ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Plantje.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Plantje.nl

Plantje.nl heeft het grootste online assortiment binnen -en buitenplanten tegen aantrekkelijke prijzen!

Doe eens een plant cadeau in plaats van het standaard bosje bloemen! Een fleurige kamerplant blijft veel langer mooi en is uitermate geschikt als duurzaam groencadeau of relatiegeschenk. Ook als je jezelf wil verwennen heeft Plantje.nl meer dan genoeg keuze. Van bijzondere arrangementen tot Funky Ficussen en exotische geschenkmanden. Laat je adviseren over de buitenplanten die bij jouw tuin passen en schaf coniferen, heesters, bodembedekkers en siergrassen eenvoudig online aan. Ook de binnenplanten zijn goed vertegenwoordigd. Met een enorm aanbod bamboe, bonsai, hangplanten, orchideeën en begonia's zit er altijd wat voor jou tussen.

Plantje.nl Beoordelingen

John Wayn  | 25/04/22  19:48:31 | Winkelbeoordeling :
Prima website en eenvoudig bestellen bij Plantje.nl, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle en nette levering. Ik ben erg blij en tevreden met mijn eerste bestelling en dus zeker voor herhaling vatbaar.
Loise Hamilton  | 07/07/21  09:38:57 | Winkelbeoordeling :
Door klein misverstand over de bezorgdatum en het weekend er tussen duurde het een paar dagen langer voordat de 8 plantjes zijn bezorgd. Klantenservice reageerde binnen 2 uur op vriendelijke wijze op mijn mail, maandag plantjes ontvangen. Zien er goed verzorgd uit en ze ruiken heerlijk!
Pieter Nell  | 08/06/21  08:56:41 | Winkelbeoordeling :
Box binnenplanten besteld, snelle levering, keurig verpakt. Zeer gevarieerde plantjes heel erg leuk. Best wel forse planten: potmaat 15-19 cm en kleinere vetplanten. Heel erg tevreden! Bij toeval bij Plantje.nl gekomen, nog nooit van dit bedrijf gehoord! Jammer dat dit zo onbekend is!!!
Stoffel van Doorn  | 13/03/21  08:14:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een half jaar geleden de kneusjesbox besteld bij Plantje.nl, netjes geleverd en goede kwaliteit! Nu heb ik laatst de voordeelbox besteld met 4 planten. Helaas kreeg ik er gratis wolluis bij, maar daar was ik zo vanaf, daarover heb ik wel de klantenservice gemaild en hele goede service gehad!
Jacks Teller  | 07/09/20  14:11:50 | Winkelbeoordeling :
Heb mezelf twee maal de voordeeldoos van 6 planten cadeau gedaan en wist niet wat ik moest verwachten met planten geleverd via koerier. Moet zeggen ik ben zeer positief verrast. De planten werden bezorgd in een voldoende stevige doos, A++ kwaliteit planten, waren ook niet uitgedroogd bij aankomst.
Gerry van der wens  | 02/01/19  03:51:27 | Winkelbeoordeling :
Pantje .nl wie wil er nu geen planten in huis of in zijn tuin ? Iedereen heeft wel eens een plant nodig in huis of voor de tuin ze hebben er van alles zo'n grote keuze . Leuk om cadeau te geven maar ook om te krijgen een enorm assortiment hebben ze .
Jeroen  | 15/11/17  09:05:57 | Winkelbeoordeling :
Het mooie aan plantje.nl is dat je direct verse planten thuis krijgt. Het is weer eens wat anders dan een bloemetje, maar met planten heb je iets wat veel langer staat en ook heel mooi kan zijn. Best een slimme zet!
Kim Boënne  | 05/01/16  15:03:15 | Winkelbeoordeling :
Op plantje.nl vind je weer eens andere cadeau's dan dat standaard bosje bloemen waar iedereen al mee aan komt en wat maar een weekje staat! Dat is toch zonde! Een mooie plant gaat veel langer mee en zo denken ze nog eens aan je!
max van schooten  | 06/10/15  13:59:35 | Winkelbeoordeling :
Wat een goed idee om eens een mooie plant te geven aan familie of je vrienden in plaats van het standaard boeketje met bloemen. Bovendien gaat de gegeven plant langer mee dan een week waarin de bloemen mooi zijn!
Joy Ingram  | 14/09/15  14:46:01 | Winkelbeoordeling :
Leuk idee een plantje in plaats van een bos bloemen cadeau geven. Als je toch fleurigheid wild bekijk dan vooral het prachtige assortiment orchideeen, zeer betaalbaar en gaan bij goede verzorging gauw een paar jaar mee !
Leo Paans  | 21/06/15  05:23:51 | Winkelbeoordeling :
De meeste mensen kiezen bij het zoeken van een cadeau meestal voor een bloemetje maar waarom niet een mooie plant? Op de site van plantje.nl vind je veel leuke suggesties en mooie cadeau's die het bloemetje heel goed kunnen vervangen
anke  | 08/05/15  09:33:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een zeer mooie plant besteld bij Plantje.nl, en dit is me zeer goed bevallen, ze hebben enorm veel keus. De service is heel goed,wat mailverkeer gehad, gelijk antwoord ontvangen. De verzending was goed en snel.
Lena Terra  | 24/04/15  19:19:22 | Winkelbeoordeling :
In plaats van en bloemetje kun je als kado ook een leuke plant of plantenbak opsturen via plantje.nl. Een bloemetje is al na een weekje weg en van een plantenbak heb je veel langer plezier. Dus waarom zou je het niet eens proberen.
Nicole L Espoir  | 18/04/15  07:44:59 | Winkelbeoordeling :
heeft n uitgebreid assortiment in bloemen geef eens n plantje cadeau ipv bloemen gratis bezorging vanaf €50 behulpzame klantenservice tevreden klanten planten/bloemen worden verzorgd verstuurd goede service betrouwbaar
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
5,00% CashCoins
10% extra korting op aanbiedingen bij vidaXL.nl
Code:AANBIEDINGEN01
ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
visit register click click