ONTVANG 15,00 CASHCOINS Budget Mobiel GSMWEB.nl

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Thuisbezorgd.nl

Bestel je favoriete maaltijd met korting bij Thuisbezorgd.nl en laat het bij je thuis bezorgen

Bij Thuisbezorgd.nl kun je pizza’s, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestelling. Kies een restaurant met behulp van meer dan duizenden recensies. Zo kies je altijd het beste restaurant uit. Geen contant geld in huis? Je kunt ook online betalen, ideaal! Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Momenteel zijn in Nederland meer dan 5000 bezorgrestaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten. Thuisbezorgd.nl verwerkt meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. Daarnaast werkt Thuisbezorgd.nl samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Coca-Cola en nog veel meer!

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen

Do Hermus  | 12/06/21  00:41:21 | Winkelbeoordeling :
Vaak besteld maar je kan beter bij het restaurant zelf bestellen de kosten die thuisbezorgd rekent zijn toren hoog
Amy Hazewinkel  | 11/06/21  01:48:32 | Winkelbeoordeling :
Ongeveer twee uur na het ontvangen van je bestelling ontvang je van Thuisbezorgd.nl een beoordelingsmail. Via een link in deze mail kun je aangeven wat jouw oordeel is over de bezorging en kwaliteit van deze bestelling. Op deze manier kun je ook andere klan
Christa  | 06/06/21  08:11:33 | Winkelbeoordeling :
Via Thuisbezorgd een bestelling gedaan, helaas vergeten via Cashback te doen, en het werd supersnel en lekker heet bezorgd dus wij zijn dik tevreden (zeker na het ook nog gegeten te hebben)).
Kim Boenne  | 03/06/21  09:58:51 | Winkelbeoordeling :
Heb je eens een keertje zin in lekker en makkelijk eten? Bestel dan via de website van Thuisbezorgd.nl een heerlijke maaltijd, zoveel keuze dat er altijd wel wat bij zit. Je kiest zelf een tijd en even later staan ze voor de deur
Carla de Roos  | 31/05/21  06:49:41 | Winkelbeoordeling :
fijne site om je eten thuis te laten bezorgen veel restaurants zijn er bij aangesloten dus keus genoeg. simpel om je bestelling te plaatsen via de app, en de levering is redelijk goed.de prijzen zijn eerlijk
Ria van Delen  | 27/05/21  08:36:02 | Winkelbeoordeling :
voor het eerst van mijn leven deze webshop bekeken en ook wat besteld , alles lukte goed best veel keuze voor in de toekomst best misschien nog keer te gebruiken al gaat niks boven gewoon lekker zelf je eten klaar maken
Miranda Visser  | 26/05/21  13:27:18 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl heeft het grootste aanbod in goede restaurants. Je kan makkelijke en eenvoudig via de app lekkere gerechten van diverse restaurants bestellen. De gerechten worden snel bezorgd en zijn altijd van en uitstekende kwaliteit.
charlotte kuiper  | 18/05/21  16:42:06 | Winkelbeoordeling :
dit is erg handig ,geen zin na buiten te gaan ivm het weer of gewoon geen zin om te koken nou dan is dit ideaal op zoeken bestellen online en het wordt thuis bezorgt heel evoudig en makkelijk
Heinz Friedrichs  | 10/05/21  11:46:07 | Winkelbeoordeling :
Eerste keer dat ik bestelde had ik met iDeal betaald. Bestelling kwam niet door, restaurant wist nergens van. Na wat berichten heen en weer, mijn geld netjes terug gekregen. Goed opgelost dus! Nu betalen we tegenwoordig met creditcard en dit gaat altijd goed. Netjes op tijd geleverd.
Elleke Leijen Heeneman  | 04/05/21  15:10:52 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk duidelijke ap. met veel keus van bedrijven makkelijk keuze maken met betalen Ideal of contant snelle levering en aardige personeel die met een lach u bestelling komt leveren. kortom goeie service klantvriendelijk Ideal voor makkelijke avond as je geen zin hebt om te koken.
jet kientz  | 03/05/21  13:47:17 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd.nl is een goede zaak je kan er allerlei eten bestellen wat je wil ik bestel 1 keer per week heerlijke pizza met mijn vriend heel makkelijk en.snel en het is altijd warm gebleven dus voor herhaling vatbaar
Celie Kooij  | 26/04/21  06:15:04 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is een top bedrijf het levert binnen een goeie tijd en het eten is altijd nog lekker warm. De bezorgen zijn altijd vriendelijk en geven het eten persoonlijk aan je af. Thuisbezorgd is handig voor als je nog even snel wat te eten moet halen maar niet meer naar de supermarkt wil.
Bor de Wolf  | 22/04/21  11:23:34 | Winkelbeoordeling :
Gisteren heerlijke Pizza gegeten. Uitgebreide website met veel restaurants/snackbars/cafetaria makkelijk te bestellen en het bestelde eten wordt ook keurig netjes en snel afgeleverd. vriendelijke bezorgers. een aanbeveling meer dan waard en blijft voor herhaling vatbaar!
Susanna Zeeman  | 21/04/21  09:18:33 | Winkelbeoordeling :
Hmm thuisbezord.nl Is een super handige en Fijne site. Lekker voor als je eventjes geen zin hebb om te koken. Gewoon eventjes wat makkelijks. De maaltijden zijn goed Bereid. De levering is vrij snel,en de bezorgers zijn aardig
Richard Maduro  | 20/04/21  12:34:09 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaring gehad met thuisbezorgd. Snel een bevestiging gekregen en de aangegeven tijd was bij lange niet bereikt. Was dan ook zeer content dat ik eerder dan verwacht aan tafel kon schuiven. De prijs was ook goed te doen en al met al, toppie.
Fred Heineken  | 16/04/21  20:35:35 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede ervaringen gehad met Thuisbezorgd.nl met meer dan 50 bestellingen. Één keer ontbrak er een salade in de bestelling en dat is netjes opgelost. Thuisbezorgd.nl is op dit moment onze favoriet voor mij en mijn vriendin!
Anita  | 16/04/21  08:29:09 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is altijd op tijd, en als ze wat later zijn krijg je een melding hiervan. ik heb er nog nooit problemen mee gehad dat ik een klacht had of wat dan ook. ik zou het dan ook aanraden om hier gebruik van te maken
Raymon Hagedoorn  | 12/04/21  14:09:36 | Winkelbeoordeling :
Altijd handig, en lekker makkelijk. Veel variaties aan restaurants. Diverse soorten,Pizza,shoarma,patat noem maar op. Vaak hebben wij op Zondag geen zin om te koken, of als wij laat van werk thuis zijn
Zoë Nicoletti  | 12/04/21  08:40:40 | Winkelbeoordeling :
Eten was er snel, was gelukkig nog goed warm. En en leuke bezorgen. Raad het zeker aan was erg lekker eten.
Mandy Doornkamp  | 10/04/21  13:18:53 | Winkelbeoordeling :
het is een duidelijke en overzichtelijke website alles is goed te vinden en ook makkelijk op te zoeken door middel van de zoek functie om op bepaalde gerechten te zoeken die jij op dat moment het liefste wil nuttigen.
Mirella Hopman-oud  | 10/04/21  20:14:34 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is een goed werkende website en je spaart punten dat is altijd leuk. Bestelling wordt altijd netjes geleverd
G.L. Bijzet-Warris  | 08/04/21  12:33:53 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaringen. Heb al vaak via Thuisbezorgd eten besteld. Werd telkens correct en op de afgesproken tijd bezorgd. Misschien toevallig, maar steeds een vriendelijke bezorger getroffen. Wij blijven zeker ook in de toekomst gebruikmaken van hun diensten.
Dineke Verboom  | 06/04/21  21:07:29 | Winkelbeoordeling :
Pas geleden bij thuisbezorgd.nl besteld. Werkt prima! Genoeg te kiezen.(ligt er wel aan waar je woont) Makkelijk in gebruik. Ideaal na een drukke dag, gewoon zomaar of om iets te vieren. Wij hadden een tegoedbon gekregen die hebben we ingezet maar in de toekomst gaan we er wel vaker gebruik van maken.
Sandy Moen-Romswinckel  | 07/04/21  16:11:17 | Winkelbeoordeling :
Als je weet waar je wat besteld dan is het altijd lekker en op tijd en de bezorgers zijn altijd wel klantvriendelijk en een goede service die je van ze krijgt, wie goed doet ontvangt goed. Voor zover !!!
Debby Hazelaar  | 07/04/21  17:44:03 | Winkelbeoordeling :
altijd handig en altijd van alles in de buurt, altijd weer wat anders op je bord. waar je ook bent. altijd lekker op tijd en fijn dat je de bezorger kan traceren. ook altijd vriendelijke medewerkers. En zeer handig in deze zware corona tijden
julien kaffa  | 03/04/21  09:12:04 | Winkelbeoordeling :
goed overzichtelijk en duidelijk, snel contact met medewerkers via chat of email. betrouwbaar alleen de verzendkosten zijn wat duur soms over het algemeen een van de bekendste webshops die er is en tot op heden geen klachten over en altijd wel lekkere hapje op tafel
Corina Laurentzen  | 05/04/21  18:32:02 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is snel en handig om eren te bestelen. Mooie overzichtelijke app , ruime keuze van verschillende soorten eren en restaurant
Roksanne Damen  | 02/04/21  09:11:15 | Winkelbeoordeling :
Ik was nooit zo van het Thuisbezorgen van maaltijden, maar sinds de Coronacrisis maak ik er meer gebruik van dan ooit. Het is heel erg fijn dat er zoveel keuze is, voor ieder wat wils. En fijn dat er ook gezonde maaltijden te bestellen zijn.
Angelique Groeneweg  | 03/04/21  18:45:03 | Winkelbeoordeling :
Handig, makkelijk en snel je buikje vullen met deze site! De keuze is reuze, bijna elk restaurant, patatzaakje, shoarmazaakje, chinees restaurant, Surinaams, Indisch, Fastfood, Vegan of lekker veel vlees, je vindt het hier allemaal!
Bianca Bosscha  | 04/04/21  13:40:33 | Winkelbeoordeling :
heel tevreden over thuisbezorgd. nl. paar keer per maand maken we hier gebruik van. nooit overdreven lang hoeven wachten, vriendelijke medewerkers komen door weer en wind!heel tevreden erover! blijf hier zeker bestellen.
Anoniem  | 02/04/21  08:55:37 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd vind ik persoonlijk heel fijn om te gebruiken. Als ik eten wil bestellen gebruik ik altijd de thuisbezorgd app. Soms gaan dingen fout met de adressen, maar voor de rest heb ik geen klachten.
Karin Aarts Verwijst  | 31/03/21  08:28:18 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is heel leuk, maar wij wonen in een dorp waar we niet veel keus hebben. eigenlijk niets. En als we iets buiten het dorp willen bestellen dan komen er hoge bezorgkosten bij. Jammer had liever gezien dat we meer keus hadden dan zou ik hier vaker gebruik van maken
S.m Jantji  | 30/03/21  10:18:04 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is handig voor als je geen zin of tijd hebt om te koken. Ik maak er soms gebruik van als ik laat thuis ben van werk of om lunch te bezorgen tijdens werk! Sommige bezorgkosten vind ik te hoog. Ook vind ik dat bij een bestelling van minstens €25 de bezorgkosten moeten vervallen.
Larissa Lageweg  | 30/03/21  10:01:06 | Winkelbeoordeling :
Hele makkelijke app en het is altijd zeer goed in orde. Bestellingen worden snel doorgegeven aan me gekozen restaurant en wordt op tijd bezorgd. De kosten staan duidelijk dus je weet waar je aan toe bent. Ook fooi kan nu corona proef.
Vero Nica  | 30/03/21  08:41:55 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site om restaurants te vinden, bezoeken en betalen. Bestel eigenlijk altijd via thuisbezorgd! Het eten wat goed gekruid, goed op temperatuur met snelle en prettige bezorging plus; meer dan voldoende. We kregen het niet op, super!
B. Pouw  | 30/03/21  08:26:01 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze uit een groot aantal restaurants met ieder een verschillende keuken. Op tijd bezorgd waardoor eten nog goed warm is. Makkelijk als je even geen zin hebt om te koken of de deur niet uit wilt.
Nicole Molenberg  | 29/03/21  06:38:44 | Winkelbeoordeling :
Cashback is heel snel terug. Prijs-kwaliteit is niet altijd even goed. Dit is verschillend per restaurant. De service is 9 van de 10 keer goed, tuurlijk zit er wel eens een slippertje bij. Maar over het algemeen zeker goed te benoemen!
Dennis En Eileen Vogel  | 26/03/21  09:48:29 | Winkelbeoordeling :
geweldige app, zeker in deze tijd van corona niks makelijker als online kunnen bestellen. opvallend dat het momenteel wel druk is met bezorgen en het nu in deze periode wat langer kan duren als normaal
Michael Dort  | 28/03/21  14:49:48 | Winkelbeoordeling :
Handig en overzichtelijke app, waadoor je snel de beschikbare eetgelegenheden in de buurt ziet. Maar niet altijd de goedkoopste manier van online eten bestellen. regelmatig is bestellen bij de gelegenheid goedkoper en zonder bezorgkosten .
Anita Giebels  | 24/03/21  02:49:24 | Winkelbeoordeling :
Paar keer besteld en netjes op tijd bezorgd zodat het eten niet koud was. Verschillende restaurants waar je kunt bestellen en de menukaarten zien er ook goed uit. Alleen ben ik geen liefhebber van sushi
Mirella Hoek  | 12/03/21  14:40:29 | Winkelbeoordeling :
Goede site en app. Bestellen regelmatig bij onze favoriete restaurants. Overzichtelijk en makkelijk.
max van schooten  | 11/03/21  10:18:59 | Winkelbeoordeling :
Als je een keer geen zin hebt om zelf boodschappen in huis te halen en daarna nog uren in de keuken moet staan om te koken is Thuisbezorgd.nl een makkelijke en zeer smakelijke optie! Bezorgd waar en wanneer je maar wil :)
Anoniem  | 10/03/21  14:00:27 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk eten bestellen met jouw telefoon of PC, heel veel keuze van allerlei lekker gerechten. Jij kunt nu ook punten sparen van jouw bestellingen, stamp punten van restaurant zelf en ook van Thuisbezorgd. Bijvoorbeeld €5 korting voor 220 punten
Jesse James  | 10/03/21  10:15:10 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft een hele fijne en handige site om restaurants te vinden, bezoeken en betalen. Wij bestellen de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar via thuisbezorgd! Altijd ver binnen de afgesproken tijd geleverd en eten is goed warm, genoeg keuze en lekker.
Bob Pinxter  | 06/03/21  09:48:06 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden over thuisbezorgd makkelijk besteld en genoeg keuze van lekker eten, handig online betalen ook de tip voor de bezorgers. En hierna word je netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en hoelang het nog onderweg is. top.
Agata  | 06/03/21  19:04:08 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van deze website. Het komt snel tevoorschijn en gaat snel verder. De website is heel duidelijk.Ik bestel meerdere keren per maand, mijn zoon houdt van pizza. Ik raad het iedereen aan die snel en goed wil eten.
Marc.  | 05/03/21  12:10:47 | Winkelbeoordeling :
Goede service, wanneer er een probleem is met een restaurant word dat snel opgelost. Ik spaar vaak voor vouchers en je krijgt ook nog eens bonuspunten voor extra korting. Ontzettend veel keus in restaurants. Al mijn favorieten zijn beschikbaar via thuisbezorgd.
Viola Blokzijl  | 04/03/21  10:25:19 | Winkelbeoordeling :
Topsite. In één keer overzicht; wat is er in mijn buurt te bestellen en wat zijn de voorwaarden. Werkt goed en is duidelijk. Je kunt makkelijk je bestelling aanpassen en aanvullen. Het betalen gaat goed via Ideal. Aanrader!
Istrelia Winklaar  | 03/03/21  09:33:18 | Winkelbeoordeling :
Zonder Thuisbezorgd zou ik het soms niet weten! Ze zijn snel en correct! Ik ben blij dat ze bestaan, in de regen, in de kou en in de sneeuw ze komen eraan. Als het ijzel is durf ik echt niet te bestellen. Dan heb ik bestelschaamte!
Maurice  | 01/03/21  10:20:01 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl is de bestelsite of app, waar je het meeste keuze hebt tussen de diverse restaurants, welke zich bij jou in de buurt bevinden. Na bestellen wordt je volledig op de hoogte gehouden van wanneer de bezorger bij jouw huisadres aankomt en/of waar deze zich bevindt onderweg, super goed !!
Crash Chenko  | 28/02/21  10:40:23 | Winkelbeoordeling :
Heel goed. Eten bestellen gaat gemakkelijk, wij bestellen elke week maar laatst is het voor de eerste keer misgegaan bij een restaurant: het eten was na drie uur nog niet bezorgd. Thuisbezorgd heeft mij dezelfde avond nog gebeld om excuses aan te bieden, en mijn geld is meteen teruggestort.
Adrienne Mathijssen  | 19/02/21  09:21:48 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is geweldig en makkelijk. Je besteld en ze komen het thuis bezorgen. Heel veel keuze en lekker. In deze tijd is het een uitkomst. Zo kan toch nog genieten van een lekkere maaltijd! Elke maand bestellen wij wel iets bij thuisbezorgd, Echt een aanrader!
Sandy Gosselink-Berends  | 12/02/21  02:09:05 | Winkelbeoordeling :
Fijne bestel site, overzichtelijk, goeie service, goede communicatie met betrekking tot de restaurants waarbij je besteld. De app is ook makkelijk en overzichtelijk. Spaarsysteem is ook heel leuk je spaart snel voor leuke kortingen.
mmla lespoir  | 10/02/21  12:44:09 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is een goede app voor thuisbezorging ik heb als tallozen keren besteld via de app alles loopt soepel en betalen gaat ook super goed geen problemen bezorging is over het algemeen binnen redelijke tijdt bezordt
Tineke Krouwel  | 04/02/21  09:38:59 | Winkelbeoordeling :
het is een goed platform je ziet overzichtelijk welk ondernemers er aan meedoen duidelijk die open zijn staan bovenaan gesloten allemaal beneden er is duidelijk aangegeven wat de bezorgtijd en bezorgkosten zijn
Mary Farma  | 03/02/21  20:30:16 | Winkelbeoordeling :
mijn bestelling wordt soms op tijd bezorgd. Er zijn best momenten waarbij ik mijn bestellingen echt te laat kreeg. Bovendieb ze waren koud.De app is makkelijk te gebruiken. De bezorger zijn altijd aardiv
Karin Pallada  | 03/02/21  09:24:05 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik Thuisbezorgd regelmatig en vind het zeer goed . De bestelling komt snel , website is duidelijk en zeer betrouwbaar..
Dijon Tent  | 01/02/21  14:52:57 | Winkelbeoordeling :
Lekker simpel, vrij eenvoudig om je te registreren op de app en duidelijk overzicht bij alle restaurants.
Lotte Bruininx  | 28/01/21  12:47:24 | Winkelbeoordeling :
Fijn om via de app eten te bestellen. je kunt precies zien waar je bestelling blijft. Bij sommige restaurants kun je de bezorger ook volgen, dat is helemaal makkelijk. van mij krijgt thuisbezorgd een 10.
Henriette  | 28/01/21  21:21:52 | Winkelbeoordeling :
Via de webshop van thuisbezorgd.nl kun je thuis op je gemak allerlei bestellingen doen om die vervolgens aan huis te laten bezorgen. Het bespaart je aldus de nodige tijd om het gewenste eten zelf op te gaan halen.
Robina Flow  | 31/01/21  20:24:38 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig via thuisbezorgd. Via thuisbezorgd kun je overal kijken waar je lekker eten kunt bestellen. De reviews bij de restaurants vertellen vaak iets over de kwaliteit van het eten en de bezorging. Fijn om te weten als je een nieuwe klant bent.
Gerry van der wens  | 21/01/21  18:29:56 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgt in deze corana periode al verschillende keren gebruikt . Normaal zijn wij niet zo van het thuis laten bezorgen maar is wel goed bevallen . Was redelijk op tijd bezorgt en het eten was ook warm .
Chelsey De laat  | 15/01/21  10:56:54 | Winkelbeoordeling :
fijn om je eten te bestellen voor als je even geen zin hebt om te koken lekker makkelijk en snel hoef er ook niet je huis voor uit is er fijn wij hebben hier ook heel veel keuze en dat is ook wel geel erg fijn
Anton Gesink  | 10/01/21  11:46:15 | Winkelbeoordeling :
Eten bestellen gaat gemakkelijk. Laatst is het dan toch een keer misgegaan bij een restaurant: het eten was na drie uur nog niet bezorgd. Ik zou mijn geld terugkrijgen. Thuisbezorgd heeft mij dezelfde avond nog gebeld om excuses aan te bieden, en mijn geld is meteen teruggestort.
Millian Oostenbrink  | 06/01/21  14:49:12 | Winkelbeoordeling :
App is erg prettig in gebruik en geeft een goed overzicht van het lokale aanbod van eten. Geeft ook duidelijk aan wat het minimum bedrag per restaurant ist om te bestellen en wat per restaurant de opties zijn qua eten en extra's.
Lucianne  | 07/01/21  10:44:29 | Winkelbeoordeling :
Zeker nu in deze tijd is online eten bestellen een mooie aanvulling voor de horeca. De app is mooi overzichtelijk en er zijn categorieën aanwezig om je zoekopdracht beter te filteren. Op het moment dat je in de app zit, zie je in jouw woonplaats welke restaurants (de keuken) er open zijn.
Klaas-Jan Schakelaar  | 31/12/20  15:51:44 | Winkelbeoordeling :
Altijd veel keuze in soort eten en goede services, makkelijk en veel mogelijkheden om te betalen overal waar je bent! Makkelijk te gebruiken en snel je eten thuisbezorgd op de tijd die jou uitkomt! superhandig!!
Thea Yuin  | 01/01/21  17:24:03 | Winkelbeoordeling :
voor als je geen zin in koken heb en je niet weet wat je eten wil is thuisbezorgd.nl echt een aanrader je heb de keus uit verschillende restaurants zodat je makkelijk een keuze kan maken voor wat je eten gaat wordt dan aan je deur geleverd hoef je dus de deur niet uit
Robbert  | 02/01/21  08:42:34 | Winkelbeoordeling :
De webshop van thuisbezord kan af en toe handig zijn om eten bestellen en thuis te laten bezorgen als je geen zin of tijd hebt om zelf te koken. Het kost je dan weinig moeite om op deze manier aan je eten te komen.
Sanne Oussoren  | 01/01/21  23:08:27 | Winkelbeoordeling :
makkelijk op elke locatie een bezorgrestaurant te vinden. je kan standaadd adressen invullen de menus zijn duidelijk en aanbiedingen staan boven aan. informatie oved de restaurants staat er ook mocht er iets mis gaan
Daniel Ham  | 03/01/21  19:51:33 | Winkelbeoordeling :
Perfecte webshop, duidelijk en snelle levering. Je krijgt altijd goede referenties en als je een klacht hebt wordt je goed en snel te woord gestaan
Jurgen Van Heel  | 21/12/20  14:52:18 | Winkelbeoordeling :
Handige en makkelijke site om zeker in deze tijden je eten te bestellen als je zelf geen tijd of zin hebt om te koken. Het aanbod is prima en de cashback is vaak snel te zien en op je account gezet. Prima.
Jolanda De bondt  | 19/12/20  22:01:04 | Winkelbeoordeling :
een makkelijke. app waar je uit vele landen iets te eten kan bestellen zoek wat lekker is in de buurd zit zodat het snel gebracht kan worden zoals wij regelmatig Surinaams Grieks of pizza,s bestellen en
denise.rietvelt@gmail.com Riet  | 18/12/20  15:18:37 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn dol op deze app en gebruiken hem ook regelmatig. Je hebt een duidelijk overzicht van de producten per categorie. En je kan op de voet je bestelling volgen. Makkelijk en snel betalen via ideal, geen gedoe met klein geld
Nika Lemson  | 20/12/20  13:30:11 | Winkelbeoordeling :
Superhandige app voor ons als consument. Eenvoudig en overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik. Alleen zijn ze helaas voor de ondernemers en de maaltijdkoeriers een stuk minder "prettig" om zaken mee te doen.
Tamara Eleonora  | 15/12/20  16:41:24 | Winkelbeoordeling :
Goede website. Duidelijke keuze is te maken tussen verschillende dieetwensen etc. Ook zijn de filters duidelijk en is er makkelijk onderscheid te maken tussen de prijs van de producten. Jammer van de extra kosten voor de ideal betaling.
Jos Maagdenberg  | 14/12/20  11:16:43 | Winkelbeoordeling :
Bij Thuisbezorgd kun je op alle tijstippen van de dag je bestelling doorgeven. De maaltijden worden met zorg voorbereiden ingepakt door het personeel; verse groente en fruit.Zeker een aanrader als je een keer niet wilt koken
Anna Hoek  | 15/12/20  07:48:31 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke, duidelijke overzichtelijke site met volop keuzes. Betalen is eenvoudig, en mijn ervaring met de service van de aangesloten restaurants is over het algemeen heel goed! Je krijgt bevestiging via sms en mail van bestelling en kunt volgen hoelang de bezorging zal duren.
Gretta Holman  | 13/12/20  14:06:18 | Winkelbeoordeling :
Als je geen zin heb om te koken. Lekker makkelijk zoeken wat je wilt gaan eten. simpel met bestellen. uitgebreid en keuze voor ieder wat wils. echt een uitkomst voor als je even niet weet wat je wilt gaan eten.
Irina Oostrum  | 10/12/20  15:12:05 | Winkelbeoordeling :
een geweldige service, zeker nu in deze tijd. mocht een bedrijf alsnog niet de service geven welke ze behoren te geven, dan helpt de klantenservice van de website zelf om een oplossing te vinden. kort om, veel lof over deze site.
Tvan Hoorn  | 04/12/20  22:27:10 | Winkelbeoordeling :
Erg goede service. Een betaling met bitcoin werd niet bevestigd, toen dit werd gemeld werd er prompt actie ondernomen. Binnen 48 uur werd het bedrag terug gestort en werd er een tegoedbon voor eenzelfde maaltijd aangeboden.
Cindy Bergmans  | 07/12/20  12:23:00 | Winkelbeoordeling :
met een mooie cashbackactie heerlijk Sushi besteld die heerlijk gesmaakt heeft en vers was. door cashback viel de kosten nog enigszins mee want het blijft niet goedkoop. wel altijd via thuisbezorgd zodat ik iets van kosten en gemak heb
Nancy Oomen  | 04/12/20  00:45:09 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site! Altijd wel wat lekkers om te bestellen. Voor ieder wel wat wils. Hele goede service! Bestellingen zijn vooraf te betalen zodat je geen contant geld in huis hoeft te hebben. ook evt tip vooraf te betalen
Monica Van den bosch  | 25/11/20  17:40:42 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen zeer regelmatig bij thuisbezorgd en het bevalt uitstekend. Veel keus en makkelijk te bestellen en je krijgt dan keurig bericht dat je hebt besteld en Hoe laat het word geleverd. Je kunt ook bepalen hoe je wilt betalen cash of iDeal. Zeer tevreden over thuisbezorgd
Britjehh lieverniet.  | 24/11/20  06:20:26 | Winkelbeoordeling :
Ik Bestel wel is afentoe bij thuisbezorgd maar dat doe ik altijd met plezier. Vorige keer had de bezorger namelijk me cola om laten vallen maar kreeg binnen 7 dagen me geld Terug. Erg vriendelijke mensen zeer tevreden.
Marianne Gommers  | 23/11/20  16:31:30 | Winkelbeoordeling :
Echt een aanrader je kan de app downloaden via cashbackkorting daar rijg je dan cashcoins voor. Snel bezorgd en leuke aanbiedingen bij jou in de buurt snelle bezorging ben echt tevreden
jeff velt  | 23/11/20  09:48:20 | Winkelbeoordeling :
ThuisBezorgd.nl is een geweldige website. Bestel vaak mijn eten via ThuisBezorgd.nl Levertijd is goed, prijzen zijn goed en de service ook. Bovendien biedt Thuisbezorgd.nl een groot aantal restaurants/afhaalrestaurants. top website!
Nadine doe  | 19/11/20  12:58:08 | Winkelbeoordeling :
Super handig als je te lui bent om te koken! Veel aanbod, werkt soepel en altijd bereikbaar. En lekker snel sparen op deze manier
Anneke Will  | 19/11/20  07:43:05 | Winkelbeoordeling :
Goede service dienst !Jandig in deze corona tojd toch het gemak van eten bestellen en niet steeds zelf hoeven te koken en toch je favoriete keuken in huis
Naoual moughouz  | 12/11/20  19:44:34 | Winkelbeoordeling :
Altijd snel mijn bestelling thuis , eten komt warm aan en netjes . Bezorgers zijn meestal beleefd en gastvrij
Anna Mae Bouma  | 12/11/20  12:13:24 | Winkelbeoordeling :
Hele goeie overzichtelijke site. Bijna alle restaurants, snackbars en café's zijn aangesloten. Heel fijn is dat, zo heb je alles in 1 app. In het begin overzicht kun je gelukkig ook meteen zien wat de minimale bestelling moet zijn en wat e.v.t. de bezorgkosten zijn.
Cindy Cornelisse  | 11/11/20  20:22:41 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeker van thuisbezorgd.nl, alles mooi in één overzicht wat je kunt bestellen. Ze hebben een erg overzichtelijke website en betalen is ook gemakkelijk! Wij bestellen regelmatig via deze website.
G.M van Holten  | 07/11/20  06:17:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne manier om snel en gemakkelijk een maaltijd thuis bezorgd te krijgen. Zeer ruime keuze van een zaak bij jou in de buurt. Online bestellen gaat gemakkelijk en de bestelling wordt vlot bezorgd. Aanrader
Anonymous  | 06/11/20  18:25:25 | Winkelbeoordeling :
Top service, heel veel aanbiedingen. Gemakkelijk te bestellen met slechts een click en altijd lekker eten op de tafel. Pizza, sushi of wat fastfood - alles mag. Bezorgservice altijd snel, ruime keuze van restaurants in de buurt.
Marina Roering  | 05/11/20  19:41:05 | Winkelbeoordeling :
heerlijk uit je luie stoel eten bestellen als je geen zin heb om te koken vooral in deze coronatyd en het meeste wat ik besteld heb smaakt ook nog heerlijk en het is ook nog betaalbaar in deze dure tyd
Gretha van Holten  | 04/11/20  07:14:17 | Winkelbeoordeling :
Ik maak hier graag gebruik van. Ze leveren kwaliteit en houden zich aan gemaakte afspraken. Het bestellen is gemakkelijk. Ruime keuze aan maaltijden. Je bestelt je eten eenvoudig online. Al binnen 60 minuten heb je het bestelde eten meestal bezorgd gekregen.
Hendrik Berend Van der Sluis  | 01/11/20  13:01:30 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is een betrouwbare organisatie en erg gemakkelijk om bij verschillende restaurants in je omgeving eten te bestellen en vervolgens thuis te laten bezorgen ook met het afrekenen werkt het erg gemakkelijk meestal via de Pin Ik raad iedereen aan om Thuisbezorgd eens te proberen.
Nathalie plasmeijer  | 21/10/20  22:37:17 | Winkelbeoordeling :
veel keuze netjes op tijd lekker eten handige app met allerlei keuzes netjes en duidelijk en de service is top lossen een fout netjes op en je krijgt een app met een loper dan staat er hoe lang je moet wachten maar altijd binne de tijd
Kaj verhaegh  | 05/10/20  19:32:46 | Winkelbeoordeling :
al jarenlang m'n favoriete bezorgingsdienst. vooral in deze corona tijd. veel keuzes en de livetracker is echt een uitkomst. als er iets niet goed gaat met de levering staat de klantenservice me altijd goed tewoord.
Jerney van Duijvenvoorde  | 29/09/20  23:25:01 | Winkelbeoordeling :
Het is makkelijk om eten te bestellen via thuisbezorgd.nl. Ook als je ergens bent zie je gemakkelijk welke thuismaaltijden er in die plaats genuttigd kunnen worden. Vaak snel geleverd en altijd nog goed in de smaak gevallen!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 8,00% CASHCOINS Eurojackpot OHRA Inboedelverzekering
visit register click click