ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Zooplus

Vitaminstore.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Vitaminstore.nl

Bestel uit een groot assortiment aan vitaminen met korting bij Witaminstore.nl

Gun jezelf een oppepper en ga weer stralend en gezond door het leven. Vitaminstore.nl is de meest complete online vitaminewinkel. Vitaminstore.nl verkoopt producten op het gebied van afslanken, potentie, extra energie, pijnlijke gewrichten, lusteloosheid en party pillen. Op de website vind je een gevarieerd assortiment van ruim 40.000 producten.

Vitaminstore.nl Beoordelingen

Berry Stevens  | 22/07/20  18:27:20 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering van Vitaminstore.nl en met veel zorg verpakt. Wat duurder in prijs wat (hopelijk) met de kwaliteit te maken heeft? Gelukkig zijn er af en toe acties en met gratis verzending boven een bepaald bedrag, ik ben super tevreden!
Charlotte Rozel  | 22/05/20  08:16:28 | Winkelbeoordeling :
voorheen kocht ik hier wel vaker mijn vitaminen, snelle levering en verder nooit klachten over gehad. op dit moment ga ik liever naar een gewone winkel zodat ik ook informatie kan vragen aan de mensen die er staan
T. de V.  | 21/05/18  21:56:28 | Winkelbeoordeling :
Bestelling via de site van Vitaminestore.nl verliep vlot en de prijs was aantrekkelijk daarnaast nog een mooie cashbackkorting ontvangen! Ga zeker weer gebruik maken van deze overzichtelijke site die conform afspraak vlot bezorgd!
Bhakti Dharma  | 23/02/18  00:15:11 | Winkelbeoordeling :
Goede site om vitamines te kopen, snel geleverd, duidelijk gepresenteerd. Van alles aangeboden met foto's en natuurlijk wat het allemaal inhoudt en kan betekenen. Lees goed de baten bij elk product. Aanrader.
Marianne Hiemstra  | 09/01/16  17:09:02 | Winkelbeoordeling :
Als je vitamines nodig hebt (en vaak is dat meer dan je denkt), kan je voor informatie en kopen terecht bij deze site. Ze geven goede informatie en ze leveren snel. Prijzen zijn laag! zeker de moeite waard om even te kijken, en zeker in de winter!
Tessa van der Velde  | 06/12/15  11:42:19 | Winkelbeoordeling :
Heel goed, die Vitaminstore. Ze hebben een uitgebreid assortiment en je kan gemakkelijk vinden wat je zoekt. Kopen tegen redelijke prijzen.Vlotte en volledige levering en alles was in prima staat. Echt een aanrader.
anke plomp  | 22/10/15  20:50:17 | Winkelbeoordeling :
Bij de vitaminestore.nl bestel ik altijd mijn multivitaminen. Ze hebben heel veel produkten,heel veel keus dus. De service is altijd erg goed,en de verzending is altijd snel en keurig verzorgd.Zeker een aanrader.
An Van Niekerk  | 12/10/15  18:31:57 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Vitaminstore een hele leuke webshop, ze hebben zoooooooooo veel artikelen!! En ook daar kun je punten sparen, waarmee je bij de volgende aankoop leuke items kunt meebestellen. Bv een leuk magazine of lippenbalsem. Super!!
Ingeborg Geuijen  | 07/04/14  21:28:58 | Winkelbeoordeling :
Fijne site, snelle levering, niet zo duur als andere webshops
Ada Van Der Waal  | 07/12/13  04:50:29 | Winkelbeoordeling :
Vitaminstore, gewoon doen vooral deze periode. Je bent gek als je met je gezondheid speelt.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Drogisterij.net
visit register click click