ONTVANG 2,50% CASHCOINS CALVIN KLEIN Wijnvoordeel

VriendenLoterij Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over VriendenLoterij

Speel mee in de Vriendenloterij en maak maandelijks kans op ruim honderdduizend tot wel € 100.000,-.

Regelmatig zijn er mooie acties waarbij je naast de kans op alle prijzen ook bijvoorbeeld een cadeaupakket of shoptegoed ontvangt als je gaat meespelen.

VriendenLoterij Beoordelingen

Maarten Swaak  | 14/07/19  21:51:38 | Winkelbeoordeling :
Ik speel mee met deze loterij Nou ik zal jullie vertellen na 3 jaar mee spelen heb ik HEEL TOEVALLIG Dat ik in die maand een reep chocolade krijg en daarna niks meer gewonnen Echt heel jammer Ook jammer dat je net voor oud en nieuw of je nou lid ben of niet Je word vol gespamt om meer loten te kopen
Mirian Ten broek  | 03/07/19  08:10:06 | Winkelbeoordeling :
met de vriendenloterij heb je veel meer kans om te winnen dan bij andere loterijen. doe nog niet zo lang mee, maar heb nu al een paar leuke prijzen gewonnen, je steunt er ook nog het goede doel mee,..
Hans Kazan  | 28/06/19  10:28:24 | Winkelbeoordeling :
Nadat ik mij had aangemeld, kreeg ik gelijk de aanbieding dat ik de eerste maand gegarandeerd 15,= terug zou krijgen. Dat klopte ook. Een lot kost minder, dus dat is al winst. Daarnaast heb ik nog een klein cadeautje gewonnen. Nu nog wachten op de grote prijzen(!)
Gio Santana  | 26/06/19  08:37:21 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is een leuke spannende loterij met loten die tenminste ook nog te betalen zijn, je eigen mobiele nummer is je lotnummer en je kunt ook leuke prijzen winnen. Je steunt tevens goede doelen die betrekking op de gezondheid van mensen en dat staat mij wel aan!
Veronika Kalou  | 20/06/19  07:22:42 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het wel leuk om een gokje te wagen bij de Vriendenloterij, iedereen kan mee doen om mee te spelen, ik vind het een goed iets dat hiermee tenminste ook de goede doelen gesteund worden, dus is er toch altijd iemand die er ook echt baat bij heeft.
Fred Gasselich  | 14/06/19  12:29:53 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vorig jaar lid geworden van de VriendenLoterij om mede de goede doelen te steunen maar ook om de vele prijzen die je er kan winnen. Ik heb al een paar keer een leuke prijs gewonnen. Ik vind het de beste loterij die er is!
Mark Bakker  | 15/06/19  00:55:36 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een betrekkelijk nieuwe loterij in Nederland, maar met goede recensies! Maar vergis je niet, deze loterij heeft een behoorlijk uitkeringpercentage met een substantiële prijzenpot! Daarom beveel ik de vriendenloterij van harte Aan! Veel geluk!
Danielle Pronk  | 18/06/19  07:37:36 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd
SYLVIA Van vliet  | 13/06/19  16:28:44 | Winkelbeoordeling :
Het is een goede overzichtelijke gebruikersvriendelijke website. Met daarop duidelijk vermeld welke prijzen je per week en per maand kunt winnen. Tevens zijn er leuke extra acties 1 keer per maand waarmee je bv een leuk uitje kan winnen.
Harry Webber  | 03/06/19  06:56:18 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij zit je goed als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via Gekkengoud aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Els Jonker  | 22/05/19  18:04:55 | Winkelbeoordeling :
Ik doe al jaren mee met de vriendenloterij, voornamelijk voor de goed doelen. De prijzen pot voor mij is voornamelijk een boek of een uitje voor 4 personen. Beide niet zo aantrekkelijk, meestal geef ik dit weg aan vrienden, kinderen of bekenden. Zou weleens wat anders willen winnen.
daphne kepers  | 18/05/19  08:28:31 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt een leuke loterj om aan mee te doen, ik heb al wat leuke kleine prijsjes gewonnen! Een leuk kookboek, kaartjes voor de dierentuin artis! En je weet maar nooit of je een keer echt geluk hebt en een mooie geldprijs wint!
Monique  | 30/04/19  09:24:23 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een erg leuke loterij. Je doet mee met een heel persoonlijk lotnummer, je mobiele nummer is nl je lotnummer. zelf ben ik nu een poosje lid; heb al paar prijzen mogen winnen. zeker de dagjes uit zijn erg leuk, voor met het gezin.
Jo39 van Soest  | 28/04/19  19:02:24 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een leuke loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd.
Bert Visser  | 29/04/19  08:09:17 | Winkelbeoordeling :
Winkans van de Vriendenloterij is hoog terwijl de lotjes juist laag zijn, Vriendenloterij is een bekende loterij waarbij je net zo veel kunt winnen als degene waarmee je mee speelt. En dat kan tot fantastische gebeurtenissen leiden!
Ilonka  | 25/04/19  18:25:58 | Winkelbeoordeling :
Een leuke loterij om mee te spelen en tegelijkertijd vele goede doelen steunen. Ik ben nog maar net lid, maar las goede reviews wat me heeft overgehaald om mee te spelen. Nu hopen dat ik ook een keer in de prijs val
Bianca  | 24/04/19  03:06:06 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop is het mogelijk om een leuke prijs te winnen. Voorwaarde is wel dat je enorm veel geluk moet hebben om echt een grote geldprijs te winnen. Anders moet je je tevreden stellen met wat kleins
Harry Nak  | 21/04/19  08:34:55 | Winkelbeoordeling :
Ik doe nu sinds 3 maanden ook voor het eerst in mijn leven mee aan de Vriendenloterij, via mijn voetbalclub hebb ik loten besteld en ben lid geworden van de Vriendenloterij. Spannend! Misschien win ik ook eens een keer een leuke prijs!
Sjaak Swart  | 19/04/19  17:46:54 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het wel leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, zeer belangrijk!
Wendy van Mansom  | 15/04/19  11:16:24 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is leuk en gezellig om aan mee te doen met al je vrienden.(Het kan ook met familie) Er is niet veel kans om te winnen, maar het geeft een goede sfeer bij het spelen en is ook nog eens spannend.
Dian Degenkamp  | 13/04/19  13:57:47 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke acties om mee te gaan spelen. Meestal de eerste maand gratis en ook nog een cadeaukaart van bijvoorbeeld Hema als je mee gaat spelen. Soms ook een bedrag dat je gelijk wint bij aanmelding.
Evelien Snel  | 09/04/19  09:09:20 | Winkelbeoordeling :
Hier heb je altijd leuke acties met leuke cadeau's ook kun je hier vaak een leuke prijs winnen. Daarnaast kun je zelf een doel kiezen welke je wilt steunen. Hoe leuk is dat je kunt en iets winnen en je steunt een goed doel!
Els Veldt-de Keijzer  | 07/04/19  15:18:40 | Winkelbeoordeling :
Voor een klein bedrag per maand kans malen op heel veel verschillende en leuke prijzen en je steunt er ook nog heel veel goede doelen mee!! Ik heb al heel veel leuke prijzen gewonnen! Horloges,verschillende verzorgings pakketten,bonnen enz .enz.
Piet Bander  | 05/04/19  20:24:55 | Winkelbeoordeling :
Tis altijd leuk om met de VriendenLoterij mee te doen, een uitje met het gezin een leuk boek is altijd leuk om te winnen, je gewonnen prijs kun je uitzoeken op de hele duidelijke site. helaas tot nu toe nog geen geld prijs gewonnen maar ik steun wel goede doelen.
Freddy Maertens  | 03/04/19  09:20:47 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het best wel spannend om mee te doen aan De vriendenloterij, leuke prijzen kun je winnen met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl, gewonnen bedragen worden ook snel uitgekeerd.
Melanie Klok  | 29/03/19  15:51:54 | Winkelbeoordeling :
Omdat mijn oma slecht ging, was voor mij de aanleiding. Bij de vriendenloterij kan je aansluiten bij de ouderenfonds om de oudere mensen een steuntje tegen eenzaamheid te geven en leuke dag te geven voor de glimlach die ze ook verdienen. Was makkelijk 2 loten te kopen maandelijkse trekking.
Jan Metaal  | 29/03/19  08:09:48 | Winkelbeoordeling :
Het is leuk om mee te doen met de VriendenLoterij, een uitje met het gezin, een leuk boek is altijd leuk om te winnen, je gewonnen prijs kun je uitzoeken op de hele duidelijke site. helaas tot nu toe nog geen geld prijs gewonnen maar ik steun wel goede doelen.
Jane Sterling  | 25/03/19  19:46:11 | Winkelbeoordeling :
Het is best wel leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, wel zo belangrijk!
Ilja Bremen  | 17/03/19  20:55:35 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij levert heel erg vaak de mooiste en de dikste prijzen die je je maar voor kunt stellen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het een goede doelenloterij is. Een echte win-winsituatie dus.
Adrienne Mathijssen  | 17/03/19  22:42:41 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is echt mijn vriend geworden. Ik kan meedoen voor mijn vereniging, dat vind ik een mooie reden. Zo kan ik meedoen met de loterij en iets financieel betekenen voor mijn vereniging, Daarnaast steun je dan ook nog andere goede doelen. Mooi initiatief
robert  | 17/03/19  11:37:30 | Winkelbeoordeling :
Een website waarop allerlei informatie is te vinden. Natuurlijk belangrijk om de uitslagen te bekijken maar ook andere info zoals je deelnames en de mogelijke prijzen die er gewonnen kunnen worden. Als de kans om te winnen nog verhoogd kan worden is dat geen overbodige luxe.
Wim Speelberg  | 10/03/19  09:41:48 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante en leuke website waarop ik in het jaar 2019 zeker nog regelmatig een kijkje zal nemen. Een aanrader voor jong en oud dus neem vooral de tijd om deze site eens te bekijken. Dus ik zeg ja.
T. Mani  | 05/03/19  11:10:11 | Winkelbeoordeling :
De leukste loterij van Nederland! Je kan zeer makkelijk meespelen - ook vanaf je smartphone - en je maakt direct kans op te gekke prijzen. Altijd aantrekkelijke acties, duidelijke uitleg over meespelen, en snel uitbetaald. Ik zou zeggen - speel mee, en wie weet, hé?
Hennie Loriaux  | 02/03/19  10:24:16 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met VriendenLoterij.Je 06 nummer is je lotnummer een lot kost 13,50 incl. jackpot er zijn 14trekkingen per jaar. Je start met 15 euro en ziet direct hoeveel jij scoort 20,500,2500,10000 euro.
emma govers  | 04/03/19  09:24:01 | Winkelbeoordeling :
Wat een pitbulls als je lid bent kom je maar moeilijk van je lidmaatschap af en ook daarna nog blijven ze je bestoken met post om weer lid te worden gewoon waardeloos het gaat bij ons rechtstreeks bij het oud papier
Henk Bruin  | 23/02/19  04:17:03 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is samen met de Postcodeloterij en de Bankgiroloterij de toonaangevende loterij van Nederland
Peter Voogt  | 20/02/19  11:51:26 | Winkelbeoordeling :
Wil jij kans maken op grote geldprijzen en je sportclub ook steunen? Meld je dan via Nucash.nl aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Janny Sterling  | 18/02/19  19:53:26 | Winkelbeoordeling :
Om de goede doelen te steunen kun je het beste meedoen aan de Vriendenloterij, Ik heb destijds via de plaatselijke voetbalclub loten besteld en ben toen gelijk lid geworden van de Vriendenloterij, best wel leuk maar ik vind het ook wel belangrijk!
Marga van Mosseveld  | 12/02/19  01:32:30 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig leuke acties, het is wel fijn om een goed doel te steunen die ook maatschappelijke betrokken is bij de Nederlandse Maatschappij, de prijzen die ik tot nu toe heb gewonnen zijn prijzen waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt, ik ben zeer tevreden.
Berry Stevens  | 08/02/19  16:06:54 | Winkelbeoordeling :
Ik doe vanaf september weer mee aan de Vriendenloterij, via onze voetbalclub heb ik toch weer loten besteld en lid geworden van de Vriendenloterij. Spannend! Misschien win ik ook eens een keer een leuke prijs, tot heden nog niets gewonnen!
Ben Thuis  | 11/02/19  14:40:19 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Vriendenloterij best wel een leuke spannende loterij met loten die tenminste ook nog te betalen zijn, je eigen mobiele nummer is je lotnummer en je kunt ook leuke prijzen winnen. Je steunt tevens goede doelen die betrekking op de gezondheid van mensen en dat staat mij wel aan!
Mor Sto  | 02/02/19  00:34:50 | Winkelbeoordeling :
een fijne loterijsite. je wint erg vaak prijzen en krijgt veel extra's. ook is het gewoon een hele heldere en overzichtelijke site. dus... gewoon zelf ook meedoen dan win je echt heel veel spullen en geld!!
Jackys  | 27/01/19  21:26:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben net lid geworden van de vriendenloterij en heb 20 euro op mijn rekening gekregen. Ik hoef pas in februari te betalen voor mijn eerste loting. Ik ben heel erg benieuwd en ik hoop dat ik wat zal winnen.
Cindy Kalou  | 27/01/19  11:32:10 | Winkelbeoordeling :
Het is zeker de moeite waard om een gokje te wagen bij de Vriendenloterij, iedereen kan mee doen om mee te spelen, ik vind het een goed iets dat hiermee tenminste ook de goede doelen gesteund worden, dus is er toch altijd iemand die er ook echt baat bij heeft.
George Westerhof  | 25/01/19  08:06:33 | Winkelbeoordeling :
De leukste loterij van Nederland is toch wel de Vriendenloterij. Ga naar de site en waag eens een gokje. Misschien win jij wel een van die mooie prijzen ! Want je weet vast wel: niet geschoten is altijd mis !
Betsie Butsers  | 18/01/19  11:18:11 | Winkelbeoordeling :
Vind het wel de moeite waard om een gokje te wagen bij de Vriendenloterij, iedereen kan mee doen om mee te spelen, ik vind het een goed iets dat hiermee tenminste ook de goede doelen gesteund worden, dus is er toch altijd iemand die er ook echt baat bij heeft.
Leen van Soest  | 19/01/19  12:12:50 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd.
Pieta Bambergen  | 19/01/19  11:48:19 | Winkelbeoordeling :
Bij mijn aanmelding kreeg ik gelijk de aanbieding dat ik de eerste maand gegarandeerd 15,= terug zou krijgen. Dat klopte ook. Een lot kost minder, dus dat is al winst. Daarnaast heb ik nog een klein cadeautje gewonnen. Nu nog wachten op de grote prijzen(!)
Melyana Hasan  | 16/01/19  08:51:54 | Winkelbeoordeling :
Beste mensen 2019 is begonnen steun nu het goede doel, voor het goede begin van het nieuwe jaar. En maak ook nog kans op leuke prijzen, we doen het gewoon want met zijn allen staan we sterk het is een voor allen en allen voor een!
henk van der meer  | 15/01/19  10:14:28 | Winkelbeoordeling :
Ik vind van vriendenloterij een leuke gokspel om te spelen lieft speel ik met elke loterij mee maar dat kan niet kost te veel ik heb wel eens wat gewonnen bij de vrienden loterij karo bonnen. Of bqq en een fiets super vet
Miriam piccin  | 12/01/19  23:01:57 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben al jaren lid van de Vriendenloterij. Ik heb al veel prijzen gewonnen en ze steunen ook de goede doelen. Dat was voor mij ook een reden om lid te worden . Ik raad het iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website van de Vriendenloterij
Assumar Gellis  | 11/01/19  11:12:31 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij is een leuke en spannende loterij, waarmee je makkelijk en gezellig met je vrienden in meespeelt. Je hebt grote win kansen en het steunen van goede doelen maken meespelen extra aantrekkelijk! Ik zou zeggen gewoon proberen!
Miriam piccin  | 12/01/19  23:00:01 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben al jaren lid van de Vriendenloterij. Ik heb al veel prijzen gewonnen en ze steunen ook de goede doelen. Dat was voor mij ook een reden om lid te worden. Ik raad het iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Vriendenloterij te nemen.
Ferry Swinkels  | 08/01/19  20:45:35 | Winkelbeoordeling :
Leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, zeer belangrijk!
Mar Meerman  | 04/01/19  01:07:02 | Winkelbeoordeling :
Aan de ene kant vind ik de vriendenloterij best wel prijzig, maar je kunt een goed doel steunen en met grote regelmaat ontvang je toch wel leuke prijzen. Hierbij kun je vaak ook als prijs een product naar keuzen winnen.
Mohammed Mechchate  | 22/12/18  00:23:25 | Winkelbeoordeling :
hallo heel goed het spel dat ik je adviseer om te spelen en veel dingen om daar te winnen zijn altijd een heleboel mensen die winnen en het is iets dat ik heb geprobeerd Ik heb dingen gewonnen die goed zijn en ik hoop iedereen en veel succes, ik wens geluk en wens veel winnaars
annie deinum  | 26/12/18  10:20:01 | Winkelbeoordeling :
Als je niet goed oplet heb je na elke actie weer een lot erbij. Zo ben ik bij de vriendenloterij zomaar ven 1 naar 3 loten gegaan zonder dat ik daar voor getekend heb. Het grote probleem is als je weer naar 1 lot wil dan kan dat niet per e-mail maar moet je specifiek een medewerker spreken
annie deinum  | 26/12/18  10:07:34 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij wat een apart bedrijf is dat .je wilt opzeggen dat vind je al niet leuk want je steunt toch het goede doel.maar dan begint het; je belt op en je wordt zo gepusht om maar lid te blijven, niet leuk meer
Jaylee Deinum  | 26/12/18  10:14:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer slecht en je komt niet van ze af ze blijven je stalken met telefoontjes en reclame via de post. En dat steekt onder een één hoedje met alle loterijen in Nederland Dus let op de de zogenaamde vriendenloterij.
Barbara  | 27/12/18  12:33:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een aantal keer meegespeeld,Maar ik heb helaas nog nooit iets gewonnen daar Ik kreeg ook een welkomst geschenk Dat niet voldeed aan mijn verwachting Een cadeaubon van 100 euro Maar veel kon je er niet voor uitzoeken
Kees van Beest  | 24/12/18  09:27:37 | Winkelbeoordeling :
Prima actie van vriendenloterij. Wordt lid en je kan kiezen uit drie cadeaus. Het mooiste cadeau is 2 kaartje Pathé en 3 repen chocolade Verkade en restaurantpasje met € 60,00. Wees snel kan tot en met 31-12-2018. Geniet er van met vrienden of familie. Reuze bedankt Vriendenloterij.
Hennie Oosterink  | 27/12/18  12:34:57 | Winkelbeoordeling :
Op zich wel een leuke loterij,dat echt goede spullen verloot en ook echt goede doelen steunt,zoals epilepsiefonds en de ouderenfonds.Eredivisieclubs steunen vind ik minder. Prijzen wel leuk,maar geldbedragwinnen is leuker. Maar wie het kleine niet eert,is het grote niet weerd.
Jacks Teller  | 09/12/18  11:38:40 | Winkelbeoordeling :
Ik steun al jaren goede doelen door middel van lid te zijn van de VriendenLoterij en zal dit ook nog jaren blijven doen, kans maken op een groot geld bedrag tegelijk met je vrienden wat de pret alleen maar groter maakt. De kans op het winnen van geld is groot dus ik blijf het steunen!
Darleen Van Van den akker  | 27/11/18  17:57:30 | Winkelbeoordeling :
helaas win ik nooit iets maar voor de rest is het wel een leuk site alleen morgen wel meer winnaars zijn. opmaak is wel top maar vind de prijs wel duur wat er betaald wordt vooral als je niks wint .
Petronella Smit  | 26/11/18  13:24:07 | Winkelbeoordeling :
VriendenLoterij is een unieke en leuke manier om aan een loterij mee te doen, en als je een mooie prijs wint, hoe leuk is het dan om dat met vrienden te kunnen delen. VriendenLoterij is niet duur en de winkans is groot.
Siedo Henstra  | 25/11/18  12:09:56 | Winkelbeoordeling :
Helaas minder goede ervaring mee. Na aanmelding lotery aan de deur wilde ik mij afmelden via de site dit kon heel simpel!? Helaas bellen mailen etc 2 maanden mee bezig en uiteindelijk pas gelukt. Nooit meer een loterij voor mij
Hans Bitter  | 17/11/18  08:57:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben toch maar weer mee gaan spelen omdat je zo nu en dan toch een leuke prijs ontvangt en daar ben ik dan heel blij mee ik steun ook gelijk automatisch goede doelen en dat vind ik ook heel belangrijk.
Marjan Berendsen  | 12/11/18  23:11:48 | Winkelbeoordeling :
Terwijl je een vereniging ondersteunt, kun je zelf ook nog iets winnen. Leuk om dat op deze manier te doen!!
Demi Demi  | 31/10/18  08:46:44 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke extra's bij inschrijving van vriendenloterij, zoals cadeaukaart restaurant, rituals setje, cadeaukaarten van winkels etc. Prijs is ook niet duur, per maand is een lot 13,50. Als je de aanbiedingen in de gaten houd zeker de moeite waard.
Arnold Smit  | 27/10/18  23:39:16 | Winkelbeoordeling :
ja lieve mensen winnen doe je bij de Postcodeloterij Nooit geschoten is altijd mis er zijn echt vele prijzen waarvan ik er onlangs ook eentje gewonnen heb en het geld gaat ook naar goede doelen toe Ik vind het een van de beste Loterij van Nederland zeer tevreden erover en kan het iedereen aanraden
Veronique Bam  | 19/10/18  19:05:51 | Winkelbeoordeling :
Als je geld over hebt voor goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen en kans maken op een mooie prijs kijk dan eens bij de Vriendenloterij! Je mobielnummer is je lotnummer en elke maand maak je kans op een van de 10.000 prijzen!
 | 12/10/18  11:33:42 | Winkelbeoordeling :
erg vervelend dat wanneer je zegt over de telefoon geen interesse te hebben je er niet vanaf komt van het gesprek. het is voor jezelf erg vervelend om het gesprek op een brutale manier te moeten onderbreken.
Rolf Rolink  | 22/09/18  22:52:16 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met de vriendenloterij is erg positief. Vaak leuke welkoms acties zoals een twintigeuro bonus, gratis entree kaarten of leuke producten. Steun het goede doel en jezelf ook! Doe het nu voor een goed gevoel!
Kluk Kluk  | 19/09/18  15:01:16 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het wel de moeite waard om een gokje te wagen bij de Vriendenloterij, iedereen kan mee doen om mee te spelen, ik vind het een goed iets dat hiermee tenminste ook de goede doelen gesteund worden, dus is er toch altijd iemand die er ook echt baat bij heeft.
Bertje Mol  | 19/09/18  18:15:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben lid van de Vrienden loterij om de goede doelen te steunen maar ook om de vele prijzen die je er kan winnen. Ik heb al een paar keer een leuke prijs gewonnen. Ik vind het de beste loterij die er is.
Lewis Hamilton  | 07/09/18  08:57:33 | Winkelbeoordeling :
Ik doe alweer bijna 4 jaar mee aan de Vriendenoterij, toen ben ik via de plaatselijke voetbalclub lid geworden en meteen loten besteld van de Vriendenloterij. Best wel leuk maar ik vind het ook wel belangrijk om de goede doelen te steunen.
Mariet Coppers  | 27/08/18  06:50:30 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij, en bekende loterij waar men wel eens een geldbedrag wint, toch wel eens fijn om mee te maken, dus aarzel niet en geef je maar op, beslist de moeite waard, voor jong en oud, nietwaar ?
Arie Wanningen  | 14/07/18  11:40:29 | Winkelbeoordeling :
Als je eens een keer een gokje wilt wagen heb je veel kans op een goede prijs bij de Vriendenloterij. Daarnaast kan een vriend van je er ook nog eens zijn of haar voordeel mee doen. Vooral gebruik maken hiervan dus. Een echte aanrader!
Itske Elst  | 11/07/18  20:56:35 | Winkelbeoordeling :
Al hele leuke dingen gewonnen en leuke dagtrips gedaan met het gezin. Meestal winnen wij nooit iets, maar met de vrienden loterij hebben we al verschillende keren vrijkaarten gewonnen. Echt super leuk.
Chanel West Coast  | 09/07/18  07:18:10 | Winkelbeoordeling :
Sinds een paar maand doen wij ook voor het eerst in ons leven mee aan de Vriendenloterij, via onze voetbalclub hebben we loten besteld en zijn lid geworden van de Vriendenloterij. Spannend! Misschien winnen we ook eens een keer een leuke prijs !
Rick Ricciardo  | 06/07/18  12:28:36 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij is nog eens een leuke en spannende loterij, waarmee je makkelijk en gezellig met je vrienden in meespeelt. Grote winkansen en het steunen van goede doelen maken meespelen extra aantrekkelijk! Gewoon proberen en ervaren.
Adri Veltman  | 04/07/18  14:14:54 | Winkelbeoordeling :
Voor het aanmelden kreeg ik de aanbieding dat ik de eerste maand gegarandeerd 15,= terug zou krijgen. Dat klopte ook. Een lot kost minder, dus dat is al winst. Daarnaast heb ik nog een klein cadeautje gewonnen. Nu nog wachten op de grote prijzen.
Poeskin  | 04/07/18  07:32:38 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij waar je aan mee kan doen als je een gokje wil wagen. Maandelijks is er een trekking. Je mobiel nummer is je lot. Daarnaast spaar je vriendenkringen en met die punten maak je extra kans op prijzen. Je steunt ook fondsen door mee te spelen.
Ger Herder  | 23/06/18  10:39:39 | Winkelbeoordeling :
Een loterij waarbij niet alleen jij of ik kan winnen, maar zeker ook de hulpbehoevende medemensen, de natuur, dieren, milieu en nog veel meer, baat bij hebben! Dat is het fijne om hieraan deel te nemen!
Daniel Ham  | 12/06/18  20:13:31 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is een prachtig initiatief waar je mooie prijzen kunt winnen. Het opzeggen is wat lastig en omslachtig maar daarentegen krijg je vaak mooie welkomstcadeaus bij het aanmelden. Ook win je regelmatig prijzen zoals dagjes weg
Nel Koopmans  | 27/05/18  07:30:32 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke site. Ook rustig met geen bewegende plaatjes. Wel veel tekst. Het is duidelijk dat je een polo kunt winnen en ook de geld bedragen die je wint zijn goed in beeld gebracht. Het is overdreven dat ze melden dat je 100% kans hebt op een prijs.
klaassien Hartman boekholt  | 20/05/18  23:40:36 | Winkelbeoordeling :
ben al jaaaaaren lid echt van af t begin ,toen nog bingo loterij,doe t graag goed doel te helpen,nu heb ik er zoveel ingestoken en door t een en al vraag ik hun om mij eens te helpen om een mooie prijs te winnen ,komt goed t is een top bedrijf.
gerry van der wens  | 12/05/18  08:44:36 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij Als je geluk hebt kun je schatrijk worden . En als je wint krijgen je vrienden ook een prijs dan kun je het vieren met een hele groep dat is zeker zo leuk. En ook elke keer weer spannend
Rob Dyrdek  | 04/05/18  07:53:17 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij met betaalbare loten , het leuke is dat je met je eigen mobiele nummer speelt als lotnummer ... je kunt leuke prijzen winnen.De goede doelen die gesteund worden door de Vriendenloterij hebben betrekking op gezondheid en welzijn van mensen en dit staat mij na aan het hart.
Harrie Knarrie  | 01/05/18  07:54:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben enkele maanden lid van de Vriendenloterij. Ik steun een goed doel en natuurlijk hoopt iedereen dat je ook eens een leuke prijs wint. Ik vind wel dat een lot best wel aan de prijzige kant is, maar ja we doen het wel voor een goed doel.
Christini Induzzi Lopes  | 27/04/18  18:11:46 | Winkelbeoordeling :
Ik koop de loterij altijd van vrienden. Ik heb meer kansen om te winnen. delen en winnen. Ik speel graag de loterij omdat ik geloof dat ik op een dag zal winnen. ik vind leuk de loterij van vrienden. win
Carola Vriezen  | 14/04/18  05:19:12 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende site, betrouwbare en snelle service. Heeft een goede zoekfunctie om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Goede klantenservice en wordt vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
Chris te Lintelo  | 14/04/18  07:54:02 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is een bekende loterij waarbij je net zo veel kunt winnen als degene waarmee je mee speelt. En dat kan tot fantastische gebeurtenissen leiden. De winkans is hoog terwijl de lotprijs laag is.
Orson Harms  | 11/03/18  17:34:40 | Winkelbeoordeling :
vriendenloterij ja dat is naast de staats mijn loterij waar ik veel energie in steek en blijf in steken, ben blij met de vriendenloterij als maatschapij die recht voor zijn raap is zonder poes pas. voor mij geen andere meer
Roy W  | 06/03/18  09:50:04 | Winkelbeoordeling :
Ik speel altijd graag mee in de VriendenLoterij. Enerzijds omdat ik op die manier voor de helft van mijn lotprijs de Stichting Spieren voor Spieren steun, en anderzijds omdat ik het gewoon leuk vind om een gokje te wagen.
els veldt  | 04/03/18  15:03:27 | Winkelbeoordeling :
voor een redelijke prijs goede doelen steunen en dan ook nog prachtige prijzen winnen! ? ! Waarom niet? Doe mee en steun met een klein bedrag per maand vele zeer goede doelen en win af en toe een leuke prijs!! Het is het zeker waard!! En wordt je ook nog eens lid via deze leuke site krijg je nog cashbbackkorting terug ook! Ik zeg : DOEN!!!!!
Diana Nuijten  | 03/03/18  17:51:21 | Winkelbeoordeling :
wij zijn al 2jaar lid van Vriendenloterij al vele leuke uitstapjes naar keuze gewonnen en kleine geld bedragen wij steunen als goed doel NAC Breda en jong PSV ga zo door zo is het nog keer leuk om mee te spelen
Lisette Hendrikx  | 01/03/18  13:44:22 | Winkelbeoordeling :
Leuk om af en toe een keer mee te spelen met één of meerdere loten. Ze hebben vaak leuke acties waarbij je een maand gratis mee mag spelen of een aantal leuke welkomstcadeaus krijgt. Weer opzeggen gaat eenvoudig via de website.
Lisette Hendrikx  | 01/03/18  13:26:43 | Winkelbeoordeling :
Leuk om af en toe een keer mee te spelen met één of meerdere loten. Ze hebben vaak leuke acties waarbij je een maand gratis mee mag spelen of een aantal leuke welkomstcadeaus krijgt. Weer opzeggen gaat eenvoudig via de website.
Ricky Wamboso  | 03/02/18  20:05:48 | Winkelbeoordeling :
een poos geleden meegespeeld maar ook weer gestopt met de Vriendenloterij, vond het wel fijn dat het opzeggen makkelijk gaat, een telefoontje en het is geregeld maar vorige week gebeld door de vriendenloterij of ik toch weer mee wil gaan spelen en nu mag ik een maand gratis meespelen!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 6,00% CASHCOINS ten Cate OTTO
visit register click click