ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

OTTO Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over OTTO

Shop met korting bij het online warenhuis van Nederland: OTTO

OTTO is het online warenhuis waar je terecht kan voor alles op het gebied van mode, electronica, speelgoed en wonen & slapen. OTTO verkoopt alle grote merken, zoals Adidas, VILA, Samsung en Nikon. Het warenhuis heeft een uitgebreide collectie hoogwaardige producten, van dvd's tot bankstellen en van speelgoed tot lingerie voor grote maten.

OTTO Beoordelingen

Maxime Rustenburg  | 27/09/22  14:23:58 | Winkelbeoordeling :
mijn ervaring bij otto is heel erg goed mooie bikini's mooi kleding kasten mooie lingerie en andere spullen kleren make-up haar spullen haar borstels ik geef de site een 5 voor de goede levering en alles
Serkan Bulut  | 23/09/22  09:51:43 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te vinden op de website van OTTO wat ik zocht en ook makkelijk te bestellen en een mooie korting van 5 euro op de eerste bestelling, nu nog even wachten en dan passen en kijken of de maattabel juist is, tot dusver alles prima!
Yvy Schapelhouman  | 30/07/22  14:49:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb prima ervaringen met Otto. Goede producten en heftig fijn dat je in termijnen kunt betalen. De prijskwaliteit verhouding is ook goed. Ook de voorraad van bijv kleding is erg goed, vaak meer dan in winkels.
Piet Bazoer  | 24/06/22  17:33:48 | Winkelbeoordeling :
Het is fijn winkelen online bij OTTO, ben altijd fan geweest van OTTO en bestel hier ook heel vaak. Altijd netjes op tijd bezorgt.van kleding tot meubelen alles bestel ik via OTTO, Al mijn bestellingen ook perfect binnen gekregen!
Henk Trabelsi  | 11/04/22  10:17:29 | Winkelbeoordeling :
Het is altijd fijn shoppen in de Otto webshop. Overzichtelijk, ruime keus, top kwaliteit en merk artikelen, kortom, bij Otto slaag je altijd! Snelle leveringen en een retour is geen enkel probleem bij Otto, perfect!
Bert Friedrichs  | 08/04/22  09:43:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant van OTTO en ook al jaren heel tevreden. Retouraanmeldingen zijn geen enkel probleem bij OTTO. Prima service, overzichtelijke website waar alles is te vinden met gemak. Leuk assortiment met veel keus in alle maten!
J. Bakker  | 06/12/21  16:40:26 | Winkelbeoordeling :
Wacht al 4 maanden op cashback, in eerste instantie niet geregistreerd en helpticket nu nog steeds in behandeling. Was destijds m'n eerste bestelling en kreeg ook nog eens een verkeerd artikel, dus heb weer moeten omruilen. Bestel voortaan wel ergens anders.
Toon Gesink  | 03/12/21  14:44:32 | Winkelbeoordeling :
Heb afgelopen week een monitor besteld, voor een super lage prijs. na het lezen van de reviews had ik er wel een hard hoofd in. Echter zijn we nu 1 week verder en staat de monitor op mijn bureau. Erg tevreden over de monitor en service van OTTO!
Anna Kournikova  | 09/08/21  12:42:55 | Winkelbeoordeling :
Het bestelproces ging vlot bij OTTO. Levering ook. Nette gordijnen. 1 onjuiste levering. Even naar klantenservice gebeld en direct gecorrigeerd. Onjuiste retour gezonden en vlot verwerkt op mijn account. Nageleverde was er ook vlot.
Bor de Wolf  | 16/07/21  19:53:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb prachtige poloshirts en mooie broeken besteld bij OTTO, altijd heel veel keus en een duidelijke website, Snel geleverd van OTTO en ik ben weer heel tevreden met mijn aankopen, een echte aanrader!
Yvonne van Dongen de Zwart  | 09/07/21  11:57:36 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, duidelijk afrekening. snelle levering en retour zendingen makkelijk en snelle afhandeling. producten zijn goed fijne kwaliteit klanten service zeer goede service en duidelijke uitleg, bij afhandeling eventuele klacht of retoursturen
Fred Heineken  | 07/05/21  17:15:13 | Winkelbeoordeling :
Super mooie badmat gekocht en ook het telefonisch contact is goed verlopen met OTTO om mijn vragen beantwoord te krijgen. Zeer tevreden ondanks de waarschuwing dat het lang kon duren, was het toch vrij snel geleverd.
Loesje Smit  | 01/05/21  00:42:56 | Winkelbeoordeling :
Otto is één van mijn lievelings-online winkels om goed gekleed het leven door te gaan! Er is werkelijk zoveel keuze op het gebied van dames & heren evenals op het gebied van kindermode! Dat als je het hier niet vind, je het nergens zult vinden! Ook een uitstekende klantenservice en goede garantie! Ik kan het iedereen aanbevelen!
Kelly Mans  | 21/12/20  12:02:44 | Winkelbeoordeling :
Was erg blij met de valletjes via jullie webshop hartstikke bedankt super, hoop af en toe nog wel meer tegen te komen middels jullie webshop zou erg leuk zijn, maar wie weet ooit wel weer wellicht alsnog
Klus Klus  | 18/12/20  08:00:46 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer tevreden over OTTO, goede kwaliteit, goede prijzen en goede service. Snel gevonden, wat ik zocht. Mijn betaalbank had een storing met Ideal, maar je kan ook gewoon op rekening bestellen, dat is dan best wel handig!
Lance Hamilton  | 14/12/20  16:08:02 | Winkelbeoordeling :
De artikelen die ik heb besteld bij OTTO zijn veelal van prachtige kwaliteit. Of het nu om de lingerie gaat, de gewone kleding of badkleding de kwaliteit is prachtig, ik ben in ieder geval een zeer tevreden klant van OTTO..
Robert Van Eikenhorst  | 11/10/20  11:11:55 | Winkelbeoordeling :
makkelijk kopen, mooie collectie, snel thuis leuke kortingscodes compleet warenhuis, veel artikelen. redelijke prijzen. helaas wel bezorgkosten voor alle bestellingen. das wel een minpuntje. verder kun je echt een paar uur kijken op de site, zoveel artikelen. levertijd kan wat langer duren, heb ik verder geen probleem mee. wel aanrader dus wat mij betreft.
Adri Veltman  | 03/10/20  19:15:31 | Winkelbeoordeling :
ik wilde graag een nieuw vloerkleed voor de huiskamer. Gelukkig had Otto voor heel veel karpetten leuke aanbiedingen. Meteen besteld en na een week thuis bezorgd. Prachtige kwaliteit voor een heel leuke prijs.
Manuela V Renswoude  | 30/06/20  08:35:17 | Winkelbeoordeling :
Otto is een zeer fijne webshop/online winkel ze hebben een zeer ruim assortiment...van kleding tot keukenspullen tot alles voor in en om t huis en nog veel meer zoals allerhande apparatuur....ze hebben ook mogelijkheid tot gespreid betalen dus ideaal als je even niet genoeg geld hebt voor n wat grotere aankoop...n echte aanrader dus
Carla Visser  | 25/06/20  15:47:00 | Winkelbeoordeling :
ik vind Otto een fijne webshop waar je makkelijk online wat kunt bestellen. Bijna alles is er te bestellen. De prijzen zijn ook redelijk vooral in de sales. Verzendkosten vallen mee . De service van Otto is uitstekend snel op je vragen reageren, oplossing zoeken als er iets fout gegaan is. Geld retour. de cashbacksnelheid is ook goed! Dus een fijne webshop waar je makkelijk winkelt.
Freddy Maertens  | 15/06/20  10:13:33 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een goed werkende en overzichtelijke onlinewinkel. De beschikbaarheid van de artikelen is goed te zien, dit stel ik heel erg op prijs. De producten zijn van goede kwaliteit. Fijne afhandeling van de bestelling.
Ferry Swinkels  | 25/05/20  11:16:22 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij OTTO tot volle tevredenheid. Prima service, ook nadat er een plank kapot bleek te zijn van ons bestelde bed. Zonder moeite een nieuwe plank gekregen. Verder was dit product van zeer goede kwaliteit.
Peter Tosh  | 06/05/20  21:30:41 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke bediening om kleding te bestellen op mijn mobiel! Duidelijke informatie over de te betalen prijs. Kortingscode wordt tijdens bestellen een paar keer aangegeven dus goed toe te voegen in je winkelmandje., prima website van OTTO!
Sjaak Swart  | 01/05/20  19:12:00 | Winkelbeoordeling :
Otto, nog altijd goede ervaringen mee gehad, goede kwaliteit-prijs verhouding en 't gemak om achteraf te betalen, wat je past en houdt betaal je dan. Niet vooruit geld uitgeven voor iets wat je misschien niet past of leuk vindt!
Bhakti Dharma  | 01/05/20  21:10:13 | Winkelbeoordeling :
Een van de bekende en best goede sites om on line kleren te kopen, heel veel mode maar ook gewone dagelijkse kleding. De site is ook leuk om te zien en door te bladeren, en er is gewoon erg veel keus.
Hans Kazan  | 30/03/20  09:12:16 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop van Otto met een breed assortiment en een snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Wij houden OTTO er zeker in!
Jacks Teller  | 24/02/20  16:07:09 | Winkelbeoordeling :
De website van Otto is prima, ik ben in ieder geval zeer tevreden over Otto. Ik heb al vaker aankopen gedaan via de website van Otto. De klantenservice van Otto is ook behulpzaam en klantvriendelijk. Ik ben altijd goed te woord gestaan bij een bestelling maar dat kan ook via de website.
Veronika Kalou  | 17/02/20  17:52:39 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel van Otto, ik bestel er heel regelmatig. Altijd goede service met een snelle levering en goede producten en heel veel keus, als je iets retour wilt sturen is dat ook geen enkel probleem, een dikke prima dus!
Melanie Buurman  | 02/02/20  16:49:39 | Winkelbeoordeling :
Altijd alles netjes geleverd. Betaling kan in termijnen. Vlotte service. Ik haal hier geregeld leuke spullen.
Gio Santana  | 29/01/20  18:36:40 | Winkelbeoordeling :
Op de website van Otto kun je in ieder geval heel makkelijk een bestelling plaatsen. Ook werden de bestelde spullen snel bezorgd en allemaal in goede staat ontvangen. Het retourneren van enkele zaken gaf geen problemen en alles werd correct verrekend. Prima webwinkel.
Clint Eastwood  | 17/01/20  16:50:43 | Winkelbeoordeling :
Een goede service en de leveringen zijn altijd volgens aangegeven tijdsbestek! Iets retour sturen is ook geen enkel probleem voor OTTO, prima klantenservice, al met al een zaak waar ik graag kom en koop!
Steelo Brim  | 10/01/20  08:28:55 | Winkelbeoordeling :
Prima en leuke webwinkel van Otto, een goede service en de levering is altijd volgens aangegeven tijd/dagen! Iets retour sturen is ook geen enkel probleem voor Otto. Al met al een zaak waar ik graag kom en koop!
Anouska Poets  | 03/01/20  20:13:31 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop van Otto, ik bestel er al jaren. Goede kwaliteit of je nu kleding of een wasmachine koopt. En als je niet zoveel te besteden hebt die maand kan het op afbetaling. Reuze handig. Ze leveren snel, zeker als het bij een afhaalpunt is.
Flash Gordon  | 16/12/19  08:15:25 | Winkelbeoordeling :
Nog nooit een probleem gehad met een verzending van Otto, altijd goede levering. Ook fijn dat je achteraf met een accept giro of via de computer kan betalen. Dan reken je meteen het goede bedrag af, wat je werkelijk gekocht hebt.
Chanel West Coast  | 14/10/19  19:17:27 | Winkelbeoordeling :
Bestellen bij Otto gaat heel makkelijk, lekker vlot en voordelig, er zijn altijd veel kortingen, fantastisch groot aanbod en een goede kwaliteit, Ik ben al jaren lid van Otto, een klant voor het leven !!
Sgc Groenewege  | 28/09/19  14:45:58 | Winkelbeoordeling :
Otto al sinds jaren, goede kwaliteit en betrouwbaarheid.Een gedegen bedrijf met zeker Duitse Grundlichkeit en service. klantenservice ook goed te bereiken en vriendelijk. Ook zeer snelle levering en in delen te betalen.
gerry van dinther  | 25/09/19  01:50:59 | Winkelbeoordeling :
Otto al jarenlang een fijne webshop . Ze hebben er kleding in grote maten fijn voor de vollere mensen . Ook verkopen ze allerlei foto apparatuur en aanverwante artikelen . Je bestelling wordt zo spoedig mogelijk bezorgt .
Ben Thuis  | 02/09/19  10:36:04 | Winkelbeoordeling :
Otto heeft een prima werkende webshop heeft met een breed assortiment en een snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Wij houden OTTO er in!
Henrie Nak  | 09/08/19  22:26:38 | Winkelbeoordeling :
Wij shoppen regelmatig online bij Otto en kan gerust zeggen: tot volle tevredenheid qua levering en retour zendingen, want dat komt ook weleens voor, prijs / kwaliteit en levering is gewoon top, assortiment dikke plus!
Bert Visser  | 05/08/19  20:52:23 | Winkelbeoordeling :
Geweldige webshop heeft OTTO en bieden een goede service, bij vragen over de producten wordt er direct gereageerd vanuit de klantenservice, bestelling besteld en gewoon netjes geleverd, helemaal niets op aan te merken!
Fred Bonaparte  | 08/07/19  09:32:23 | Winkelbeoordeling :
Helemaal niets op aan te merken! OTTO heeft een prima webwinkel en bieden een goede service, bij vragen over de producten wordt er direct gereageerd vanuit de klantenservice, bestelling besteld en gewoon netjes geleverd.
Anne B  | 07/07/19  15:52:46 | Winkelbeoordeling :
Al bijna 40 jaar klant. Ene jaar bestel ik iets meer dan de andere. Levering als “pakje gemak” en dan zelf halen bevalt mij het best. Prima service, betaalmogelijkheden genoeg. Ruime collectie. Ik kan het alleen maar van harte aanbevelen.
Fred Gasselich  | 28/06/19  10:14:44 | Winkelbeoordeling :
Een breed assortiment met een snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Wij houden OTTO er in!
Ferry Swinkels  | 26/06/19  08:19:36 | Winkelbeoordeling :
Otto heeft een prima werkende webshop! en heeft een breed assortiment en een snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Wij houden Otto er in!
Ferry Hofland  | 17/06/19  07:07:47 | Winkelbeoordeling :
Mijn dressoir van Otto is top! Ik had een klein mankementje eraan. Maar Otto stelde mij 10% korting voor. Dat vond ik een geweldig voorstel. Ook de service was perfect. Helemaal naar de 4e etage gebracht tot in mijn woonkamer!
Berry Stevens  | 26/04/19  14:32:05 | Winkelbeoordeling :
Keurige en nette webwinkel van OTTO en ze bieden een goede service, bij vragen over de producten wordt er direct gereageerd vanuit de klantenservice, bestelling besteld en gewoon netjes geleverd, helemaal niets op aan te merken!
Marianne Hiemstra  | 14/04/19  06:36:28 | Winkelbeoordeling :
Leuk online winkel. Ik bestel er al jaren. Goede kwaliteit of je nu kleding of een wasmachine koopt. En als je niet zoveel te besteden hebt die maand kan het op afbetaling. Reuze handig. Ze leveren snel, zeker als het bij een afhaalpunt is.
Rick Ricciardo  | 27/06/18  11:37:06 | Winkelbeoordeling :
Problemen met een soundmaster nostalgische cd/radio van bijna 2 jaar oud., Helaas hield de cd er mee op, apparaat niet veel gebruikt. Mail gestuurd naar Otto en Otto belde netjes terug en kon ander product uitzoeken of het geld terug krijgen.Heb ondertussen ander apparaat besteld. Otto klasse !!
Gonny De Veer  | 28/01/19  14:20:42 | Winkelbeoordeling :
Helefijne online shop word goed geholpen. Laten alles op tijd weten als er wat onderweg is of als er iets wat later komt.Word er wat gebracht word netjes neer gezet op plaats waar moet.
Janny Sterling  | 09/07/18  07:01:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat je bij OTTO heerlijk op je gemak samen kunt shoppen bankstel , kleding , of iets anders het maakt niet uit . En je weet altijd waar je bij OTTO aan toe bent, juist daarom is Otto mijn winkel.
Regina  | 19/07/18  14:19:23 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website met een enorme, mooie collectie. Actieve en vriendelijke klantenservice. Regelmatig kortingscodes. De levertijd staat aangegeven bij de artikelen. Gratis verzending vanaf 75.--. Gemakkelijk retourneren. Terugbetaling duurt een aantal weken.
Kluk Kluk  | 15/08/18  09:13:21 | Winkelbeoordeling :
Na mijn eerste inkoop bij OTTO was ik zo enthousiast over de kwaliteit en pasvorm dat ik direct nog een bestelling geplaatst heb en dat met een dikke korting en zonder verzendkosten! Kijk dat maakt online winkelen extra leuk!
Ron Veltman  | 16/09/18  13:19:45 | Winkelbeoordeling :
Toen ik het verlanglijstje vroeg voor een huwelijk van vrienden zag ik daar allemaal wensen staan van producten die verkocht worden bij Otto. Zo kwam ik ze sinds lange tijd weer tegen. Er is veel veranderd. Ze zijn veel leuker en moderner geworden.
Lewis Hamilton  | 28/09/18  08:40:43 | Winkelbeoordeling :
Het bestellen bij Otto gaat in één woord geweldig, lekker vlot en makkelijk, er zijn altijd veel kortingen, fantastisch groot aanbod en een goede kwaliteit, Ik ben al jaren lid van Otto, een klant voor het leven !!
Yvon Berger  | 03/10/18  16:56:26 | Winkelbeoordeling :
Ben al jaren klant van otto ben zeer tevreden goede service waar voor z'n geld heb m'n vrienden ook al aangeboden dat ze klant moeten worden hoop dat ze dat snel gaan doen m'n familie heeft ook al veel laten komen en echt tevreden is het niet goed geld terug of je kunt het opnieuw bestellen nou dat is toch super Gr mevr berger
Betsie Butsers  | 12/10/18  13:42:10 | Winkelbeoordeling :
Zojuist eerste bestelling gedaan bij Otto, dat ging op zich heel snel. Je hebt heel veel keuze bij Otto en dat is niet altijd even makkelijk. Nou ja, ik hoop dat mijn bestelde jas mij wel past, ben best wel benieuwd!
miriam piccin  | 28/10/18  16:16:06 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de website van Otto geweldig. Het is overzichtelijk en de prijzen zijn ook betaalbaar. Ze hebben leuke aanbiedingen en kun je genieten van de vele producten die ze hebben. Ik zou zeggen neem ook eens een kijkje op de website van Otto.
Miriam Piccin  | 28/10/18  16:19:28 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de website van Otto geweldig. Hij is overzichtelijk en de prijzen zijn ook goed betaalbaar. Ze hebben regelmatig diverse aanbiedingen en de klantenservice is ook goed behulpzaam als je met vragen zit. Ik doe graag mijn aankopen via de site van Otto.
Miriam piccin  | 28/10/18  16:26:18 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de website van Otto geweldig . Hij is overzichtelijk en de prijzen zijn ook goed betaalbaar. Ze hebben regelmatig diverse aanbiedingen en hebben een groot assortiment . De klantenservice is behulpzaam en klantvriendelijk. Ik zou zeggen neem ook eens een kijkje op de website van Otto.
Sjaak Swart  | 08/03/19  09:00:10 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig bij OTTO en zijn nog altijd dik tevreden geweest over OTTO, altijd goede service met een snelle levering en goede producten en heel veel keus iets retour sturen is ook geen probleem, een dikke prima dus!
Dave Donk  | 25/03/19  20:14:42 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een overzichtelijke webwinkel en een goede service en de levering is altijd volgens aangegeven tijd/dagen! Iets retour sturen is ook geen enkel probleem voor OTTO. Al met al een zaak waar ik graag kom en koop!
Assumar Gellis  | 25/06/18  10:07:33 | Winkelbeoordeling :
Bij OTTO heb je een ruim assortiment, goede kwaliteit, goede service, achteraf en termijn betaling mogelijk. Kleine pakketjes af te halen bij servicepunt. Soms is levertijd wat langer dan vermeld, dat vind ik niet zo erg, een tevreden klant dus!
Veronique Bam  | 18/06/18  08:57:42 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een breed assortiment, snelle service. Goed bereikbaar als je ergens extra informatie over wilt hebben. Ze doen niet moeilijk als je een paar dagen te laat bent met terugsturen. Ik vind OTTO één van de betere winkels!
Rob Dyrdek  | 06/06/18  09:04:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij OTTO mijn prachtige zweefstoelen en draaibare, levensechte betonlook salontafel gekocht, schitterende eyecatchers !! wat een complimenten krijg ik steeds. hier vindt je soms dingen die elders niet te krijgen zijn, levering was zeer snel rond de 3 dagen, toppie.
Cindy Kalou  | 25/05/18  06:17:05 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een duidelijke website, makkelijk bestellen, fijne service, gratis een andere maat bestellen zonder extra verzendkosten, levering altijd volgens aangegeven tijd/dagen, Alles prima bij OTTO!!
Yvonne kooij  | 20/05/18  17:46:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan bij otto en dat bevalt mij prima je kan heel goed zien of iets op voorraad is en hoelang het duurt voor je bestelling kan verwachten ik heb eingelijk nog nooit iets terug hoeven stuuren omdat het mij niet bevalt tot nu toe wat ik heb gezien zag er ook zo uit en dat vind ik super fijn bij otto dat kk niet voor verrassingen kom te staan dus otto krijgt van mij een dkkke
Lady Gaga  | 11/05/18  20:47:27 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met Otto en winkel er regelmatig, steeds goede aanbiedingen, de helpdesk is zeer behulpzaam. Er zijn vaak goede aanbiedingen, zoals btw vrij kopen. Ze komen de spullen die retour moeten zelfs thuis ophalen.
Tessa  | 02/05/18  11:31:56 | Winkelbeoordeling :
Bestellen was makkelijk op de website van Otto. Ook werden de bestelde spullen snel bezorgd en allemaal in goede staat ontvangen. Het retourneren van enkele zaken gaf geen problemen en alles werd correct verrekend. Prima webwinkel.
Kim Kimi  | 23/03/18  09:21:33 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een regelmatige online shopper bij Otto en kan gerust zeggen: tot volle tevredenheid qua levering en retour zendingen, want dat komt ook weleens voor, prijs / kwaliteit en levering is gewoon top, assortiment dikke plus!
Iris Benjaminsen  | 05/03/18  15:47:47 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop, maar helaas lange levertijden en het retouren is met de thuisophaalservice wat vervelend omdat ze geen tijdstip geven, alleen een datum waardoor je de hele dag thuis zit te wachten. De tapijten die ik kocht zijn wel van een goede kwaliteit!
appie ben  | 17/02/18  17:56:21 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site.makkelijk te bestellen.snelle levering.snelle omruiling. groot assortiment.begrijpelijke site.het logo vind ik oubollig.gratis verzendkosten.is betrouwbaar. voor elke leeftijd en doelgroep wat wils
Harrie Knarrie  | 07/02/18  10:20:16 | Winkelbeoordeling :
Ik heb heel vaak mooie kleding, voor een aantrekkelijke prijs gekocht bij OTTO. De pasvorm is perfect ,materiaal super en draagt heel fijn, Ik vind OTTO zeker een aanrader om bij te kopen, ook de webshop van OTTO heeft een hele ruime keuze!
Jan Buffel  | 28/01/18  16:19:24 | Winkelbeoordeling :
OTTO heeft een serieuze webwinkel met veel keus. De communicatie en service is perfect. De bezorging zou wel beter moeten. 2x schade gehad aan mijn bestelling en klantonvriendelijke chauffeurs die weinig Nederlands of Engels beheersen. Otto heeft alles wel perfect behandeld en opgelost.
Beppie Sultana  | 26/01/18  09:07:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met Otto, steeds goede aanbiedingen, de helpdesk is zeer behulpzaam. Er zijn vaak goede aanbiedingen, zoals btw vrij kopen. Ze komen de retouren thuis ophalen. Trendy en moderne producten voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast ook vaak leuke acties.
Malcolm Tw Patterson  | 01/12/17  11:03:26 | Winkelbeoordeling :
Otto is al sinds jaren een van de grootse Leveranciers in Duitsland, net als Wehkamp hier in NL , alleen maar nog groter, en je krijgt ook,van werkelijk alles en natuurlijk naar je thuis gestuurd, met afbetaalingregelinen en alles wat Wehkamp hier ook aanbiedt, maar dan nog veel meer.....
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
4,00% CashCoins
Met deze kortingscode ontvang je 15% korting bij Bongo
Code:BONNL-NOV22
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click