ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

VoordeelVanger Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over VoordeelVanger

Scoor iedere dag de beste aanbiedingen met korting bij VoordeelVanger!

VoordeelVanger is een 'dagdeal'site met als missie om iedere dag de beste aanbiedingen met korting tot wel 80% aan te bieden. Zo maakt VoordeelVanger de luxe dingen in het leven voor iedereen betaalbaar!

VoordeelVanger Beoordelingen

Piet van Brabant  | 17/07/22  09:25:47 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel van VoordeelVanger, mooie aanbiedingen en goed geïnformeerd over de verzending van het bestelde artikel, alles in orde en netjes afgeleverd en binnen de aangegeven tijd, ik ben heel tevreden!
Henk Trabelsi  | 13/06/22  19:38:22 | Winkelbeoordeling :
VoordeelVanger heeft een prima webwinkel, mooie aanbiedingen en goed geïnformeerd over de verzending van het bestelde artikel en je kunt het goed volgen,dat is allemaal top, dus ook gewoon een aanrader!
Timur Celik  | 31/05/22  20:01:05 | Winkelbeoordeling :
Mooie kwaliteit en een vlotte levering van VoordeelVanger. Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Produkt voldoet volledig aan de verwachtingen. Al meerdere keren hier iets besteld en zoals steeds een snelle, perfecte afhandeling van mijn bestelling: top!
Pieter Nell  | 27/05/22  18:40:09 | Winkelbeoordeling :
Prima website en bij VoordeelVanger heb je altijd een prima service. Ik ben heel tevreden over iedere aankoop die ik hier al gedaan heb, prima producten. Artikelen zijn ook altijd netjes op tijd geleverd!
Nander Veltman  | 08/05/22  08:54:31 | Winkelbeoordeling :
Bij voordeelvanger kan ik voor alles voordelig terecht. Praktische spullen voor huis en tuin maar ook een mooi cadeau voor mijn familie. Je hebt je bestelling snel in huis en ze hebben ook een goede klantenservice.
Tom Dumoulin  | 01/05/22  09:12:27 | Winkelbeoordeling :
Ik heb steeds een prima service gekregen van VoordeelVanger. Heel tevreden over iedere aankoop die ik hier al gedaan heb. Verwerking van de bestelling gaat prima, snel geleverd, producten prima verpakt, prima dus!
Berry de Plakker  | 14/03/22  16:02:53 | Winkelbeoordeling :
Ik ben uiterst tevreden over de aanbiedingen en leveringen van VoordeelVanger. top producten ,top levering en top leveringstijd en ook nog eens goedkoop, heb al meerdere keren een bestelling geplaatst naar volle tevredenheid!
Hans Visser  | 03/03/22  06:20:15 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit, snelle levering, goedkoop en de service is oké van VoordeelVanger. Ik hoef het pakket niet meteen de dag erop, maar heb het liever wat later en met een accurate leveringstijd. Dit was laatst niet het geval waardoor je moeite doet om thuis te blijven, voor niets.
Hans Bazoer  | 20/02/22  08:36:37 | Winkelbeoordeling :
Na zo vele bestellingen ben ik nog steeds zeer tevreden over VoordeelVanger en altijd is alles vlotjes verlopen, goede feedback, prima leveringen soms zelfs vroeger dan vermeld, en de produkten zijn top, echt een aanrader!
Sjaak Swart  | 04/02/22  17:04:38 | Winkelbeoordeling :
Heel vlot verloop van het hele proces van bestelling tot levering. Heel betrouwbaar en een goede levering, alles in goed staat ontvangen en het was precies wat ik verwachtte voor de prijs die ervoor was betaald, super van VoordeelVanger!
Xantippe de Wit  | 02/02/22  09:46:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een tevreden klant van VoordeelVanger. Alles is prima qua prijs en kwaliteit, zorgvuldig verpakt en te volgen via track en trace. En is er toch iets niet helemaal wat je ervan verwacht had kan je het makkelijk retourneren. Dus ik zeg helemaal happy met VoordeelVanger!
Henk van Dorp  | 10/12/21  15:34:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al verschillende keren een bestelling geplaatst bij VoordeelVanger en elke keer ben ik al zeer tevreden geweest over de produkten maar ook zeker over de prijs, bestellingen worden vlot bezorgd en zijn goed verpakt.
Harry Bellafonte  | 18/09/21  11:35:32 | Winkelbeoordeling :
Ik had een draadloze deurbel besteld bij VoordeelVanger, maar deze was binnen korte tijd kapot. Hoewel de service pro-actiever zou kunnen, heb ik een retourlabel gehad om kosteloos te kunnen retourneren en is het netjes opgelost met een terugbetaling.
Bernd Maylander  | 03/09/21  12:03:53 | Winkelbeoordeling :
Zonnebrillen besteld bij VoordeelVanger, zouden gepolariseerd moeten zijn, helaas was dit niet het geval, Gelukkig een hele vriendelijke en goede klantenservice! Ik had mijn geld, na een mail verstuurd te hebben met foto’s, na een paar dagen alweer op mijn rekening staan.
Anna Kournikova  | 21/06/21  16:32:39 | Winkelbeoordeling :
Heb een sweefparasol besteld bij VoordeelVanger en heb gelijk een bestellingsbevestiging gekregen, alles liep op wieltjes. Perfekte bezorging op tijd zoals aangekondigd. Bovendien is de parasol net zoals aangekondigd. Ik ben echt tevreden over VoordeelVanger!
Toon Gesink  | 20/05/21  09:09:09 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al zeker 10 keer hier iets gekocht. Nog nooit een probleem gehad, altijd keurig binnen de afgesproken tijd geleverd, nog nooit de 30 dagen bedenkt hoeven gebruiken. Ik zou geen moment aarzelen om VoordeelVanger.nl aan te bevelen!
Vladimir Bepnikov  | 17/05/21  13:16:45 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering van VoordeelVanger.nl, product zoals voorgesteld op de site, uit ervaring weet ik prima garantie-afhandeling wanneer er zich een na een bepaalde termijn een probleem voordoet, VoordeelVanger is zeker één van mijn favorieten webshops!
Veronica Veronica  | 12/05/21  15:32:28 | Winkelbeoordeling :
Goede producten bij VoordeelVanger voor een mooie prijs en ook een snelle levering! Goed op de hoogte gehouden via mail. Ik heb nu hier voor de tweede keer iets besteld en beide keren ben ik zeer tevreden!
Jesse James  | 05/05/21  13:20:26 | Winkelbeoordeling :
Ik koop veel op VoordeelVanger.nl en ben heel tevreden over de kwaliteit van van al hetgeen ik er gekocht heb,goede kwaliteit en service evenals de leveringen gebeuren vlot. Voor mij een dikke 10 voor VoordeelVanger!
Ron Veltman  | 19/04/21  20:37:36 | Winkelbeoordeling :
Meerdere keren heb ik al besteld bij Voordeelvanger. Van een grote webshop steken zij met kop en schouders boven de rest uit. Mooi op tijd en volgens afspraak leveren. Maar ook de service die ze geven als er nog vragen zijn. Top.
Harry Webber  | 15/03/21  18:31:38 | Winkelbeoordeling :
Je houdt het soms niet voor mogelijk, maar toch is het waar! Kwaliteitsvolle producten kopen aan bodemprijzen, dat is wat Voordeelvanger aanbiedt! Bovenop komt er dan nog een snelle levering. Voordeelvanger.... een zegen voor de koper!
Jos Verstappen  | 04/03/21  19:27:48 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende keren wat besteld bij VoordeelVanger, de meest uiteenlopende spullen. Steeds netjes op tijd geleverd. En (nog) niets stuk... Uiteraard bij normaal gebruik, ik ben zeer tevreden over VoordeelVanger.nl
Fred Heineken  | 22/10/20  16:44:57 | Winkelbeoordeling :
Perfecte service, Ik had gevraagd om een product te retourneren omdat het niet was zoals ik verwacht had. Op een dag tijd kreeg ik alle info die ik nodig had voor de retour, heel erg goede communicatie en erg vriendelijk en behulpzaam personeel van VoordeelVanger.nl.
Freddy Maertens  | 21/09/20  20:29:35 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, alles is snel geregeld met het bestellen, ik had toch eens gekozen voor Russell T-shirts. XXL is inderdaad groot genoeg. De stof valt me wel iets tegen, ze zijn best wel een beetje dun en 'plakkerig'.
Berry Stevens  | 16/09/20  17:41:12 | Winkelbeoordeling :
Mijn laatste aankoop van Voordeelvanger waren een set Hyundai solar lampen, ze voldoen uitstekend, stevig en netjes verpakt. Voordeelvanger.nl heeft altijd wel een mooie aanbieding. Vlotte levering en als je iets wil retourneren gaat dat ook goed. Prima ervaring !
Steelo Brim  | 29/07/20  07:20:17 | Winkelbeoordeling :
Steeds correcte info, enorm goede prijzen, steeds kwaliteit... Altijd tevreden en echt een aanrader Ik heb mijn producten wat ik besteld heb meestal 2 dagen later binnen, maar voor mijn gevoel is de informatie die wordt doorgegeven terug door VoordeelVanger per e-mail ook zeer positief.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,50% CashCoins
15% korting op alle tuinposters bij Yourfavouritestuff.com
Code:9SEYEYEZ
ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
visit register click click