ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Skala Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Skala

Huur met korting elektronica bij Skala!

Wil je, als consument, elektronica huren? Ga dan naar de webshop van Skala. Het assortiment is enorm breed, van televisies en laptops tot wasmachines. Uitsluitend zijn de producten van de welbekende A-merken, als Samsung, Philips, Sony, Bosch, Miele en Apple. Je hebt de keuze om als consument voor een nieuw product te kiezen of voor een tweedehands model te kiezen, deze zijn nog goedkoper. Verder geniet je als kant van Skala van: volledige garantie, gratis bezorging en installatie en geen extra kosten voor reparatie.

Skala Beoordelingen

Marianne Hiemstra  | 14/06/15  10:19:28 | Winkelbeoordeling :
Na twee miskopen van goedkope wasmachines waren we het helemaal zat! Zoveel reparatiekosten en uiteindelijk toch maar 3 jaar met de wasmachines gedaan. We besloten te huren bij Skala. Dat ging supersnel en helemaal naar wens. 1x een reparatie, maar die werd kosteloos gedaan en heel snel. Prima site!
Nicole L'Espoir  | 09/05/15  03:53:00 | Winkelbeoordeling :
wil je n apparaat huren ben je hier aan t goede adres heeft ruim 150000 tevreden klanten skala is al meer dan 40 jaar de verhuurspeciaalzaak van Nederland huren zonder zorgen voor als je iets nodig hebt,maar even t geld er niet voor hebt
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 40,00% CASHCOINS
visit register click click