ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
HEMA

Lenovo Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Lenovo

Shop elektronica voordelig bij Lenovo

Laptops, tablets, dekstops of alles-in-één computers shop je met korting bij Lenovo. Door de deskundigheid van de mensen achter webshop, worden alleen de beste items aangeboden. Tevens ben je online ook aan het juiste adres voor accessoires zoals geheugen, tassen of externe batterijen. Bij Lenovo vind jij alles onder één dak. Ga online en shop met korting jouw elektronica bij Lenovo.

Lenovo Beoordelingen

Sandra Stolker  | 22/07/20  09:51:54 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een Lenovo Laptop en ben er zeer tevreden over. Hij werkt zee goed. Ik heb een 14,5inch laptop. En de weergave is uitstekend. Ik kijk er ook films op via Netflix en dan is de kleuren weergave van de laptop prima! Ik kan iedereen Lenovo aanraden!!
André Van Dillen  | 22/07/20  08:50:59 | Winkelbeoordeling :
Heb dagelijks gewerkt met een Lenovo laptop op mijn werk. Al die jaren heb ik er met plezier mee gewerkt en nooit maar dan ook nooit problemen gehad met deze laptop. Je hebt eigen lijk heel veel laptop met snelheid voor een aantrekkelijke prijs.
Jan van Nood  | 05/04/20  07:54:05 | Winkelbeoordeling :
Lenovo is een uitstekende leverancier van computers en vooral de laptops vind ik zeer de moeite waard. Prima kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs. De verzending is prima geregeld en de klantenservice helpt u graag! En ik zeg Gewoon Doen
Guran  | 04/04/20  15:02:58 | Winkelbeoordeling :
Ik raad dit merk aan, voor een Chinees is het kwaliteit voor de meest geschikte prijs;) Alleen de telefoons van dit bedrijf zijn niet bevredigend, maar als het gaat om draagbare computers, raad ik dit merk ten zeerste aan;)
Roelfiena Aukema  | 02/04/20  18:33:06 | Winkelbeoordeling :
Ik vind lenovo een prima merk en heb na aanschaf van dit apparaat er direct goede ervaringen mee. Er is goed mee te werken. Er was een vlotte levering, ik ben heel tevreden met deze aankoop! Zeker een aanrader
Karin gerritsen  | 24/07/19  05:35:22 | Winkelbeoordeling :
Als je op zoek bent naar een bv een nieuwe laptop dan is Lenovo echt een aanrader. Heb diverse merken gebruikt maar dit merk bevalt me tot nu toe echt het beste. Fijne laptop, functioneert goed en mocht er een nieuwe moeten kopen dan kijk ik zeker eerst naar Lenovo!
Peter Voogt  | 22/07/19  21:09:29 | Winkelbeoordeling :
Lenovo heeft een groot assortiment laptops, van beginner tot gevorderde gebruiker. Door de snelle processor kun je moeiteloos werken of gamen. Je stelt je laptop eenvoudig zelf samen op de website en dan wordt hij binnen enkele dagen thuisbezorgd.
Ilonka  | 22/07/19  11:18:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb laatst een Lenova laptop gekocht voor mijn werk. Tot nu toe alleen maar windos laptops gehad, maar tot nu toe valt het niet tegen. Alles zit erop wat nodig is en gekocht voor een aantrekkelijke prijs
Poeskin  | 24/04/19  19:11:59 | Winkelbeoordeling :
Lenovo is misschien niet een al te bekende winkel, maar als je op zoek bent naar een goede laptop, mobiele telefoon, smart devices enzo, kun je daar terecht. Ze bestaan al 30 jaar en zijn gevestigd in 160 landen.
Marianne Hiemstra  | 21/04/19  17:03:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Lenovo een hele mooie practische laptop kunnen scoren voor mijzelf. Een prima klantenservice, ook voor technische vragen en snelle levering in een prima verpakking. Ik ben blij met mijn laptop, helemaal geschikt voor mij!
Wim Speelberg  | 22/04/19  08:04:16 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante en vooral leuke site voor jong en oud waar ik zeker in het jaar 2019 regelmatig een kijkje zal nemen. Veel aanbiedingen die de moeite van het bekijken waard zijn. Een aanrader dus.
lion van der wens  | 08/07/18  05:37:57 | Winkelbeoordeling :
' Lenovo ' Wij hebben een laptop van Lenovo waar laatst een scharnier van kapot ging . Dat was nogal een dure reparatie . Mijn man lag toen in het ziekenhuis en ik kon op dat moment niet beslissen . Enkele weken daarna alsnog teruggestuurd en hij werd keurig gratis gerepareerd .
Harm Raspe  | 29/05/18  09:59:47 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er simpel maar gemakkelijk uit en de indeling ziet er gemakkelijk en snel uit ik vindt de prijzen vrij redelijk te noemen voor wat je kan verwachten het loont de moeite om de website te bekijken en een bestelling teplaatsen
Bhakti Dharma  | 25/05/18  07:03:42 | Winkelbeoordeling :
Goed merk voor PCs en laptops en een even goede site on line hiervoor. De site is ook een site voor technische ondersteuning en hulpvragen. Aparte deel met aanbiedingen. In elk geval om hier hun producten te vergelijken met elkaar.
Mitchell Dekker  | 24/05/18  09:40:18 | Winkelbeoordeling :
betrouwbaar merk met veel aanbod in laptops en notebooks en ook andere accessoires. Daarnaast kan je ook zoeken voor support dat je kan helpen met informatie. Ook is er een goede klantenservice die je snel helpt
annie deinum  | 22/05/18  21:13:52 | Winkelbeoordeling :
Waardeloze laptop van lenovo gekocht. Traag, mozilla firefox gedownload maar weigert om de browser te openen. Geluid valt regelmatig uit. Ding is niet vooruit te branden. Trage laptop ik raad af om niets van dit merk te kopen. Dramatisch!
gerry van dinther  | 19/05/18  04:53:05 | Winkelbeoordeling :
Lenovo Mijn man heeft een lenovo laptop waar het scharnier van was gebroken wij dachten dat dit onder de garantie viel . Na 3 weken kwam er een offerte van meer dan 100 euro en hebben we hem terug laten komen alsnog toch laten maken en toen was de rekening 0 Raar bedrujf
Gideon Van der kaap  | 20/05/18  12:36:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Lenovo een tijd terug een G50 laptop aangeschaft. Aanschaf verliep zonder problemen en levering was binnen een week. Prima aanschaf, maar heb problemen gehad met de wireless connectie. Die heb ik zelf moeten oplossen omdat ik geen reactie kreeg op mijn supportverzoeken.
Assumar Gellis  | 17/05/18  09:08:29 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Lenovo een tijd terug een G50 laptop aangeschaft. Aanschaf verliep zonder problemen en levering was binnen een week een feit. Prima aanschaf, maar heb problemen gehad met de wireless connectie. Die is opgelost door de support service van Lenovo.
Mmmmm  | 16/07/17  12:37:21 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een ontzettende fan van Lenovo. Mijn nieuwe laptop is van dit merk en mijn smartphone is ook van Motorola Lenovo. ontzettend goede kwaliteit die tevens een stuk betaalbaarder is dan veel andere merken die vooral om hun naam bekend zijn. Kies Lenovo als je kwaliteit belangrijk vind!
Jeroen  | 14/07/17  06:41:52 | Winkelbeoordeling :
Ze sponsoren tegenwoordig al menig programma op tv en ook professionele instanties maken gebruik van hun hardware. Zelf heb ik nu ook een Lenovo laptop en ik moet zeggen, het bevalt goed. Een goeie prijs voor nog betere hardware!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Oxxio
visit register click click