ONTVANG TOT 16,50 CASHCOINS hollandsnieuwe Tix.nl

Philips Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Philips

Shop al jouw Philips producten nu met korting!

Philips heeft een online shop geopend! Shop nu al jouw favoriete Philips-producten, van huishoudelijke apparaten tot persoonlijke verzorging bij de online Philips store. Shop slim, shop met korting!

Philips Beoordelingen

Jacks Teller  | 01/02/21  19:17:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de klantenservice van Philips. Ik kon makkelijk in contact komen met de klantenservice via de chat. Vervolgens ben ik snel en vriendelijk geholpen. Binnen een paar dagen had ik mijn vervangend onderdeel voor mijn stofzuiger op de mat liggen. Top!
Harry Spotter  | 29/01/21  18:50:04 | Winkelbeoordeling :
Ik ben ontzettend goed geholpen door de klantenservice van Philips, binnen een paar dagen had ik zonder problemen een nieuw onderdeel (montstuk) voor mijn stofzuiger in huis, echte top service van Philips!
Freddy Maertens  | 27/01/21  18:24:22 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende service gekregen van Philips, onderdeel van mijn scheerapparaat was stuk (was ook al een oud ding). Vervangend onderdeel was niet meer leverbaar. Service ging verder dan ik had gevraagd/verwacht. Fikse korting gekregen op een gloednieuw model. Ik ben zeer tevreden!
Mrjn Zdm  | 30/09/15  17:16:08 | Winkelbeoordeling :
Ja! Eindelijk kun je nu ook artikelen via de site van Philips zelf bestellen! Geen gedoe meer met zoeken naar andere winkels/sites waar je iets misschien zou kunnen kopen. Gewoon direct bestellen. En in de outlet koop je met veel korting uitverkoopproducten.
Adil  | 06/10/15  13:01:18 | Winkelbeoordeling :
snelle en betrouwbare ondersteuning bij online shoppen betaalbaar 21dagen omruilgarantie niet goed geld terug groot assortiment in accessoires en navullingen de nieuwste producten en aanbiedingen van Philips
Lena Terra  | 14/05/16  11:44:51 | Winkelbeoordeling :
Bij het registreren van de verzendgegevens ging er iets mis en het was lastig mijn adres op te geven. Toen ik na een aantal dagen mijn bestelling nog niet binnen had ging ik eens bellen met philips . Na een week had ik mijn bestelling toen binnen.
Tjetje Henstra  | 20/06/16  21:41:48 | Winkelbeoordeling :
Nederlandse kwaliteits producten van scheerapparaat tot lcd tv met mooi design tegen goede prijs. Boeken via deze site met extra voordeel. Goede service staat voorop met een snelle levertijd. Een aanrader.
marianne hiemstra  | 08/07/16  22:05:41 | Winkelbeoordeling :
De stofzuiger en vele andere dingen in ons huishouden zijn van Philips, al jaren lang. En dat is eigenlijk van oudsher, van grootouders tot ons. Het is een ijzersterk merk en de online service is ook zeer goed!
Adri Veltman  | 28/09/17  19:02:40 | Winkelbeoordeling :
Ik heb sinds kort een nieuw koffiezet-apparaat. Die werkt net even anders dan ik gewend ben. Ik twijfelde zelfs of het allemaal wel goed werkte. Via Facebook heb ik Philips benaderd en mijn vraag gesteld. Binnen 12 uur had ik antwoord en was mijn probleem opgelost.
Arjan Bouman  | 16/10/17  13:25:43 | Winkelbeoordeling :
Bij Philips koop je dus rechtstreeks hun eigen producten. Dit gaat altijd snel. Wij hadden onze wake-up light de volgende dag binnen. Ook kun je vaak via andere sites nog een korting krijgen. Altijd mooi meegenomen. Boven de 50 euro is verzending gratis.
Adri Veltman  | 20/10/17  20:30:29 | Winkelbeoordeling :
Ons huis begint een beetje een Philips huis te worden. Ter aanvuling op onze keukenspullen vorige week een mooie Senseo van Philips gekocht. Heerlijk compact apparaat. Er werkte een kleinigheid niet goed. Via Facebook een berichtje gestuurd en binnen een paar uur een antwoord. Super
gerry van der wens  | 18/08/18  05:42:35 | Winkelbeoordeling :
Philips al tientallen jaren een betrouwbaar adres . Vroeger waren het de televisie's. Tegenwoordig alle producten voor de moderne keuken. Airfryers mixers koffieapparaten alles is betrouwbaar . Philips super
Cornelis Jansen  | 27/07/19  13:17:44 | Winkelbeoordeling :
Philips het grootste apparatuur bedrijf in heel de wereld.en dat voor een Nederlands bedrijf.dat al jaren bestaat en ook al jaren aan de top blijft.en zeer bekend geworden door de lezlampen.en de ziekenhuis aparaaten
Nicole L'Espoir  | 06/10/15  12:46:55 | Winkelbeoordeling :
shop nu al je favoriete Philips producten online betrouwbaar betaalbaar snelle en vriendelijke klantenservice 21 dagen omruilgarantie,niet goed geld terug groot assortiment ook in navullingen gratis verzending vanaf € 50
Luigi Pinna  | 06/10/15  13:08:02 | Winkelbeoordeling :
Na een mail over een levering die nog niet was uitgeleverd werd er de de dag er op direct gebeld door een medewerker van Philips en werd het product de volgende dag geleverd. Dit kwam op mij positief over.
Tako Henstra  | 20/03/16  13:32:53 | Winkelbeoordeling :
Even lekker shoppen bij Philips producten op regenachtige dag. Mooie kwaliteitsproducten goede service of leuke gadgets om cadeau te geven. 1,75 % bonus via deze tikt lekker snel aan. Top! Ga snel weer een x shoppen
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 5,00% CASHCOINS Waterontharder.com Oxxio
visit register click click