ONTVANG 8,00% CASHCOINS Albelli
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Logitech Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Logitech

Bestel alles voor in en om je computer met korting bij Logitech

Ga helemaal op in de digitale wereld met de producten van Logitech. Het bedrijf staat bekend om topkwaliteit elektronica, innovatieve producten en een dynamische instelling waardoor Logitech altijd bovenop de laatste trends zit. De producten zijn gemakkelijk te bedienen, waardoor de laatste centimeters tussen jou en je computer overbrugd worden! Logitech wordt inmiddels overal ter wereld verkocht en creëert een compleet nieuwe ervaring met apparaten. Bestel computermuizen, toetsenborden, gamegear en nog veel meer randapparatuur voor je computer of laptop bij Logitech.

Logitech Beoordelingen

Patrick Roberts  | 05/02/22  14:58:58 | Winkelbeoordeling :
Logitech is simpelweg de beste fabrikant van randapparatuur voor de PC. Hun toetsenborden en muizen zijn van ongeëvenaarde kwaliteit en ook nog eens zeer betaalbaar. Muizen liggen perfect in de hand en toetsenborden typen ontzettend lekker weg. Dit merk kan ik dan ook iedereen aanbevelen.
Harry Webber  | 05/07/21  17:29:42 | Winkelbeoordeling :
Heb een headset gekocht bij Logitech, goedkoper dan bij andere webshops en daarnaast was verzending vanaf 40,-.gratis, daarnaast is de webshop fijn en je hebt Nederlandse afrekenmethoden. Bestelling werd binnen 2 dagen geleverd, prima!
Veronica Veronica  | 30/06/21  14:02:49 | Winkelbeoordeling :
Een jaartje geleden heb ik de Logitech G430 gekcoht bij Logitech. Maar, de microfoon ging helaas kapot. Ik contacteerde Logitech hierover en na een week heen en weer berichten sturen kreeg ik een nieuwe opgestuurd zonder dat ik mijn eige headset moest opsturen, top service!
 | 29/06/21  00:45:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zo blij met mijn webcam! Ik werk bij een webcam service als helderziende. Ik had eerst een goedkope webcam. Maar niet zo veel klandizie. Nu heb ik een Logitech webcam en 10 x meer klanten!
Vladimir Bepnikov  | 10/05/21  12:10:08 | Winkelbeoordeling :
Ik heb onlangs een headset gekocht, want hier was hij veel goedkoper dan bij de andere webshops en daarnaast was verzending gratis vanaf 40,-. Ben heel tevreden, werkt goed. Daarnaast is de webshop van Logitech fijn en je hebt Nederlandse afrekenmethoden. Bestelling werd binnen 2 dagen geleverd.
Sezer Buz  | 31/03/21  23:59:23 | Winkelbeoordeling :
Muis gehaald bij logitec en ik moet eerlijk zeggen dat dit de beste muis was die ik tot nu toe heb gehaald. Muis ligt erg lekker in de hand en is qua prijs/kwaliteit op z'n best! Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele muis
Dirkjan Euser  | 26/02/21  14:39:25 | Winkelbeoordeling :
ik kwam in 1997 voor het eerst in aanraking met het merk logitech.het betrof een camera voor m'n eerste computer,ik had deze gekozen vanwege de prijs én gemak van installeren, nooit heb ik spijt gehad van deze aankoop tot op heden doet hij het nog steeds prima,dit was mijn eerste ervaring met Logitech en sindsdien is het mijn eerste keus.het is goed van kwaliteit en een prima prijs.
Loesje Smit  | 11/11/20  09:17:05 | Winkelbeoordeling :
Logitech, een van de oudste en bekendste merken op het gebied van pc randapparatuur! Werkt praktisch altijd en overal! zelfs zonder de meegeleverde software ! Logitech is zeer innoverend en een echte koploper! Ik gebruik het altijd en kan het iedereen aanraden
Myrthe Rosanne  | 16/09/20  16:11:36 | Winkelbeoordeling :
Prima website. Goede kwaliteit ook. Super tevreden over! Zal zeker wel vaker bestellen hierbij. Logitech is gewoon een goed merk en wat niet te duur is.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 3,50% CashCoins
Ontvang 20% korting met deze kortingscode bij Size?
Code:SAVE20
ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Zooplus
visit register click click