ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Zooplus
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

T-Mobile Thuis Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over T-Mobile Thuis

Ontdek het voordeel van T-Mobile Thuis

Thuis internet, TV en wellicht ook bellen is voor ieder huishouden een maandelijkse vaste last. Wist je dat je hierop kan besparen? T-Mobile Thuis maakt het mogelijk! Doordat je jouw eigen pakket samenstelt, betaal je nooit te veel. Grote voordelen van T-Mobile Thuis zijn dat je FOX Sport 1 altijd in je zender pakket hebt en nooit last hebt van slecht WiFi bereik. Bespaar ook op TV, internet en vast bellen en stap over naar T-Mobile Thuis.

T-Mobile Thuis Beoordelingen

nehir isbilen  | 11/10/22  11:33:14 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile Thuis is de beste provider voor alles internet televisie en telefonie! Geen gehaperd bij tv uitzendingen, geen problemen of storingen met Wi-Fi altijd goeie connectie en super snel, en telefonisch altijd bereikbaarheid! Dit allemaal voor een zeer betaalbare prijs! ik stap nooit meer over!
Jackie Van straten  | 13/09/22  01:39:03 | Winkelbeoordeling :
Werkt uitstekend met de tv app beter als met de tv app van kpn en je hebt geen tv kastje nodig met de juiste tv heb je een keuze en alles werkt boven verwachting zeer goed. ot op heden 100 % tevreden , installatie ging perfect , monteur was er zoals afgesproken . tv en internet werken super en tot nu bij beide geen enkele storing of hapering .Erg blij dus dat we de overstap hebben gemaakt , scheelt veel geld per jaar
Astrid Terlouw  | 01/09/22  10:33:33 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile thuis is een echte aanrader als je het mij vraagt. Na enig speurwerk op het internet moest ik toch concluderen, dat T-Mobile thuis en van de goedkopere providers is. Dat tezamen met mooie deals is het echt een aanrader.
Hans Worst  | 07/08/22  10:56:33 | Winkelbeoordeling :
Ik ben overgestapt van Ziggo naar T-Mobile Thuis gemaakt. Had ik veel eerder moeten doen. De glasvezel was binnen 20 minuten aangelegd en alles werkt perfect. Goed bereik in het hele huis. Ik kijk ook tv via de app. Dus geen kabels en kastjes meer. Perfecte kwaliteit!
Marcella Kroder  | 30/05/22  04:29:47 | Winkelbeoordeling :
We hebben alles bij tmobile en nooit problemen geen storingen niks.. alle zenders hebben ze ook voor de aller kleinste keuze genoeg.. en als je ook mobiel heb krijg je ook nog een korting op je
John Wayn  | 18/11/21  08:42:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden met T-Mobile voor thuis! Ik heb helemaal geen problemen gehad met de verbinding en ik heb een een goede 1 Gb glasvezel verbinding, echt super. De klantenservice denkt ook altijd goed mee, super!
Harry Nak  | 11/04/21  09:25:03 | Winkelbeoordeling :
Wat een verademing is de klantenservice van T-Mobile thuis. Gewoon een vriendelijke dame die je netjes te woord staat en je problemen verhelpt. Ook qua wachttijd (2 minuten) geen klagen. Nog geen moment spijt gehad van mijn overstap naar T-Mobile !!
Nicole Donegan  | 23/03/21  18:34:35 | Winkelbeoordeling :
mijn abonnement was afgelopen. via de app had ik goed overzicht wat de mogelijkheden waren. Na keuze was het snel geregeld en ontving ik per mail al snel de bevestiging. Dit is de reden waarom ik bij deze provider blijf en niet rond shop.
Danielle Maas  | 11/12/20  18:02:00 | Winkelbeoordeling :
goede provider voor mobiele telefoons. Ben al maar dan 15 jaar tevreden klant! En ben nog lang niet van plan om over te stappen. Mooie aanbiedingen en zeer goede service. zowel in de winkel als online.
Loesje Smit  | 28/10/20  20:08:02 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile Thuis is in mijn ogen de beste aanbieder waarbij je het meeste krijgt voor het minste geld ! Super HD tv met heel veel zenders en Super snel internet op telefoon verbinding! 40 mb download en over 10 mb upload! daarnaast ook nog een 2,50 euro korting op je mobiele abonnement! ik ben echt zeer tevreden en kan het iedereen aanraden
Bhartie Kali  | 20/04/18  14:10:57 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile thuis is zeer aangeraden, het beschikt over veel meer opties en favorite zenders voor een ieder zijn eigen hobby in huis in elk gezin, het is ook veel goedkoper en het beschikt ook over veel meer aanbiedingen
Lindsay Janssen  | 17/11/18  22:07:19 | Winkelbeoordeling :
Top bedrijf goed prijs goed alles goed waardering top kwaliteit goeie deals en goeie mensen in het bedrijf
heidi pannemans  | 12/01/18  12:56:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al 10 jaar klant bij t-mobile en ik ben nog altijd zeer tevreden. de prijzen van de abonnementen zijn ook niet te hoog vind ik persoonlijk. Je hoeft nooit verzendkosten te betalen. ze hebben altijd een snelle levering. als er iets is word je meestal altijd goed geholpen mits je iemand aan de lijn krijgt want dat is tegenwoordig nog wel lastig bij zulk soort bedrijven,alles gaat via internet of mail.
Hennie Loriaux  | 21/03/18  13:39:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met T-Mobile Thuis. Gebeld door medewerker met interessante aanbieding ,en wilde hier misschien wel op ingaan, maar vond het toch teveel gedoe met nieuw emali adres. Met vr.gr. H
Sjef de wildt  | 28/03/18  12:34:05 | Winkelbeoordeling :
Pas weer abonnement verlengd omdat ik tevreden ben over tmobile ben al 10 jaar klant. Ik kan iedereen aanraden een abonnement op het beste netwerk van Nederland te nemen. Ook voordeel met het spaarsysteem om leuke cadeaus te sparen
Fouzia Benboubker  | 23/04/18  22:17:48 | Winkelbeoordeling :
Ik vind T-Mobile Thuis een van de beste internet providers van Nederland. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding, ben net klant geworden met een aantrekkelijke korting op mijn abonnement, gratis administratiekosten, overzichtelijke site, op je account zie je heel duidelijk een overzicht van je gegevens, je gebruiksstatus, je facturen en je kan maandelijks je bundel wijzigen. Een echte aanrader.
Ka Wong  | 14/05/18  16:57:54 | Winkelbeoordeling :
Super geholpen bij de klantenservice. Had een paar vragen voordat ik het afsloot. De monteur was erg behulpzaam. Cashback is ook super snel verlopen. Had bij tmobile weken later besteld en veel eerder cashback gekregen tov mijn andere bestellingen bij een grote verzekeringsmaatschappij.
Miriam Piccin  | 20/11/18  23:48:33 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind T mobile de beste provider. Ik ben er al jaren lid van en ook zeer dik tevreden over de klantenservice. De website is overzichtelijk en keuzes genoeg om een abonnement te nemen naar behoefte. Voor mij alleen T mobile.
annie deinum  | 07/06/17  16:28:41 | Winkelbeoordeling :
Al langer klant van T-mobile. Voorheen had ik altijd problemen met de dekking en de beschikbare bandbreedte. Hiervoor heb ik ook compensatie ontvangen. Sinds de beloftes om het netwerk te verbeteren weinig tot geen problemen meer gehad met de dekking. Bandbreedte is ook prima.
joriki Klupper  | 09/12/18  17:53:28 | Winkelbeoordeling :
behulpzaan en snelle actie met alles overzetten zo dat je weer snel kan internetten en bellen onderling ook aan bevollen aan met eigen familie is wel erg gemakkelijk voor ons allemaal dus ik zeg doennn
Lewis Hamilton  | 07/06/17  14:48:19 | Winkelbeoordeling :
Al jaren zijn wij klant van T-Mobile. Sinds een paar jaar hebben we een Alles-in-een pakket. Hierdoor ook korting op mobiel bellen en dubbele data, dan het abonnement bevat. Wij hebben ook weleens naar het servicenummer gebeld en werden uiterst vriendelijk en geduldig door een man geholpen.
Fred Bonaparte  | 05/06/17  13:12:25 | Winkelbeoordeling :
Na slechte ervaringen met Hollandsnieuwe, ben ik in januari weer overgestapt naar T-Mobile. Dit is me vroeger goed bevallen en ik ben er bij de andere aanbieders achter gekomen dat goedkoop duurkoop is!
Kim Kimi  | 03/06/17  20:24:49 | Winkelbeoordeling :
Ik denk dat T-mobile op dit moment de beste aanbieder is voor 4G en zou het daarom echt aanraden om de opties is te bekijken mocht je nu niet geheel tevreden zijn bij andere providers! Als laatste wil ik nog aankaarten dat de overstap bij mij super ging.
Beppie Sultana  | 02/06/17  09:33:12 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de vooruitgang die T-Mobile heeft gemaakt in de laatste 2 jaar. Ik ben pas overgestapt naar T-Mobile omdat ze het goedkoopste zijn voor de meeste mbs. 20gb voor maar 30 euro p.maand. Dit is echt een top prijsje.
Tante Truus  | 31/05/17  12:24:39 | Winkelbeoordeling :
Heb al jaren T-Mobile en geen klachten, het 4G netwerk is lekker snel en werkt tot nu toe altijd. Heb mijn contract onlangs vernieuwd naar onbeperkt Go Ulimited. Tevreden over het abonnement en diensten, klantenservice was ook keurig en volgens afspraak.
Alma Selimovic  | 30/05/17  01:40:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg ontevreden over t-mobile. Ze zijn heel vriendelijk als je nieuwe klant wordt, maar als je eenmaal klant bent helpen ze je nergens mee en komen ze hun afspraken niet na. Erg slechte klantenservice en je wordt gewoon voorgelogen in de winkel!
Imen T  | 28/11/18  17:02:02 | Winkelbeoordeling :
T-mobile werd mijn nieuwe aanbieder toen ze Vodafone overnamen. Was beetje sceptisch en geheel onterecht. Goede klantendienst, betaalbaar en in mijn geval storingsvrij. Dit bedrijf gaat nog groeien tot een sterke concurrent. Ga zo door.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 3,50% CashCoins
Profiteer van 20% korting op lenzen bij SmartBuyGlasses
Code:SBC20
ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Zooplus
visit register click click