ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

HelloTV Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HelloTV

Op zoek naar een nieuwe TV? Vind de perfecte TV bij HelloTV en bestel met cashback

HelloTV is dé TV winkel van Nederland. Je vind hier alle soorten TV's zoals LED TV, Curved TV, OLED TV, 4K ULTRA HD TV, Smart TV. Tevens kan je hier terecht voor multiroom speakers en audio. Bestel online jouw nieuwe TV en profiteer van de cashback!

HelloTV Beoordelingen

Tim Trabelsi  | 23/09/22  08:58:56 | Winkelbeoordeling :
Woensdag via de mail een korting gevraagd op de LG soundbar. Een snelle reactie van HelloTV volgde en we kwamen na enkele mailtjes al tot een deal, vervolgens een link gekregen voor de winkelwagen met de afgesproken deal, besteld en donderdag al afgeleverd, echt top!
Milan Milosevic  | 26/08/22  17:35:05 | Winkelbeoordeling :
Snelle deal gemaakt met een verkoper van HelloTV. Was zeer behulpzaam en duidelijk. Ik heb al eerder bij HelloTV besteld toen ze nog PlatteTV als naam gebruikte en nu nog steeds een fijne service en zeker een aanrader!
Frans van Dusschoten  | 30/05/22  19:14:44 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn perfect geholpen via de chat door PlatteTV. Een mooie deal tegen zeer concurende prijzen voor een TV en Sonos soundbar, ik wou een grote TV en ik ben goed geadviseerd en goed verder geholpen door PlatteTV!
Xantippe Visser  | 20/05/22  16:19:23 | Winkelbeoordeling :
Goed geholpen door PlatteTV. Goeie deal gekregen met veel voordeel, netjes en snel beantwoord via de chat. Konden samen snel schakelen en overgaan tot aanschaf. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service van PlatteTV!
Ferry Bouman  | 04/05/22  14:56:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben snel, correct en erg vriendelijk te woord gestaan via de chat van PlatteTV. We zijn tot een goede deal gekomen. Heel fijn dat er met de klant wordt meegedacht en dat er kortingen bespreekbaar zijn via de chat!
Charley Brown  | 29/04/22  09:46:25 | Winkelbeoordeling :
PlatteTV heeft mij keurig en snel geholpen en ik ben héél tevreden met de aankoop/deal, goede snelle chat, mooie inruil prijs voor oude tv en de medewerker geeft goed en duidelijk advies, kortom topservice van PlatteTV!
Farce Majeur  | 27/04/22  10:34:41 | Winkelbeoordeling :
PlatteTV heeft ons goed geholpen. Snel de deal gesloten en goed geïnformeerd. Duidelijk advies gekregen of onze huidige tv beugel toepasbaar is op de nieuwe tv. Ook fijn dat de dag van levering afgesproken kon worden wanneer het ons uitkwam.
Kim Kimich  | 04/04/22  11:03:01 | Winkelbeoordeling :
Vrijdag een Samsung qled tv aangeschaft bij PlatteTV. De deal was snel gesloten, we wisten namelijk al wat we wilden hebben dat scheelt voor beide partijen, ook prettig via de chat geholpen door de klantenservice, leuke korting aangeboden en dat is altijd prettig!
Henk Gesink  | 20/03/22  07:52:33 | Winkelbeoordeling :
Netjes te woord gestaan en geholpen door PlatteTV, ze nemen de tijd om je goed te adviseren en geven zelfs nog geld terug voor je oude televisie. Ik ben heel goed geholpen met een persoonlijke deal, goede prijzen, top service!
Piet Bazoer  | 21/01/22  17:13:40 | Winkelbeoordeling :
Wij waren opzoek naar twee nieuwe televisies en kwamen terecht bij PlatteTV en kwamen via de chat in contact. We zijn heel goed geadviseerd en ze dachten mee aan de beeldkwaliteit en hèt kijkplezier. Wij zijn zeer tevreden met het advies en met onze uiteindelijke aankopen bij PlatteTV.
Tom Dumoulin  | 09/01/22  07:39:48 | Winkelbeoordeling :
Dit is een waardering van een klant die echt een aankoop heeft gedaan bij PlatteTV. Netjes een Sonos Beam besteld, netjes op de afgesproken tijd geleverd, netjes ingepakt en een goede communicatie! Ik ben super tevreden over PlatteTV!!
Hans Webber  | 04/01/22  10:09:35 | Winkelbeoordeling :
Perfect geholpen door vriendelijke chat-medewerkster van PlatteTV. Geduldig en behulpzaam, zoals het hoort, via de site tot koop over gegaan van een Qled tv, de verkoop is netjes en in goed overleg gegaan, gelijk een verzekering bijgekocht die ze me aanbood, de aankoop via de chat beviel me goed.
Dik Advocaat  | 29/12/21  19:50:28 | Winkelbeoordeling :
Gisteren na prima chat advies een mooie deal gemaakt met PlatteTV. Vandaag al de Samsung Neo QLED 4K netjes en snel mogen ontvangen, heel eenvoudig qua installatie. Super mooi! Volgende keer zeker weer PlatteTV!
Frank de Boer  | 06/12/21  15:37:08 | Winkelbeoordeling :
Heel goed geholpen door PlatteTV! Topper! Goed meegedacht, alternatieven bekeken en op elke vraag een adequaat antwoord waardoor we snel een keuze konden maken. Qua prijs, service en overzichtelijkheid top voor mekaar!
Henk van Dorp  | 28/10/21  16:11:23 | Winkelbeoordeling :
Via de chat van PlatteTV ben ik erg goed en snel geholpen, er wordt meegedacht over alle aanvullende mogelijkheden naast de aankoop. Commercieel en klantgericht erg goed bezig! De prima deal was snel gesloten en de bestelling werd direct afgehandeld, perfect!
Toon Gesink  | 08/10/21  17:28:08 | Winkelbeoordeling :
PlatteTV heeft me voortreffelijk geholpen met zijn meedenken, vakkundige advies en zeer snelle handelen, handige en ervaren verkopers, leggen alles goed uit en vertelden ook precies waarom en hoe het werkt. zeer tevreden gesprek gehad en zal zeker aan PlatteTV denken als ik nog iets nodig heb!
Bernd Maylander  | 20/08/21  15:12:50 | Winkelbeoordeling :
Ik ben goed geholpen door PlatteTV via de chat, zeer aangenaam, met heel goed advies en zeker ook een goede prijs voor mijn nieuwe tv!! Ik zou Platte TV zeker aanraden. Nu even wachten op de levering en het afronden van de bestelling!
Vero Nica  | 28/07/21  09:56:27 | Winkelbeoordeling :
Zojuist een mooie nieuwe Samsung qled tv besteld bij PlatteTV. Zoals op de site staat aangegeven voor extra mogelijkheden contact gezocht via de chat. Vragen beantwoord en een scherpe aanbieding gemaakt die mij het beste past. De chat werkt fijn en het geeft je bijna het idee in de winkel te staan.
Jos Verstappen  | 16/06/21  18:17:16 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar 85" TV, erg goed geholpen door mensen van platteTV, en ook een prima deal gekregen! Gekozen voor de Sony KD85XH9505, met een 8.3 rating op rtings.com. TOP toestel!! Uiteindelijk via chat de order afgehandeld, deskundig en behulpzaam, alles goed geregeld, zeker een aanrader!
Leo Beenplakker  | 24/05/21  15:29:02 | Winkelbeoordeling :
Ik was op zoek naar een geschikte tv van Samsung 82 inch, en ben terecht gekomen bij PlatteTV die mij uitstekend verder geholpen hebben, goed met mij mee gedacht en ook prijstechnisch hebben ze zijn best voor me gedaan. Niks anders dan lof voor PlatteTV!
Fred Heineken  | 09/04/21  13:31:09 | Winkelbeoordeling :
Prima geholpen door PlatteTV! Duidelijk veel verstand van zaken en komt met goed en realistisch advies. Uiteraard merk je wel dat het primaire doel is te verkopen maar dat mag je ook wel verwachten van een webshop :). Zeer tevreden over de service en snelheid van afhandelen van de prima deal!
Ricky Wamberto  | 24/03/21  09:39:34 | Winkelbeoordeling :
Kwam voor het ene en ging weg met het andere. Super geholpen door Sanne in de live chat, waardoor ik veel info kreeg en alles wat duidelijker werd. Uiteindelijk een beter en nieuw model gekocht door de hulp van Sanne. Ik heb echte waardering gekregen voor Plattetv.nl.
Anton Gesink  | 11/03/21  10:06:14 | Winkelbeoordeling :
De chat en bestelling ging super goed bij PlatteTV en super snel! Ik snap dat er bij een tv zaken bijgeleverd kunnen worden en ook de uitgebreidere garantie mogelijkheid was welkom. Dit wordt mijn 3e dure aanschaf bij PlatteTV. 2e in korte tijd, elke keer word ik prettig geholpen !
Clint Eastwood  | 29/01/21  18:56:28 | Winkelbeoordeling :
Vandaag een top deal gemaakt bij PlatteTV. Voor een hele mooie prijs de LG OLED55CX6LA kunnen kopen. Ik ben er heel erg blij mee. Daarnaast ook nog voor een mooie prijs het A-Z Service Totaalpakket kunnen krijgen. Nu voor 3 jaar extra service als een van de pixels het niet meer doet. Heel fijn!
Sjaak Swart  | 08/01/21  06:07:32 | Winkelbeoordeling :
Top hulp bij het kopen van een nieuw tv, waren erg aan het twijfelen over de keuze van onze nieuwe tv. PlatteTV heeft ons daar erg goed bij geholpen, hadden veel vragen gesteld en waren erg behulpzaam, we hebben een mooie tv uit kunnen zoeken dankzij PlatteTV, super!
Harry Nak  | 22/11/20  11:07:34 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week een nieuwe TV gekocht en gelijk een soundbar erbij gekocht, mooie deal kunnen sluiten met PlatteTV, netjes geïnformeerd en heel snel geleverd! Binnen 24 uur stond hij in de huiskamer, ik ben super tevreden !
Freddy Maertens  | 11/11/20  16:44:05 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden over de manier waarop ze bij PlatteTV de tijd nemen om uitleg te geven. Ze komen met alternatieven, denken met je mee en zorgen ervoor dat alles volledig duidelijk is. Prettige shop op te bestellen. Groot compliment, 5-star!
Hans Kazan  | 02/11/20  14:16:43 | Winkelbeoordeling :
PlatteTV heeft ons prima geholpen met het doorhakken van de knoop ten aanzien van aanschaf nieuwe LG oled tv. Platte TV matcht gewoon de laagste prijs online, waardoor de keus makkelijk was. Dit was mijn eerste aanschaf via chat en dat was een prettige ervaring. Je krijgt snel antwoord op vragen.
Jacks Teller  | 26/10/20  07:17:32 | Winkelbeoordeling :
Zag een LG-OLED 65CX te koop voor een mooi bedrag maar was uitverkocht, had even mail contact gehad top behandeld en ze stuurde me vrijdag dat er nog 1 op voorraad en dat deze woensdag bij mij bezorgd zou kunnen worden. Kortom goede service en een mooie tv rijker voor een goede prijs.
Harry Webber  | 19/10/20  20:08:42 | Winkelbeoordeling :
Ik was nog op zoek naar een goeie tv deal ter vervanging en kwam weer uit bij PlatteTV nadat ik vorige maand goede ervaring heb gehad bij mijn andere bestelling. Na een scherpe deal gemaakt te hebben ging alles super vlot. Echt top service en dat geeft mij een goed gevoel.
Eric55  | 18/01/18  18:18:46 | Winkelbeoordeling :
Online geshopped voor een LG OLED TV. Via Breda de TV thuis gestuurd gekregen, maar daar bleek niet alle aansluitingen voor randapparatuur op te zitten. Service om tot een oplossing te komen was uitstekend. Ben zeer tevreden over plattetv.nl!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 10,00% CashCoins
Profiteer van 2e halve prijs aanbiedingen bij Elemis
Code:ROOSDUO
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click