ONTVANG 8,00% CASHCOINS Albelli
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Lidl.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Lidl.nl

Profiteer van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs bij Lidl.nl

In de webshop van Lidl.nl kun je terecht voor een ruim assortiment aan non-food artikelen. Van damesmode tot boormachines en van staafmixers tot speelgoed; elke week zijn er nieuwe producten te ontdekken in de webshop van Lidl.nl. Daarnaast zijn de producten van hoge kwaliteit én profiteer je van exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen!

Lidl.nl Beoordelingen

Tim Trabelsi  | 09/11/22  09:28:12 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al vaker bestellingen geplaatst bij Lidl en ben nog nooit teleurgesteld. Snelle betrouwbare verzending; prima verpakt in mooie grote doos, met veel piepschuim voor beveiliging. Kortom: zeer professioneel en tot nog toe heb ik alleen goede ervaringen met Lidl. Bestellen gaat heel gemakkelijk.
marianne de vries  | 06/11/22  17:40:06 | Winkelbeoordeling :
goede webshop, snelle levering. vaak zijn er aanbiedingen echt goedkoper dan bij een andere webshop. de moeite waard om er eens af en toe te kijken. al een mooie bbq gekocht, en nu net weer een wekker besteld, die ik nergens anders kon vinden.
Harry Spot  | 23/10/22  10:07:37 | Winkelbeoordeling :
De Lidl-Webshop is voor mij een SUPER goede webshop. Ze informeren zeer goed over iedere stap, leveren correct en verzorgd, en ook snel. De prijs is ook heel netjes doorgaans. Thuisbezorgen is een dikke PlusPlus! Keurige bezorgers ook. Super!
Carola van der Waal  | 05/10/22  19:50:12 | Winkelbeoordeling :
Lidl. Prachtige producten voor een lage prijs. Het valt op dat Lidl de kwaliteit van de producten net zo belangrijk vind als een nette lage prijs vragen aan zijn klanten voor deze goede producten. Daar kunnen andere supermarkten en winkels nog wat van leren.
Sandra Halekor  | 27/09/22  22:02:03 | Winkelbeoordeling :
Lidle is al mijn favoriete supermarkt om er mijn dagelijkse boodschappen te doen of gewoon voor een lekker vers gebakken broodje van de versafdeling. Ook het online shoppen bij de Lidle is een aanrader. Makkelijk besteld en snel en netjes geleverd tegen mooie prijzen.
Laura van der Veen  | 21/09/22  20:47:17 | Winkelbeoordeling :
Fijne supermarkt waar ik bijna nooit mis grijp. Af en toe bestel ik via Too Good To Go een groente en fruit box en dat is al helemaal leuk. verse producten zijn van goede kwaliteit. kortom ik kom er graag om hier en daar wat producten van het boodschappenlijstje te halen.
Esther Schaap  | 21/09/22  03:27:57 | Winkelbeoordeling :
Ondanks dat alles heel duur is geworden ook in deze goedkopere keten, toch een prettige winkel met vind ik een goed assortiment mbt groenten, vlees en vis. Soms leuke acties en een afdeling met leuke aanbiedingen.
Dennis Benten Van  | 19/09/22  17:50:12 | Winkelbeoordeling :
Super service en dat allemaal voor redelijk prijzen . Van begin tot einde blijft je goed op de hoogte van het bestelde producten .ook krijg je een duidelijke nota’s van het gebeuren .heb je toch vragen word er altijd goed op gereageerd via mails .
Joan Tjokrodikoro  | 16/09/22  22:23:36 | Winkelbeoordeling :
Fijne zaak koop daar mijn meeste boodschappen. Duidelijk goedkoper en de kwaliteit van de producten vind ik prima vooral groente en fruit! Ook vind ik hun verschillende items per week heel afwisselend.
J L G Buckles  | 16/09/22  06:20:23 | Winkelbeoordeling :
Een van de toppers. Lidl is echt goedkoop maar levert toch kwaliteit. Grote assortiment in een overzichtelijk winkel. Leuke acties en regelmatig verassende koopjes. Tot op heden geen enkele reden tot klagen. Goed zo Lidl ga zo door.
Frits Barend  | 14/09/22  07:28:36 | Winkelbeoordeling :
Meerdere keren besteld en vrijwel altijd naar volle tevredenheid. Afgelopen week een pannenset. Wat bleek de pannenset bleek door de koerier beschadigd en ging retour Lidl, Gebeld en dit keer gratis verzending want die had ik immers al betaald. Opnieuw de pannenset besteld en deze is onderweg.
Valeska Van Pie  | 10/09/22  18:12:49 | Winkelbeoordeling :
Een keer in de week ga ik met de auto naar de Lidl. Voordeel is dat je er gratis kan parkeren. Ik vind het een hele fijne winkel om mijn boodschappen te doen, groente en fruit zijn goedkoper en van betere kwaliteit dan bij andere winkels. ze hebben een breed assortiment met goedkopere A-merkem, maar hun huismerk is soms zelfs veel beter. Altijd goede aanbiedingen en een geweldig spaarprogramma.
Richard Meertens  | 28/08/22  17:26:06 | Winkelbeoordeling :
Deze supermarkt is een die een ruim assortiment brengt en daarbij een grote afdeling heeft op het gebied van verse groente en eigen afgehakte broodjes. Tevens vaak zeer interessante aanbiedingen en leuke spaaracties
Tineke van Land  | 28/08/22  14:47:32 | Winkelbeoordeling :
De Lidl is een winkel met heel veel keuze voor de dagelijkse boodschappen. Het is er vaak gezellig druk. De groentes en fruit van de Lidl zijn echt super vers. Heerlijk. De prijzen bij de Lidl zijn ook laag. Dus kom snel langs bij de Lidl
Hein Verhoeven  | 20/07/22  10:09:38 | Winkelbeoordeling :
soms leuke aanbiedingen maar nog leuker vind ik die extra aanbiedingen op keuken matiaal..zoals electrinica en kook benodigheden wat nodig is voor in de keuken voor extra hulp om te kunne koken..zoals slowcooker.. airfryer..pannen kookwekker
Flory Moerman  | 11/07/22  02:15:17 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel, verse groenten en fruit ,aardig personeel en de minst dure winkel. leuke acties en aanbiedingen en veel korting met de lidle app. al meerdere malen gebruik kunnen naken van de 5% korting op de totale aankoop van de kassabon.
Erik.E  | 06/07/22  20:03:17 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een supermarkt waar je goede kwaliteit producten kunt kopen, voor een lage prijs. Daarnaast hebben ze vaak goede aanbiedingen en speciale weken. Waarin een bepaald soort eten centraal staat. Ook kun je soms xxl verpakkingen kopen.
Sevse  | 06/07/22  20:32:27 | Winkelbeoordeling :
I loooooooove the lidl webshop. Ze hebben geweldige producten voor een heeeeerlijke prijs. Goedkoop en goed dus. Zeer erg aan te raden aan mensen met een klein budget, maar die wel goede producten willen.
Naomi Beerenfenger  | 21/06/22  00:08:32 | Winkelbeoordeling :
Altijd erg blij met de lokale Lidl. en de Lidl site. Fijne winkel om veel inspiratie op te doen. hebben unieke producten en dat waarderen wij. De klantenservice is ook top. erg snel en helpen je graag
Sandra Stolker  | 21/06/22  12:36:47 | Winkelbeoordeling :
Bij de Lidl vindt je een uitgebreid assortiment van food en non food artikelen. Daar zijn de filialen van de Lidl groot en kun je er fijn boodschappen doen. Er zijn altijd wel leuke aanbiedingen te vinden.
Inge1624  | 16/06/22  13:26:09 | Winkelbeoordeling :
Producten zijn van goede kwaliteit en ze leveren ook heel snel! Ben tot nu toe heel tevreden en heb al vaak wat besteld bij de Lidl shop. Alleen van het gereedschap merk ik dat soms een onderdeeltje kapot gaat en vervangende onderdelen zijn lastig te vinden.
danielle Leppink  | 15/06/22  19:23:56 | Winkelbeoordeling :
Lidl, de winkel voor iedereen. Ze hebben fijne aanbiedingen en een ruim assortiment. Veel keus ook in groente fruit en andere versproducten. Stuk voordeliger dan de meeste andere supermarkten. Kortom... Fijne winkel
Ferry Bouman  | 15/06/22  18:01:58 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel regelmatig bij Lidl, in de fysieke winkel en online. Er zijn best wel veel goederen, maar ze zijn ook allemaal van goede kwaliteit. Elke week zijn er regelmatig acties tegen zeer scherpe prijzen, Ik ben heel tevreden over Lidl!
Ada van Baarsen  | 06/06/22  05:57:07 | Winkelbeoordeling :
een mooie en duidelijke webschop met veel goede artikelen .heel makkelijk en een overzichtige side met goede omschrijving en.. snelle levering en een goede service bij retour sturen . wij zijn zeer tevreden over de lidl
Natasja Bitter  | 28/05/22  09:51:25 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel blij met lidl ook omdat ze op dit moment veel aanbiedingen hebben en het zijn leuke aanbiedingen ik kom ook graag in de supermarkt omdat de boodschappen zo duur zijn geworden maar bij lidl valt het nog reuze mee gelukkig.
Madelief  | 24/05/22  19:42:38 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal keren wat mogen bestellen. Ik vind het een fijne webshop met heel veel verschillende spullen. Van buitenspullen tot speelgoed. Kwalitatief fijne spullen voor een mooie prijs. Snelle thuisbezorging.
kim Boënne  | 24/05/22  11:13:20 | Winkelbeoordeling :
de webshop van Lidl.nl is een fijne overzichtelijke webshop. Ik heb er al veel leuke koopjes gescoord, de verzending is altijd redelijk snel en netjes verpakt. De verzendkosten vallen mee maar mogen van mij wel gratis bijvoorbeeld boven de 50 euro
Anita Adams  | 02/05/22  05:11:21 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een goede boodschappen winkel met goedkope price voor qualitet producten, vooral fruits, vegetarische en veganisten producten. Producten zoals elektronische dingen zijn ook meestal goedkoper bij lidl als duidelijk en goed kijkt. Dus ik kan deze winkel beoordelingen voor mensen te proberen.
Ron Veltman  | 10/04/22  12:22:47 | Winkelbeoordeling :
Planten, kleding, tuinmeubelen, schoenen, kinderspeelgoed. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kun t het gewoon bestellen bij lidl.nl. En dan heb je het vliegensvlug in huis. Slechte produkten verkopen ze niet dus je kunt met een gerust hart bestellen.
Cristina Manca  | 09/04/22  23:35:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke supermarkt, leuk om te winkelen en gezellige cassiere, de produkten zijn zeer goed en is altijd een plezier om daar te gaan winkelen, de lekkerste produkten dat ik het meest koopt zijn de yogurt
Grazyna Reuhl-Golinska  | 05/04/22  19:06:05 | Winkelbeoordeling :
We kopen hier 1x in de week voor meestal 7 dagen. Dus eigenlijk 98%van al onze boodschappen. Fruits is altijd goed en groente ook. Vaak voor verpakte salades en ook 2x maaltijdsalade, de aanbiedingen zijn ruim. En meestal echt goedkoper dan de concurrentie. Zelf getest
desiree niemeyer  | 04/04/22  10:16:37 | Winkelbeoordeling :
De Lidl shop heeft een groter assortiment dan ik had verwacht. Het gaat van kleding tot kinderspeelgoed en zelfs meubilair. De kwaliteit is altijd prima en de prijzen laag. Ik ben erg enthousiast en koop hier regelmatig iets.
angelique fikken  | 31/03/22  17:25:38 | Winkelbeoordeling :
Fijne supermarkt, goede kwaliteit qua groente en fruit en vriendelijk personeel. Erg fijn winkel als je wat wilt weten of je wilt wat vragen dan zijn ze goed bereid je te helpen waar kan, desnoods bellen ze een andere winkel voor informatie
laura  | 31/03/22  22:08:48 | Winkelbeoordeling :
Een leuke winkel om te shoppen, altijd Verse broodjes Leuk, aardig personeel loopt er rond, ik raad de lidl zeker aan om boodschappen te doen. En een leuke actie via de app op de telefoon. Een aanrader!
Robert  | 30/03/22  10:31:10 | Winkelbeoordeling :
Ook via de webshop van de Lidl kun je een leuke aankoop doen voor een gunstige prijs. De keuzemogelijkheid is behoorlijk ruim opgezet dus dat biedt voldoende perspectief een mooi product aan te schaffen.
A.D. Van Tricht  | 28/03/22  10:33:19 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel.. Het is een budget winkel met die en daar war a merk producten.. ze hebben leuke acties en sinds kort een app waar je je voordeel uit kan halen Online bestellen heb ik nog niet gedaan!
Sjef De Wildt  | 27/03/22  18:04:51 | Winkelbeoordeling :
Beste fruit en groente en andere aanbiedingen vooral tijdens de periodes van delicieux met extra lekkere artikelen verder goede kwaliteit voor een goedkope prijs Al jaren klant en voor ons de beste supermarkt ook op vakantie omdat je in alle landen in Europa een Lidl vindt
sandra Vanhaeren  | 27/03/22  09:04:24 | Winkelbeoordeling :
Lidl heest soms via hun site leuke aanbiedingen met veel korting. Zeer interessant! Nadeel is soms dat je er snel moet bij zijn want sommige aanbiedingen zijn beperkt. Verder altijd vele weekdeals in hun winkel
Rich Kooijmans  | 21/03/22  17:51:41 | Winkelbeoordeling :
Het is een fijne website kan alles goed vinden vaak leuke aanbiedingen koop er graag spullen komen altijd op tijd bij problemen ff bellen en het wordt gelijk weer opgelost heb zelfs al is iets mogen houden en kreeg nieuw toegestuurd was echt top
Anotob  | 12/03/22  15:43:56 | Winkelbeoordeling :
Super goede webshop! Komt snel bij jouw thuis! Super lage prijzen! Lidl is ook echt een winkel waar ik elke week wel eens kom. Misschien wel vaker! Ik raad het aan om hier te shoppen! Ik verzeker je, dit is geen miskoop!
Frank Smid  | 07/03/22  18:15:54 | Winkelbeoordeling :
Lid is de beste supermarkt due ik jen. De goedkoopste en met de meeste spullen van alle supermarkten in Nederland en in Europa. Echt een super supermarkt. Ga er ook eens heen als je wilt uitproberen hoe goed lidl is.
Ineke Herweijer  | 28/02/22  07:22:07 | Winkelbeoordeling :
Lidl heeft heel vaak goede aanbiedingen, de wijnen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en goed. Ook de broodafdeling is mijn favoriet. Dagelijks vers brood en helft goedkoper soms dan de echte bakker. De winkels Zion ruim opgezet en schoon. Door de zelfscan hoef je niet meer in rij te wachten
Geert Gerrits  | 27/02/22  11:09:57 | Winkelbeoordeling :
De website van Lidl.nl is in 1 opslag duidelijk waar het omgaat diverse product keuze en een goede klantenservice en met de duidelijke lay-outs kom je gelijk op de gewenste pagina. ik zou zeggen Lidl blijf op deze manier door gaan.
Mirjam Engels  | 26/02/22  11:11:25 | Winkelbeoordeling :
Wij doen altijd graag onze boodschappen bij de Lidl , het is er goedkoper , je krijgt goede kwaliteit en ze hebben een groot assortiment. Zelf ben ik fan van de speciale weken zoals de Griekse of de Spaanse week.
Marjolein Douma  | 24/02/22  00:09:49 | Winkelbeoordeling :
elke maandag doe ik met mijn moeder en zus boodschappen bij de Lidl. Ik vind de Lidl een overzichtelijke supermarkt & heeft alles op orde. Ook vind ik in de omgeving waar ik woon dat er vriendelijk personeel is
C Peter  | 18/02/22  19:09:35 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met goede kwaliteit producten, word alleen wel geleverd via DHL en dat gaat niet altijd even netjes. Maar de klantenservice lost het probleem over het algemeen wel weer goed op. Tot nu toe goede ervaringen
Xantippe de Wit  | 09/02/22  09:17:16 | Winkelbeoordeling :
Product netjes ontvangen. Zowel de prijs en de kwaliteit zijn prima, een verschil van bijna honderd euro bij bol.com. Wij zijn dus uitermate tevreden over de Lidl-webshop, bestellen ging makkelijk en de betaalvormen zijn uitstekend, dus de volgende bestelling weer via de Lidl-shop!
Karl Marx  | 07/02/22  23:41:43 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete winkel met zeer veel goeie produkten voor een zeer lage en uitstekende prijs. Je wordt ook razendsnel geholpen en als er teveel klanten aan de kassa staan openen ze direct er een bij. Vriendelijk personeel
kit Brugge  | 05/02/22  10:27:18 | Winkelbeoordeling :
hoop dat lidl bij ons in het dorp komt. Alles is duurder, maar bij Lidl scheelt toch de boodschappen nog. Goede kwaliteit van het aangebodene. Veel keus in de assortiment en vriendelijke personeel. Brede gangen, dus ook geschikt voor mensen met een rollator of scootmobiel
Hilde Heijmans  | 07/02/22  05:49:14 | Winkelbeoordeling :
ik had kinderspijkerbroek besteld. Die werd redelijk snel geleverd,en was van goede kwaliteit. Alleen vind ik t jammer dat er verzendkosten worden gerekend,dan is t toch niet meer n koopje eigenlijk.iIk hoop dat ze dit dan ook gaan afschaffen.
Leo e van dijk  | 07/02/22  09:25:56 | Winkelbeoordeling :
is een goede winkel met veel leuke aanbiedingen en goede klanten hulp en goede folder met leuke aanbiedingen bij de winkel is een goede parkeer gelegenheid en in de winkel werkt vriendelijk personeel doe dagelijks mijn boodschappen daar
Joke van Uffelen  | 03/02/22  06:30:53 | Winkelbeoordeling :
Op de Lidl webshop staan regelmatig zeer aantrekkelijke non food aanbiedingen. De kwaliteit van deze aanbiedingen is doorgaans uitstekend. De bestelde artikelen worden snel en netjes uitgeleverd.Helaas worden wel verzendkosten berekend.
dick ber  | 18/01/22  07:01:43 | Winkelbeoordeling :
Ik kom graag bij de Lidl in de winkel, maar online is nog veel makkelijker voor de non-food producten! Lidl heeft een ruim assortiment van producten waar je eigenlijk altijd wel iets kan vinden wat je nodig hebt. Gemakkelijk te bestellen en binnen no-time in huis. Ik beveel deze shop zeker aan.
Farce Majeur  | 12/01/22  15:55:07 | Winkelbeoordeling :
4 producten besteld bij de Lidl-shop en alle vier de producten binnen 3 werkdagen binnen. Binnen 3 werkdagen heb ik nog niet meegemaakt en ik heb toch al heel wat bij de Lidl-shop besteld. Netjes afgeleverd, compleet. Chapeau!
Lisanne van Oorschot  | 12/01/22  12:06:16 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel,veel artikelen met goede prijzen en vaak nog extra korting erbovenop. De kwaliteit is meestalook erg goed en als er iets niet goed is dan is omruilen ook geen probleem. Vaak sturen ze het nieuwe artikel al toe zonder dat het “verkeerde” artikel is geretourneerd.
Fauzi  | 04/01/22  13:33:22 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een ruime shop war betreft artikelen en vaak zijn er handige en praktische artikelen die elders duurder zijn. Wat assortiment betreft je kunt bij lidl eigenlijk bijna alles vinden. De service is prima
Johnny C.  | 03/01/22  19:21:54 | Winkelbeoordeling :
Fijne duidelijke webshop. Snelle verzending en goede tracking van de bestelde producten. In geval van een probleem is de service van de klantenservice prima. Product eenvoudig retour en vervolgens nieuw product ontvangen.
sharon van diepen  | 03/01/22  07:29:17 | Winkelbeoordeling :
Ik kijk1 x per week bij de liddl.nl goeie aanbiedingen, goeie servies en je kan alles makkelijk vinden. soms zijn er wel eens dingen niet op voorraad als die in folder staan dat is dan weer een minpunt, maar voor de rest ben ik dik tevreden
Mar Westveer  | 24/12/21  18:41:58 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke webshop; artikelen worden snel geleverd en zitten stevig en goed verpakt. Om grotere actieproducten te kopen hoef je niet naar de winkel, maar gaat hierdoor heel makkelijk online. Op de site staat duidelijk aangegeven of artikelen beschikbaar zijn
Gre Grosman  | 27/12/21  15:26:11 | Winkelbeoordeling :
Ben heel blij dat wij een Lidl bij ons in dorp is. Heeft goede verse groentes en fruit en vaak hebben ze daar leuke aanbiedingen in. Hebben ook een brood afdeling met vele soorten vroodjes groot en kleine broodjes zeer veel keuze.
Alexandra Van Nieuwenhuijsen  | 19/12/21  07:18:42 | Winkelbeoordeling :
Top webshop! altijd snel geleverd en leuke spullen. Makkelijk menu om te zoeken, gezellig om doorheen te bladeren en altijd actueel. Wanneer in de winkel iets uitverkocht is, dan is het vaak nog wel verkrijgbaar in de webshop
Rob chung  | 15/12/21  11:33:55 | Winkelbeoordeling :
Bij de Lidl heb je betere kwaliteit groente en helemaal niet duur, Ze hebben een ruim assortiment, vers brood en altijd personeel in de buurt die je heel vriendelijk helpt. En bij de kassa hoef je niet lang te staan want ze zijn best snel en toch vriendelijk.
A Koudijs  | 06/12/21  21:52:46 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit van de huismerkartikelen en ruime keuze voor zowel dagelijkse boodschappen alsmede andere aankopen voor een concurrende prijs en ook nog eens vaak scherpe aanbiedingen; kortom een prettige supermarkt! .
Mina Gulsafak  | 30/11/21  23:16:49 | Winkelbeoordeling :
superblij met deze webshop! Je kunt er vanalles kopen. Erg tevreden met kwaliteit kleding en gereedschap. Zelfs keukenapparatuur is erg fijn in gebruik. En altijd voor de beste prijs. Retourservice is goed, nooit problemen Mete gehad
Jeldau Dijkstra  | 28/11/21  06:22:59 | Winkelbeoordeling :
Dit verwacht je misschien niet maar Lidl heeft online een mega assortiment met non food producten. Je kunt hier al je gereedschap maar ook beauty artikelen kopen, speelgoed niet te vergeten. Echt super kwaliteit voor weinig geld.
Janna Rakers  | 22/11/21  09:04:34 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een fijne winkel met een goed en gevarieerd assortiment en een prima prijs/kwaliteit verhouding. De spaaracties zijn ook leuk; we hebben voor onze dochter een prachtig glasservies bij elkaar kunnen sparen. Leuk om te doen, nog leuker om te geven.
Martijn Wargers  | 10/11/21  08:01:52 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbiedingen, alleen jammer van de verzendkosten, die maken het vooral voor de goedkopere dingetjes wat moeilijker om te bestellen. Voor de rest no-nonsense webshop, waar je zo nu en dan moet bezoeken om te kijken of ze wat leuks in de aandieding hebben.
Arnold  | 09/11/21  09:11:19 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaringen met bestellingen bij Lidl. Levering kan soms wat langer duren, maar dit staat altijd wel goed aangegeven bij het artikel. Prijs en service zijn goed. Bestellingen zijn goed verpakt en worden keurig bezorgd.
Geert Van Der Woude  | 29/10/21  12:42:40 | Winkelbeoordeling :
De Lidl heeft niet alleen de beste groente en fruit afdeling, ze hebben ook de zogenaamde thema weken waar elke keer een land centraal staat b.v Italie, je hebt dan typische italiaanse producten in de aanbieding
Margreet Ridderbos  | 29/10/21  16:42:33 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met wisselende en vaste artikelen. De kwaliteit is goed en ik werk graag met hun elektrische apparaten die een stuk goedkoper zijn dan de gevestigde merken. Thuisbezorging is prima geregeld en de verzendkosten zijn acceptabel
astrid soetevent  | 25/10/21  22:34:14 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al regelmatig via de webshop van Lidl besteld, mede omdat de producten in de winkel snel uitverkocht zijn maar ook omdat er meer aanbod in de website is. Ik ben erg tevreden. Goede kwaliteitsproducten, snelle levering en mooie aanbiedingen. Zeker de moeite waard om eens te kijken en te kopen!
jet kientz  | 25/10/21  11:00:34 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een fijne winkel en niet zo duur ik koop daar vaak mijn vegetarische hamburgers en toetjes voor mijn vriend groente en fruit daar is ook lekker en af en toe glutenvrije week ze hebben ook lekker ijs
Karin Heuvel  | 23/10/21  05:42:00 | Winkelbeoordeling :
Mooie producten voor een goede prijs, ook leuke afgeprijsde producten. Zowel in huishoudelijk als sport of gereedschap. In Kleding is er niet veel keuze, vooral wat basic kleding. Verpakken en verzenden gaat super snel.
Dennis Van Gool  | 15/10/21  07:08:13 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop werkt snel en ziet er overzichtelijk uit. Alle producten zijn duidelijk zichtbaar en geven een concrete beschrijving van wat je krijgt voor je geld. Zowel de kwaliteit als kwantiteit is altijd op orde. Als er iets niet goed verloopt dan hebben zij een goede service.
Pieter Emmen  | 14/10/21  14:57:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring bij het winkelen bij Lidl, alle artikelen die ik zoek zijn altijd aanwezig en ik kan mijn boodschappenlijstje volgend alles goed vinden in de supermarkt. Overzichtelijke schappen en goedbegaanbare winkelpaden.
sjoerd Krul  | 13/10/21  16:18:00 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de lidl met al zijn aanbiedingen en leuke goedkopen zaak en van zeer goede kwaliteit altijd net iets goedkoper dan de andere supermarkten neem het fruit altijd erg vet en heel vaak van Hollandse bodem dus ook goed voor Nederland ben er blij mee
Khadija Bouzelmat  | 02/10/21  19:38:18 | Winkelbeoordeling :
Echt een hele goeie bedrijf vaak alle producten is in voorraad. Medewerkers altijd vriendelijk. de kwaliteit is ook erg goed de winkel is schoon en netjes. en ze zijn vaak open. echt heel hele goeien winkel
Joke Godrie  | 04/10/21  08:38:00 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel waar je alles kan vinden. De groente is echt heel vers en kan prima een paar dagen bewaard worden. De bakkerij heeft heerlijke producten. Ook lekker Bio brood. Tijdens de pauze van de scholen zijn er lange wacht rijen. Want die hebben de weg naar de bakkerij ook gevonden
Daniëlle Kruizinga  | 05/10/21  09:24:48 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Lidl een hele fijne winkel. Ook hebben ze erg lekkere producten en wat leuk is; vind ik de speciale weken dat ze producten hebben uit verschillende landen. Erg fijn en lekker. Ook hebben ze vaak leuke non food artikelen
els jonker  | 30/09/21  09:28:39 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst besteld bij de lidl webshop. Het duurde even voordat ik een bevestigingsmailtje had ontvangen. De artikelen en de prijs is natuurlijk enorm goed. Hele fijne webshop met reusachtige aanbiedingen op allerlei vlakken en wisselende thema'
Patrick Edelaar  | 26/09/21  02:07:23 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Lidl een super fijne supermarkt omdat het er heel erg overzichtelijk is en de medewerkers heel vriendelijk. Daarbij zijn ze niet duur en zijn ze de beste super in groente en fruit. Elke worden er verse broodjes gebakken.
Lean van de Laar  | 22/09/21  14:03:25 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod is ruim voldoende, artikel kwam snel na bestelling. Eén maal is de verkeerde kleur gestuurd, maar werd snel gecorrigeerd en het verkeerde artikel mochten we zelfs ook houden. Alle andere online bestellingen zijn correct geleverd.
Shuvra Chowdhury  | 17/09/21  10:26:23 | Winkelbeoordeling :
Goedendag! Ik ben een vaste klant van Lidl en ik kom steeds terug omdat ik zeer tevreden ben. De winkel is netjes, de spullen zijn goedkoop en de medewerkers sociaal. Aan de kassa is het vlot. Top winkel!
Brian Koekoek  | 16/09/21  10:50:49 | Winkelbeoordeling :
Goeie winkel...Je kan dingen goed vinden en personeel is aardig...Ook is t personeel aardig en daarom geef ik 4 sterren...De 5e mist omdat er soms wel wat meer kassa's open mogen want, dan wacht je iets te lang in de rij.
Veronica Veronica  | 15/09/21  18:28:47 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben een badkamer kastje gekocht via de website, bestelling was na 2 dagen binnen. Het in elkaar zetten van de onderdelen was even puzzelen maar is uiteindelijk gelukt. Het kastje is van goede kwaliteit en kan prima in een vochtige (badkamer) ruimte staan. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Nander Veltman  | 15/09/21  20:50:37 | Winkelbeoordeling :
Vroeger had Lidl lang niet alle producten in huis die ik nodig had. Nu grijp ik nog maar zelden mis in de winkel. Zelfs sommige A merken zijn verkrijgbaar. En vergeet de heerlijke verse broodjes niet.
ARNE Pelzer  | 14/09/21  07:55:03 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier vaker besteld en het kwam binnen 1-2 dagen binnen altijd fijn en de klantenservice is ook altijd vriendelijk en behulpzaam zeer tevreden met deze winkel en leuke prijzen ook nog eens! Ik zal hier vaker bestellen
Bart van der Molen  | 14/09/21  08:33:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerde malen een aankoop geplaatst op Lidl.nl Ik kan vermelden dat ik zeer tevreden ben over de service van Lidl en over het brede assortiment. Het artikel was snel geleverd. Voor het vinden van goede deals is dit een top website
Marijke  | 14/09/21  07:13:01 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een uitermate geschikte supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ze hebben dan wel geen A-merken, maar vooral voor groentes en fruit is het een heerlijk. Daarnaast hebben veel winkels inmiddels zelfscankassa's wat het afrekenproces enorm vergemakkelijkt.
kim brink  | 12/09/21  21:59:56 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een leuke winkel om je boodschappen bij te doen, het is lekker goedkoop vergeleken met een Albert Heijn of een Jumbo. Je zal er misschien niet veel A-merken vinden maar lang niet altijd is de A-merk het beste. Dus daarom leuker voor je portomonnee.
Mandy de Pol  | 11/09/21  23:24:36 | Winkelbeoordeling :
Fijne site, verzending is wat traag maar vaak wel binnen een week. Leuke koopje. Eigenlijk van alles van kleren tot bankstellen. Verzending is wel wat aan de duren kant ook geen mogelijkheid tot gratis verzenden
estella bella  | 12/09/21  03:28:43 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel van Nederland vindt groenten en fruit altijd vers gezien gekocht nooit eentje oud gekregen vers van alles goede kwaliteit nette winkel nooit problemen gehad goede service aan de hand ik raad iedereen een kijkje te nemen.
Melvin Taverne  | 12/09/21  18:33:37 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel met goede kwaliteit producten! Wij komen wekelijks met plezier onze boodschappen doen bij de Lidl!!! Vooral de cola is erg lekker daar en is wat mij betreft de lekkerste die je kan kopen!
priscilla van duinen  | 10/09/21  12:43:10 | Winkelbeoordeling :
Wat een leuke winkel en helemaal niet duur en ze hebben super leuke aanbiedingen en een handige app voor op de telefoon Met de app kun je sparen en krijg je elke dag een kraslot verder gewoon een top winkel van zich zelf
Debby Ter Beek  | 09/09/21  09:16:22 | Winkelbeoordeling :
Prima aanbod, kwalitatief goede producten. Wel de standaard verzend.kosten, ook bij hoge aankoop bedragen. als er problemen zijn doet de klantenservice zijn best het op te lossen. Ik ben tevreden.
Yorick Leeraert  | 08/09/21  01:10:13 | Winkelbeoordeling :
Het fijne van Lidl is dat je voor een laag bedrag een uitstekend product geleverd krijgt. Daarnaast is de service top! En worden producten na betaling snel verzonden. Ik zal zeker vaker aankopen doen op bij Lidl
Wolgera Bartelink  | 08/09/21  06:42:17 | Winkelbeoordeling :
Lidll shop als je besteld netjes en keurig en snel worden je spullen gelwverd
jacqie putter  | 04/09/21  15:34:53 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering. De website is erg duidelijk. Kopen via de plaatjes, dit is hetzelfde als wat je in huis krijgt. Duidelijke omschrijving van het artikel. Mocht je een probleem hebben met de levering en je belt de klantenservice wordt je netjes geholpen.
Jörgen Blok  | 05/09/21  10:09:08 | Winkelbeoordeling :
Fijne no nonsens winkel, en ook zo lekker in de buurt, goede kwaliteit voedsel, vooral de chocolade! Leuke aanbiedingen van leuke en handige spullen, misschien op z'n tijd eens wat aan het uiterlijk doen van de winkel.
Gosse Jilderda  | 06/09/21  13:20:49 | Winkelbeoordeling :
het is een hele goede shop je besteld het en je heb de ander dag in huis en ook niet duur soms nog goed koper dan bij ander shops dat ik zou zegen koop bij de lidl shop .nl ik hoop dat er veel mens na lidl gaan
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,50% CashCoins
Voucher voor 15% korting op alles bij Sandwich
Code:Sandwich15
ONTVANG 8,00% CASHCOINS Albelli
visit register click click