ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Vistaprint Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Vistaprint

Bestel je drukwerk en printmateriaal met korting bij Vistaprint!

Vistaprint is de online oplossing voor top kwaliteit drukwerk en printmateriaal tegen de laagste prijs. Vistaprint heeft altijd nieuwe aanbiedingen op visitekaartjes, kerstkaarten, postkaarten, brochures, stempels, adresstickers, shirts, petjes, mokken en meer. Naar eigen keuze kun je visitekaartjes ontwerpen zonder dure software en ervaring in het ontwerpen. Check regelmatig de website van Vistaprint want er zijn vaak gratis aanbiedingen.

Vistaprint Beoordelingen

Kim Kimich  | 02/05/22  17:18:58 | Winkelbeoordeling :
Voor mijn bedrijf kaartjes en flyers besteld bij Vistaprint. Altijd goede prijs-kwaliteit, vlotte verzending. Laatst voorgehad dat het logo op de t-shirts niet mooi uitkwam, dit werd perfect opgelost door de klantenservice en we kregen meteen nieuwe t-shirts. Klantenservice is zeer vriendelijk!
Piet Bazoer  | 25/02/22  09:54:10 | Winkelbeoordeling :
Door stommiteit mijnerzijds folders gekregen met onbedoeld watermerk…Contact opgenomen met Vistaprint en zonder enig probleem en zonder kosten alsnog de goede versie van ze gekregen. Zeer behulpzame klantenservice! Echt top!!!
Charley Brown  | 18/02/22  13:39:05 | Winkelbeoordeling :
Top service ontvangen via de chat met Vistaprint. Ze hebben de tijd genomen en zelfs mijn ontwerp nog kunnen verbeteren. De chat via de website is via mobiel een beetje lastig maar de service is gewoon geweldig van Vistaprint!
Dik Advocaat  | 15/12/21  16:48:09 | Winkelbeoordeling :
Na het laten drukken van een mok was ik niet helemaal tevreden met de bedrukking. Na contact met een medewerker in de chat is het opgelost en heeft Vistaprint het kosteloos opnieuw laten drukken. Super service en ook nog eens snel geleverd!
Christini Induzzi Lopes  | 28/11/21  21:27:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al veel gekocht bij deze winkel. En ik vind altijd producten van hoge kwaliteit. Heel modern en super sfeervol, altijd met veel afwisseling. Ik raad deze winkel aan vanwege de geloofwaardigheid van de klantenservice.
Sandra Stolker  | 23/11/21  09:12:24 | Winkelbeoordeling :
Bij Vistaprint kun je terecht voor alles wat met printen te maken heeft. Voordelig printpapier en ook visitekaartjes en dergelijke. Ze hebben ook vaak leuke acties en aanbiedingen op de website staan.
Jos Thi  | 09/10/21  08:48:35 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service van Vistaprint. Een trui en shirt viel groot uit toen het werd geleverd. Na melding namen ze contact op met mij om samen te kijken naar de juiste maat. Deze heb ik als service gratis thuisgestuurd gekregen, ik ben een tevreden klant!
Anna Kournikova  | 04/10/21  18:10:10 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service! Dat maak je niet vaak meer mee. Ik had visitekaartjes ontworpen maar na levering was ik niet tevreden met het ontwerp. Ik had contact opgenomen met Vistaprint voor wat hulp bij het ontwerp. Ze hebben mijn ontwerp met veel professionaliteit aangepast en gratis nageleefd!
Heinz Friedrichs  | 30/08/21  13:20:47 | Winkelbeoordeling :
Ik had visitekaartjes besteld met de snelste leveroptie. Helaas kwamen de kaartjes niet. Contact met Vistaprint opgenomen en bleek een technische fout, ik kon ze opnieuw bestellen. Als service kreeg ik het bedrag van de verzendkosten terug. Blij mee en de kaartjes zien er ook goed uit!
Toon Gesink  | 13/08/21  06:56:51 | Winkelbeoordeling :
Business kaartje ontworpen en besteld. Ik koos voor standaard levering (2 weken). Echter kreeg ik daags nadien (zaterdag) al een mail dat men pakket klaar was en verzonden werd. En op zondag voormiddag heb ik mijn pakje kunnen afhalen in mijn supermarkt. De kaartjes zijn geweldig!
Loise Hamilton  | 11/08/21  09:45:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben héél erg tevreden over de samenwerking met Vistaprint en vooral over de dienst na verkoop, de klantvriendelijkheid en het oplossingsgericht meedenken met de klant! TOP!!! Dit is echte top-kwaliteit!
Clint Eastwood  | 04/06/21  13:33:16 | Winkelbeoordeling :
Visitekaartjes besteld en die werden helaas in een verkeerde kleur bezorgd. Klantenservice van Vistaprint heeft het zo netjes opgelost gelijk gekeken wat de kleurcode van ons logo is en daar de kleur van het kaartje op aangepast. Ik had het zelf niet zo mooi kunnen krijgen. Mijn dank is heel groot!
Jos Verstappen  | 12/05/21  15:50:16 | Winkelbeoordeling :
Ik had vorige week een mok besteld voor Moederdag met snelle verzending. Er stond dat het uiterlijk 10 mei ging aankomen, maar ik was super goed verrast dat ik hem 7 mei al heb binnengekregen! Alles tip top in orde. Vistaprint heeft zeker een nieuwe vaste klant erbij!
Fred Heineken  | 15/01/21  18:31:52 | Winkelbeoordeling :
Uitermate tevreden met de service en kwaliteit van mijn bestelling bij Vistaprint! Dinsdagavond nog besteld en donderdag al in huis. Mooi afgewerkt! Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen, prima!, volgende keer weer Vistaprint.
Sjaak Swart  | 20/11/20  18:22:03 | Winkelbeoordeling :
De service van Vistaprint is echt top. Ik heb Mondkapjes besteld met logo. Deze kwamen snel binnen, maar zagen er niet zo uit als bij de bestelling, ik moest het ordernummer doorgeven en foto's maken. Ik krijg binnenkort nieuwe toegestuurd. Vistaprint bedankt voor deze geweldige service !
Harry Spotter  | 13/11/20  18:04:45 | Winkelbeoordeling :
Wauw wat een service! visitekaartjes en een automagneet besteld. Beiden vielen bij binnenkomst wat tegen, Vistaprint gebeld en samen met mij hebben ze gekeken naar de opmaak en naar wat beter kon. Meteen is het opnieuw besteld voor me.. geweldige actie, supervriendelijk vrouw! Helemaal happy!
Jax Teller  | 07/10/20  16:13:43 | Winkelbeoordeling :
Twee mousepads met mijn logo erop besteld bij Vistaprint, en het is precies waarop ik gehoopt had. Ik heb in het verleden slechte ervaringen gehad met een andere webshop, bij hen kwam het er niet scherp uit, maar deze print was echt haarscherp. en ook nog eens binnen twee dagen in huis !
Hans Kazan  | 05/10/20  10:14:01 | Winkelbeoordeling :
Wat een een super service bij Vistaprint. In het verleden ook al een paar keer visitekaartjes besteld en super tevreden over het resultaat. Nu had ik weer nieuwe kaartjes besteld en betaald maar ik wilde eerst nog de foto veranderen, want ook dat kan dan nog steeds, kortom zeker een aanrader !
Adil A  | 20/03/18  14:50:45 | Winkelbeoordeling :
voor topkwaliteit drukwerk of printmateriaal bezoek je zeker vistaprint.nl goede service en betaalbaar betrouwbaar en n zeer goede behulpzame klantenservice heb hier n zeer goede ervaring mee gehad en ze hielpen heel goed om n probleem op te lossen kom hier zeker terug
Nicole  | 20/03/18  14:34:34 | Winkelbeoordeling :
topkwaliteit drukwerk en printwerk tegen betaalbare prijzen bezoek de site vistaprint.nl en ontdek wat er allemaal mogelijk is zeer behulpzame en klantvriendelijke klantenservice betrouwbaar en betaalbaar snelle levering
Mmmmm  | 30/11/17  12:41:14 | Winkelbeoordeling :
Een tijdje terug visitekaartjes laten maken door Vistaprint: erg goede kwaliteit en zeker betaalbaar. Erg fijn dat je op de site zelf helemaal een kaartje kunt samenstellen; zo heb je iets dat je mooi vindt. Ook een kalender die ik eerder bestelde was van zeer goede kwaliteit.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
4,50% CashCoins
Ontvang 10% korting op ondergoed bij JPH Fashion
Code:UNDERWEAR10
ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
visit register click click