ONTVANG 8,00% CASHCOINS Albelli
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Shopx Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Shopx

Goedkope meubels van hoge kwaliteit bestel je bij Shopx

Shopx biedt goedkope meubels aan van een hoge kwaliteit. Banken, fauteuils en eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in meer dan 120 verschillende kleuren. Daarnaast zijn alle banken in diverse afmetingen te verkrijgen. Klik verder om direct voordelig jouw meubels te bestellen.

Shopx Beoordelingen

Frits Barend  | 19/04/22  19:06:24 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden twee leren fauteuils besteld. Als klant hoop je dat de levertijd van ongeveer 3 weken korter zal zijn. Niet dus! Maar het was het wachten meer dan waard. Super stoelen van een prima kwaliteit. Shopx is wat ons betreft een aanrader voor iedereen die kwaliteitsmeubelen zoekt!
Jesse James  | 19/05/21  14:11:16 | Winkelbeoordeling :
Mijn vrouw en ik hebben bij ShopX onze eetkamerstoelen gekocht. De webshop bied de producten enorm goedkoop aan. Wij zijn daarna naar de showroom geweest. Wij zijn goed begeleid door de verkoper. De eetkamerstoelen zitten enorm comfortabel. Het leer is gemakkelijk af te doen, een echte aanrader!
Harry Nak  | 02/05/21  09:48:28 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden twee "Leren Fauteuil Glory" besteld bij ShopX. Je hoopt dat de levertijd van ongeveer 14 weken korter zal zijn. Niet dus! Maar het was het wachten meer dan waard. Super stoelen van een prima kwaliteit. Shopx is een echte aanrader voor iedereen die kwaliteitsmeubelen zoekt!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
15% korting bij besteding vanaf €100,- bij Spartoo.nl
Code:Kerstmis15
ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Zooplus
visit register click click