ONTVANG Tot 10,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 10,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

UGG Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over UGG

Shop jouw UGG's met korting bij UGG Australia

UGG Australia is de officiële website waar je echte UGG's kunt kopen voor dames, heren en kinderen. Het schoenenmerk vond zijn oorsprong op de zandstranden van Byron Bay, waar Australische surfers schoenen van sheepskin begonnen te dragen om hun voeten warm te houden tussen de surfsessies. UGG Australia gebruikt enkel het meest verfijnde Twinface sheepskin ter wereld. Enkel Twinface sheepskin van de beste kwaliteit die buitengewoon zacht, dicht en buigzaam is, komt in aanmerking. Shop nu jouw UGG's met korting en ervaar het luxueuze comfort van schapenvacht.

UGG Beoordelingen

Mandy Kramer  | 15/02/20  06:44:40 | Winkelbeoordeling :
Wat is Ugg toch een leuk ,en goed merk heb alweer 3winters lang dezelfde Uggs super stevig dus.Dit jaar heb ik ook zilveren glitter pantoffels gekocht super blij mee. Ugg is echt het geld waard zjjn van.goede kwaliteit en zitten warm en lekker .
Marianne Hiemstra  | 08/10/17  17:29:40 | Winkelbeoordeling :
de winter komt er al weer bijna aan, dus het is wel nodig om nieuwe winterschoenen te kopen. Ik ben prima geslaagd op UGG. Wat een leuke nieuwe modellen. Nog leuker dan vorig jaar. Voor de hele familie nieuwe schoenen/laarzen gekocht.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG Tot 10,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 10,00% CASHCOINS
visit register click click