ONTVANG 8,00% CASHCOINS Albelli
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

TravelBird Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over TravelBird

Elke dag de beste dagaanbiedingen en vakantie aanbiedingen boek je met korting bij Travelbird

TravelBird biedt unieke dagaanbiedingen en de beste vakantie aanbiedingen, stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken en uitjes voor de familie. TravelBird heeft elke dag weer een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangementen tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie. Dit alles natuurlijk tegen de allerlaagste prijs.

TravelBird Beoordelingen

Lewis Hamilton  | 26/05/18  17:29:35 | Winkelbeoordeling :
Super mooie week gehad op resort Arcen, geboekt via TravelBird. Ons huis was zo mooi ingericht , modern maar wel gezellig, er ontbrak werkelijk niets. Heel mooi schoon toen we arriveerden .Gaan zeker nog eens terug, op het park ook genoeg te doen en alle voorzieningen voorhanden.
Derya Yavuz  | 21/07/16  23:14:44 | Winkelbeoordeling :
Meerdere malen stedentripjes geboekt bij Travelbird. Informatie voorziening is goed. Alles wordt digitaal geregeld en je krijgt het netjes in je mail inbox binnen. Het is zeker een aanrader als je een stedentrip, binnenlandse / buitenlandse, wilt ondernemen eerst op Travelbird kijken!
Rick Ricciardo  | 08/04/18  09:25:58 | Winkelbeoordeling :
Intussen een 10-tal keer geboekt via TravelBird en steeds een leuke trip gehad voor weinig geld. De info op de website is steeds correct en volledig, het enige wat spijtig is, is dat de meeste aanbiedingen voor 2 personen zijn. Het aantal aanbiedingen voor gezinnen is wat mager, maar toch oké!
Anouska Poetin  | 16/04/18  18:08:05 | Winkelbeoordeling :
In 2017 een rondreis door Indonesië gemaakt. Ben echt heel tevreden. Alles was perfect geregeld. Hotels, vervoer en excursies. We hebben genoten van deze prachtige vakantie. TravelBird is echt een aanrader voor iedereen!
Barney Sledge  | 18/04/18  08:43:34 | Winkelbeoordeling :
Wij boekten onze Kastelenrondreis door Ierland bij Travelbird. Daar hebben we zeker geen spijt van gekregen. Alles werd keurig geregeld. De hotels, de auto-huur en overige informatie. Alles klopte! De communicatie met de medewerkers verliep erg goed, prima site!
John De Boer  | 21/04/18  17:28:05 | Winkelbeoordeling :
travelbird heeft hele mooie acties en snelle aankoopen voor een weekend trip.als je iets wil dan zou ik hier maar eens wat uitzoeken wat keuze genoeg voor allen zit er wel wat bij ik hoop dat jullie het net zo er varen als ik
Cindy Kalou  | 29/04/18  08:26:44 | Winkelbeoordeling :
In 1 jaar tijd 4 x op reis of Citytrip geweest met Travelbird en steeds tevreden, laatste keer kregen we zelfs een dinner gratis in het hotel terwijl dat helemaal niet in de prijs zat inbegrepen. De volgende citytrip is al weer geboekt !
Rob Dyrdek  | 02/05/18  07:44:51 | Winkelbeoordeling :
Wat een geweldige reis!!! Compleet met bezoek aan 4 eilanden. Transport was prima geregeld en verzorgd. Allen wisten van onze komst en stonden paraat, allervriendelijkst. Hotels mooi en verzorgd! Zonder meer een aanrader! Was zeker niet de laatste keer om met Travelbird op reis te gaan.
Ricky Wamboso  | 14/05/18  08:04:51 | Winkelbeoordeling :
Ik boek heel vaak bij Travelbird en tot op heden altijd naar volle tevredenheid. Wat er wordt beloofd, wordt praktisch altijd nagekomen. Een fijne reisorganisatie, Travelbird houd je op de hoogte via mail en sms en wenst je ook een fijne reis toe!
Pieta Bambergen  | 16/05/18  07:58:43 | Winkelbeoordeling :
In april stedentrip Berlijn, hotel Metropolitan, geboekt via TravelBird. Vlucht vanaf Rotterdam met Transavia. Transfer ook geboekt via Travelbird en dat werkte prima. De chauffeur in Berlijn was al ter plaatse toen wij de terminal uitliepn. Voor de terugreis was de chauffeur ook ruim op tijd.
Kim Kimi  | 18/05/18  08:33:08 | Winkelbeoordeling :
Boeken bij TravelBird is echt heel makkelijk, overzichtelijk en snel. De klantenservice is snel en adequaat en TravelBird prijzen zijn heel scherp en het aanbod is van goede kwaliteit. Perfect boekingsproces. Zeer attent om "goede reis" te wensen en ook weer een "welkom thuis".
Veronique Bam  | 01/06/18  12:06:13 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod kwam volledig overeen met de werkelijkheid. We werden verwacht op onze bestemming, alles was prima geregeld bij Hotel Bonaparte afgelopen weekend. Echte aanrader, geweldig personeel, heerlijk gegeten super mooie lokatie en omgeving! In een woord geweldig!
F. Vos  | 20/07/16  20:30:24 | Winkelbeoordeling :
Via de site van Travelbird.nl kun je eenvoudig een leuke vakantie boeken. De site is eenvoudig te bedienen en superoverzichtelijk. Kortom op zoek naar een leuke betaalbare vakantie dan moet je zeker de site van Travelbird bezoeken.
Jan Buffel  | 22/06/18  08:44:33 | Winkelbeoordeling :
Prima boekingen gedaan bij Travelbird. Zowel in Nederland als verder weg. Je wordt goed geïnformeerd vooraf tijdens of na je reis,alles goed geregeld en telefonisch goed bereikbaar, zeker tot een volgende keer!
Steelo Brim  | 27/06/18  10:33:36 | Winkelbeoordeling :
De vakantie die we geboekt hadden bij TravelBird, een rondreis door Ierland was heel goed geregeld. Mooie vrij nieuwe auto, mooie luxe hotels. Alles prima geregeld. Hier kun je gerust je vakantie boeken!
Assumar Gellis  | 13/08/18  11:05:16 | Winkelbeoordeling :
Een fijn verblijf en dat voor een geweldige prijs. Maar de kracht van Travelbird zat ḿ vooral in de terugreis: door een staking was onze vlucht door Ryanair gecanceld. Het zag ernaar uit dat we pas drie dagen later terug zouden kunnen. Maar Travelbird had ons omgeboekt voor de zelfde dag nog!
Harrie Knarrie  | 22/08/18  09:06:39 | Winkelbeoordeling :
Super leuke 5 dagen gehad in Madrid! Goede prijs voor een goed hotel : Rafaël Hoteles plus vlucht met Iberia. Zeker een aanrader, prima site, leuke aanbiedingen, volgende trip maar weer bij Travelbird boeken!
Chanel West Coast  | 05/09/18  10:59:36 | Winkelbeoordeling :
Via Travelbird 7 dagen Polen aan gedaan. Dat is ons prima bevallen, alles was super geregeld. 3 nachten Warschau In Golden Tulip, treinreis naar Krakau en 3 nachten in Aparthotel Basztowa, met excursie naar Auschwitz. Rest konden we zelf invullen en is ons uitstekend bevallen.
Kluk Kluk  | 24/09/18  12:45:43 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden een reis geboekt naar London voor drie dagjes. Na het boeken hebben we heel snel onze papieren binnengekregen en eenmaal op het vliegveld en in het hotel is alles soepel verlopen. Top site met top aanbiedingen!
Gio Santana  | 28/09/18  08:31:34 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn van de zomer op vakantie naar Tenerife geweest met Travelbird, een dochter in rolstoel. Met alles hebben ze geholpen, voor ons geregeld en gebeld. Voor ons een hele positieve ervaring over Travelbird en daarvoor onze dank.
Janny Sterling  | 01/10/18  08:20:38 | Winkelbeoordeling :
Zeer betrouwbare en erg goede informatie met iedere stap van de reis bij TravelBird, super! In zeer korte tijd heb ik mijn 2de reis daar geboekt, mijn vakantie is goed verlopen na een nare tijd in mijn leven ging ik na 3 jaar op vakantie,blij dat ik geen problemen heb gehad en ik kon genieten.
Betsie Butsers  | 10/10/18  06:59:09 | Winkelbeoordeling :
Wij kozen bij TravelBird voor een weekendje in Nederland, makkelijk boeken, niet te duur. Het arrangement: hotel, ontbijt plus 1 x tweegangendiner in het hotel overtrof de verwachtingen. Locatie was uitstekend, korte loopafstand van winkels en uitgaan.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 3,50% CashCoins
Ontvang 20% korting met deze kortingscode bij Size?
Code:SAVE20
ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Zooplus
visit register click click