ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Nike Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Nike

Kleding en schoenen van het bekende merk Nike bestel je met cashback bij Nike

Bij Nike vind je het beste van het beste op het gebied van sportartikelen. Kleding, schoenen, tassen, ballen, petjes en meer voor dames, heren en kinderen. Nike is één van de meest bekende en gewaardeerde sportmerken ter wereld. En Nike gaat nog veel verder, het is nu mogelijk om via NIKEiD je eigen sportschoenen te ontwerpen. Bepaal zelf de kleur, het materiaal en voeg je eigen iD toe en maak je eigen unieke sportschoenen die niemand anders heeft.

Nike Beoordelingen

Carola van der Waal  | 30/05/21  18:44:27 | Winkelbeoordeling :
Nike heeft qualitatief goede schoenen en kleding die erg lang mee gaan. heerlijk om mee te sporten, maar ook mooi om ze zo te dragen. qua design voor schoenen vind ik Nike veruit het mooiste vergeleken met andere merken.
Faisal Khan  | 14/04/21  12:00:36 | Winkelbeoordeling :
Geachte Heer/Mevrouw, Mijn mening over het merk Nike is zeer positief het is goed merk met mooie assortiment ben heel tevreden over het merk met betaalbare prijzen. personeel erg klantvriendelijk tegen over het klant. mvg,Faisal Khan
kim Boënne  | 11/03/21  09:14:01 | Winkelbeoordeling :
Nike schoenen lopen heerlijk en zien er ook nog eens geweldig uit! Via de webwinkel van Nike zijn er regelmatig leuke aanbiedingen op schoenen, voor zowel dames, heren als voor kinderen. Bovendien zijn ze snel verzonden
Oscar Ospina  | 10/03/21  08:15:39 | Winkelbeoordeling :
nike is een top merk van een super kwaliteit, ik ben fan van nike jordan, dit is mijn favoriete schoen. ook ben ik in vele nike winkels geweest en deze zijn altijd netjes ordelijk en met een prima service.
G.M van Holten  | 09/03/21  14:12:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een member geworden van Nike, kreeg meteen een leuke korting. Ze hebben veel keus, bestellen gaat gemakkelijk. De kwaliteit is goed. Binnen 2 dagen had ik alles in huis. Prima klantenservice. ik kan Nike van harte aanbevelen
yoni koelen  | 09/11/20  00:55:00 | Winkelbeoordeling :
De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk producten zoeken. Makkelijk bestellingen plaatsen en online betalen.
Yannick Verhelst  | 03/10/20  14:17:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd verzekerd van een super goede kwaliteit en een breed assortiment. Nike heeft een van de meest brede assortimenten. Van sport kleding tot casual kleding. Altijd tevreden !
Manuela V Renswoude  | 04/10/20  16:45:24 | Winkelbeoordeling :
Nike is echt mijn favoriete merk sportschoenen ik bestel ze 9 vd 10 keren ook gewoon online ....Nike is een topmerk van topkwaliteit en krijgt van mij 5 sterren !!! de webshop levert altijd snel en netjes verpakt een echte aanrader dus
Harry Nak  | 13/09/20  09:13:55 | Winkelbeoordeling :
Nike is een topbedrijf ! Alles wordt altijd keurig geleverd, ben een Nikeplus member (kost niets). Het duurt wel eens wat langer maar er zit gelijk een retourlabel bij en je geld is dan ook snel terug. Ik blijf graag bij Nike bestellen !
Jennifer De Greef  | 08/07/20  20:50:15 | Winkelbeoordeling :
Als een echte schoenengek mogen een paar nikes natuurlijk nooit ontbreken, ze lopen heerlijk en met de juiste verzorging heb je er jarenlang plezier van! Ook voor in de fitness kun je bij Nike terecht, ik zweer bij de Nike tights die nooit doorschijnen, super lang meegaan en squat proof zijn!
Ferry  | 16/10/13  19:22:50 | Winkelbeoordeling :
Mooi strak design. Ook handig in gebruik door direct te kunnen kiezen tussen schoenen kleding en assosoirres en mannen vrouwen of kinderen. Ook direct prijs verschil bekijken precies wat ik wil.
Wai Che  | 06/12/18  20:35:18 | Winkelbeoordeling :
De Nike Store verstuurd bestellingen snel en je wordt goed op de hoogte gehouden via de e-mail. Zowel verzending en retourneringen zijn gratis en het geld wordt bij retourneren na ontvangst door Nike snel terugbetaald.
Yvonne Kooij  | 05/04/18  15:47:30 | Winkelbeoordeling :
Nikestore is zeker een site die de moete waard is om eens te bekijken ze hebben vaak leuke aanbiedingen en ook voor iedereen wel wat of het voor de sportschool is of je wilt nieuwe voetbalschoenen of lekkere schoenen om op te lopen je bestelling word gratis afgeleverd op de plaats waar jou het beste uitkomt en bevalt het je niet stuur je het gratis terug nikestore is een mooie site en zal deze site zeker nog bezoeken van mij krijg nikestore dan ook een dikke
jeltje dijkstra  | 28/09/16  09:56:38 | Winkelbeoordeling :
Het is een hele fijne winkel en er zijn vaak kortingen. Je ontvangt de producten zoals op de afgesproken datum in huis. Heb veel ervaring met deze shop en nog nooit klachten gehad. De keuze is ook ontzettend groot, voor man, vrouw en kinderen.
anke plomp  | 02/07/15  08:33:41 | Winkelbeoordeling :
Bij Nike kopen we altijd schoenen voor mijn zoon, hij wil geen andere,ze zitten geweldig,en geven goede steun. we kopen zowel in de winkel als in de webshop. De service is altijd goed,en de verzending snel.
Nicole L Espoir  | 23/05/15  11:59:33 | Winkelbeoordeling :
Nike staat voor goede kwaliteit betrouwbaar voor ieder wat wils je kunt er terecht voor kleding,schoenen en accessoires voor kinderen,dames en heren comfortabele kleding de nieuwste trend vanaf €50 is de verzending gratis
Yvette van Wier  | 27/02/19  17:02:02 | Winkelbeoordeling :
Nike-store levert op tijd en je bent zeker van echt fabrikaat. Ook al eens een eigen ontwerp gemaakt, wat precies zo werd als verwacht. Het aanbod is geweldig groot voor zowel kinderen, vrouwen en mannen!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
10% korting op alle koffie van Koffielust bij Verse Maling
Code:koffielust10
ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
visit register click click