ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Expedia.nl

Nationale Postcode Loterij Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Nationale Postcode Loterij

Speel mee met de Nationale Postcode Loterij en maak kans op fantastische geldprijzen!

De Nationale Postcode Loterij is één van Nederlands grootste loterijen. Door mee te spelen maak je kans op mooie (geld)prijzen en ondersteun je tevens een goed doel. Bij de Nationale Postcode Loterij winnen de deelnemers in een wijk of postcode ('straat') samen. Je deelt de prijs dus samen met je buren of met de hele straat.

Nationale Postcode Loterij Beoordelingen

Ellen Hoed  | 06/07/20  16:24:11 | Winkelbeoordeling :
Nog steeds de beste loterij in Nederland met een geniale tactiek om leden te werven. Je wil tenslotte niet dat je buren een flink bedrag winnen en jij zelf niets. Het ondersteunen van de goede doelen geeft net dat beetje extra. Ook ontvang je met enige regelmaat een kleine prijsje, waardoor je maandelijkse bedrag niet als weggegooid geld voelt.
Simone Vlieland  | 22/06/20  10:36:08 | Winkelbeoordeling :
leuke prijsjes die je kan winnen en gelukkig is 1 lot niet zo duur. heb wel nog maar een keer wat gewonnen maar toch blijft het elke maand spannend en is het wachten op de straatprijs! het blijft een gok om mee te doen.
Jenny Kans  | 10/06/20  06:43:02 | Winkelbeoordeling :
Fijne loterij met kans op grote prijzen. Doe al meer dan 20 jaar mee maar heb helaas alleen nog maar simpele prijsjes gewonnen. Opzeggen is geen optie want als de staatprijs dan valt in jouw straat dan kan je jezelf wel voor je kop slaan. Daar is over na gedacht.
Samantha Van de merbel  | 13/05/20  10:52:32 | Winkelbeoordeling :
Soms win ik een prijs. Vaak producten als chocolade, koektrommel, nu zonnebrandcrème. Durf niet te stoppen, want het zal de maand erop maar goed raak zijn. Bijkomend voordeel dat je goede doelen steund.
Nathaly Schilder  | 27/04/20  11:06:48 | Winkelbeoordeling :
Ben al vele jaren lid van de postcodeloterij, win soms leuke prijsjes en vind het geweldig dat ze heel veel goede doelen steunen. Sommige van die doelen worden ook getoond op tv wat er zoal gedaan word! Top
Tanja Nelissen  | 15/04/20  13:12:15 | Winkelbeoordeling :
al veel gewonnen dus zeker de moeite waard om mee te spelen. Je kunt zelf kijken of je iets gewonnen hebt op de website en je krijgt ook een brief thuis. ook goede service van de producten, die je gewonnen hebt
Ellen Bakker  | 09/03/20  19:47:03 | Winkelbeoordeling :
Door ons lidmaatschap bij de nationale postcode loterij maken we niet alleen kans op mooie grote geldprijzen, maar steunen we ook nog eens ontzettend veel goede doelen. Ik vind het prettig om dit samen tegelijkertijd te kunnen doen, op die manier zijn wij blij en zij blij.
Yvonne Krabbendam  | 04/03/20  06:58:08 | Winkelbeoordeling :
Door de goede doelen te steunen en ook heel misschien in aan merking te komen voor een prijs, doen wij mee. De kans op een prijs is weliswaar niet heel groet,, maar het zal je maar gebeuren. Dan ben je blij!
Danielle Maas  | 25/02/20  20:40:52 | Winkelbeoordeling :
Voor de goede doelen doe ik mee. Maar natuurlijk is het leuk om iets te winnen. Soms een kleine prijs maar ja wie weet staat ook hier een keer Gaston of Winston op de stoep. wie niet waagt wie niet wint.
Ingrid van Vuuren  | 23/02/20  07:16:26 | Winkelbeoordeling :
Je steunt goede doelen, maar he wordt in de media gebracht dat het toch vooral veel geld winnen is voor de deelnemers. Ik heb in al die jaren al veel chocolade en koekjes gewonnen. Dat geldt voor de meeste deelnemers. Ik blijf dus de goede doelen steunen, toch nog het gevoel dat er mensen mee blij gemaakt worden.
Renate Van keulen  | 04/02/20  13:58:10 | Winkelbeoordeling :
Leuke betrouwbare loterij! Waarmee je regelmatig wat leuks wint. Ook duidelijk aan welke goede doelen je geld gaat
Jeannette Van Gool  | 27/01/20  08:16:30 | Winkelbeoordeling :
postcodeloterij een mooie manier om wereldwijd goede doelen te steunen en zelf kans te maken op leuke prijzen/prijsjes. Voorlopig bleef het bij een ijsje en chocolade, maar ik heb in mijn omgeving gezien het kan je zomaar gebeuren dat het veel grootser kan. Dus ja het mes snijdt aan 2 kanten, je steunt goede zaken en kan er nog iets moois voor terugkrijgen
Wendy Stroo  | 19/12/19  00:04:44 | Winkelbeoordeling :
Zoals eigenlijk overal, is de winkans hier zeer klein. En wat ik persoonlijk vervelend vind, is dat ze je reclame en post blijven sturen. Hier kom je niet zomaar meer vanaf. Iedere keer word je weer in de verleiding gebracht om toch iets te kopen. Natuurlijk is dat normaal, maar zo raak je natuurlijk ook snel je geld kwijt...
Caroline van tongeren  | 03/11/19  06:38:52 | Winkelbeoordeling :
Goede oplossingen bedacht na ivm ziekte dat de gewonnen kaarten. Zouden verlopen.. Uitgelegd wat de situatie was en de medewerkster kwam met een heel goed alternatief. Iedereen was blij. Dus een dikke pluim voor de klanten service
Anne Smit  | 01/10/19  00:45:29 | Winkelbeoordeling :
de Nationale Postcode Loterij hier doe ik al jaren aan mij niet alleen omdat het spannend is maar vooral met de mensen die ik hiermee steun alle projecten die hiermee gefinancierd worden dankzij de Postcodeloterij hebben namelijk ook zij geluk! Tja dat is dan gewoon een win-win situatie zij hebben geluk en soms heb ik ook geluk bij de Postcodeloterij en eerlijk gezegd zijn er heel veel prijzen en ben ik al regelmatig in de prijzen gevallen Ik ben er super tevreden over en kan het aanbevelen
Lisette Hendrikx  | 04/07/19  20:21:03 | Winkelbeoordeling :
Iedereen kent de Nationale Postcode Loterij en heel veel mensen zijn lid van de Nationale Postcode Loterij, bang dat de buurman wel wint en zijzelf niet meespelen. Als er een leuke actie is speel ik een maand, soms twee mee.
Marco Heurter  | 03/04/19  13:44:35 | Winkelbeoordeling :
de nationale postcode loterij is een goede stichting, ze doen en steunen hele goede doelen, je kan er nog wat mee winnen ook, als je geluk hebt. de reclames zijn ook altijd leuk, zeker die met de feestdagen.
Gerard Versteegh  | 16/02/19  17:09:14 | Winkelbeoordeling :
Er is altijd wat te winnen soms iets lekkers of een leuk boek om er iets smaakvols in een mooi recept. Ook natuurlijk een geldprijs , is het nu niet dan wel misschien in de toekomst. Dus laat het weer een verrassing zijn
Els Veldt-de Keijzer  | 08/02/19  14:02:49 | Winkelbeoordeling :
Speel al jaren mee bij de Postcode Loterij en steun hiermee heel veel goede doelen maar ik heb ook al heel erg veel prijzen gewonnen! horloge,kookboeken,bonnen voor supermarkt,verzorgongs producten, en ook kleine geld prijzen!
Corine Edoo Rietveld  | 13/01/19  21:03:50 | Winkelbeoordeling :
Een loterij waarbij het geld naar een goed doel gaat, tenminste een deel daarvan. Zelf ben ik ook lid en hoop toch ooit eens een grote geldprijs te winnen. Dat is toch waar we allemaal op hopen. Ja toch
M W C A Pragt  | 09/01/19  15:25:45 | Winkelbeoordeling :
Sinds mijn eerste dag van het verkrijgen van een eigen woning speel ik mee met de postcodeloterij. Tot op heden nog nimmer iets gewonnen, maar de aanhouder wint. (Toch?) Wel ontvang ik via medewerlking van de postcodeloterij een subsidie voor mijn vrijwilligersproject en dat is toch prijs!
christien soijer  | 28/12/18  18:58:04 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het erg leuk om mee te doen aan de postcode loterij dit omdat ik met een goed doel te steunen ook zelf iets kan winnen dat wil toch iedereen elke maand een trekking en nu met oud en nieuw de super staat prijs
Carola Van der Valk  | 27/12/18  10:30:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over de postcode loterij. Je wint regelmatig leuke producten. En je betaald er helemaal niet veel voor. als je mee wilt doen met een loterij, dan raad ik deze aan iedereen aan, succes!
Roy Poster  | 06/11/18  10:33:35 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij alleen win wel vaak artikelen. Geld winnen is nog niet gelukt. Hoop snel een leuk bedrag(je) te winnen!
Petronella Smit  | 03/11/18  12:43:59 | Winkelbeoordeling :
De Nationale Postcode Loterij is een begrip in binnenland en buitenland. Het concept is dan ook fantastisch, door middel van een loterij met geweldige prijzen een groot aantal verschillende goede doelen steunen, een top idee, de Nationale Postcode Loterij is top!!!
Ka Wong  | 01/11/18  22:23:32 | Winkelbeoordeling :
De cashback laat veel langer op zich wachten als de cashbackmeter aangeeft bij de winkel. Ik wacht al een aantal maanden ipv die paar dagen die bij de cashbacksnelheid staat aangegeven. Natuurlijk kan het verschillen maar momenteel is dit vele malen langer. Erg jammer dat de postcodeloterij traag is
Mc Veen  | 29/10/18  06:29:32 | Winkelbeoordeling :
Helaas win ik nooit iets. Mijn moeder doet al jaren mee en won regelmatig wat. Dus ik dacht ga ik ook doen. Ik heb de zelfde postcode als mijn moeder. Maar na 2 jaar nog niks gewonnen en mijn moeder dus ook niks meer de afgelopen 2 jaar. Raar maar waar. Miljoenenjacht is dan wel leuk om te kijken op tv.
Martin Dijkhuizen  | 25/09/18  22:24:55 | Winkelbeoordeling :
de postcode loterij geef je een goed gevoel. buiten dat je het goede doel steunt heb je ook nog regelmatig leuke prijsjes en je maak natúúrlijk ook kans tot een grote klapper. wat iedereen hoopt. ken een paar mensen uit den haag waar de kanjer is gevallen en die hebben een leuker leven nu
Esther Levisson  | 20/09/18  12:14:46 | Winkelbeoordeling :
fantastische loterij, niet alleen vanwege de winkansen maar daarnaast steun je ook nog goede doelen. beter want dan is het ook nog een beetje verdeeld, ook aan de deur geef ik geld en soms krijg ik de vraag wilt u donateur worden helaas zit je dan ook vast aan maar 1 doel en nu kan je zeggen dat je al best veel goede doelen steunt middels deze loterij
Miriam Piccin  | 23/08/18  17:14:07 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben al jaren lid van de Nationale Postcode Loterij. Ik kan het iedereen aanbevelen omdat ik een geldprijs en cadeaubonnen heb gewonnen. Buiten dat steun je veel goede doelen . Wordt ook lid..
Yvonne Kooij  | 29/07/18  18:19:03 | Winkelbeoordeling :
Sinds 3 maanden lid van de nationale postcode loterij heb nog niet echt iets gewonnen wel 2 flessen voor onder de douch maar wie het kleine niet eerd zeggen we maar ik zal niet ontkennen dat ik toch wel in de toekomst wel op een mooie prijs hoop maar wie niet maar vind het ook fijn om op deze manier ook goede doelen te steunen en heb mij op lady casch back opgegeven en heb daar ook nog eens cashcoins aan overgehouden dus eigenlijk toch al 2 kleine prijsjes gewonnen
Laurens van der Velde  | 15/07/18  19:49:16 | Winkelbeoordeling :
Leuk om gratis mee te doen, maar niet blijvend. Dus niet op vaste maandelijkse basis. Wel een van de makkelijkste loterijen om op te zeggen (gelukkig). De andere loterijen zijm vaak lastiger om op te zeggen jammergenoeg. Loterijen zijn leuk zolang het niet teveel kost.
smits wijnands  | 07/07/18  05:15:04 | Winkelbeoordeling :
regelmatig prijs hema bonnen van 5 euro en deze maand een bakkersbon van 7.50 in de brievenbus bij de postcode loterij...al hebben wij de straatprijs nog niet mogen ontvangen. Gaston mag bij ons thuis best eens een kopje koffie komen drinken.
Corrien Volleberg  | 04/03/18  19:47:33 | Winkelbeoordeling :
Een gokje wagen en tevens goede doelen steunen er worden nationale en internationale doelen gesteund zoals oa WNF rode kruis en bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de wereld Elke week de straatprijs en een auto uitreiken in Nederland. 1 tegen 100 een super leuke kwis waar de kennis van de kandidaat wordt getest en de winnaar met een enorm geldbedrag naar huis kan gaan.
Kyra van der Sluis  | 05/01/18  00:19:10 | Winkelbeoordeling :
Bij de Nationale Postcode Loterij maak je regelmatig kans op hele mooie prijzen. Dit kunnen producten zijn maar ook flinke geld bedragen. Het blijft natuurlijk een kansspelletje dus je moet geluk hebben, maar als je dat hebt dan is het meteen feest!
wendy hollemans  | 31/12/17  08:41:49 | Winkelbeoordeling :
Af en toe spelen wij mee met de Nationale Postcode Loterij. We kopen dan een lot via de site, daarna is het wel erg omslachtig als we ons lot weer willen opzeggen. Dit opzeggen kan volgens mij een stuk makkelijker. Misschien moeten ze is kijken hoe dit kan bij de concurrent.
peggy hekman  | 21/12/17  16:45:28 | Winkelbeoordeling :
ik vind het leuk om met een loterij mee te doen, die tegelijkertijd goede doelen steunen. En ik vind het fijn om te zien wat de goede doelen zijn en wat ze met het geld doen. En ik vind het tv programma leuk.
Zoë Schouw  | 19/12/17  20:14:22 | Winkelbeoordeling :
Super goede site, brengt duidelijk in kaart wat je moet doen en wat jouw verwachting zijn! Duidelijke informatie over wat je moet doen en hoe het precies werkt. Ik zou het zeker aanraden aan anderen. Zelf heb ik ook een keer een prijs gewonnen
heidi pannemans  | 10/12/17  10:16:01 | Winkelbeoordeling :
op zich een leuke loterij. Maar sinds dat ik van 2 naar 1 lot ben gegaan heb ik niks meer gewonnen. Ik vind dat een eigenlijk vreemd,het lijkt net alsof je met 1 lot niet meer mee doet. de prijzen zijn altijd wel leuk. Ik vind ook dat ze eigenlijk veel te duur worden.
Malou Moespot  | 18/11/17  20:34:10 | Winkelbeoordeling :
Helaas nog niet zoveel gewonnen via de postcode loterij. Nu twee jaar lid. Wel goed toegankelijk en leuke programma’s zoals de koffertjes. Verder is het mooi dat ze goede doelen steunen en dat een deel van het geld hier heen gaat.
Joke Eskes  | 11/11/17  11:01:49 | Winkelbeoordeling :
met de postcode loterij speel je mee met de grootste loterij in nederland met leuke en grote prijzen. Je steunt goede doelen en daarom is meespelen een mooie bijkomstigheid. je speelt met jou postcode en dat is een unieke kans op grote prijzen
Adri Veltman  | 12/10/17  19:20:36 | Winkelbeoordeling :
Jarenlang speelden mijn man en ik mee met de nationale postcode loterij. Op een gegeven moment zelfs met 8 loten. Langzaam afgebouwd. Maar nu is het genoeg. In al die jaren hebben wij (buiten een reep chocolade of een ijstaart) nog nooit iets gewonnen.
Yvon During  | 02/08/17  01:36:48 | Winkelbeoordeling :
Een niet al te overzichtelijke site als je op je mobiel kijkt. Weinig in 1 oogopslag zichtbaar. De uitslagen haperen nogal eens terwijl andere sites het op dat moment wel doen. Vatbaar voor verbetering dus als je het mij vraagt.
Dian Wijnen  | 03/07/17  21:30:51 | Winkelbeoordeling :
Postcodeloterij is een betrouwbare loterij met veel prijzen waar je kans op maakt en die veel goede doelen steunt. Elke maand weer spannend of je in de prijzen bent gevallen. Is dat niet het geval dan blijft je geld goed besteed!
Leo Paans  | 26/06/17  04:17:01 | Winkelbeoordeling :
Bij de Nationale Postcodeloterij speel je mee met je postcode en deze loterij heeft het grootste prijzenpakket van alle loterijen. Bovendien steunen zij de meeste goede doelen over de hele wereld en dat geldt ook voor de opbrengst
Heidi Ridder  | 29/05/17  08:38:55 | Winkelbeoordeling :
In principe een prima organisatie,meedoen met een loterij en tegelijkertijd veel goede doelen steunen.Ik ben dan ook al jaren lid en zal dat voorlopig ook wel blijven.Zo hier en daar merk je toch dat het een grote organisatie is geworden.Gelokt worden met een mooie aanbieding maar dan merken dat de aanbieding toch niet zo mooi is of niet als je al lid bent ofzo.
Kim Vervoort  | 17/04/17  21:10:19 | Winkelbeoordeling :
fantastische website, duidelijk, overzichtelijk en fijn om iedere maand terug te kijken of ik prijs had. lidmaatschap is niet heel duur en je steunt er ook nog eens goede doelen mee. 2 vliegen in 1 klap dusm
pris hoogendoorn  | 18/04/17  09:22:47 | Winkelbeoordeling :
altijd weer eens spannend of die in de straat gaat vallen. Ik ben helemaal blij met deze loterij. Ik ben ruim 6 jaar lid nu en tot heden heb ik geen spijt. en af en toe kleine prijsjes gewonnen. kortom ik ben tevreden.
Adri Veltman  | 08/04/17  12:21:58 | Winkelbeoordeling :
Een aantal jaren ben ik lid geweest van de postcode loterij. Het enige wat ik heb gewonnen was de handige agenda en een reep chocolade. Hun bijdrage aan het goede doel kan ik zelf ook wel overmaken. Dan heb ik het zelf in de hand.
 | 28/03/17  22:23:21 | Winkelbeoordeling :
ik vind dat de de nationale postcode loterij een goed georganiseerd bedrijf is waar je je kan aanmelden voor prijzen, het systeem lijkt voor mij heel soepel te gaan en daarom ben ik blij dat ik meedoe aan de nationale postcode loterij.
Suzanne Stouten  | 02/03/17  01:49:19 | Winkelbeoordeling :
leuk om aan mee te spelen
robin coenraats  | 15/02/17  22:17:12 | Winkelbeoordeling :
het is opzich een goede bedrijf service is goed maar het jammere van ze is dat ze als je t stop zet vaak door blijven zeuren .en blijven geld afschrijven .
Nicole L'Espoir  | 22/01/17  20:28:43 | Winkelbeoordeling :
deze maand speel je gratis mee. Bovendien krijg je er gratis n hema cadeau kaart bij twv ?15. betrouwbaar je steunt vele goede doelen bekijk de site die zeker de moeite waard is waag n gokje en doe mee
Sanne Scheeres  | 12/11/16  14:03:10 | Winkelbeoordeling :
Bij de Postcode Loterij speel je mee voor leuke (geld)prijzen en steun je tegelijkertijd veel goede doelen. Een lot kost €12,75 per maand en dat word automatisch van je rekening afgeschreven. Wanneer je prijs hebt word je daarover geinformeerd en krijg je binnen een aantal weken je gewonnen prijs.
Tanja Boersma  | 14/11/16  09:58:51 | Winkelbeoordeling :
Goed maar bij het opzeggen van 1 lot is het soms lastig
Joyce Tegenbosch  | 06/11/16  10:24:57 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke site met veel informatie
Roos Scholten  | 27/10/16  13:14:49 | Winkelbeoordeling :
Fijne website, wij winnen veel kleine prijzen met de Nationale Postcode Loterij. Wij zijn hier heel erg blij mee!
Linda Nettenbreijers  | 07/10/16  21:31:03 | Winkelbeoordeling :
Doe sinds vorig jaar mee, heb helaas nog niks gewonnen maar doe het ook om de goede doelen te steunen. Zo draag je je steentje bij aan de maatschappij en maak je nog kans op veel geld ook. Ik zou het iedereen aanraden, afgelopen week mijn bingokaarten binnengekregen dus we kunnen duimenop zondagavond bij Linda de Mol
Karen van Rossum  | 16/08/16  00:12:07 | Winkelbeoordeling :
Met een lot van de Postcode Loterij win ik regelmatig kleine prijzen. Maar de kans dat het ooit een grote prijs wordt is natuurlijk altijd aanwezig.Dus het blijft spannend, iedere maand opnieuw!
Charlie Klijn  | 30/08/16  15:53:01 | Winkelbeoordeling :
Fijne site waarop je je gemakkelijk voor de postcode straatprostitutie kunt in schrijven. Je kunt er goed op checken of/en wat je precies gewonnen hebt met jouw postcode. De hele site geeft je een feestelijk gevoel.
Jaco Tol  | 02/07/16  08:06:04 | Winkelbeoordeling :
Een zeer leuke loterij om aan mee te spelen. Makkelijk aan te melden via een overzichtelijke site. Hierop staan ook de uitslagen vermeld, maar dat niet alleen. Alle informatie over de vele goede doelen staan er ook op.
Els Bexkens  | 30/06/16  16:54:13 | Winkelbeoordeling :
Ben al vele jaren lid van de postcodeloterij helaas nog geen prijs gewonnen . Maar je steunt goede doelen .
Siedo Henstra  | 27/06/16  20:46:29 | Winkelbeoordeling :
Af en toe een gokje wagen met voor mijn gevoel de meeste winkel tov de andere bekende loterijen en daarnaast wordt er ook aan goede besteed. Via deze site extra bonus dus altijd goed doel! Dus gewoon doen
Jeroen Peters  | 25/06/16  11:30:33 | Winkelbeoordeling :
We Zijn al jaren lid van de nationale postcode loterij en winnen zo af en toe een ijsprijs. Geeft niets, want het idee achter de postcode loterij, die veel goede doelen steunen, spreekt ons juist erg aan. Winnen komt daarom op de tweede plek
Elly Stöver  | 16/05/16  10:25:02 | Winkelbeoordeling :
Een prima loterij en de reden dat ik meespeel is vanwege de goede doelen. Natuurlijk is het leuk als je een prijs vind, maar dat zal wel bij kleine prijsjes blijven. Maar ik vind het een goede en betrouwbare loterij.
Anja De Bruijn  | 14/05/16  06:24:26 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbare loterij, steunt veel goede in eigen land. Super prijzen, kanjer kansen. Deelnemen!!! En maak kans op de straatprijzen. Of vele leuke andere prijzen !!!! Super.
Jessica Verhoef  | 06/04/16  05:02:53 | Winkelbeoordeling :
Speel al jaren mee met de postcode loterij. Het mooie is dat je mee speelt voor leuke prijzen en daarnaast steun je ook nog eens goede doelen. We hebben al veel leuke prijzen gewonnen.
Sandra Rozema  | 16/01/16  08:56:26 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij met mooie geldprijzen of cadeaus al wat leuke dingen gewonnen
Adje Meijers  | 13/01/16  14:03:58 | Winkelbeoordeling :
Bij de Nationale Postcodeloterij steun je goede doelen en speel je mee voor leuke (geld)prijzen. Al best wel vaak wat gewonnen maar dan heb je het over ijs, museumtickets en chocolade. Een lot kost €12,75 dus dat valt ook wel mee.
Marianne Boek  | 02/01/16  17:57:01 | Winkelbeoordeling :
Meespelen op postcode, meer psychisch om lot te kopen (want wat als de buren wel iets winnen??) prijs per lot is te doen, maar zijn extra trekkingen. Zelf nog geen prijs gewonnen (jaar lid, 1 lot). Wie weet komt dat nog
Debby Massee  | 16/11/15  10:56:27 | Winkelbeoordeling :
Al jaren ben ik lid van de Postcodeloterij en al best leuke prijzen gewoonen. Van een saunabon tot aan een kookboek tot aan een dagje duinrell. Ik vind het 1 van de leukste loterijen van Nederland. Bij andere loterijen nooit zo succesvol geweest en daarbij steun je het goede doel.
Stefan Kremers  | 13/11/15  18:52:52 | Winkelbeoordeling :
Zoals iedereen altijd zegt dat ze het voor de goede doelen doen natuurlijk ook voor de mooie prijzen te winnen, succes
Anne Van Renssen  | 01/11/15  17:22:47 | Winkelbeoordeling :
Goede, overzichtelijke webshop. Je hoeft niet lang te zoeken naar de informatie die je nodig hebt. Er staat duidelijk vermeldt op welke manieren je contact kunt zoeken mocht je ergens toch niet uitkomen.
Anieta Rijpma  | 13/10/15  21:41:23 | Winkelbeoordeling :
leuke loterij met mooie grote en kleine prijzen. Het leukste is dat je natuurlijk goede doelen steunt. Niet duur en een grote winstkans. En vooral leuk zijn de extra bonus rondes met nog meer winkans.
Klaas Vandijk  | 13/10/15  17:02:04 | Winkelbeoordeling :
met de Postcode Loterij ben je heel goed op de goede weg om geld en cadoos te winen van klijn en grote bedragen en hele mooie cadoos want de postcode loterij ondersteunt heel veel goede doelen. want kanjers van goud dat is goud waard want mensen die winnen zijn verbaarst en blij
cristl heeremans  | 11/10/15  18:38:32 | Winkelbeoordeling :
zou graag lid willen worden maar is niet echt duidelijk hoe.. morgen nog maar weer eens proberen te bellen kijken of het dan wel lukt .. waarom zoveel letters terwijl het vaker met minder letters heel duidelijk kan zijn en overtuigender
Ton Kerpel  | 02/10/15  11:33:46 | Winkelbeoordeling :
Goed om dit soort doelen te steunen maar de acties om meer loten te verkopen gaan vaak op een te slinkse manier. Je wint wat maar moet oppassen nergens aan vast te zitten. Als je dus goed oplet kan het geen kwaad.
Ingrid Maenhout  | 15/09/15  15:58:51 | Winkelbeoordeling :
met de postcode loterij meedoen is niet alleen jezelf een kans gunnen op een mooie prijs ,maar ook wanneer je even niks wint . Er zijn een hele hoop goeie doelen die gesteund worden door de postcodeloterij....
Tamara Winkler  | 13/09/15  09:35:49 | Winkelbeoordeling :
De website van de Nationale Postcode Loterij is een fIjne overzichtelijke website. De acties en winnaars zijn makkelijk te vinden. De website is praktisch opgebouwd en gebruikersvriendelijk en ziet er ook nog vrolijk en uitnodigend uit.
jolanda kollen  | 11/09/15  11:09:39 | Winkelbeoordeling :
Leuk om automatisch wat te kunnen winnen, alleen jammer dat je soms flut prijsjes krijgt zoals, koek, chocolade. Dan heb ik toch liever een geldprijsje van 5 euro. Dagjes uit is ook leuk om te winnen maar om nou half nederland door te reizen met 3 kleine kinderen is ook niks.
Froukje Rooy  | 10/09/15  11:11:50 | Winkelbeoordeling :
De postcodeloterij is erg actief op het terrein van de lotenverkoop. Ik had zelf nog brieven bezorgd om trekkingen onder de aandacht te brengen voor grote geldprijzen. Ook op de televisie zijn er vele progamma's uitgezonden waarbij in showvorm de cadeaus werden aangeboden.
Leo Paans  | 06/09/15  04:02:47 | Winkelbeoordeling :
De Nationale Postcodeloterij kent het grootst aantal prijzen van alle loterijen. Bovendien kun je als je zelf niet hebt gewonnen toch mee profiteren als bv je buurman of buurvrouw een prijs heeft gewonnen en kun jij meedelen in de prijs
Leona Paans  | 06/09/15  03:57:49 | Winkelbeoordeling :
Bij de Nationale Postcodeloterij speel je mee met je postcode en deze loterij kent het grootste prijzenpakket van alle loterijen. Bovendien steunen zij de meeste goede doelen over de hele wereld en dat geldt ook voor de opbrengst
Jan Hiemstra  | 03/09/15  12:37:38 | Winkelbeoordeling :
Geen leuke loterij, de andere loterijen van hetzelfde bedrijf wisselen onderling gegevens uit om je te benaderen en weer lid te worden,ik bedoel dan de Postcode Loterij en Vrienden Loterij. Je wint nooit een grote prijs,alleen maar kleine zoethoudertjes.
Manon Feijter  | 02/09/15  13:18:22 | Winkelbeoordeling :
Prachtige prijzen kun je winnen bij de nationale postcode loterij. Daarnaast kun je alleen als je lid bent deelnemen aan allerlei leuke acties en de tv-shows. Een van de grootste loterijen van nederland.
rodney zwaard  | 26/08/15  05:55:06 | Winkelbeoordeling :
goede en leuke loterij waar je aan mee kan doen voor een klein bedrag maar waar je hele leuke prijzen kan winnen. Vorige maand heb ik zelf nog een reiskoffer gewonnen via de postcodeloterij. Dit was een leuk cadeau
Agnieszka Starzomska  | 20/08/15  18:16:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb jarenlang met de Postcode Loterij gespeeld. Goede doelen gesteund, maar je speelt natuurlijk om iets te winnen. Toen ik een bekertje ijs, een bos bloemen en de kaartjes voor evenementen (die ik niet interessant vond) heb gewonnen, ben ik gestopt.
René van Zandwijk  | 18/08/15  12:36:54 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke, infomatieve website. Informatie is op een simpele manier te vinden. Navigate over de website is simpel voor iedereen. Layout is vrolijk en ondanks dat niet verwarrend voor de gebruiker. Website geeft ook alle mogelijkheden eenvoudig en duidelijk aan.
Patrick Bosch  | 12/08/15  21:14:08 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden over alles wat jullie doen
Wilfried van der Mierden  | 10/08/15  20:50:47 | Winkelbeoordeling :
De web pagina van de Nationale Postcode Loterij, ziet er netjes uit, hij nodigt erg uit om loten te kopen en deel te nemen aan de loterij. Dit is mij dus ook overkomen, sinds gisteren na een bezoek aan de web pagina hebben wij besloten om ook maar een lot te kopen.
Ron Lancee  | 10/08/15  08:12:36 | Winkelbeoordeling :
Lekker bezig, jammer dat ik enkel blijf hangen bij de kleinere prijzen.
Harry van de Sunweb  | 06/08/15  22:28:38 | Winkelbeoordeling :
Onlangs nog een prijs gewonnen, Toppers in de ArenA, echt gaaf georganiseerd en we mochten met z’n vieren, dat was een feestje. Liever via de postcodeloterij geld geven en een kansje maken dan een goed doel moeten kiezen (welke?) en zelf geen kans op iets.
Concetta Fiorello  | 04/08/15  12:03:20 | Winkelbeoordeling :
Je wint eigelijk helemaal niks met de postcodeloterij. Je betaalt er wel voor in de jaren die ik bij gezeten heb ik nog nooit gewonnen en al er iemand wint is het nooit in het noorde vreemt daar zijn de mensen niet blij mee
Edith Verhoef  | 02/08/15  13:29:20 | Winkelbeoordeling :
Bijzondere organisatie en doet enorm veel voor goede doelen, die ook getoond worden, en ook de resultaten zijn publiek.Dus ze laten ook zien wat ze met het gld doen. Daarnaast zijn de prijzen die je kunt winnen ook prima
Ada van gasteren  | 02/08/15  13:14:57 | Winkelbeoordeling :
ik vind dat ze het goed dat ze aan goede doelen geven en dat ze cadeau's sturen naar de mensen die lid zijn helaas kan ik geen lid worden dit in verband met mijn inkomen zou het graag willen maar kan ik wens iedereen geluk en dat het nog lang door kan gaan succes
Jade Erich  | 28/07/15  08:46:14 | Winkelbeoordeling :
Deze maand weer een kadotje gewonnen met mijn lot van de postcodeloterij.Het is iedere maand zo leuk om te kijken bij de maandelijkse trekking of je in de prijzen bent gevallen. Het is altijd een erg leuk begin van de nieuwe maand
Laura Visscher  | 26/07/15  00:15:37 | Winkelbeoordeling :
Is leuk om aan mee te doen . maar nog nooit een serieuze prijs gewonnen , alleen maar prijzen zoals een bak ben en jerry ijs maar verder niks speciaals helaas pindakaas ! Wat dat betreft niet heel erg een aanrader!
Lewis Hamilton  | 17/07/15  15:04:18 | Winkelbeoordeling :
Onlangs nog een prijs gewonnen, Toppers in de ArenA, echt gaaf georganiseerd en we mochten met z’n vieren, dat was een feestje. Liever via de postcodeloterij geld geven en een kansje maken dan een goed doel moeten kiezen (welke?) en zelf geen kans op iets.
Senna Van Elswijk  | 13/07/15  19:28:20 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het leuk en goed dat ze er goede doelen bij steunen en dat je veel geld kan winnen maar ik heb er nog nooit iets bij gewonnen blijf er toch lid bij en hoop dat ik er dan nog ooit iets bij win.
Frieda Dungen  | 07/07/15  13:33:03 | Winkelbeoordeling :
Een gokje wagen voor een spotprijsje? Speel mee met de postcodeloterij! Vaak met een leuke actie zoals eerste maand gratis en ipv geld zijn er ook leuke prijzen te winnen zoals avondje theater, bioscoop, ijs, fietsen en noem maar op
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Monuta
visit register click click