ONTVANG TOT 3,00% CASHCOINS Expert Schuurman Schoenen

Voordeeldrogisterij.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Voordeeldrogisterij.nl

Bestel voordelig A-merken op het gebied van verzorging en schoonmaken bij Voordeeldrogisterij.nl

Bij Voordeeldrogisterij.nl vind je veel A-merken voor een hele lage prijs. Daarnaast koop je veel producten met extra korting tijdens de wekelijkse super aanbiedingen. Bestel voor 16:00 en jouw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden.

Voordeeldrogisterij.nl Beoordelingen

Loise Hamilton  | 09/06/21  11:13:27 | Winkelbeoordeling :
Houden zich aan de afspraak, voor 21.00 uur besteld is vandaag nog verzonden en netjes de volgende dag binnengekomen wat ik had besteld, top service en de laagste prijs en snelste verzending die ik zo snel kon vinden voor haarverfproducten.
Leo Beenplakker  | 07/06/21  14:47:00 | Winkelbeoordeling :
Ik heb inmiddels 2 keer besteld bij Voordeeldrogisterij. Helemaal tevreden! De producten zijn van goede kwaliteit en de prijs is in verhouding, vaak zit er flinke korting bij. Verzending/levering is snel en goed. alles prima dus!
Mark Webber  | 28/05/21  12:23:43 | Winkelbeoordeling :
Na bestelling snel in huis! Twee Benson clean dweilen gekocht met sprayfunctie. Voldoet prima. Ik ben er erg blij mee. Je pakt dit makkelijk om even te dweilen, leuke en mooie producten voor een nette prijs bij Voordeeldrogisterij.nl, zeker een aanrader!
Lance Hamilton  | 24/05/21  15:49:37 | Winkelbeoordeling :
Zocht een waterkoker en kwam uit bij de overzichtelijke website van Voordeeldrogisterij.nl uit. Wat een snel en makkelijk bestelproces. Ik heb 2 dagen later ontvangen wat ik bestelde en mijn waterkoker werkt prima, super!
Crash Chenko  | 23/05/21  00:16:45 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website van Voordeeldrogisterij.nl met echte knalprijzen, snel mijn keuze gevonden en alles word netjes afgehandeld met een zeer vlotte verzending ook, je word ook heel correct op de hoogte gehouden wat er met je gebeurd, ga hier nog zeker een bestelling plaatsen!
Stoffel van Doorn  | 24/04/21  09:17:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een paar producten besteld en de volgende dag werden ze al geleverd. Duidelijke website met handige tips voor bijpassende aankopen. Daardoor een extra product besteld waar ik ook heel blij mee ben! Voordeeldrogisterij.nl is zeker een aanrader!
Klus Klus  | 23/04/21  09:04:00 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop van Voordeeldrogisterij.nl. Makkelijk om het item dat je wil hebben te vinden op de site, eenvoudig te bestellen en betalen, zeer snelle levering. Ik ben meer dan tevreden over Voordeeldrogisterij!
Jacks Teller  | 22/03/21  09:21:07 | Winkelbeoordeling :
De producten kwamen een dag later in huis dan op de site stond aangegeven. Dat was geen ramp, had ook geen haast. Emails kwamen vlot en duidelijk binnen van Voordeeldrogisterij. Product omschrijving is duidelijk. Verder alles top in orde en goed verpakt!
Harry Nak  | 21/03/21  01:02:43 | Winkelbeoordeling :
Al enige tijd was ik op zoek naar Schwarzkopf Junior maxx via de bekende online drogisterijketens en het was er gewoon niet meer. En opeens herinnerde ik mij Voordeeldrogisterij waar ik al ooit eerder besteld had en jawel zij hadden de gezochte mousse wél. Meteen maar 6 stuks besteld!
Sjaak Swart  | 19/03/21  08:58:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Voordeeldrogisterij.nl en blij met mijn bestelling en deze is heel goed en verzorgd en snel bij mij afgeleverd. Snel en betrouwbaar, dat is wat bij me op komt als ik denk aan Voordeeldrogisterij, ik ga hier zeker nog vaker bestellen!
Ricky Wamberto  | 03/03/21  16:23:19 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen en een supergoede verzorging van de producten alles netjes verpakt en een goede service ook de bezorging word snel geregeld, top! Ik zal zeker vaker bij Voordeeldrogisterij.nl bestellen.
Clint Eastwood  | 26/02/21  21:05:20 | Winkelbeoordeling :
Bij onze eerste bestelling waren we een beetje laat op de hoogte gebracht dat één van de artikelen niet leverbaar was, maar dit werd super opgelost dmv een creditnota en hebben onze bestelling aangepast, deze werd supersnel en vlgs afspraak geleverd. Zal niet onze laatste bestelling hier zijn.
Akio Kaminaga  | 16/12/20  19:12:04 | Winkelbeoordeling :
Ondanks het een gekkenhuis is door de Corona, contact opgenomen over de levertijd van de bestelling die ik besteld heb. Prima geholpen er was een product (iets kleins) wat een iets langere levertijd had, netjes een creditnota ontvangen en de rest van mijn bestelling is onderweg! Heel tevreden!
Hans Kazan  | 19/10/20  20:03:24 | Winkelbeoordeling :
Ik werd netjes op de hoogte gehouden van latere levering. Uiteindelijk vrijdag besteld, woensdag erna geleverd. Ik had Ariel in grootverpakking gekocht. Goedkoper dan in bonus bij Albert Heijn of in de aanbieding bij de Makro. Gratis levering. Goed verpakt. Prima!
Ferry Swinkels  | 21/09/20  20:47:46 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met Voordeeldrogisterij.nl is prima, ik had op zondag best wel veel besteld en dus een grote bestelling maar dinsdag had ik mijn complete bestelling al in huis staan, netjes verpakt en netjes verzonden, ik ben dus super tevreden over Voordeeldrogisterij.nl.
Anke Wauters  | 02/02/19  20:01:44 | Winkelbeoordeling :
Super handige site, leuke acties en goedkoper. Ook heel handig jaar verpakkingen aan scherpe prijzen Ik heb bestelling geplaatst en 2 dagen later de artikels al ontvangen ook al woon ik in België Gewoon TOP
annie deinum  | 17/11/18  13:20:34 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling had zo'n flinke vertraging (gewoon nooit ontvangen). Na een week wachttijd heb ik de bestelling maar geannuleerd. Bij een eerder contact was me toegezegd dat de bestelling max 5 werkdagen levertijd zou hebben, maar de werkelijk was helaas anders.
Aisha Hurk  | 21/11/18  16:13:09 | Winkelbeoordeling :
Wat een heerlijke winkel met veel goeie aanbiedingen.ik kom hier heel graag,en ben zeer tevreden over het aanbod wat er te vinden is!! Van douche gel tot nagellak en van wasmiddel tot haarverf,noem het maar op!
Poeskin  | 21/11/18  17:51:32 | Winkelbeoordeling :
De online webwinkel voordeeldrogisterij.nl is een winkel waar ik regelmatig rond snuffel. Ik heb er mijn tandpasta en favoriete dagcrème voordelig kunnen kopen. Het wordt gratis thuis bezorgd bij een bestelling van 50 euro of meer. Ga er eens kijken.
annie deinum  | 17/11/18  13:09:55 | Winkelbeoordeling :
Spullen besteld bij. Bij ontvangst kwam ik erachter dat de ze de verkeerde spullen hadden bezorgd. Klantenservice gebeld. Was geen probleem. Moest het terugsturen. Wel op eigen kosten. Vreemd want nu moet ik betalen voor hun fout.
Roy w  | 17/11/18  19:46:47 | Winkelbeoordeling :
Als ik op zoek ben naar voordelige drogisterij produkten, dan surf ik het liefst naar voordeeldrogisterij.nl Zij bieden een ruime keuze van A produkten tegen zeer aantrekkelijke prijsjes. Das leuk inkopen zo.
gerry van dinther  | 20/11/18  02:52:33 | Winkelbeoordeling :
Voordeeldrogisterij een super webshop waar je werkelijk alles kunt kopen . Alle bekende merken hebben ze . Zeker met de aankomende feestdagen is het fijn om daar te kopen . Je kunt gemakkelijk thuis kijken en bestellen en de volgende dag alles in huis.
BnBteS  | 16/11/18  17:52:20 | Winkelbeoordeling :
Lekker voordelig en makkelijk. Hoewel ik wel vond dat ik lang op de bestelling moest wachten en het niet altijd heel duidelijk was wat het product daadwerkelijk was... Ik bedoel, ik had artikelen besteld, dacht lekker goedkoop, bleek het een kleine versie!
wim speelberg  | 17/11/18  08:31:34 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het restant van het jaar 2018 en in 2019 kijken of er iets voor mij bij zit.
Jan Van Nood  | 18/11/18  09:10:55 | Winkelbeoordeling :
De voordeeldrogisterij.nl verkoopt uitstekend producten tegen zeer acceptabele prijzen. Zeker aan te bevelen met de winter voor de deur ! De service is goed zowel qua levering als de klantenservice .
Mitchell  | 18/11/18  11:23:37 | Winkelbeoordeling :
veel goedkoper dan andere drogisterijen en je kan online bestellen. Voordeel is dus niet meer de deur uit voor huishoudelijke producten en ook voor een spotgoedkope prijs wat je niet verwacht bij dure producten
Tessa  | 05/08/18  14:35:52 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel, die Voordeeldrogisterij. ´s Avonds van alles en nog wat besteld en de volgende dag werd het allemaal al bezorgd in een grote doos. De bestelling was goed uitgevoerd want alles zat in de doos en was in goede staat.
Olivier  | 16/01/18  20:16:57 | Winkelbeoordeling :
Voordeeldrogisterij.nl heeft de beste website op het gebied van drogisterij-artikelen. Ze hebben de scherpste aanbiedingen van topmerken zoals Gilette, Oral-B en Nivea. Bestellingen boven 50 EURO worden gratis thuisbezorgd en altijd 14 dagen om te retourneren of ruilen. Prima webshop!
Mariska Sylvana  | 16/12/16  08:23:15 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke webshop met leuke aanbiedingen. Snelle levering en je bestelling wordt gratis verzonden vanaf 50 euro. En wanneer je via deze webshop besteld, krijg je er nog een leuke vergoeding voor ook.
M. Zdm  | 06/06/16  09:41:43 | Winkelbeoordeling :
Bij de Voordeeldrogisterij ben je écht voordelig uit. Veel dingen die ik vroeger bij de gewone drogist kocht, koop je hier voor soms wel de helft van het geld. En dan gaat het niet alleen om deodorant, maar alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van persoonlijke verzorging.
Bhakti Dharma  | 01/06/16  05:18:48 | Winkelbeoordeling :
Een on line shop met veel A-merken voor een voordelige prijs. Maar ze hebben ook interessante andere artikelen zoals elektronica, etenswaren, dranken en andere. Op de site staan de vele mogelijkheden en aabiedingen.
Roland Jonge  | 29/05/16  16:50:28 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt Voordeeldrogisterij.nl een overzichtelijke site je kan en je kan er echt bijna alles wel bestellen wat in een drogisterij zoal te vinden is en je bestelling komt netjes op tijd aan binnen de leverings dagen
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl Zalando Lounge
visit register click click