ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Saniweb.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Saniweb.nl

Saniweb.nl is goed voor de badkamer

Heb je een douchekraan nodig of renoveer je de hele badkamer? Bij Saniweb.nl slaag je voor alles in één keer, dankzij het grootte assortiment aan sanitair en badkamerartikelen. Het assortiment bestaat uit kranen, toilet, douche, wastafels, accessoires, meubels, baden, verwarming, tegels en montage. Saniweb.nl biedt de laagste prijsgarantie en gratis bezorging. Ook monteren ze jouw bestelling voor je binnen 5 dagen.

Saniweb.nl Beoordelingen

Kees Jansma  | 21/09/22  13:56:05 | Winkelbeoordeling :
Via website van Saniweb.nl een quooker met boiler gekocht, netjes aan prijs en dan ook nog snel geleverd wat wil je dan nog meer, prima produkt en netjes verpakt geleverd, dus voor mij is Saniweb zeker een aanrader!
Xantippe Visser  | 16/09/22  16:30:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere keren besteld bij Saniweb.nl en daar hebben ze een hele goede service!! Groot aanbod! Ruime keuze! Zeer goede prijs- kwaliteit!! Snelle en vriendelijke levering en daarom is Saniweb zeker een aanrader!
Henk Trabelsi  | 12/09/22  08:11:38 | Winkelbeoordeling :
Besteld en netjes conform de afspraak op de juiste dag en tijd geleverd. Order geplaatst om tien uur s'avonds en de volgende dag al op de stoep, track en trace all the way, geweldig! Glaswand uitgepakt en geplaatst en een prachtig element in onze douche dankzij Saniweb!
Dimitri Anastopoulos  | 05/09/22  11:12:33 | Winkelbeoordeling :
Enkel positive ervaringen met Saniweb. Grote keuze in de beste merken tegen een vergeleken voordeligere prijs. Bij vragen over een product is er makkelijk contact te maken hebben ze zo jou winkelmand voor zich en krijg je direct antwoord. Hun eigen chauffeur levert het netjes af op afspraak.
Hans Worst  | 24/07/22  11:18:13 | Winkelbeoordeling :
Perfecte service van Saniweb. bestelling kunnen veranderen met een belletje,super behulpzame klantenservice aan de telefoon en dat om 21u avonds. Volgende dag alles perfect in orde en 2 dagen later geleverd en zelfs de terugbetaling van geschrapte onderdeel was onmiddellijk op de rekening, super!
Frans van Dusschoten  | 25/07/22  10:00:21 | Winkelbeoordeling :
Op de website van Saniweb was alles hartstikke duidelijk, goed overzichtelijk en je zag prima wat je bestelde en eventueel suggesties vind ik een prima aanvulling van de site, de levertijd gewoon zoals je gewend bent en ik had alles keurig binnen een aantal dagen in huis, perfect!
Henk Gesink  | 12/06/22  09:09:06 | Winkelbeoordeling :
Wij bestelde een lavabo & WC aangezien we bij een vorige bestelling van een douchescherm heel tevreden waren geweest over Saniweb.nl. Ook deze keer, zeer vlotte bestelling. Ook de levering was perfect geregeld, en we hadden 5 dagen om te checken of de goederen niet beschadigd waren.
Theo Janssen  | 21/04/22  18:39:13 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg tevreden over Saniweb. Vriendelijk advies vooraf en een uitstekend verzorgde bezorging. De inhoud van de douchewand was compleet en vakkundig verpakt. Het eindresultaat is een aanwinst voor de badkamer.
Bert Friedrichs  | 04/03/22  19:44:47 | Winkelbeoordeling :
Heel goede ervaringen met Saniweb. Vriendelijke verkopers met kennis van zaken. Afgesproken levertijd uitstekend nagekomen. 2 kranen besteld, 1 daarvan had een schoonheidsfoutje. Kreeg netjes een nieuwe kraan opgestuurd, prima dus!
Tom Dumoulin  | 27/02/22  08:38:08 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling en levering van Saniweb zijn correct verlopen. De geleverde goederen zijn van uitstekende kwaliteit. Snelle levering en klantenservice is goed telefonisch bereikbaar. Tijdens telefonisch contact zelfs nog wat extra korting mogen ontvangen, prima dus!
Hans Bazoer  | 06/02/22  09:38:02 | Winkelbeoordeling :
Thermo-douche mengkraan vrijdagmiddag besteld en werd zaterdag ochtend al afgeleverd. alles wat op de site stond klopte een prima service dus, dat ik heb ik wel eens anders meegemaakt. Super goede prijzen, snel en correct geleverd, ik ben zeer tevreden over Saniweb.nl!
Lara Norris  | 26/01/22  09:00:38 | Winkelbeoordeling :
Wij zochten naar vervangende glazen tandenborstel bekers, een duidelijk beeld met maten gevonden op de website van Saniweb. Snelle levering, prima prijzen en een kwalitatief beter product dan het origineel ontvangen en nu in gebruik. Top!
Berry de Plakker  | 22/01/22  10:55:32 | Winkelbeoordeling :
Vorige week heb ik bij Saniweb een Grohe wastafelkraan online besteld. Daarna kreeg ik voortdurend goede info per mail tot ik het pakket na 3 dagen in ontvangst kon nemen. Alles was goed geregeld door Saniweb. Ik ben er blij mee dat ik een goede keuze heb gemaakt om bij Saniweb te kopen.
Henk van Dorp  | 14/01/22  09:55:04 | Winkelbeoordeling :
Dit was mijn eerste bestelling bij Saniweb.nl. Helpdesk is goed en snel bereikbaar, goede info en behulpzaamheid. Alles goed geregeld van bestelling tot aflevering. Prima webshop met vriendelijk personeel!
Anna Kournikova  | 03/01/22  11:28:20 | Winkelbeoordeling :
Supermooie matte kranen bij Saniweb besteld, prima website met een uitgebreid assortiment, makkelijk bestellen en een snelle levering ondanks kerstdrukte. Bestelling naar alle verwachtingen, echt een aanrader!
Bor de Wolf  | 17/12/21  10:00:03 | Winkelbeoordeling :
Scherpe prijs, snelle levering en nakomen van afspraken….dat is wat ik van een leverancier verwacht. En dat is ook precies wat Saniweb met mijn eerste bestelling heeft geleverd, dus ik ben een heel tevreden klant!
Heinz Friedrichs  | 29/11/21  13:49:43 | Winkelbeoordeling :
Perfect en prachtige badaccessoires van het merk Zack, keurig ingepakt en op tijd bezorgd. Producten zijn op tijd geleverd en goed verpakt. Volledige beschrijving van het gebruik en installatie ook de site is overzichtelijk en het bestellen gaat vlot.
Harry Webber  | 22/11/21  15:25:42 | Winkelbeoordeling :
Tijdens het uitzoeken en bestellen van de spullen, goed geholpen door de helpdesk van Saniweb, daarna een uitstekende levering van de producten, waarbij ze zelfs een half uur van tevoren op bellen dat ze de spullen komen leveren. Kwaliteit producten uitstekend en goed verpakt.
Kim Kimich  | 20/11/21  15:15:53 | Winkelbeoordeling :
Helemaal zoals ik het graag zie: Online uitgezocht en besteld; gekozen voor ophalen in het magazijn. Prima feedback over de status van de bestelling en instructies voor het ophalen. De aangegeven levertijd klopte. Bij afhalen stond alles netjes klaar en werd voor mij in de auto gelegd, keurig!
Vero Nica  | 29/09/21  16:55:20 | Winkelbeoordeling :
Voor onze wc pot Villeroy & Boch nieuwe toiletbril nodig. Ik wist echter niet welke type het was, dus mail gestuurd, korte tijd later al reactie ontvangen met links naar passende brillen. Bestellen ging buitenom de shop, ook dat ging snel en vlot. De wc bril was snel binnen en past super!
Sjaak Swart  | 17/09/21  09:12:16 | Winkelbeoordeling :
Eerste instantie werd een verkeerde bestelling geleverd. Klantverwisseling. Na een telefoontje werd dit gelijk opgepakt. Alles in samenspraak met klant om dit zo snel mogelijk opgelost te krijgen. We zijn erg tevreden over de afhandeling. Kan Saniweb.nl zeker aanraden!
Frank de Boer  | 27/07/21  11:00:46 | Winkelbeoordeling :
De ZACK toiletbutler bevalt goed. Saniweb heeft hem voor een concurrerende prijs geleverd, snel en goed verpakt, duidelijke uitleg op de website van Saniweb, met voldoende foto's en technische info. Zeer vlotte levering!
Crash Chenko  | 13/06/21  11:06:35 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteitsproducten, breed assortiment, voor een scherpe prijs en snel geleverd! Top spullen makelijk te plaatsen, wat je ziet is wat je krijgt. Super fijn om Saniweb.nl te leren kennen en voor mij zeker een blijvertje!
Bernd Maylander  | 03/06/21  09:39:29 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben de snelle levering van Saniweb.nl in goede staat mogen ontvangen en alles is inmiddels afgemonteerd. Het resultaat en het gebruik was boven verwachting en we hebben er zeker geen spijt van dat we alles bij Saniweb hebben aangeschaft.
Clint Eastwood  | 28/05/21  11:58:17 | Winkelbeoordeling :
Goede uitgebreide website van Saniweb en fijne ondersteuning via chat. Fontein en kraan waren in no-time binnen. Helaas bleek onze kraan niet te passen maar die konden we zonder problemen terugsturen en afhandeling liep uitstekend.
Ricky Wamberto  | 26/05/21  09:23:40 | Winkelbeoordeling :
Wij zochten een vervangend onderdeel van een Ben douchekraan met hulp van de servicemedewerker bepaald met een paar keer heen en weer appen. Snelle respons en soepele service van Saniweb. Paar dagen later geleverd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding, zeker aan te raden!
Harry Nak  | 23/05/21  00:23:05 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben onze badkamer compleet gemaakt met de Zack producten die we in een bouwmarkt hadden gezien en online bij Saniweb.nl bestelde. De volgende dag een keurige snelle complete levering, prijzen zijn zeer aantrekkelijk in vergelijking met winkel of andere webshops!
Marianne Hiemstra  | 26/04/20  11:45:18 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al diverse keren bij Saniweb.nl besteld en ik ben een zeer tevreden klant. Ook een onhandige klant en daarom is het zo fijn dat Saniweb een goede klantenservice heeft. Prima advies gekregen voor mijn nieuwe kranen. Dat is heel wat waard!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 10,00% CashCoins
20% korting op het volledige assortiment bij Elemis
Code:20ELEMIS
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click