ONTVANG 8,00% CASHCOINS Albelli
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

T-Mobile Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over T-Mobile

T-Mobile is één van de grootste aanbieders van mobiele telefonie, sim only, prepaid en mobiel internet

T-Mobile is een aanbieder van mobiele telefonie voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Op de website van T-Mobile vind je de beste aanbiedingen voor GSM, SIM Only, prepaid en Mobiel internet. T-Mobile is exclusief partner van de Apple iPhone dus ook de nieuwste iPhone bestel je eenvoudig rechtstreeks bij T-Mobile.

T-Mobile Beoordelingen

Henny de Buijzer  | 21/11/22  15:36:04 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg netjes geholpen door de medewerker van T-Mobile. Mijn abonnement wilde ik verlengen samen met een nieuwe telefoon. Alles is zeer goed en duidelijk aan mij uitgelegd. Ik ben erg tevreden.
Kwant  | 05/11/22  08:14:34 | Winkelbeoordeling :
Goeie service net mijn mobiele abonnement verlengt voor een jaar inmiddels nu al 4 jaar klant en 3 jaar klant bij tmobile thuis
danielle Leppink  | 11/10/22  06:01:32 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met t-mobile is eigenlijk de beste die je op mobiele telefoon abonnementen kan hebben. Ik werd bijzonder snel en correct geholpen. Ik heb nu een abonnement wat past bij mijn verbruik en lage kosten.
vschaijkm@gmail.com  | 28/09/22  00:58:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al jaren abonnement bij tmobile en ik ben dik tevreden nooit geen probleem en wanneer ik dat wel had werd het opgelost en werd ik klantvriendelijk behandeld dus van mij krijgen ze een dikke 9 hoor
Anne-Marie Geijsel  | 18/09/22  09:17:21 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al heel veel jaren abonnee bij Tmobile en enorm tevreden over hun service en kwaliteit van het netwerk. Heb laatst de klantenservice nog moeten bellen voor een vraag en werd heel vriendelijke en vakbekwaam geholpen. Ik zou Tmobile altijd aanraden.
Petra V/d brink beelen  | 07/09/22  14:44:10 | Winkelbeoordeling :
ik zit hier met meerdere abonnementen en met problemen altijd iemand bereikbaar voor hulp zowel online alt aan de telefoon of uitleg, kwa abonnement is het gewoon goed altijd bereik en weinig problemen mee zeker een aanrader
Suzanne Wevers  | 20/08/22  08:29:07 | Winkelbeoordeling :
Fijne telecom aanbieder, betrouwbaar in Nederland en Europa (EU). Met extra's als je met familie meerdere abonnementen hebt. Je kan kiezen voor best veel korting of extra GB. En klantenservice is top!
Niels Hendrikussen  | 08/08/22  20:20:52 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede provider, met een fantastische klantenservice. Denkt met een oplossend vermogen. Een van de betere telefoonnetwerken, verkrijgbaar in 4G en 5G. Ze hebben een hele fijne en duidelijk werkende website.
Renske Overbeek  | 05/08/22  07:34:49 | Winkelbeoordeling :
Ik zit al jaren bij t-mobile en ben zeer tevreden, altijd goed bereik, goede prijs kwaliteit verhouding, een leuke combi kortingen. Sinds kort overgestapt naar t-mobilethuis, omdat het goedkoper is dan de oude provider, tot nu zeer tevreden!!
Henny Stauthamer  | 16/07/22  08:26:34 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant ik vind T-Mobile een fijn bedrijf Niet te duur en met onbeperkt bellen voel ik me goed geen rare kosten en altijd overzichtelijk met maandelijkse specificatie Ik ben er blij mee.
Yvonne van DOORNIK  | 10/07/22  18:57:02 | Winkelbeoordeling :
ik ben al jarenlang klant bij T-mobile. klant met mobiele telefoon, televisie en internet. ik heb nog nooit storing gehad. ook is de klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk personeel. ik zeg: een dikke 10
Debby Nimmermeer  | 10/06/22  05:56:49 | Winkelbeoordeling :
ik vind tmobile een hele goede provider, Fijn dat je ook korting krijgt hoe meer je bij ze afneemt. wel is het zo dat de verbinding van tmobile thuis vaak hapert helaas. maar voor de rest een fijne provider en dus ook zeker een aanrader.
Chantal Kroon  | 07/06/22  14:05:37 | Winkelbeoordeling :
Al jaren lid met onze televisie abonnement. Zeer tevreden. Helpen je ook goed als je vragen hebt. M mijn man is ook lid met zijn mobiel. Geeft ons mooie kortingen op onze abonnementen
Yaroslav Synyavskyy  | 22/05/22  10:36:01 | Winkelbeoordeling :
Goede provider. Goede voordelen sinds jaren, zeker bij meerdere accounts per huishouden. Het zou fijn zijn, als de bundel uitgebreid was met buitenlandse nummers. verder geen problemen. soms valt de verbinding weg, maar dit komt niet erg vaak voor.
Karin gerritsen  | 17/03/22  03:55:22 | Winkelbeoordeling :
Goede telecomprovider , goede en fijne klantenservice , overzichtelijke en duidelijke website. Goed en betrouwbaar netwerk , weinig tot geen storingen. Qua abonnementen zit er altijd wel iets bij wat bij je past
Aline  | 27/02/22  18:19:53 | Winkelbeoordeling :
Ik ben klant bij T-mobile voor internet. En ben zeer tevreden. Toen ik een tijd geen internet had werd er super fijn mee gedacht over een passende oplossing die we ook gevonden hebben. Goede prijs / kwaliteit verhouding, kortom erg tevreden !
van Breukelen  | 16/02/22  08:46:46 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk en overzichtelijke website! Iedereen kan overweg met zon makkelijke site! Alles is duidelijk, goed uitgelegd en een fijne service. Zelf al jaren klant bij t mobile en altijd wordt je goed geholpen. Ze leggen het duidelijk uit.
Marit Stapel  | 06/01/22  13:59:45 | Winkelbeoordeling :
Ik ben klant bij t-mobile. Blij met mn abbonement. Soms aanbiedingen via de mail. Werd pas een keer gebeld door tmobile over een aanbieding. Werd netjes gevraagd of ik tijd had. En of ik kon praten. Erg beleefd
Johan Schoofs  | 21/11/21  16:17:19 | Winkelbeoordeling :
T mobile is een hele fijne telecom provider. Ik heb een abonnement bij t mobile en hen altijd supersnel internet en altijd en overal goed bereik. De prijs is zeer concurrerend met overige Nederlandse providers.
jet kientz  | 08/11/21  16:16:07 | Winkelbeoordeling :
Ik was paar jaar geleden klant bij tmobile ze hadden sim kaartjes en abonnementen ik had allebei en een leuke goede telefoon het was niet duur en best wel veel mogelijkheden als je op zoek bent naar niet te duur moet je bij tmobile kijken
richard ber  | 27/10/21  09:16:39 | Winkelbeoordeling :
Super goed geholpen door T-Mobile. Overzichtelijke website en duidelijk informatie met betrekking tot aantal GB, belminuten en SMS. Binnen een paar minuten mijn abonnement kunnen verlengen! Ik kan T-Mobile zeker aanraden.
Jolanda de Graaf  | 26/09/21  15:38:29 | Winkelbeoordeling :
gisteren heb ikmme aangemeld bij t mobile vanwege de prijs. een stuk.voedkoper dan waar.ik.nu bij ben. ook de servece online was duidelijk.. ik ga er veel.op.vooruit qua prijs en de aanbiedingem zijn het zelfde
Christini Induzzi Lopes  | 05/09/21  21:29:27 | Winkelbeoordeling :
Ik was klant bij deze telefoonaanbieder en nu is mijn zoon klant. Ik vind deze provider leuk, de prijzen zijn goed en de klantenservice is veel beter dan bij andere providers. Ik raad het ten sterkste aan.
Ouahabi Chirine  | 28/08/21  01:13:18 | Winkelbeoordeling :
Heel fijn, alles is lekker overzichtelijk en verder heb ik niks meer om op aan te merken. Ik hoop dat er alleen wel een optie komt waarin je makkelijk kan bellen
Sandra Colje  | 12/08/21  09:45:48 | Winkelbeoordeling :
Ik ben sinds kort klant nim t mobile en vind het een fijne provider met veel leuke kortingen.Ik zou het iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen op hun website .Er zijn combinatiekortingen en jevkan ook Netflix en videoland aanvragen dat scheelt altijd
Audrey de Jong  | 16/07/21  22:43:29 | Winkelbeoordeling :
Goeie zaak voor de beste aanbiedingen voor je smartphone of thuis pakket Fijne en vriendelijke service Groot aanbod aan merken telefoons en altijd de laatste nieuwtjes Ook een een ruime keuze aan sd, kaartjes hoesjes voor je telefoon enz
Magda Roos  | 15/07/21  13:01:54 | Winkelbeoordeling :
altijd stabiel en snel internet (glasvezel). bij problemen doen ze er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen voor je. beter dan dit kan je niet krijgen! zeer goed betaalbaar en het zker waard.
Oumaima Ciftci  | 11/07/21  19:24:46 | Winkelbeoordeling :
Been zeer tevreden ook als je een klacht hebt word dat netjes afgehandeld. Word ook netjes terug gebeld.
 | 03/07/21  12:37:38 | Winkelbeoordeling :
Ben heel erg tevreden. Heb overal goed bereik en kan zorgeloos bellen en internetten. Ook in vergelijking met andere aanbieders is het abonnement goed en prijs redelijk.
Espiransa Rawlins  | 04/07/21  12:05:46 | Winkelbeoordeling :
de beste thuis aanbieding die je kunt vinden. snelle internet en leuke pakketten. klant contact is heel goed. bellen naar klantenservice voor je problemen wordt je snel geholpen. bij het installeren van ons thuis pakket wordt alles duidelijk aan je uitgelegt.
Alma Selimovic  | 22/06/21  14:48:52 | Winkelbeoordeling :
Een van beste aanbieders.Ik ben klant bijna 3 jaar en ben hele tevreden.Lage prij heft,goed deking,snel internet. Klantenservice is hele goed en klantonvriendelijk. Aap is ook hele goed Aanbieder is TOP
 | 04/06/21  17:05:59 | Winkelbeoordeling :
Werkt super goed! Gebruik T-Mobile al heel lang en zelfs mijn kinderen vinden het goed. Het is ook super handig om een abbonoment te hebben voor de kids met dan steeds 1 gigabite per maand te hebben, en kost ook niet heel veel!
Sherwin Cecilia  | 06/05/21  00:58:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben sinds 1993 klant van T-mobile en heb hele goede ervaring mee. Ik raad anderen aan om T-mobile te kiezen als abonnee. Mijn ervaring is dat je door gekwalificeerde mensen wordt geholpen met goede keuzes en dat je als een tevreden klant weer verder kunt
Roos Stam  | 25/04/21  10:10:35 | Winkelbeoordeling :
Gewoon Goed! Altijd snelle goede service, zowel op de website als in de fysieke winkels. De prijzen zijn hoog, maar welke provider is niet duur? Wanneer mijn abonnement afloopt blijf ik zeker klant bij T-Mobile.
Nicolette  | 24/04/21  12:39:16 | Winkelbeoordeling :
Sinds begin 2020 tevreden klant. Ik heb T-Mobile thuis internet. Was ondanks begin van de corona tijd snel geïnstalleerd en werkt super. Slecht een enkele keer een korte storing gehad in het afgelopen jaar.
Naomi peters  | 19/04/21  11:47:32 | Winkelbeoordeling :
goede ervaringen mee, ondertussen al 5 jaar een abonnement bij t-mobile en ik wil niet anders meer. Fijne klantenservice en fijne prijsjes
Froukje De Rooy  | 16/04/21  08:46:26 | Winkelbeoordeling :
T Mobile heeft het providerbedrijf overgenomen van Simpel.De aangeboden telefoon en computer internet en sms faciliteiten van mijn abonnement zijn wel intact gebleven.De overname blijkt niet in prakt
Dirkjan Euser  | 09/04/21  01:26:36 | Winkelbeoordeling :
voor het eerst overgestapt naar glasvezel van T-Mobile.ik heb na het vergelijken van div providers bewust gekozen voor T-Mobile vanwege de duidelijkheid inzake netsnelheid oftewel het aantal m'bs dat daadwerkelijk binnenkomt en vanwege de prijs oa van een tweede wifi punt,ben zéér tevreden over de kwaliteit van heldere kleuren van de tv en snelheid van downloaden.voor mij de perfecte oplossing.
Yvanka Goedhart  | 25/03/21  12:25:01 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne klantenservice! Ik moest mijn telefoonnummer overzetten op een andere simkaart en de klantenservice heeft mij daar uitstekend bij geholpen, echt super fijn! Ik raad T-mobile dan ook zeker aan!
Yvonne Verdam  | 21/03/21  20:42:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren lid van T-Mobile en kom er steeds terug.Ik weet dat ik misschien ergens anders wel goedkoper kan zijn maar ik vind het prettig om dezelfde provider te hebben.Je kunt met problemen langs de winkel gaan en dan wordt je probleem opgelost.Ik vind service en vertrouwen zeer belangrijk. Ook vind ik fijn dar ik de winkel bij mij om de hoek is, je gaat er dan sneller langs.Ook informeren zij over de aanbiedingen en dat is fijn de keuze is aan jouw,nooit opdringerig.Fijn personeel .
Marjan Beukema  | 11/03/21  15:22:30 | Winkelbeoordeling :
top aanbieder !! goede service en word snel en duidelijk geholpen met de stappen die je moet ondernemen. voor een paar jaar terug naar T-Mobile overgestapt en op de dag van vandaag nog geen spijt van ! echt een aanrader
Marjanne Doornwaard  | 05/03/21  20:06:35 | Winkelbeoordeling :
Waardering 5 sterren Prijs 5 sterren Verzendkosten geen idee Cashbacksnelheid geen idee T mobile is een aanrader met een goede internetverbinding. Laag in abonnement en kosten. Makkelijk bereik klantenservice
Ivan De goeij  | 24/02/21  09:00:54 | Winkelbeoordeling :
T-mobile is geweldig en werkt goed. Zeker aan te spreken om mensen T-mobile te laten nemen. Ze leggen goed uit en ken met je familie de familie korting krijgen voor je abonnement te betalen. Ga je te ver in kopen op spel of internet word je geblokkeerd wat alleen maar goed is
Jantina Kooistra  | 02/02/21  13:20:25 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en snel contact via direct chat. Behulpzame medewerkers. Die je ook doorverwijzen als ze het zelf niet weten
henry de groot  | 27/01/21  14:54:46 | Winkelbeoordeling :
dit telecom bedrijf is 1 van de beste. zeer goed bereik door heel Nederland. ook de klantenservice is erg klantvriendelijk en heeft ruime openingstijden. daarom raad ik een iedereen in deze firma te overwegen
Thea Yuin  | 15/01/21  17:10:02 | Winkelbeoordeling :
t-mobile is een aanrader voor mobiel bellen of tv kijken of internetten of alles samen ze leveren goede kwaliteit goede klantenservice ze zijn samen gegaan met tele2 dus heb je veel meer voor veel minder geld
Nicole  | 11/01/21  16:38:15 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel en zeer vriendelijk personeel welke ook zeer behulpzaam zijn. Duidelijk overzicht op je mobiel met betrekking tot je abonnement en factuur. En ook het bereik en internet is goed in het buitenland.
Ted Robberts  | 08/01/21  11:48:55 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke website die zeer compact is en makkelijk bij het doen van betalingen. de webwinkel is ook netjes vormgegeven en voor nog meer comfort is de applicatie ook aan te raden. 5 sterren voor T-Mobile
Miranda Van gehlen  | 10/01/21  16:26:37 | Winkelbeoordeling :
geweldige service online aan de telefoon met de medewerkers, gaven correct antwoorden waar ik wij uit kwam. kon via hun dus ook een fijn een nieuw abonnement afsluiten met mindere kosten en toch een geweldige telefoon uit konden kiezen.
Patrick Roberts  | 21/12/20  17:49:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede provider. Stabiel netwerk, goede kwaliteit telefoongesprekken, zeer snel en stabiel internet, goed bereik. Alles werkt gewoon zoals je zou verwachten. Website werkt ook zeer goed. Het afsluiten van een contract of het bestellen van een telefoon is allemaal zo geregeld.
priscilla van zanten  | 18/12/20  18:15:53 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zelf t-mobile thuis ik vind het een goeie nooit problemen met t-mobile als er wat is bel.ik ze word altijd vriendelijk geholpen ook als je het zelf niet ken instaleren heel vriendelijk vind ze goeie actie hebben
Natasja Kuipers  | 23/11/20  18:50:00 | Winkelbeoordeling :
Prima heel blij mee. Vooral gezin korting. We zijn al heel lang lid van t mobile. Acties vallen wel tegen. Bij problemen goede communicatie en snelle service via klantenservice
Roderick Wever  | 18/11/20  01:07:31 | Winkelbeoordeling :
Ben al jarenlang klant bij t-mobile. Wat mij betreft de beste van de grote providers. Vooral de combinatie van diensten voor thuis en onderweg is heel aantrekkelijk.
ditsie dodeweerd  | 05/11/20  08:10:26 | Winkelbeoordeling :
goede service, goede prijs, mooie aanbiedingen en staan altijd voor je klaar en ik ben een zeer tevreden klant. verzenden gaat ook snel en ik zit al jaren bij tmobile en nooit geen klachten en bij storing word meteen opgelost.
Sushma Sharma  | 01/11/20  20:18:57 | Winkelbeoordeling :
Snel geregeld. Fijne klantenservice. Er is wel een minpunt bij T-mobile thuis, dat je nog niet overal in het land programma’s kan opnemen. Ze zijn er wel druk mee bezig om het voor elkaar te krijgen.
ELLA Schoonhaven  | 28/10/20  20:43:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vergelijk altijd en tot nu toe blijf ik ook altijd hij tmobile. Goede, snelle klantenservice en de app werkt fijn en is gebruiksvriendelijk. Ik vind de verkopers in de winkel, voor verkopers in een telecommunicatieshop niet teveel pushen. Ik heb 2 abb, 1x telefoon en 1x tablet met i-netkaartje.
Kimberly Galjaard  | 01/10/20  18:23:04 | Winkelbeoordeling :
Super provider! Al vanaf het moment dat ik een abonnement kon nemen voor T-Mobile gekozen en nooit meer weggegaan! Mobiel eigenlijk altijd goed bereik waar ik ook ben, sinds kort ook de T-Mobile thuis genomen gewoon omdat ik super tevrede ben! Zeker een aanrader :D
Pascalle Hollanders  | 12/09/20  08:58:00 | Winkelbeoordeling :
Hele fijn provider. Staan je altijd vriendelijk te woord. Met problemen denk ze met je mee. Mocht het een keer voorkomen dat je rekening niet op tijd kunt betalen is dat geen probleem. Ze proberen het gewoon een paar dagen later zonder extra kosten
job Van Bekhoven  | 10/09/20  13:42:13 | Winkelbeoordeling :
Perfecte provider. Ik ben niet voor niets al jaren klant bij t mobile. Netwerk is altijd perfect en als je iets nodig hebt of je abo wilt aanpassen, wordt je snel geholpen. Nooit klachten gehad over ze!
Angelique Steinbusch  | 27/08/20  20:42:28 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile is een hele fijne internet en tv aanbieder ik kreeg de eerste maanden korting plus extra film zender erbij ik ben er nu meer als 3 jaar klant en tevreden altijd goede service en leuke films in bibliotheek
Charlotte Rozel  | 16/08/20  20:30:42 | Winkelbeoordeling :
jaren lang een abonnement gehad bij T-Mobile en eigenlijk altijd heel tevreden geweest. sinds kort heb ik en abonnement bij ben omdat dit qua kosten flink zou schelen. verder niks over t mobile te zeggen
Marco  | 23/07/20  08:32:07 | Winkelbeoordeling :
Prima service, snel (glasvezel) internet en het voordeel in combinatie met 2 mobile telefoon abonnementen is het erg gunstig. Wij hebben dit zonder tv abonnement wij keken geen 'gewone' tv meer en besloten dit uit het pakket te laten.
Ildiko  | 12/06/20  12:16:58 | Winkelbeoordeling :
Een aantal jaren geleden heb ik een T Mobile abonnement gehad. Service en kosten waren prima, ook weinig netwerk problemen. Later ben ik weliswaar overgestapt naar een andere provider maar dat was om andere redenen. Ik kan T Mobile aan iedereen aanraden!
Jessica Janmaat  | 03/06/20  12:38:54 | Winkelbeoordeling :
ik ben al jaren trouw lid van t-mobile. Klantenservice is altijd goed bereikbaar en altijd correct en behulpzaam. Verlenger is makkelijk en ook hulp bij prepaid voor mijn dochter kreeg ik goede begeleiding.
Harry Nobbe  | 30/05/20  08:54:07 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer tevreden over 't mobile al jaren vaste klant en in december maar weer met 2 jaar verlengen en een nieuwe telefoon uitzoeken... En zal net als voorgaande jaren wel weer een Huawei toestel worden
Marco Remijnse  | 27/05/20  17:52:06 | Winkelbeoordeling :
t mobile dit was mijn eerste mobiele telefoon abonnement en dat beviel me wel goed zoals altijd hebben ze een goede service en kwaliteit en heb ik nooit klachten over hun gehad de prijzen zijn in de loop van de jaren lager geworden en de kwaliteit is omhoog gegaan en zijn nog steeds aanwezig als mobiele providers en komen met steeds verrassende aanbiedingen en zijn mede daarom nog steeds aanwezig als top providers op dit gebied en ik zou mede daarom nog steeds klant willen zijn
dennis kluytmans  | 02/05/20  21:43:19 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden met mijn galaxy S20+. De bestelling was snel en gemakkelijk geregeld. de site is verder goed navigeerbaar voordat ik kon afhalen kreeg ik netjes een SMS. hierop volgend mijn noeiwe telefoon afgehaald.
Raihan Hussein  | 01/05/20  22:34:25 | Winkelbeoordeling :
beste winkel ooit. ik hoi van t-mobile. ik heb r zelfs een telefooon van. iedereen in mijn famillie. als wr iets stuk is van hun lateb ze het repareren. het is gewoon. voor t-mobile heb je geen woorden hey is gewoon geweldig. ga zo door t-mobile. je bent nu al een succes maar later word ne een mega succes.
Widmica Dikken  | 25/04/20  13:44:26 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik zelf t-mobile nooit problemen gehad erg fijn. Het is ook niet erg duur en de bundels zijn erg fijn.
Manuela V Renswoude  | 14/04/20  10:17:58 | Winkelbeoordeling :
t-mobile heb ik zelf niet maar mijn dochtertje wel maar dan prepaid....we zijn dr tevreden over ze heeft voldoende belminuten nu en als t op is is t makkelijk op te waarderen en je zit verder nergens aan vast...ideaal
Petra van der Boom  | 12/04/20  16:27:55 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile is echt een goede winkel met een fantastische klantenservice. Ik ben ontzettend tevreden en al jaren een vaste klant. Ik raad het je zeker aan als je op zoek bent naar goede kwaliteit! Misschien wel wat prijzig, maar daarvoor krijg je de beste service terug.
Igor Colic  | 09/04/20  00:30:55 | Winkelbeoordeling :
T-mobile is een goed netwerk flexibele abonommente met of zonder telefoon maandelijks aanpasbaar naar prefer meer of minder betalen en stabiel sterk netwerk je kan altijd de nieuwste telefoon bij een goed betaal baar abonnement krijgen.
Tom Taal  | 02/04/20  08:03:47 | Winkelbeoordeling :
Al jaren lang trouwe klant van deze mobiele aanbieder. Snel internet, leuke spaaracties in het verleden, familie kortingen etc. Bij eventuele vragen of financiën oid is de klantenservice uitstekend te bereiken.
Ricardo Liwier  | 28/03/20  16:08:46 | Winkelbeoordeling :
al jaren klant van T-Mobile, in het begin wat probleempjes gehad maar door goede service snel verholpen. Dekking is prima in heel Nederland, klantenservice reageert vlot (zowel telefonisch als op social media)
Sybje de vries  | 22/03/20  13:30:35 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week een simkaart besteld. Keurig ontvangen de volgende dag. Door mijn toedoen kon ik nergens mijn pincode of 06 nummer vinden. Via de website (chat) in contact gekomen met de helpdesk en die hebben mij keurig uitgelegd waar ik het kon vinden.. Beetje gênant was dat. Verder heb ik thuis internet van hen en dat gaat heerlijk. Een router met 2,4 en 5 ghz wifi. De snelheid is vaak sneller dan beloofd.
L.U.C.I.A. Roof  | 17/03/20  22:48:16 | Winkelbeoordeling :
Een beoordeling van 't mobile deze keer. Ik ga eerlijk zijn. Is het een goede provider, jawel. Maar ook een tikje slordig. Deze maand dubbel betalen door een fout van hun. Niet leuk. En ook nooit eerder gebeurd. Goede dekking. Goede prijs ook wel. Dus per saldo de moeite waard
Roelfiena Aukema  | 16/03/20  06:33:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij T mobile, nooit geen problemen gehad. Bij vragen is er een goede helpdesk en je wordt ook prettig te woord gestaan. Goede service, ik kan alleen maar positief over T Mobile zijn.
Esther Smink  | 12/03/20  11:16:45 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal jaar ben ik klant bij T-Mobile, en met de goede aanbiedingen en service zal ik dit ook zeker blijven. Ik en mijn gezin profiteren allemaal van leuke kortingen en extra's via T-Mobile samen
Remond Reichwein  | 10/03/20  07:37:23 | Winkelbeoordeling :
een van Nederlandse beste telefoon Inter net en tv aanbieders goede landelijke dekking snelle goede hulp vriendelijk behulpzaam personeel goede service en kwaliteit staan voor op bij tobile zeker de moeite waard
Tatjana Bosman  | 02/03/20  18:58:17 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bij t-mobile een mobiel abbonoment en sinds dit jaar ook tmobile thuis erbij genomen. Ik ben er zeer tevreden over. Hierdoor nog meer voordelen zoals kortingen extra pakketten en sneller internet.
Anne Kocken  | 26/02/20  16:56:34 | Winkelbeoordeling :
super service. helpen je bij elk probleem dat je hebt of het nou een factuur probleem is of je toestel kapot. daarnaast hebben ze goede en de nieuwste toestellen voor echt lage prijzen. mooie combi deals voor thuis en mobiel.
wim speelberg  | 22/02/20  08:09:33 | Winkelbeoordeling :
Mooie,interessante, nette,verzorgde en aantrekkelijke website met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen in het jaar 2020. Ik zeg dus vooral doen.
Aad1952  | 05/02/20  12:47:07 | Winkelbeoordeling :
Al jaren een prima contact met T-mobile. Zowel via internet als in de winkel altijd vriendelijk geholpen. Kort geleden wederom verlengd. Op basis van eerder abonnement werd meegedacht naar nieuw abonnement. Uiterst tevreden.
Sabine  | 27/01/20  19:17:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al jaren een abonnement bij T-mobile en ben erg tevreden. Er zijn eigenlijk nooit problemen. Ik heb de app op mijn telefoon gedownload en kan dus altijd checken hoeveel internet ik heb, hoeveel beltegoed enz. Super handig!
Danielle Knoops  | 17/01/20  19:33:42 | Winkelbeoordeling :
Al jaren vaste klant en erg tevreden over de service van T-Mobile. De klantenservice is goed te bereiken en behulpzaam. Goede prijs-kwaliteit verhouding en altijd overal goede bereikbaarheid. T-Mobile heeft ook regelmatig leuke acties voor vaste klanten. Kortom zeer tevreden.
 | 12/01/20  16:14:54 | Winkelbeoordeling :
't mobile is een van nederlandse beste mobile providers sluit hier zeker een abonnement af voor mobile internet vaste telefoon en televisie snel makkelijk geregeld hulp aan huis bij als het nodig is om te zijn
Gioia Huizenga  | 11/01/20  10:41:42 | Winkelbeoordeling :
Ik had tele2 2 jaar lang en heb dit opgezegd, omdat ik dit te duur vind voor de kwaliteit die ze . Nu zit ik bij T-Mobile sinds een paar weken en de internetverbinding in het hele huis is super, wel iets duurder dan tele2. Ben erg blij met mijn keuze. Ik geef deze review omdat ik veel slechte reviews las over T-Mobile en ik twijfelde echt een beetje. Nu kan ik zeggen dat ik heel blij ben met mijn keuze en zou iedereen dit aanbevelen.
John Chin Fo Sieeuw  | 31/12/19  09:27:09 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden over T-mobile wij hebben drie abbonomenten op een adres dus een flinke korting op onbeperkt, daarbij komt ook nog eens 2,50 korting dus met drie zijn wij erg voordelig uit onze dochter verbruikt nogal veel data
Anneke Debidien  | 30/12/19  04:42:48 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile is al sinds jaar en dag mijn provider en ik heb er geen spijt van. Het is een goede provider en de contacten met de medewerkers zijn klantvriendelijk en oplossend. Gelukkig heb ik daar weinig gebruik van gemaakt omdat ik geen problemen heb. Ik raad een ieder deze provider aan.
Rein Weele  | 15/12/19  09:33:16 | Winkelbeoordeling :
t_mobile is de beste winkel en goedkoopste en beste provider voor mobiele telefoons en tablets de website maakt het mogelijk en gemakkelijk te gebruiken en fantastische onderneming en fantastische aanbiedingen
Ria Van de Geest  | 04/12/19  20:46:57 | Winkelbeoordeling :
fijne provider doet veel voor de klant en alle producten werken prima ik ben zeer tevreden met t-mobilethuis en mobiel en dan ook nog goede kortingen ik heb nergens zoveel voordeel als bij T-Mobile en keus
Ban asye  | 28/11/19  15:02:09 | Winkelbeoordeling :
Snelle netwerk en vertrouwenbaar, goede service, aanbiedingen, makkelijk bundel aanpassen, overal zonder problemen met internet. Ik ben tevreden over klanten service. Alleen de prijs is wel duurder in de laatste periode.
Yolanda Sam tjoe  | 20/11/19  02:33:14 | Winkelbeoordeling :
Heb abonnement afgesloten bij t-mobile en ik vind de website ronduit geweldig. Je kan alles zelf regelen en ook erg snel. Het is overzichtelijk, men geeft veel goede service en is goed bereikbaar. Er wordt snel gereageerd op vragen en correct. Ik raad het een ieder aan
Yvette Daniels  | 13/11/19  17:57:01 | Winkelbeoordeling :
T-mobile heeft een goed en betrouwbaar netwerk. Met de hele familie krijgen we ook nog eens korting. Voor een redelijke prijs een unlimited abonnement, helemaal ideaal. Via deze site verdien je ook nog wat geld terug.
Evert Jansma  | 13/11/19  20:25:12 | Winkelbeoordeling :
T-mobile is een van de grotere providers voor je mobiel en je verwacht dan een goede aanbieder. Na enkele jaren daar een abonnement begin ik toch mijn twijfels te krijgen. De ''dekking'' is niet overal optimaal en voor de goedkope abonnementen is de verbinding veel te traag.
Miriam piccin  | 13/11/19  10:19:40 | Winkelbeoordeling :
Hallo. Ik vind T-Mobile de beste provider die er is. Ik vind ze de goedkoopste en de beste verbinding hebben met Internet. Als je op de website kijkt zie je een uitgebreid en overzichtelijk site, buiten de interrassante aanbiedingen hebben ze ook veel keuze.
christina Verschoor  | 09/11/19  09:20:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al jaren een abbonement bij tmobile . Mijn man ook. Het bevalt ons prima altijd goed bereik. Snel internet. Klantenservice is ook makkelijk bereikbaar. Hier kan je nog een goed abbonement krijgen voor een goede prijs.
Heidy Her  | 28/10/19  19:28:16 | Winkelbeoordeling :
Goede provider met een app die fijn, duidelijk en overzichtelijk werkt. Goed bereik overalQua prijs zitten ze vaak een behoorlijk stuk onder de meeste andere providers. Qua internetsnelheid bieden ze hetzelfde als de meeste andere providers
V. Cremers-Feijen  | 22/10/19  06:58:30 | Winkelbeoordeling :
Super alert altijd als het om je eigen abonnement gaat. Denken met je mee, keuze uit veel opties en belangrijk natuurlijk een goed bereikbaar netwerk! Goede service en voor iedere portemonnee een geschikt abonnement! Al jaren vaste klant en dan blijft op deze manier ook zo!
Charita Mekern  | 11/10/19  09:26:45 | Winkelbeoordeling :
ik zit al een aantal jaar bij t-mobile en zal er niet gauw meer weg gaan, vriendelijk personeel en je word altijd goed geholpen. mijn hele gezin zit bij t-mobile en zijn ook tevreden over de service en het aanbod wat t-mobile altijd wel heeft
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,50% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
ONTVANG 8,00% CASHCOINS Albelli
visit register click click