ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Tegeldepot Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Tegeldepot

Shop tegels en sanitair voordelig bij Tegeldepot

Tegeldepot is de grootste outlet in Nederland voor tegels en sanitair en biedt een groot assortiment A-merken tegen scherpe prijzen. Je bij Tegeldepot terecht voor tegels, baden en douches, wastafels en kranen, badkamermeubels, toiletten, radiatoren en afvoeren en accessoires. Bestellingen kunnen thuis worden bezorgd of worden afgehaald in de showroom in Zeewolde.

Tegeldepot Beoordelingen

Hans Visser  | 03/10/22  10:20:10 | Winkelbeoordeling :
Perfecte service van Tegeldepot na een defect aan mijn Sigma 80 spoelpaneel. Het bleek een bekend probleem te zijn bij een bepaalde versie. Het paneel is vervangen binnen 3 dagen door een nieuwere versie, uitstekend geregeld!
Frans van Dusschoten  | 19/09/22  10:19:45 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende service van Tegeldepot! Ik had een offerte aangevraagd, maar ik was blijkbaar het 1 en ander vergeten. Dit is netjes weer via de mail aangegeven door Tegeldepot, zodat het aangepast kon worden, super!
Bert Kreekels  | 17/09/22  17:51:16 | Winkelbeoordeling :
Al vaker spullen besteld bij Tegeldepot. Snelle afhandeling en levering. Goeie spullen en hele goeie service. Tegeldepot is eenvoudig via Whatsapp te benaderen en zijn snel met het beantwoorden en het geven van advies. Hier kom ik zeker terug en raad iedereen aan hier je spullen te bestellen!
Harry de Boer  | 02/09/22  10:13:11 | Winkelbeoordeling :
Super ervaring met Tegeldepot, geweldige service zeg. Af en toe een mail ontvangen dat ze afhankelijk zijn van hun leveranciers, maar dat is toch logisch. Alles prima geregeld en zeer vriendelijk en duidelijk. Badkamer mooi gerenoveerd dankzij Tegeldepot, ik raad ze zeker aan!
Kees Jansma  | 31/08/22  14:57:55 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde weken geleden een sifon bij Tegeldepot, die ik onlangs gemonteerd heb, nu bleek er een afdekring te missen. Ik stuurde een mailtje en een paar dagen later ontving ik de missende ring in de brievenbus, dat is wel een topservice van Tegeldepot!
Lee Wang  | 27/08/22  13:40:49 | Winkelbeoordeling :
Regendouche functioneerde niet meer naar behoren. Aankoop viel nog in fabrieksgarantie periode. Dus contact gezocht met Tegeldepot.nl en binnen 2 dagen had ik een nieuwe regendouche al thuis. Mijn complimenten voor de snelle afhandeling!
Hans Webber  | 29/06/22  19:29:09 | Winkelbeoordeling :
Hele vriendelijke medewerkers. Behulpzaam, reageren snel en problemen, vragen worden snel beantwoord/opgelost! Fijn dat ik zelf de leverdatum kon aangeven. Helaas ontving ik geen track&trace, maar na een belletje met de klantenservice is dit snel en goed opgelost. Top!
Serkan Bulut  | 02/06/22  18:28:51 | Winkelbeoordeling :
Ik was zeer tevreden over de levering van een complete badkamer in 2021. Daarom halverwege april 2022 ook een complete toiletset aangeschaft bij Tegeldepot, alleen miste ik nu een onderdeel. Na een e-mailbericht naar Tegeldepot ontving ik twee dagen later keurig het ontbrekende onderdeel!
Harry Bellafonte  | 11/04/22  10:27:39 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een partij wandtegels bij Tegeldepot besteld. Er zaten tegels tussen met een productiefout. Op aangeven van Tegeldepot hebben we tijdig en kosteloos een aantal dozen nieuwe tegels gekregen. Mooi opgelost dus door Tegeldepot!
Theo Janssen  | 31/03/22  12:27:46 | Winkelbeoordeling :
Prima site met een snelle en correcte levering. Goeie kwaliteit materialen. Ook na een jaar gewoon zonder morren kosteloos een wastafelkraanset geleverd waar wat zwarte lak van af ging. Prima service van Tegeldepot!
Frank de Boer  | 28/03/22  17:01:19 | Winkelbeoordeling :
Na ontvangst bleek de geleverde kraan een beschadiging te hebben waardoor deze bleef druppelen. Na wat verwoede pogingen de kraan eraf gehaald en probleem gevonden. Na bericht naar Tegeldepot hebben ze gelijk een nieuwe toegestuurd zonder moeilijke vragen, echt een top service!
Hans de Boer  | 24/03/22  11:15:42 | Winkelbeoordeling :
Ik had besteld bij Tegeldepot en kwam er pas na een week achter dat er een barst in het toilet zat. Ik heb dit dus niet binnen 48 uur gemeld en het werd hierdoor niet vergoed door de leverancier. Vervolgens heeft Tegeldepot kostenloos een nieuw toilet opgestuurd. Super service dus van Tegeldepot!
Ferry Bouman  | 08/03/22  17:05:04 | Winkelbeoordeling :
Ik had een polyester douche-bak besteld bij Tegeldepot, bij levering was een hoek, die in het zicht zou komen, beschadigd. Na e-mail contact werd binnen 2 dagen een nieuwe douche-bak geleverd én de oude opgehaald. Géén vertraging bij mijn project. Dit is een top service van Tegeldepot!
Henk Gesink  | 19/12/21  09:13:05 | Winkelbeoordeling :
Inbouw reservoir besteld die werd netjes op tijd geleverd. Helaas was er tijdens transport een poot afgebroken. Gelijk gebeld de volgende dag al een nieuwe bezorgt. Scherpe prijs, levering was dan wel minder, maar na telefonisch contact probleem direct verholpen. Goeie dienst na verkoop!
Hans Bazoer  | 21/11/21  08:20:35 | Winkelbeoordeling :
Helemaal tevreden met de gang van zaken bij Tegeldepot. Er was een verkeerde wastafel en geen badmeubel bezorgd, terwijl het wel duidelijk was aangegeven op het bestelformulier. Hierover gebeld en zonder gedoe zijn de items 2 dagen later geleverd, Uitstekende service van Tegeldepot!
Lara Norris  | 19/10/21  10:54:22 | Winkelbeoordeling :
Prima service wat Tegeldepot aanbied! Ondanks een levering van 2 maanden geleden hebben ze zeer snel en zonder problemen een verkeerd artikel vervangen. Dit noem ik nog eens service geven. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan iedereen aan!!
Tom Dumoulin  | 17/10/21  09:30:39 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn naar een showroom van Tegeldepot geweest, netjes afspraak gemaakt over de leverdatum etc. Bleek dat de verbouwing een maand was uitgesteld en na contact met Tegeldepot werd de levering ook een maan uitgesteld. Levering inmiddels correct ontvangen, super!
John Wayn  | 14/10/21  16:25:54 | Winkelbeoordeling :
Heb goede ervaring gehad met Tegeldepot, miste een kapje vd douchewand en dit werd netjes opgelost ook na zoveel weken!! Ook ter plekke snel en vriendelijk geholpen ook bij het magazijn (om artikel op te halen), gebouw naast klantenservice, prima!
Vero Nica  | 15/09/21  18:13:07 | Winkelbeoordeling :
Bestelde toiletbril zat kapot in de verpakking, na contact is alles netjes geregeld en is er een opnieuw opgestuurd. Wel vreemd dat je een defect binnen 48uur moet melden,kreeg dinsdag het pakketje thuis en had zaterdag pas tijd om het te installeren, derhalve ook het pakket niet eerder geopend.
Vladimir Bepnikov  | 13/09/21  18:04:20 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben zeer goede ervaringen met Tegeldepot… wij hebben de gehele inrichting van onze badkamer daar gefarceerd besteld en altijd is het netjes en op tijd geleverd.. en bij ingewikkelde kwesties zijn ze makkelijk te bereiken en zeer mee denkend.. wij zijn zeer tevreden!
Charley Brown  | 26/08/21  10:41:03 | Winkelbeoordeling :
Badkamermeubel besteld bij Tegeldepot, prima kwaliteit. Wel problemen met de douchecabine gehad. Dit aangegeven bij After sales, dit is netjes opgelost door Tegeldepot. Het totaalbedrag van de cabine is zelfs vergoed, super dus!
Crash Chenko  | 11/07/21  10:12:38 | Winkelbeoordeling :
Onze kraan was na 2 jaar gebruik van binnen kapot dus er kwam geen goede straal uit. Na goed mailcontact en zonder moeilijkheden hebben we een nieuwe ontvangen. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Super gedaan van Tegeldepot!! Topbedrijf met goede prijzen en mooie artikelen.
Harry Nak  | 07/03/21  13:04:54 | Winkelbeoordeling :
Een top service van Tegeldepot! Na ongeveer een jaar hebben we wat problemen met onze douchekraan gekregen, contact gezocht en gelijk een supersnelle reactie en met een super oplossing gekomen, namelijk gelijk gratis een nieuwe douchekraan opgestuurd. Wij zijn super tevreden!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS
visit register click click