ONTVANG 2,50% CASHCOINS Epine OHRA Inboedelverzekering

Lidl-shop.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Lidl-shop.nl

Meer dan 3000 producten met cashback bij Lidl-shop.nl

Je boodschappen doe je makkelijk en snel bij Lidl-shop.nl, de webshop van supermarktketen Lidl. In deze webshop kun je terecht voor een ruim assortiment aan non-food artikelen. Van damesmode tot boormachines en van wijnen tot herenmode; elke week zijn er nieuwe producten te ontdekken in Lidl-shop.nl. Daarnaast zijn de producten van hoge kwaliteit én profiteer je van exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen!

Lidl-shop.nl Beoordelingen

Marrit  | 16/06/21  21:02:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb gisteren blauwe bessen, frambozen en watermeloen bij jullie gehaald. Vanmiddags heb ik gezommen met vriendinnen en pakte ik het lekkere fruit erbij. Het fruit was vers en erg lekker. Top! Bedankt.
Chantal Hagenus  | 16/06/21  08:05:34 | Winkelbeoordeling :
Goeie deals en goede kwaliteit , ruilen kan altijd aan de kassa en dat vind ik wel fijn dat je niet alles online hoeft terug te sturen. Ik ben dus een zeer tevreden klant en kom zeker vaker terug bij de lidl
Sjaak Swart  | 28/05/21  12:07:51 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website, mooie spullen, makkelijk te bestellen en ruim voldoende info aanwezig. Heb bij de Lidl webshop een nieuwe matras bestelt die door de consumentenbond als voordeligste getest werd. Levering verliep goed, matras slaapt voor mij heel goed, prima dus!
Maris van den Bovenkamp  | 29/05/21  07:08:27 | Winkelbeoordeling :
Zowel Lidl als winkel, als de webshop zijn fijne winkels. Je kunt er echt van alles bestellen en over het algemeen is het ook allemaal wel van goede kwaliteit. Uitzonderingen daar gelaten. Fijne webshop en snelle levering, aanrader!
Rob Boxelaar  | 23/05/21  11:11:46 | Winkelbeoordeling :
Lidl heeft uitstekende producten voor een zeer voordelige prijs. Tevens is de groente en fruit bij Lidl van top kwaliteit. Ook hebben ze elke week leuke gadgets die ook vaak van top kwaliteit zijn en zeer goed bruikbaar.
Rensina Vink  | 24/05/21  18:54:06 | Winkelbeoordeling :
Bij de Lidl kan je werkelijk van alles en nog wat kopen. Ze hebben artikelen van boodschappen tot tuigereedschap. De kwaliteit , service en garantie zijn goed. Dus wat zou u nog tegen houden om bij Lidl te gaan winkelen.
Sandra Domburg-Kuhn  | 12/05/21  19:40:45 | Winkelbeoordeling :
Lidl shop is een erg leuke webshop. we kunnen hier altijd wel iets vinden van tuin, kleding tot aan gereedschap. nu hebben we een erg mooi tuinset besteld
Carola van der Waal  | 10/05/21  18:54:55 | Winkelbeoordeling :
LIDL heeft producten van A-kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Regelmatig leuke spaaracties, vooral op kinderen gericht. Inrichting van de winkel is simpel, maar toch overzichtelijk en praktisch ingericht. Een nadeel is dat ik producten in de winkel mis, en ik nog naar een andere supermarkt ga.
Suzanne Rosdorff van Hensbergen  | 11/05/21  05:04:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een groot fan van deze webshop! Ik vind het aanbod zeer divers en voor de prijzen hoef je het niet te laten! Het enige minpuntje is dat als er aanbiedingen zijn, de beste maten altijd meteen al weg zijn! Als jullie dat nog verbeteren, krijgen jullie een dikke 10!
Janet V Diejen  | 09/05/21  11:04:15 | Winkelbeoordeling :
Draadloze steelstofzuiger gekocht. Snel en correct geleverd. Nadeel van de Lidl webshop vind ik datje niet even na kandenken of je zeker bent dat je een artikel wil aanschaffen want zo hebben ze het een een uur later kan het uitverkocht zijn.
Miranda  | 01/05/21  01:29:41 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne online shop, veelzijdige artikelen en alles voor een mooie prijs. Ik ben helemaal fan van de sportbroeken omdat ik een maatje xs heb zijn die moeilijk te verkrijgen, maar gelukkig heeft lidl deze wel.
Miranda B  | 03/05/21  16:23:27 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle service. Prijzen zijn allemaal helemaal goed. Zeker voor herhaling vatbaar. En voor iedereen aan te raden. Ik ga vaker online bestellen Het bevalt heel erg goed. Ik zeg gewoon allemaal doen
max van schooten  | 29/04/21  14:04:22 | Winkelbeoordeling :
In de webshop van Lidl vind je leuke koopjes, handige spullen voor in en om je huis en tuin, kleding en schoeisel voor zowel volwassenen als kinderen. Kortom een leuke en fijne winkel. De klantenservice is prima en goed bereikbaar.
Istrelia Winklaar  | 26/04/21  12:45:14 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel! Ik koop hier graag electrisch snufjes van Lidl. Ik heb 2 kranen bij LIDL gekocht en hoop dat ze lang meegaan. Ze hebben hele leuke dingen en heel vaak aanbiedingen online. Ik zal hier zeker vaker kijken wat ik kan gebruiken.
Suzanne  | 28/04/21  02:42:03 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke webshop, goede producten voor lage prijzen en een snelle levering. Ik maak dan ook regelmatig gebruik van de Lidl- online shop! Het enige minpuntje is dat sommige seizoensgebonden producten erg snel uitverkocht zijn, dat is jammer. Verder tot nu toe alleen maar positieve ervaringen!
Coby Gloudemans  | 22/04/21  17:07:57 | Winkelbeoordeling :
goede webshop, artikelen zijn van goede kwaliteit en de prijs is over het algemeen heel redelijk. Ik heb al diverse malen in de lidl-shop besteld en altijd tot volledige tevredenheid. Helaas nog nooit via cashbackkorting, maar dat zal volgende keer zeker gebeuren.
Anke plomp  | 06/04/21  11:50:43 | Winkelbeoordeling :
Heel erg goed. Zeer snelle verzending. Ik had vragen over een product wat ik wou koen. Ze hebben me daar heel erg goed bij gehoolpen. Daarnaast zijn ze lekker goedkoop. Zeer tevreden zeker een aanrader.
Susanna Zeeman  | 02/04/21  07:02:14 | Winkelbeoordeling :
Lidl een top winkel ! Kom er echt elke week,de winkel ziet er keer op keer top uit! Het personeel is aardig en behulpzaam. En online je aankopen bij de Lidl doen is ook een mogelijkheid,dan zijn je bestelde artikelen zo in huis
Monique Nieuwpoort  | 05/04/21  06:39:34 | Winkelbeoordeling :
De lidl is een fijne overzichtelijke winkel met een breed aanbod van verschillende artikelen. De prijzen zijn goed te doen en de kwaliteit is bijna altijd prima, vooral als je ze vergelijkt met andere winkels.
Liane De blaauw  | 31/03/21  15:50:00 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een goede winkel waar de werknemers heel erg vriendelijk werken en je antwoorden en helpen Ik ben zeer tevreden over het beleid ook van de Lidl En kan de producten en de versheid ervan ook heel erg waarderen! Top winkel gewoon en ook niet te duur haha gelukkig lang leve de lidl xxx
henry de groot  | 20/03/21  15:47:17 | Winkelbeoordeling :
deze geweldige supermarkt is verlost van zijn verleden en heeft geweldige producten in zijn assortiment. onder andere de broodjes afdeling is perfect. beter vindt je niet in een supermarkt.wacht niet meer en ga het kopen
Anoniem  | 20/03/21  09:24:26 | Winkelbeoordeling :
Mooie webwinkel, jij kan veel dingen hier kopen. En meer keuze dan in de supermarkt Lidl zelfs. Ik heb een paar kleren, schoenen, en Electronica van Lidl-shop gekocht en heel tevreden. Hele goede kwaliteit met betaalbare prijzen. Alleen af en toe duurt het langer dan 3 dagen voor de bezorging.
anneke desse  | 20/03/21  01:04:26 | Winkelbeoordeling :
ik vind de lidl vrij goedkoop een prettige winkel en ze hebben vaak leuke hebbe dingetjes,ik kom daar 1 keer per week en haal dan voor de hele week boodschappen het personeel is vriendelijk en er word opgelet dat je een mondkapje op heb en een winkelkarretje meeneemt
Rudolph Beckers  | 10/03/21  12:57:31 | Winkelbeoordeling :
Ik kan iedereen Lidl aanbevelen ik koop iedere week Bij de Lidl voor de grote keus en goede kwaliteit voeding maar ook hand gel of kleding de kant en klaar maaltijden vind ik persoonlijk er erg lekker en betaalbaar
Joop Van Leeuwen  | 08/03/21  11:00:22 | Winkelbeoordeling :
Elke keer blijft de Lidl-webshop mij verrassen met mooie aanbiedingen van klusspullen Echt goed gereedschap voor een goede prijs en wat ook nog lang meegaat. Zonder meer zeer goede ervaringen met de Lidl webshop.
Unsal Ayerdem  | 07/03/21  12:05:59 | Winkelbeoordeling :
bij Liddle heb je altijd verse groente en fruit, en het prijs wat je daar allemaal ziet is de beste prijs vergeleken met andere winkels. en qua kwaliteit perfect. als ik de liddle met een cijfer zou moeten beoordelen zou dat een 10 zijn.
Suzanne Klundert  | 05/03/21  09:52:58 | Winkelbeoordeling :
De prijzen zijn in vergelijking met andere winkels goedkoop Winkel is groot en ze hebben veel keus in het assortiment. De bakkerij afdeling is een must voor snel even iets vers halen. Producten die je online besteld zijn zo binnen en de prijs daarvan is goed in vergelijking met andere prijzen.
Agnes Feikens  | 05/03/21  09:56:07 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een heel uitgebreide winkel, veel verschillende producten en keuzes in de winkel en sinda kort hebben ze hier bij lidl ook verse broodjes en een bakkerij er bij. De winkel ia erg netjes en opgeruimt.
Lourdes Ting  | 27/02/21  12:13:06 | Winkelbeoordeling :
Ik doe graag boodschappen bij lidl. Hun prijzen zijn onovertroffen en hebben een breed assortiment. Wat ik de laatste tijd vaak koop zijn verspakketten. Die zijn net zo lekker als die van AH en zelf lekkerder dan die van de Dekamarkt.
Sandra Meeter  | 26/02/21  11:58:01 | Winkelbeoordeling :
Altijd vlot geleverd. Goede klantenservice. Als er iets niet oké is, wordt het hele artikel vervangen. Ik had bijvoorbeeld een ligbed waar een handvat miste. Ik kreeg een compleet nieuw ligbed. Zelfde met een doosje lampen...1 lampje stuk. Kreeg een heel nieuw doosje. Er hoeft niks retour.
Christini Induzzi Lopes  | 02/02/21  20:30:37 | Winkelbeoordeling :
Ik kocht bij deze fysieke winkel voordat het coronavirus begon. En nu, na elke pandemie, koop ik alleen online omdat het op dit moment veiliger en geschikter is om te doen. Relevante en nuttige diensten van die provider.
Marjan Janssen  | 03/02/21  10:24:28 | Winkelbeoordeling :
Snelle correcte levering en retour sturen geen probleem . Terug storten van je geld gaat altijd goed . Je krijgt steeds een mail met hoe en wat de staat is van de bestelling of de retour van je artiekelen.Goede kwaliteit redelijke prijzen.. Echt de moete waard om de website te bezoeken .
Ingrid Boer  | 01/02/21  18:38:54 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel Ik kom er graag Dus wekelijks.vooral de lidl plus app is een uitkomst en aanrader, kun je mooi op verdienen.
Istrelia Winklaar  | 30/01/21  19:56:16 | Winkelbeoordeling :
Wat een pech, Kraan kapot op oudejaarsdag, Gelukkig kon ik bij LIDL online terecht en op 4 januari had ik mijn nieuwe kraan. Goede kwaliteit en goedkoop! Ik ben erg tevreden met de nieuwe kraan. Ik zal vaker kijken op LIDL online!!!!!
Thijsien Driesprong  | 29/01/21  11:14:25 | Winkelbeoordeling :
Erg goed: het bestelde was snel op ons huisadres en werd keurig verpakt aangeleverd, met inachtname van de Corona-afstand. Ook de garantiebepalingen zijn in orde. De prijs heb ik niet vergeleken, het was een aanbieding en het klonk mij goed in de oren.
D.J.W. Casteel  | 21/01/21  11:07:58 | Winkelbeoordeling :
Gooien spullen , voor een mooie prijs. Komen ook bezorgen , en leveren vrij snel. Je moet er wel snel bij zijn want het is vaak wel op is op. Als er iets niet goed geleverd is doen ze ook nooit moeilijk over retourneren van het product.
Z020xxxxx  | 21/01/21  21:22:13 | Winkelbeoordeling :
Top winkel Zeer tevreden over de bezorging Zeer tevreden over de bezorging. Zoiezo een fantastisch consept. Ik heb een bezorgbundel dus altijd plek. Op een paar niet leverbare artikelen na alles aanwezig. Goede service. Handige app. Allemaal fantastisch!!
SamDeMarktkraam man  | 17/01/21  03:04:29 | Winkelbeoordeling :
Top winkel met een super leuk breed assortiment.. betere kwaliteit voor deze prijs vind je niet!! ps: de webshop is waanzinnig!! met te gekke prijzen en echt de meest geweldige producten ! #Love # fan
Sandra Pero  | 14/01/21  17:29:10 | Winkelbeoordeling :
Je kunt gemakkelijk een online bestelling via de web-shop van LIDL bestellen, nu gaat het nog niet zo snel dus paar dagen méér geduld en altijd komen er verzendkosten erbij, maar dan heb je wél kwaliteit in huis voor een goede prijs! in de winkel is een voorraadje snel uitverkocht.
R Smit  | 03/01/21  11:50:10 | Winkelbeoordeling :
Prettige winkel met leuke aanbiedingen. Vriendelijk personeel. Staan je altijd te woord, en bereid om met je mee te lopen terwijl niet hoeft. Alleen jammer dat de parkeerplaats niet zo groot is en niet een richting.
Mor Sto  | 30/12/20  22:53:35 | Winkelbeoordeling :
In de winkel slechte service; niet meelopen bij vraag naar product etc. Online erg goede service. Prijs van de Lidl is altijd laag en nu krijg je zelfs geld ervoor via nucash! Echt ideaal dit. Ook de snelheid van je cashback is prima
W.F.C. Ewijk  | 03/01/21  12:49:37 | Winkelbeoordeling :
dit bedrijf levert goede service en geeft goede uitleg over de gekochte dingen die je koopt. ook als er iets niet op voorraad is krijg je bericht zo gauw het er weer is.om 200 tekens te schrijven valt niet mee.
Jos Maagdenberg  | 21/12/20  09:37:24 | Winkelbeoordeling :
Bij Lidl kun je terecht voor alle producten die je maar kunt opnoemen. De producten zijn allemaal van goede kwaliteit en de groente en fruit elke dag vers. Ookhebben ze allerlei soorten lekkere knapperige broodjes.
Romaike Stel  | 22/12/20  11:11:14 | Winkelbeoordeling :
Lidl shop is het webshop gedeelte van Lidl waar ze verassend veel product categoriën aanbieden. De prijzen zijn super terwijl ook de kwaliteit goed is. Voor veel sportkleding en accessoires aangeschaft en dat beviel allemaal erg goed.
Wilfried Van Droogenbroeck  | 19/12/20  18:27:06 | Winkelbeoordeling :
Voor de eerste maal eens iets besteld op lidl online . Dit was voor mij een openbaring en mag een succes zijn. Ik zal blijven bestellen op lidl als er mooie aanbiedingen zijn. Ik kan iedereen aanraden dit ook te doen
Gretha van Holten  | 16/12/20  20:20:54 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop. Regelmatig nieuwe artikelen, gaan ook goed met het seizoen mee. De kleding die ik heb besteld is prima. Ook de dekbedhoezen ben ik erg tevreden over. Wij hebben ook regelmatig gereedschap besteld en deze bevalt ons prima. Fijne prijzen bij goede produkten
Romana Raymann  | 15/12/20  19:00:56 | Winkelbeoordeling :
Doe zelf mijn boodschappen dagelijks bij de Lidl. Ben daarom ook superblij met de Lidl.Zou me geen andere of betere supermarkt kunnen bedenken. Ik vind er van alles wat ik nodig heb en bespaar een hoop qua boodschappengeld.
Ria Verveer  | 10/12/20  20:35:32 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne winkel schoon en opgeruimt.Elke week een nieuw thema zoals de Hollandse of griekse weken.Heerlijke verse broodjes voor een klein prijsje. Heel fijn is ook nonfood elke week nieuwe producten,afgestemd op het seizoen.daarbij is het mogelijk om in de online winkel te shoppen.
Anoniem  | 11/12/20  08:13:05 | Winkelbeoordeling :
Een van mijn favoriete supermarkten om boodschappen te doen. Altijd vers fruit en groente, ook voor mooi prijs. Leuke aanbiedingen om familie wat centjes helpen te besparen. Vriendelijk personeel. Echte aanrader.
Tine Beek  | 06/12/20  13:15:19 | Winkelbeoordeling :
vaak al artikelen besteld bij Liddl zeer snelle verzending en goede hoogwaardige artikelen.de poppenhuis meubeltjes zijn erg leuk en van goede kwaliteit, snel verzonden en een goed prijs super lidll. ook een boormachine voor echtgenoot was prima
André Van Dillen  | 05/12/20  09:19:17 | Winkelbeoordeling :
Vaak doe ik boodschappen bij de Lidl. Een winkel waar je je snel thuis voelt. Het geeft een sfeertje van de nieuwe en de oude kruidenier. Het personeel is bijzonder behulpzaam en je merkt, dat er een prettige sfeer heerst. Ga dus vaak naar de Lidl al was het maar voor de non-food artikelen
lion van der wens  | 26/11/20  17:30:08 | Winkelbeoordeling :
Vorige week voor onze kleindochter een poppenhuis besteld geweldig mooi en groot . Alleen het nadeel is daar dat je 25 euro moet betalen om het thuis te laten bezorgen extra omdat het een zwaar pakket is .
robbert  | 12/11/20  12:25:42 | Winkelbeoordeling :
Op de webshop van de Lidl vind je regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen die de moeite waard zijn om te bekijken en ook te kopen. Het kost je overigens weinig moeite om die vervolgens thuis te laten bezorgen.
Anne Doorn, van  | 06/11/20  16:54:32 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijke website, wel jammer dat er met de sale vele artikelen zijn uitverkocht maar wel op de site blijven staan. over de kwaliteit ben ik zeer te vrede of het nu kleding of gereedschap betreft.
Bianca Van til Stinissen  | 04/11/20  10:35:37 | Winkelbeoordeling :
Meerdere keren op de shop besteld zeer tevreden over de shop hij is overzichtelijk je kan makkelijk producten zoeken ook de kwaliteit van de producten is top prijs prima levering prima niks op aan te merken
Y.. Goeree  | 30/10/20  08:55:38 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit en een hele goede service. merkartikelen die bij hun goedkoper zijn. Ik koop hier graag. Alleen jammer dat de bezorgkosten voor kleinere artikelen best hoog. Maar wel tevreden over website en assortiment
Izak Kwaak  | 20/10/20  08:24:05 | Winkelbeoordeling :
Snel en gemakkelijk hele goede webshop slaag er altijd en een goede service en koop er vaak en de kwalitijd is er redelijk goed en retourneren gaat er gemakkelijk heb er nooit problemen mee ben er tevreden mee
Th Darma  | 11/10/20  16:28:40 | Winkelbeoordeling :
Goede service , geen gezeur . goede kwaliteit vd producten. en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben al heel lang klant van LIDL . bij een retour van de producten omdat je per abuis te veel heeft gekocht is ook zeer makkelijk . kortom geen gezeur maar zeer goede service.
Boris Bosnjak  | 28/09/20  15:48:14 | Winkelbeoordeling :
Top webwinkel. Snel, duidelijk en met zeer scherpe prijzen. Meerdere keer besteld en altijd wordt geleverd op tijd. Bij een bestelling was iets miss met een artikel, een mail gestuurd en alles was goed en op tijd geregeld.
Felicia  | 14/09/20  17:44:02 | Winkelbeoordeling :
Leuke website met veel variërende dingen. Er is altijd wel wat leuks te vinden bij de Lidl is het wel geen kleding is het wel woon decoratie. Lidl heeft ook een goede service betreft het omwisselen van kapotte spullen . Enige nadeel is de vrij hoge verzendkosten
Kees Kivits  | 13/09/20  19:58:47 | Winkelbeoordeling :
Heel veel mooie artikelen en producten voor een redelijke en goede prijs .Ik zou het iedereen aanbevelen om ook eens te proberen via de Lidl. GA eens zoeken op de website wat er allemaal te koop is,van etenswaren tot goed gereedschap alles is oke .
bianca  | 08/09/20  06:49:50 | Winkelbeoordeling :
De webshop van de Lidl bevat regelmatig verrassende aanbiedingen. Door de variatie aan producten lukt het vaak zo'n aanbieding te bestellen wat ook weinig moeite kost. Gelukkig is de bezorging ook goed geregeld.
Linda Nettenbreijers  | 27/08/20  20:11:34 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel, erg goed en ruim assortiment. Vooral het vlees, groente en fruit haal ik daar altijd. Verder zo goed en vers. Ben blij dat hij pas bij ons in de stad is komen te zitten. Kom er heel graag
Sandra Stolker  | 27/08/20  09:44:06 | Winkelbeoordeling :
Lidl is niet alleen een supermarkt maar een winkel waar je van alles kunt kopen. Lidl heeft een uitgebreid assortiment. Van food en non-food. Je kunt dus altijd wel slagen ook al heb je niets op je lijstje staan!
Grietje Wiegman  | 22/08/20  08:16:30 | Winkelbeoordeling :
ik heb een stellingkast besteld en heemaal toppie stevig en snel in elkaar gezet als ik weer iets nodig heb g kijk ik eerst bij Lidl ik heb eigenlijk ook nog een kookplat nodig die vn mij is stuk dus iets om naar uit te kijken
Sylvia Lenting  | 22/08/20  12:18:05 | Winkelbeoordeling :
Wie houdt er niet van om goede en betaalbare producten te shoppen, iedereen toch ? Ga dan naar de Lidl daar hebben ze een uitgebreid assortiment met van alles en nog wat. Bekend van de reclame zijn natuurlijk hun groente, maar er is zoveeeel meer. Ga er eens winkelen en je zult versteld staan.
Ron Weijmer  | 23/08/20  09:55:22 | Winkelbeoordeling :
Lidl is voor mij een zeer betrouwbare shop waar ik graag regelmatig langs ga om te kijken. Het aanbod is divers en echt wel de moeite waard. Daarom houd ik Lidl ook goed in de gaten als shop om regelmatig te bezoeken !
C.Visser Visser  | 21/08/20  22:49:49 | Winkelbeoordeling :
ik vind Lidl een fijne winkel om je boodschappen te doen. De prijzen van Lidl zijn top, je kunt er boodschappen halen voor weinig. Als je iets online besteld zijn de verzendkosten normaal. De service is goed, je wordt altijd te woord gestaan. De cashbacksnelheid is ook goed duurt niet te lang.
Janne Groen  | 17/08/20  18:53:09 | Winkelbeoordeling :
Het is een heel erg makkelijk om alles te vinden. Ook staat er altijd een uitgebreide beschrijving bij het artikel. De klantenservice is goed te bereiken voor vragen en de bezorging is snel en veilig bezorgt.
Petra Krekel  | 17/08/20  20:29:36 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vorig jaar via de webshop een naaimachine besteld. Helaas duurde de levertijd langer dan in eerste instantie de bedoeling was. Maar ondanks dat hield de klantenservice van de Lidl mij wel keurig netjes op de hoogte van alles. Het was ondanks de vertraging allemaal netjes geregeld. Later heb ik een ventilator besteld en deze werd keurig bezorgd zoals afgesproken. Ook zijn de artikelen zelf van goede kwaliteit. Ik zou zo weer iets bestellen bij de Lidl-webshop.
koen blok  | 15/08/20  08:49:49 | Winkelbeoordeling :
Het is duidelijk dat het deze week over klussen gaat. Het is een overzichtelijke site. Ook andere items zijn makkelijk te vinden. Klikken op de balk en je zit bij wat je zoekt. Ook reclame staat bij wanneer je het kan kopen.
Elise Van Den Eijnde  | 16/08/20  19:25:27 | Winkelbeoordeling :
Zoveel producten en goede aanbiedingen, ook de Lidl plusapp heeft mooie aanbiedingen. Lekkere verse broodjes, fijne groente en fruit afdeling. De wijnen van goede kwaliteit. Alles voor de barbecue, veel keus in vlees en vis
John Broek  | 11/08/20  10:40:28 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment van de meest uiteenlopende producten, van kleding en elektronica tot sport inventaris en tuinmeubelen, altijd de scherpste prijs en meestal snel thuis geleverd. Handige internationale reviews.
Karin Gerritsen  | 23/07/20  04:28:38 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop. Breed assortiment en uiteraard meer keuze dan in de gewone winkel. Leuk om rond te kijken, goede aanbiedingen. Bezorgen en uitleveren verloopt soepel, netjes en op tijd. Zeer de moeite waard
Thea Van der Vlies  | 21/07/20  19:01:46 | Winkelbeoordeling :
De Lidl schop is geweldig alles overzichtelijk en voordelig Altijd wel iets om te kunnen kopen. En wordt altijd keurig bezorgd De Lidl schop is geweldig alles overzichtelijk en voordelig Altijd wel iets om te kunnen kopen. En wordt altijd keurig bezorgd
A.m. Nimwegen-brul  | 19/07/20  20:03:54 | Winkelbeoordeling :
gevraagd om een mail als een bepaald product weer op voorraad was. Prompt 2 weken later een mail ontvangen met de mededeling dat er weinig weer waren, helemaal top en dus snel besteld. een dikke pluim voor de lidl-shop.
Jamila Hassan  | 12/07/20  09:43:24 | Winkelbeoordeling :
Laatste tijd stoelen besteld voor de eettafel. Top kwaliteit en heel snel geleverd binnen een dag. ben super tevreden mee. Een overzichtelijke beschrijving op de website van de producten die men besteld. heel veel informaties over elk product.
Sandra van Corstanje  | 11/07/20  11:46:07 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop met leuke artikelen en fijne prijzen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. fijne webshop en zeer duidelijk. Gezellig om te shoppen. nadeel dat je vaak meer koopt dan nodig haha.
Dounia Douhou  | 02/07/20  15:30:19 | Winkelbeoordeling :
Goede service en kwalitief prima producten. De verzendkosten vind ik alleen wta minder, want bij de meeste webshops hoef je niks bij te betalen. Voor de rest is het een fijne bedrijf om te shoppen. Tevreden over hun diensten!
Kyra van der Sluis  | 01/07/20  16:06:16 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Lidl een geweldige winkel!! Goede producten voor een mooie prijs, altijd aantrekkelijke aanbiedingen. Alle non-food is makkelijk online te bestellen via de webshop en je wordt uitstekend geholpen!
cindy linders  | 24/06/20  08:34:05 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel om je boodschappen te doen met altijd erg leuke nonfood artikelen in de aanbieding. Maar de website is zeker zo leuk! Allerlei leuke en handige artikelen te koop en erg leuk geprijsd! Zeker de moeite waard om ook eens te bezoeken.
Ben Thuis  | 10/06/20  10:48:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb schuifhordeuren besteld bij Lidl-shop voor een goede prijs. De kwaliteit van de deuren is prima. De beschrijving voor het in elkaar zetten van de deuren is goed op één belangrijk ding na, de berekening voor de maten is erg ingewikkeld. De deuren passen prima en schuiven soepel.
Andrea.G. Kleine Jansen  | 09/06/20  19:02:43 | Winkelbeoordeling :
Goede service en snelle levering. Navraag over artikelen worden razendsnel beantwoord en naar tevredenheid.
menno  | 09/06/20  10:34:21 | Winkelbeoordeling :
Lidl is echt een geweldige winkel. Ze hebben fantastische webshop bij. En als iets kapot gaat geven ze ook nog garantie. Ik heb zelf al heel vaak bij de webshop artikelen besteld . Zeker voor herhaling vatbaar..
Ineke Asselman  | 06/06/20  19:45:51 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering als je iets besteld. Wordt goed op de hoogte gehouden als je iets besteld hebt wat niet op voorraad is wanneer het precies geleverd kan worden. Biij de klantenservice, nemen echt de tijd voor je. Als je iets retour stuur binnen 5 dagen je geld terug zonder vragen.
Harry Spotter  | 06/06/20  16:43:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke producten en snelle levering, Ik had een kolomboor besteld en het was er 3 dagen later. Het was wel geen Lidl merk Parksite, maar wel een zeer goede kolomboor. Ik ben er erg blij mee, mooi en goed ding.
Floortje Hack  | 03/06/20  13:26:31 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete supermarkt. Goedkoop, uitgebreid assortiment en goede kwaliteit! Ook het non-food gedeelte is altijd aantrekkelijk geprijst en helemaal makkelijk dat je het nu zo online kan bestellen!
Tako Henstra  | 31/05/20  10:08:27 | Winkelbeoordeling :
Online bij Lidl shop een badkamer kast gekocht helaas bij de 3e levering pas alles onbeschadigd ontvangen maar we snelle herlevering dus toch super tevreden kwaliteit is goed montage is eenvoudig en zeer qua inhoud
Johan Schoofs  | 01/06/20  09:37:06 | Winkelbeoordeling :
Heb regelmatig bij lidl spullen besteld. Het assortiment is groot, in de webshop is nog meer te vinden dan in de folder staat die wekelijks bezorgd wordt. De prijzen zijn zoals van we van lidl gewend zijn laag. Bezorgen snel.
Frans van Delen  | 26/05/20  11:54:19 | Winkelbeoordeling :
De Lidl-shop heeft een heel mooi aanbod en een hele scherpe prijs! Het aanbod van de producten is heel erg groot. In het verleden hier regelmatig al besteld en van plan hier nog langer mee door te gaan.
Elly AA Moerkerke  | 26/05/20  08:22:09 | Winkelbeoordeling :
Enige tijd geleden heb ik 2 tuinstoelen (standenstoel) besteld. Deze zijn van uitstekende kwaliteit.De berichtgeving en aflevering van deze stoelen zijn prima verlopen. Deze webwinkel is een aanbeveling waard.
Arvid Eijke  | 22/05/20  06:13:43 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop. Levertijd is alleen niet echt meer dan deze tijd (minimaal 3 dagen). Ook moet moet standaard verzendkosten betalen wat ook echt niet meer van deze tijd is. Retourneren gaat vrij eenvoudig.
Menyhert van der Haven  | 20/05/20  10:34:32 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een enorm efficient georganiseerde onderneming. Ik kom ook graag bij de winkels, die ruim zijn opgezet. Maar ook online heeft de lidl tegenwoordig veel te bieden: je kan daar alles bestellen wat ze in de winkels ook verkopen, en soms zelfs meer.....
Samantha Van de merbel  | 20/05/20  14:59:46 | Winkelbeoordeling :
Lidl is qua vlees erg goed,vind ikzelf. Nu hebben ze bijv. stickers plakken voor gratis vlees. Dan haal ik vaak veel vlees in 1x en kunnen we weer een hele tijd vooruit. Zeker de BBQ worstjes zijn erg lekker.
Maria Hanssen  | 20/05/20  06:57:07 | Winkelbeoordeling :
Bij vragen meteen antwoord en vriendelijk personeel! Wat er verkocht wordt is van goede kwaliteit en er is een behoorlijk snelle levering. Alleen jammer dat er geen reserve accu's meer te krijgen zijn van mijn 4jaar oude accuboormachine.
Christine  | 18/05/20  16:17:17 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met heel veel spullen, groot assortiment en van goede kwaliteit voor een lage prijs. Verder lage verzendkosten bij de meeste dingen. Verder is de klantenservice erg goed, behulpzaam en snel.
Carole Adamus  | 18/05/20  19:38:41 | Winkelbeoordeling :
Geweldig bedrijf. Jammer dat ze niert veel keuze hebben in grote maten. Verder heeft deze winkel zeer goede producten en van goede kwaliteit. Ik koop er graag. Ze gaan met de tijd mee en heeb vaak hele goede acties.
Debs Coert  | 19/05/20  06:14:52 | Winkelbeoordeling :
Fijn dat de Lidl nu ook een website heeft en je online artikelen kunt bestellen (helaas nog niet de dagelijkse boodschappen). Heel veel keus en aanbiedingen. Schappelijke bezorgkosten en snelle levering. Echt een aanrader!
Freddy Maertens  | 11/05/20  09:44:59 | Winkelbeoordeling :
Meerdere malen iets besteld bij Lidl-shop en de spullen zijn van een uitstekende kwaliteit en op de levering is ook niets aan te merken ik zou het prettig vinden om boven een bepaald bedrag gratis te laten leveren maar dit is mijn mening meegaan met de andere online winkels.
Wartinah Redjokaryo  | 05/05/20  09:14:39 | Winkelbeoordeling :
mooie overzichtelijke site. Na bestellen de volgende dag in huis. De produkten hebben allemaal 3 jaar garantie. Heb meerdere artikelen via Lidll in huis, werken goed, kwaliteit is prima, tegen een heel aantrekkelijke prijs
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 3,00% CASHCOINS Expert Dekbed-Discounter
visit register click click