ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

MediaMarkt Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

MediaMarkt is marktleider in Europa op het gebied van consumentenelektronica en heeft naast fysieke winkels ook een webwinkel. Online heb je keuze uit een zeer ruim assortiment elektronica, cd's, witgoed, telecom, (spel)computers, fotocamera's en nog veel meer. Profiteer wekelijks van zeer scherpe aanbiedingen op diverse artikelen of productcategorieën.

MediaMarkt Beoordelingen

Stefani Kovacevic-Makek  | 22/11/22  19:40:02 | Winkelbeoordeling :
Prettige website. Erg overzichtelijk en heeft een zeer fijne zoekfunctie. Terugzoeken van bestellingen is ook super handig!
Evan Michels  | 18/11/22  10:29:36 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt is een top winkel, met vrolijk en behulpzaam personeel. Veel diversiteit is er te vinden in de winkel van telefoons tot aan stofzuigers
Rogier uit het Broek  | 15/11/22  11:25:23 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt is echt een aanrader gezien het ruime aanbod producten en het vriendelijke personeel en de goede service en garantie. Hier vindt je dan ook echt kwaliteit en kwantiteit en dat is precies waarvoor Mediamarkt voor staat!
Hans de Boer  | 13/11/22  10:39:21 | Winkelbeoordeling :
Bij aankoop van een nieuwe TV bij Mediamarkt een enthousiaste en professionele verkoper getroffen. Goed advies gekregen over de werking en de mogelijkheden van de diverse TV's, zodat de keuze wat makkelijker voor ons was! Prima shop!
Sabine Visser  | 10/11/22  20:41:13 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel, kan er altijd wel vinden wat ik nodig heb en het winkelpersoneel is vriendelijk! Alle winkels hebben genoeg voorraad en als het er niet is dan bestellen ze het voor je, dit vind ik een fijn aspect aan de mediamarkt!
Nisma El  | 09/11/22  22:39:46 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden met MediaMarkt! altijd goede service en goede kwaliteit! ik had laatst een stofzuiger gekocht, was iets mis mee. Ze hebben het meteen goed gehandeld en ik mocht een andere meenemen. Er is altijd een leuke sfeer aanwezig.
Henny de Buijzer  | 08/11/22  14:28:08 | Winkelbeoordeling :
We werden goed geholpen door de medewerker van Mediamarkt bij het kopen van een nieuwe telefoon. De telefoon gevonden die ik zoek met abonnement. Duidelijk uitleg over de diverse abonnementen.
Whitney Schuurbiers  | 08/11/22  18:55:04 | Winkelbeoordeling :
Super fijne Winkel en webshop! Je hebt altijd inzage in de voorraad, dus wanneer het online niet leverbaar is kun je altijd checken of er een voorraad is in de dichtstbijzijnde winkel.
Anne Mulder  | 07/11/22  16:54:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zelf al meerdere keren iets aangekocht bij de mediamarkt, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de hele manier van handelen van de mediamarkt, daarom zeg ik dan ook volmondig dat het een aanrader is.
Rosalie Spenkelink  | 06/11/22  10:13:53 | Winkelbeoordeling :
Vaak goede aanbiedingen. Bij MediaMarkt kun je voor alles terecht en ze hanteren een snelle levering. Meerdere keren online besteld en de laatste keer zelfs mijn mobiele abbonement verlengd bij de Media!
Sabine Ter wal  | 06/11/22  14:59:02 | Winkelbeoordeling :
ze hebben veel keuze uit artikelen. Je kan het zo duur of goedkoop maken wat je zelf wilt. en wat fijn is dat het snel geleverd kan worden. in de winkel of thuis bezorgen. en in de winkel altijd wel personeel die je kan helpen
maikel hoek  | 06/11/22  03:01:17 | Winkelbeoordeling :
goede lay-out waar je snel je producten kan vinden die je zoekt duidelijke omschrijving bij product snelle levering en goede hulp via de chat gewoon de beste website voor alle elektronica service is altijd goed
Nina de Jong  | 03/11/22  13:12:07 | Winkelbeoordeling :
Bij mediamarkt vaker dingen besteld, zoals iPad /camera. In de winkel ben ik altijd goed geholpen maar ook als ik online iets had besteld was het snel en goed geleverd. Bij vragen kun je dan altijd direct online of in de winkel terecht.
Hermans Delano  | 31/10/22  10:31:28 | Winkelbeoordeling :
Top bedrijf, voor elk digitaal iets ben ik daar te vinden. Al vele telefoons gekocht, speakers, games, tv’s en ik werd altijd goed geholpen als ik een vraag had
Robert Dijkman  | 27/10/22  21:29:12 | Winkelbeoordeling :
Laatst een nintendo switch gekocht met de btw kortingsweek. Het was druk maar toch werd er tijd gemaakt om goed van dienst te zijn.
Patricia van Veen  | 26/10/22  13:07:44 | Winkelbeoordeling :
Fijn bedrijf heel vriendelijk geholpen met de aankoop van een nespresso apparaat, veel keuze dus was voor ons moeilijk kiezen tussen de apparaten. De medewerker gaf goede uitleg tussen de verschillen in de koffiemachines
Melissa van Veen  | 26/10/22  15:28:04 | Winkelbeoordeling :
Snelle service en een overzichtelijke winkel. bij vragen wordt je altijd snel geholpen. Ook als je online besteld wordt het netjes en optijd bezorgd. Ook de accessoires voor de producten zijn erg goed en je kan ook uit veel kiezen.
Xantippe Visser  | 27/10/22  09:29:36 | Winkelbeoordeling :
Product besteld bij Mediamarkt met een levertijd van 2 dagen. Toch kreeg ik maar geen mail van de postverzending, het bleef stil. Tot mijn grote verbazing werd het product toch 2 dagen later, vrij laat op de avond, alsnog bezorgd. Geen mail gekregen maar toch geleverd, dat zou anders moeten kunnen!
Aniek van beek  | 19/10/22  12:41:20 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel met goed advies! Veel op voorraad en vriendelijk personeel, altijd met een glimlach te woord staan.
Davy Vd hurk  | 19/10/22  17:24:43 | Winkelbeoordeling :
Goeie site en goede service dus neem gerust een kijkje bij media markt. alles is makkelijk te vinden en duidelijke beschrijving van de producten. Ik geef de site een 8. We hopen dat jullie snel gebruik gaan maken van media markt site. Alvast welkom.
Cees Van Dijk  | 20/10/22  08:21:15 | Winkelbeoordeling :
De MediaMarkt wie kent hem niet. Daar kan je goed en veel elektronica met elkaar vergelijken er is zoveel aanbod. En ze hebben altijd leuke aanbiedingen. Ik zou zeggen ga eens langs en doe je voordeel.
Amber Spier  | 17/10/22  00:16:41 | Winkelbeoordeling :
Super winkel, goede service ook trouwens! Mooie koelkast gekocht! Ben goed geholpen daar! En hij doet het goed! Heel blij mee! Hoop dat de Mediamarkt nog lang mag bestaan! Want kom daar graag winkelen!
Yasmine Zekhnini  | 16/10/22  20:41:27 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel, veel expertise en erg vriendelijk personeel. Goeie aanbiedingen en veel locaties.
Koos Waslander  | 07/10/22  11:38:37 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben een dolce gusto retour gebracht die 1 jaar oud was maar lekte. We hadden verwacht dat ze dit product zouden opsturen. De medewerker gaf ons echter een tegoedbon zodat wij meteen een nieuwe mochten halen. Chapeau voor dit filiaal waar wij steeds weer netjes worden geholpen!
Aarts Natasja  | 04/10/22  09:29:13 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk te hanteren webshop, je hebt alles zo gevonden en kan snel afrekenen. Alle producten zijn goed ingedeeld zodat je via de zoekmachine makkelijk alles kan vinden wat je nodig hebt.
 | 03/10/22  16:14:39 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over MediaMarkt, altijd goede levertijden en een breed spectra aan producten. Ook de service in de winkels is beter dan bij andere soortgelijke bedrijven. scherpste prijsgarantie is ook fijn en altijd up-to-date
Macy Eier  | 03/10/22  21:06:51 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, goede service. Nooit problemen mee gehad. Prijzen zijn redelijk hoog maar goed in verhouding. De verzendkosten zijn ook goed te doen hoef je bij een bepaald bedrag ook niet te betalen.
Rianne Vink  | 02/10/22  16:06:37 | Winkelbeoordeling :
In elke winkel waar ik geweest ben altijd goede service! ik wordt altijd goed geholpen door het personeel, er is voldoende persoonlijke aandacht. Ze gaan ook graag een stapje verder voor je, ook al kwam je alleen maar om rond te kijken. Prima winkel om een middagje heen te gaan.
nehir isbilen  | 02/10/22  00:03:53 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden, altijd goeie service zowel in de winkel als bij het leveren van bijv. witgoed etc. ze doen ook nooit moeilijk om te helpen bij aansluiten en installeren van apparatuur. bezorging altijd op tijd. in de winkel luisteren ze naar je en bevelen je dan ook echt wat klant zoekt!
Jeanet Hoek  | 27/09/22  13:19:00 | Winkelbeoordeling :
altijd goede service en vriendelijk en bekwaam personeel.een winkel met een groot assortiment aan elektronica.zelfs in corona tijd een goede service online bestellen is ook geen probleem je kan verzenden of ophalen winkel.
Rosanne Stam  | 24/09/22  10:51:46 | Winkelbeoordeling :
Een altijd fijne webshop. Groot en ruim assortiment met alles wat je nodig hebt en waar je behoefte aan hebt. Service is altijd goed, snel en vriendelijk. Personeel is altijd behulpzaam en aardig.
Dimitri Anastopoulos  | 19/09/22  10:26:19 | Winkelbeoordeling :
Gisteren laat heb ik nog een gloednieuwe telefoon besteld en zojuist al binnengekregen, ik ben sowieso al jaren klant bij MediaMarkt, over het algemeen de beste prijzen, prima service en ook zeker voorraad, prima webshop dus!
Chelsea Vd Laan  | 19/09/22  09:41:26 | Winkelbeoordeling :
Goede service, ooit een tv gekocht en die wilden we laten bezorgen, we zijn naar de winkel gegaan om hem op te halen. Even gebeld en het wordt geregeld!
Ersin Ersin  | 17/09/22  19:17:51 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijke winkel met een ruim assortiment. Erg klantvriendelijk personeel die een heldere uitleg geven en een eerlijk advies!
Piet van Brabant  | 18/09/22  07:56:28 | Winkelbeoordeling :
Ik heb online bij Mediamarkt een trackpad besteld om deze vervolgens in een filiaal op te halen. Ik kreeg haast direct een telefoontje dat door een foutje die trackpack er niet meer was, maar dat ik wel de nieuwe trackpad kon ophalen. Ik kon gelijk langskomen om het product op te halen! Top!
Tess Hoppenbrouwers  | 15/09/22  18:44:34 | Winkelbeoordeling :
Een half jaar geleden een wasmachine online besteld tijdens de sale voor een mooi prijsje. Snel en goed geleverd met aansluitservice, oude (kapotte) wasmachine ook nog is gratis meegenomen! Fijn ook dat je een tijdsvak kunt kiezen en dus niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Hij werkt tot nu toe perfect! Erg tevreden dus.
tasja bos  | 15/09/22  06:26:26 | Winkelbeoordeling :
De winkel voor mij als het gaat om electronica,hier vind je alles van batterijen tot wasmachine,maar ook alles voor je computer of telefoon,en regelmatig leuke aanbiedingen en shop je via enqueteclub krijg je nog cashback dus dat is helemaal win-win
dennis scheening  | 14/09/22  12:22:43 | Winkelbeoordeling :
top winkel hebben goeie service en erg klant vriendelijk ik zou het iedereen aanraden hier je electronica te kopen altyd de juisye prijs en beste kwaliteit voor de spullen die je koopt ...............
Jeffrey De Roo  | 13/09/22  22:50:26 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is top!
Annette de Groot  | 14/09/22  12:48:12 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende sortering aan elektronische producten. Altijd staan de medewerkers klaar met uitstekend advies en begeleiding.
Carmen Ruska  | 12/09/22  14:41:28 | Winkelbeoordeling :
Grote winkel waar altijd alles op voorraad is. Zo kun je meteen mee nemen wat je graag wil hebben en hoef je niet te wachten. Loopt altijd voldoende personeel zodat er eigenijk altijd wel iemand is die je advies kan geven.
Selma de Vries  | 12/09/22  17:36:54 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel. Klantenservice denkt mee in het zoeken naar een passende oplossing indien je ontevreden bent. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ook leuke aanbiedingen.
Jochem Verhees  | 08/09/22  18:53:29 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. kwaliteit van de producten waren zeer goed. levering was ook erg snel. voor 23:59 besteld is morgen in huis klopt zeker. ik raad het zeker aan om hier iets te kopen. zeer betrouwbaar!!!!
Fam Fam  | 08/09/22  20:55:33 | Winkelbeoordeling :
Top service! ben weer goed geadviseerd voor de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon. Ga zo door!
Milan Milosevic  | 09/09/22  11:49:05 | Winkelbeoordeling :
Mijn moeder had snel een nieuwe telefoon nodig nadat haar oude gsm stuk viel en niet meer aanging. Wij zijn nog om 20.50 de winkel binnen gegaan. Daar zijn wij goed geholpen door Mediamarkt, Zij hebben haar abonnement in recordtijd verlengd en zo kon mijn moeder nog met een mooie gsm vertrekken.
Ilse Broek  | 10/09/22  14:52:36 | Winkelbeoordeling :
en hele fijne winkel. ze denken met je mee en komen met een oplossing. ze hanteren een snelle levering en komen afspraken na. ik zou zeker nog een aankoop bij de media markt doen. ik kan de media markt aanbevelen.
Anne-Marie Geijsel  | 11/09/22  08:40:13 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Mediamarkt een fijne winkel zowel de fysieke winkels als de webshop. Ze zijn niet altijd de goedkoopste waardoor ik aker vergelijk met andere winkels voordat ik hier iets koop maar als ze aanbiedingen hebben dan springen die er wel vaak goed uit.
Kim van der Panne  | 11/09/22  22:35:10 | Winkelbeoordeling :
Ik vind mediamarkt een hele fijne winkel. Goede service en goede informatie. Personeel is heel vriendelijk en bekwaam.
Steven  | 11/09/22  22:51:00 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een groot aanbod in allerlei produkten. Het personeel is erg behulpzaam. Ook de online service is betrouwbaar en makkelijk. Zowel in de winkel.als online is mediamarkt zeker een aanrader.
Elisa De vries  | 06/09/22  17:48:27 | Winkelbeoordeling :
Hellemaal prima , nette service vriendelijk personeel fijne uitleg , fijn winkelen als ik electronica nodig heb ga ik zeker naar de media markt !
Brigitte Janssen van Well  | 05/09/22  18:56:38 | Winkelbeoordeling :
Super goede service en klantvriendelijk heel behulpzaam met bonnen uitprinten voor je administratie mocht er toch iets stuk gaan dan is de retour geen probleem alles wordt voor je geregeld uitstekend.
Kelly Hermens  | 05/09/22  16:03:07 | Winkelbeoordeling :
goede service..word altijd goed geholpen..en er zijn ook altijd goede aanbiedingen.ook voor abbonnement verlenging mobiel ga k naar mediamarkt. word altijd goed geholpen. vriendelijk personeel.. top!!
Emily De Geest  | 06/09/22  08:51:12 | Winkelbeoordeling :
ik heb al redelijk wat aankopen gedaan van Electro in Media Markt en altijd al tevreden van geweest. De thuislevering gebeuren spoedig en zonder problemen. let ook op de goede acties, je kan soms koopjes doen
Bayram duran  | 06/09/22  07:19:13 | Winkelbeoordeling :
Eigenlijk altijd prima geholpen. Ondanks veel negatieve berichtgeving heb ik altijd wel het gevoel gehad dat ik serieus geholpen werd en de winkel ook daadwerkelijk moeite doet om met oplossingen te komen. (Specifiek MediaMarkt Bergen op Zoom). Ook online vooral de nieuwe webshop goed en overzichtelijk. Al met al altijd prima service en een goed aanbod! Wel als er iets fout gaat moet er ook begrip zijn vanuit de consument en vanuit de winkelier. Als dat zo is, doen ze met zn alle hun best!
Hajar Elfarissi  | 03/09/22  22:05:45 | Winkelbeoordeling :
8hvcocohlhkgdkhddoydkgdkgdjgsjgsugsjgsugxugzzufsrsutsufsigsufsufdgxjgxtustjsjgxjfdtudjgxjgdjfsursfjsjxjgdigdgdjdgjdjgxjgdkgxrgkxkgxjgdjdmvxjxifskgxkvxigdigzufzjgxufdutsufzufzudjgsjgsutsitdjgdustudigs7rutxjgsutsutsjgzurstusigd7rsigdgjditsjgxgjditjgdigdiggdiydiyditdifdfidigdfdjgdi,:
yasmina khetib  | 04/09/22  21:55:31 | Winkelbeoordeling :
leuke deals. altijd wat te vinden .alleen jammer dat hun bezorgservice minder is . ondanks zoveel klachten van klanten zouden ze er goed aan doen een andere in te huren . want voor de rest geen klachten. daarom haal ik liever producten op in de winkel .
 | 04/09/22  12:35:59 | Winkelbeoordeling :
goede winkel met een ruim assortiment aan electronica. werknemers weten veel van hun producten af en staan altijd klaar om te helpen. in het verleden zijn mijn oortjes wel eens stuk gegaan binnen de garantie datum. Ik kreeg direct nieuwe oortjes.
Ferena Van Dalen  | 03/09/22  15:41:48 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt geeft mij altijd hele goede service! Ze hebben zoveel keus aan producten en de producten zijn altijd van goede kwaliteit
roxanne van der wurf  | 04/09/22  14:21:25 | Winkelbeoordeling :
Goede service. Snel bezorgd. Duidelijke website, met goede navigatie. Retournerend is ook prima. En goede prijs kwaliteit
Sandra Vincken  | 05/09/22  01:56:22 | Winkelbeoordeling :
media markt... is altijd klantvriendelijk..
Sandra Stolker  | 05/09/22  09:22:50 | Winkelbeoordeling :
Bij MediaMarkt kun je altijd wel slagen. Ze hebben een uitgebreid assortiment van elektronische artikelen. Ze geven een goede service en zijn altijd bereid om je te helpen als je vragen hebt over een artikel.
Nahida Van Lent-babetti  | 04/09/22  08:06:10 | Winkelbeoordeling :
Top winkel, top service, topkwaliteit, ik ben een vaste klant alle apparaten die ik heb komt daar vandaan. En de service balie ontvangt je altijd met een brede glimlach.
Brenda Fok  | 05/09/22  09:40:07 | Winkelbeoordeling :
fijn webshop en goede klanten service en snelle levering. als je vragen heb kan je ze makkelijk online stellen. retouren aanmelden gaat snel en makkelijk en worden snel verwerkt en terug betaald
 | 01/09/22  21:31:43 | Winkelbeoordeling :
hele klantvriendelijke klantenservice en groot assortiment en ook nog vaak de goedkoopste in die producten bijv bij de Coolblue kost jbl 50 maar media Markt 40 ik noem maar iets dus daarom zou ik liever naar de media Markt gaan dan naar een andere winkel
Domenica Van der meijden  | 31/08/22  17:01:25 | Winkelbeoordeling :
ik vint media markt een goeie en fijne winkel, ze zijn behulpzaam en helpen je goed, en geven overal informatie over. ze hebben goeie kwaliteit spullen, je bent altijd verzekerd als je spullen kapot gaan,
Valeska Van Pie  | 31/08/22  10:28:09 | Winkelbeoordeling :
Gisteren bij de Mediamarkt geweest en een dure laptop gekocht. Eigenlijk gingen we voor een goedkopere, maar die was helaas uitverkocht. Meteen kwam een medewerker, die er veel verstand van had. Zij hielp ons aan een betere laptop en we kregen zelfs wat van de prijs eraf. Heel tevreden over de service en de bekwame medewerker.
Jytte Stolze  | 30/08/22  20:24:28 | Winkelbeoordeling :
Handig werkende website. Duidelijke kleuren. Deals zijn goed te overzien en je account/winkelwagen staan duidelijk in beeld.
Lucas de Witt  | 28/08/22  15:28:07 | Winkelbeoordeling :
goeie site, Bestel er vaker wat en nooit problemen mee gehad. je word via de mail op de hoogte gehouden van je bestelling, als er een probleem is met je bestelling of product heb je de klantenservice van MediaMarkt, die helpen je goed en lossen het netjes op.
Frits Barend  | 24/08/22  11:40:35 | Winkelbeoordeling :
Bosch koelkast gekocht bij Mediamarkt. Goed geholpen door Mediamarkt want die hebben alles prima geregeld. Koelkast snel en kundig geleverd. Oude defecte koelkast meegenomen. Onze straat is opgebroken maar dat was geen probleem met leveren. Dikke duim, heel tevreden over Mediamarkt!
danny huijnen  | 23/08/22  23:12:15 | Winkelbeoordeling :
il ben er dik tevreden over ik heb ee laats mij samsung smartwatch gekocht alles is goes betrouwbar en goede survers het is verser een aanrader om eena in mediamarkt in Eindhovente komen kijken ,,,,
 | 22/08/22  19:48:16 | Winkelbeoordeling :
hallo, mijn naam is Roy ik vind mediamarkt een fijne winkel om in te winkelen de producten hebben altijd wel een goede kwaliteit en een prima prijs niet te duur en niet te goed koop ze hebben er echt alles van gaming consoles tot gaming stoelen
henriette peerdeman  | 22/08/22  20:52:20 | Winkelbeoordeling :
altijd gezellige mensen en vriendelijk ze helpen je altijd goed met al je vragen en ze hebben altijd grood aan bod van producten en al heb je een probleem dan proberen ze je altijd te helpen tot het opgelost is
Farley Van Duinen  | 20/08/22  10:55:24 | Winkelbeoordeling :
Super goeie winkel voor ieder wat wils.en alles topqualiteit en altijd iemand om je even te helpen.alleen mogen de prijzen lager
kev van opst  | 20/08/22  13:19:01 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt ik vind het een goede winkel voor iedereen. mensen die er werken zijn klant vriendelijk en je word er snel geholpen ook als het druk is als je iets wilt wetenover een product word het goed uit gelecht? mijn ervaring met mediamartkt is dat het een goede winkel
seren camdere  | 18/08/22  20:58:22 | Winkelbeoordeling :
altijd goed geholpen! vriendelijk personeel. zij heeft mij duidelijke uitleg gegeven over de manier hoe ik mijn nieuwe apparaat het beste kan gebruiken en schoon houden ervan. denk dat ik er nog 1 ga halen!!
Zeamari Yassir  | 18/08/22  20:56:23 | Winkelbeoordeling :
Een professionele bedrijf voor elektronica en andere. Als ik iets zoek van media ga ik eerst naar mediamarkt.
Ilyas Abatui  | 18/08/22  13:13:55 | Winkelbeoordeling :
Mooi overzicht en goedkoop voor mooie producten, heb zelf vaak spullen gehaald bij de media markt en nooit echt een probleem mee gehad, ga zo door
Francisca Reuvers  | 17/08/22  07:36:13 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. Verschillende soorten producten. Goede service in de winkel.Retourservice is over het algemeen in orde. Alleen heb ik een keer meegemaakt dat ze dachten dat ik niet bij hun moest zijn. Maar is uiteindelijk goed opgelost
Michelle  | 14/08/22  19:27:45 | Winkelbeoordeling :
je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen door medewerkers, ook ruilen is nooit een enkel probleem. winkels altijd goed bereikbaar met de auto. goede aanbiedingen op vooral elektronica. al met al scherpe prijzen
Jessica Geerdsen  | 09/08/22  18:13:04 | Winkelbeoordeling :
Bied altijd een goede service en goede kwaliteit met de producten die ze hebben en een uitgebreid assortiment
Jeroen Jans  | 09/08/22  17:23:36 | Winkelbeoordeling :
erg goede winkel, ik kom er graag en er is altijd wel iets te vinden waar je thuis mee kunt komen. buiten dat is de klantvriendelijkheid erg goed en nooit problemen mee gehad. echt een aanrader!
Joey Kerkhof  | 08/08/22  05:52:01 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel, waar je online kunt bestellen en later op kan halen in de winkel of thuis laten bezorgen. Ik bestel hier graag mijn spullen zoals o.a. koelkast, games en toebehoren, smartphones en toebehoren, noem maar op.
Iveen Alubeid  | 05/08/22  09:42:30 | Winkelbeoordeling :
heel snel levering top kwaliteit. je word goed geholpen en geadviseerd. ze hebben vaak leuke acties en veel diverse merken ze hebben fijn website makelijk te gebruiken veel zoekoptie makelijk betalingen mogelijkheden
Shirley Mpuisa  | 06/08/22  09:46:41 | Winkelbeoordeling :
Altijd spullen op tijd geleverd. Goede service in de winkel. En komen moet goeie adviezen als je naar een product vraagt
melanie  | 04/08/22  21:58:12 | Winkelbeoordeling :
ik vindt mediamarkt altijd heel goed de service is goed en de producten ook altijd. ik heb al redelijk vaak mijn producten gekocht bij de mediamarkt en heb absoluut geen klachten. dus ik zoi het zeker weten iedereen aanraden
 | 03/08/22  15:12:05 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop! had problemen met een product naar dit is naar wens opgelost! klantvriendelijke benadering. Veel keuze. Goede kwaliteit producten! Snelle verzending, goed verpakt, dus wat wil je nog meer!
silvana de reus  | 29/07/22  04:19:39 | Winkelbeoordeling :
snelle levering en reacties top bedrijf shop graag bij jullie bedrijf super aardige mensen helpen je goed en zijn klant vriendelijk ik zou zeggen shop en kijk online of in de winkel groetjes silvana x
Peet Philip  | 29/07/22  15:02:47 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een goed lopend bedrijf, altijd erg druk in de winkels, klantenservice is goed en je hebt erg snel je geld weer terug op je rekening als je iets retourneert
kelvineduardgeres@gmail.com geres  | 23/07/22  00:00:59 | Winkelbeoordeling :
servers is goed en de medewerkers zijn oke en het pand is oke en ze zijn vriendelijk en ziet er goed uit licht mooi in het centrum van Drenthe je kan der met de bus en trein komen of fiets of auto !!!
FRASER Ruben  | 31/07/22  09:32:18 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een winkel die ik al jaren kent en wat ik best van hun vindt dat al de nieuwe technologie apparaat die binnen komen dat je die in winkel kan halen of online kan bestellen. Dus dan dan zeg ik Mediamarkt kan dan van mijn een ☆☆☆☆☆ krijgen. Heeft het echt verdient. met hartelijke groet Ruben.
Helen Currie  | 29/07/22  18:21:20 | Winkelbeoordeling :
Ik heb alleen maar positiviteit naar de Mediamarkt. Goede informaties en goed geïnformeerd over de produkten waar ik interesse in had en de medewerkers waren super vriendelijk en gaven duidelijke uitleg en wisten waar ze het over hadden. .
Rob De poorter  | 21/07/22  21:24:20 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt heeft een goed overzichtelijke en shop, waarop met de zoekoptie gemakkelijk te vinden was waar ik naar zocht. ook de rest van de bestelling plaatsen was erg gemakkelijk om te doen. kom er zeker nog eens terug
Saloua Brir  | 21/07/22  18:35:40 | Winkelbeoordeling :
super gaaf is de webwinkel mediamarkt ik heb daar sommige dingen besteld zoals de ipad van mijn zoontje het was snel geleverd en zonder problemen bestellen gaat ook heel makkelijk en betalen ook ik ben dik tevreden
Timur Celik  | 13/07/22  21:11:31 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt heeft een heel groot assortiment en goede omschrijvingen bij de producten. Soms erg mooie aanbiedingen maar toch zie ik ook nog wel artikelen die bij een andere webshop dan goedkoper zijn. Het is dus altijd de moeite waard om bij Mediamarkt te kijken maar let wel goed op de prijzen!
Kasteleijn John  | 13/07/22  23:03:26 | Winkelbeoordeling :
Perfecte service geweldige winkel zeker een aanrader om hier een aankopen te doen ruime winkel met een zeer goed en uitgebreid assortiment aan verschillende elektrische apparatuur zeker een aanrader
Hilde Heijmans  | 11/07/22  10:33:04 | Winkelbeoordeling :
Fijne online webshop ,alles gemakkelijk te vinden. en goede uitleg over artikel. Bestellen en afrekenen ging ook gemakkelijk. De levering was binnen de afgesproken tijd. Verder heb ik nog geen klachten over de de Mediamarkt,en de computermuis die ik besteld had,doet t nog altijd goed
Sam Meijer  | 11/07/22  08:04:36 | Winkelbeoordeling :
Ik had gisteren een laptop gekocht en hij kwam super snel aan en het was goed verpakt. gelukkig was er ook niks kapot gegaan! de laptop deed het super goed en ik werk er nu elke dag mee. het is echt top kwaliteit!
Serkan Bulut  | 08/07/22  17:31:24 | Winkelbeoordeling :
Pas geleden een SSD harde schijf gekocht. Ik dacht simpel de goedkoopste uit te zoeken. Blijkt 't prijsverschil ook in de snelheid en andere factoren te schuilen. Prima voorgelicht weer door MediaMarkt. Een fijne winkel met individueel oog voor de klant. Een absolute aanrader!
Daniel Jan Angelo Burema  | 04/07/22  20:13:49 | Winkelbeoordeling :
goede keuze, vriendelijke service. ga hier altijd graag shoppen. zowel in de winkel als online. alles altijd goed duidelijk. ze staan altijd voor je klaar als je er zelf niet helemaal uit kan komen...
Patrick Vandormael  | 04/07/22  05:34:48 | Winkelbeoordeling :
leuke dingen en een goed opgezette website waar je makkelijk kan zoeken voor het hele gezin. van audio tot games en van aircleaners tot aircoolers. en u kunt er ook nog een blikje soda halen ook met wat zoetigheid.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 2,00% CashCoins
10% korting op je eerste bestelling bij YesStyle
Code:YESSTYLE
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click