ONTVANG 1,58% CASHCOINS Badkamerwinkel.nl Drogisterij.net

vidaXL.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over vidaXL.nl

Huis-, tuin-, garage- en woon artikelen bestel je met korting bij vidaXL.nl

vidaXL.nl is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor jouw huis, tuin, garage en klussen. Het assortiment van vidaXL.nl bestaat uit producten van het eigen huismerk vidaXL en producten van geselecteerde bestaande merken die passen waar vidaXL.nl voor staat. Met het productaanbod van vidaXL.nl speelt in op het dagelijkse leven: slapen en wonen, koken en eten, gezellig samen komen en in de tuin vertoeven of tuinieren. Daarnaast biedt vidaXL.nl een ruim assortiment meer gespecialiseerde producten, zoals bijvoorbeeld fotografie en autoreparatie- en onderhoud.

vidaXL.nl Beoordelingen

Anton Gesink  | 25/02/21  09:32:19 | Winkelbeoordeling :
Hele mooie verkoopsite van VidaXL. Veel keuze en snel geleverd. Jammer dat de pakketservice voor een bestelling van 4 dingen, 4 dagen achter elkaar komt. Had aangegeven dat alles in 1 keer mocht worden geleverd. Jammer. Verder ben ik zeer tevreden.
Ricky Wamberto  | 03/02/21  16:30:26 | Winkelbeoordeling :
Ik ben super blij met Vida XL. Ik bestel er regelmatig spullen voor een goede prijs en alles wordt netjes geleverd. De informatie is heel duidelijk op de website. En dat voor al behoorlijk wat bestellingen bij VidaXL.
Mark Webber  | 29/01/21  19:30:07 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen met enige regelmaat bij VidaXL, alles altijd super voor elkaar. Sommige producten duurt wat langer ivm verzending vanuit warehouses in het buitenland. Het enige dat jammer is dat je daarvan niet op de hoogte gesteld wordt, maar goed ons hoor je niet klagen!
Pieta Bambergen  | 30/01/21  10:51:47 | Winkelbeoordeling :
Prima, ik bestel regelmatig bij VidaXL en eigenlijk nog nooit problemen gehad. Artikelen zijn ook altijd keurig verpakt en netjes geleverd, een zeer snelle levering en de prijs/kwaliteitsverhouding is ook zeer goed!
Crash Chenko  | 20/12/20  10:33:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een tevreden klant van VidaXL. Het artikel kon ik gemakkelijk bestellen en betalen. Na de bestelling is het artikel snel geleverd en de communicatie naar de klant was uitstekend. Het artikel voldoet uitstekend aan mijn verwachtingen, kortom voor mij “5 sterren” waard!
Klus Klus  | 30/10/20  18:57:42 | Winkelbeoordeling :
Ik koop voornamelijk via de veilingen, maar ik moet zeggen dat die ook wel leuk zijn, daarbij moet ik zeggen dat ze veel dingen op de site verkopen die ik nergens anders kan vinden en dat inspireert me om regelmatig even te komen kijken op de site. heb al meerdere aankopen gedaan bij VidaXL.
Jax Teller  | 30/09/20  09:07:09 | Winkelbeoordeling :
Ik heb veel gekocht in de laatste 6 weken bij VidaXL, nu ook een zwarte granieten gootsteen gewonnen voor een mooi prijsje, kreeg het gisteren binnen, super mooi en ik ben er erg blij. Leuk kopen met veilingen, mooie artikelen. Snel verzonden en goede service, super.
Sjaak Swart  | 11/09/20  19:49:46 | Winkelbeoordeling :
Ik doe graag mee aan de veilingen van VidaXL en heb tot nu toe al een paar gewonnen tegen betaalbare prijzen. Grootste voordeel is dat je geen extra bijkomende kosten hoeft te betalen en zelfs achteraf kan betalen. Ook de bezorging is tot nu toe altijd vlot gegaan.
Jesse James  | 25/08/20  17:02:55 | Winkelbeoordeling :
Goed geleverd. Kwaliteit van de vogelhuisjes en egelhuis lijkt goed te zijn. De handleiding voor het opbouwen van het egelhuis is niet best, maar met een beetje technisch inzicht snel te doen. Verder zou het goed zijn als duidelijk wordt vermeld of het hout nog behandeld moet worden of niet.
Ferry Swinkels  | 17/08/20  11:21:05 | Winkelbeoordeling :
VidaXL heeft een heerlijke site en veel op voorraad redelijk prijzen en een snelle levering.Windscherm besteld. Dat is keurig op tijd afgeleverd en zonder probleem gemonteerd. Tot nu toe zeer tevreden.
Hans Kazan  | 27/07/20  11:16:00 | Winkelbeoordeling :
Ik had een set van 2 nachtkastjes besteld bij VidaXL Zou een week later worden bezorgd door post.nl. Maar via de "tracking" zag ik dat het 2 dagen eerder zou worden en warempel een grote doos keurig bij de deur neer gezet, nachtkastjes zagen er perfect uit en goed verpakt, ik ben tevreden!
Ben Thuis  | 22/07/20  19:24:57 | Winkelbeoordeling :
Belangrijkste is dat iets heel aankomt en compleet is en dat was het geval dus dikke duim voor VidaXL. ik ben heel tevreden met mijn hoge boekenkast. Echter een minpuntje, jammer dat er uit de beschrijving en de foto's niet duidelijk bleek dat de zijkant uit 2 delen bestaat.
Jacks Teller  | 13/07/20  19:07:59 | Winkelbeoordeling :
VidaXL is een heel aangename webshop. Komt de afspraken vlekkeloos na. De enige reden waarom ik geen vijf sterren geef is dat de foto's soms een betere kwaliteit doen vermoeden dan het werkelijke product is.
Harry Nak  | 28/06/20  10:45:00 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden een waterblazer besteld bij VidaXL om de vachten van onze langharige honden droog te blazen, aangezien ze van zwemmen houden gebruiken we deze ongeveer dagelijks. Nu al enkele maanden in gebruik, product was netjes en op tijd geleverd en tegen een zeer scherpe prijs!
Freddy Maertens  | 24/06/20  16:37:45 | Winkelbeoordeling :
Prachtige eettafel besteld, track & trace prima! Daarna 2 tuinstoelen en kamerscherm besteld. Tuinstoelen geweldig, kamerscherm voldeed niet, via de chat kreeg ik bij een zeer vriendelijke man barcode per mail. Op woensdag ingeleverd en 2 dagen later stond het geld weer op mijn rekening, super!
francis torenstra  | 04/06/20  19:18:50 | Winkelbeoordeling :
vida XL.nl deze producten kan je ook kopen bij bol.com Zeer goede prijs, ziet er netjes en verzorgd uit. Ruime keuze aan assortiment. Je kunt altijd wel wat vinden voor een goede prijs. Snelle en nauwkeurige levering. Klantenservice is super.
Peter Tosh  | 29/05/20  16:40:25 | Winkelbeoordeling :
De website van VidaXL is overzichtelijk en ze hebben betaalbare prijzen vooral als het in de aanbieding is, maar ook super snel en GRATIS thuisbezorgd. Ik ben heel blij met mijn tv-meubel, prima aankoop!
Berry Stevens  | 27/05/20  10:42:44 | Winkelbeoordeling :
Op Zaterdag 11-05-2020 een windscherm besteld bij VidaXL en op Dinsdag 14-05-2020 is het al bezorgd, kan niet beter, windscherm was prima goed verpakt, dat was helemaal toppie, ik ben heel tevreden over VidaXL.
Manuela V Renswoude  | 26/05/20  07:20:19 | Winkelbeoordeling :
vida XL.nl is een webwinkel met n zeer ruim assortiment...van badkamer tot tuin tot huisinrichting ze hebben t allemaal...de prijs/ kwaliteitsverhouding is ook goed en de levering is ook netjes ik raad vida XL nl dan ook aan
Samantha Van de merbel  | 06/06/19  09:47:12 | Winkelbeoordeling :
Vorige week hebben wij onze tv meubel besteld bij vida XL. De website is mooi opgezet en overzichtelijk. De klantenservice is vriendelijk. Deze konden ons vertellen dat ons meubel nog niet in voorraad is dus nog even duurt voor verzending. De prijs is erg leuk!
Michel Bruyn  | 28/02/19  20:12:06 | Winkelbeoordeling :
bestel hier regelmatig. goede producten, betaalbaar en degelijk Ook de veilingen zijn leuk! zitten soms leuke dingen tussen!! nog niets hoeven retourneren, maar werk snel en vriendelijk antwoord op vragen.
Leo Paans  | 27/02/17  04:15:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit weekend voor het eerst kennis gemaakt met deze site, en gezien dat je hier heel veel leuke dingen kunt kopen op allerlei gebieden, en ik heb er een hele leuke kattenmand gekocht die ik morgen al geleverd krijg. Hele leuke site waar je blijft kijken!
Elly Stöver  | 06/03/17  08:39:25 | Winkelbeoordeling :
Leuke website met leuke aanbiedingen. Maar zelf kreeg ik een artikel dat kapot was. Toen gingen ze erg moeilijk doen over terugsturen. Moest foto's maken en kreeg een aanbieding dat ik voor de helft van de prijs het kapotte artikel mocht houden. Na 3 weken mocht ik het eindelijke terugsturen.
mar westveer  | 17/12/15  08:38:35 | Winkelbeoordeling :
Webshop met veel artikelen. Pakketje volgende dag in huis. Bleek helaas niet als verwacht. Na aanmelding van retourzending werd een extra uitleg gevraagd. Daarna retourticket ontvangen en is geld binnen paar dagen retour gestort. Zou zeker volgende keer weer hier bestellen.
Wilma Hofstra  | 16/08/16  08:46:31 | Winkelbeoordeling :
totaal niet tevreden, slechte klantenservice en de producten die we hadden besteld waren al defect en kapot. Heb na meerdere malen telefonisch contact uiteindelijk het betaalde bedrag terug gekregen. Mijn advies, bestel niet bij VidaXL.
Leo Paans  | 27/02/17  04:10:49 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit weekend voor het eerst kennis gemaakt met deze site, en gezien dat je hier heel veel leuke dingen kunt kopen op allerlei gebieden, en ik heb er een hele leuke kattenmand gekocht die ik morgen al geleverd krijg. Hele leuke site waar je blijft kijken!
Leona Paans  | 27/02/17  04:18:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit weekend voor het eerst kennis gemaakt met deze site, en gezien dat je hier heel veel leuke dingen kunt kopen op allerlei gebieden, en ik heb er een hele leuke kattenmand gekocht die ik morgen al geleverd krijg. Hele leuke site waar je blijft kijken!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,58% CASHCOINS Badkamerwinkel.nl Pricewise Energie vergelijker
visit register click click