ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Paradigit Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Paradigit

Voortaan koop je computers, laptops en tablets met korting bij Paradigit

Nieuwe computer nodig? Dan ben je bij Paradigit aan het juiste adres. Paradigit heeft een uitgebreid assortiment notebooks, tablets, desktops, computers en randapparatuur. Paradigit verkoopt artikelen van vele bekende merken zoals: Asus, Samsung, Sony en Acer. Daarnaast verkoopt Paradigit ook tassen, muizen en artikelen op je laptop leuk te stylen!

Paradigit Beoordelingen

Hans Webber  | 26/10/22  09:03:55 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk om een goed product te vinden op de site van Paradigit. Ze hebben goede prijzen en een erg snelle levering. Keurige prijs op een ASUS ROG pc gevonden en bizar snel geleverd. Pc zag er van binnen ook keurig uit en Windows was prima geïnstalleerd, een aanrader dus!
Xantippe Visser  | 29/07/22  11:06:42 | Winkelbeoordeling :
Donderdag laptop besteld en vrijdag al bezorgd. Product is zoals beschreven en op een passende manier verpakt. Al meerdere bestellingen geplaatst en altijd netjes en op tijd geleverd. Voor 24.00 uur besteld wordt het de volgende dag geleverd. Communicatie is prima. Kortom : Ik ben zeer tevreden!
Tamara van der Steen  | 26/02/13  20:41:30 | Winkelbeoordeling :
Mijn tablet was na een jaar stuk en ik ben er naar toe gegaan, uitgelegd en deed wel even: maar hebben eerst gekeken via de pc bij hun hem te maken, en dat ging niet. Later kreeg ik een nieuwe in dezelfde prijsklasse. Ook goede aanbiedingen. Ik kom hier zeker terug voor mijn computers.
rwolsink  | 17/11/16  15:43:56 | Winkelbeoordeling :
heb nu al een paar keer bij Paradigit besteld. service en snelheid is goed. Laatste cashback van 4 euro hebben ze afgekeurd, niemand geeft een duidelijk antwoord waarom. Volgende keer maar een andere shop.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click