik minder. Prijzen wel leuk,maar geldbedragwinnen is leuker. Maar wie het kleine niet eert,is het grote niet weerd.
Darleen Van Van den akker  | 27/11/18  17:57:30 | Winkelbeoordeling :
helaas win ik nooit iets maar voor de rest is het wel een leuk site alleen morgen wel meer winnaars zijn. opmaak is wel top maar vind de prijs wel duur wat er betaald wordt vooral als je niks wint .
Petronella Smit  | 26/11/18  13:24:07 | Winkelbeoordeling :
VriendenLoterij is een unieke en leuke manier om aan een loterij mee te doen, en als je een mooie prijs wint, hoe leuk is het dan om dat met vrienden te kunnen delen. VriendenLoterij is niet duur en de winkans is groot.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

 
Close
tot 3,50% CashCoins
Ontdek jouw verrassingskorting bij Body & Fit
Code:SURPRISE
ONTVANG 2,75% CASHCOINS Belvilla Leen Bakker
visit register click click