ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Leen Bakker Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Leen Bakker

Meubels, decoratie, woonaccessoires en tuinartikelen koop je met korting bij Leen Bakker

Leen Bakker is een woonwinkel met een ruim assortiment meubels, woonartikelen en decoratie. Je vindt hier allerlei soorten meubelen, van boekenkasten tot dressoirs en van salontafels tot eettafels. Wil je je huis inrichten met leuke decoratie artikelen? Bij Leen Bakker vind je mooie vazen, windlichten, spiegels, kussens, gordijnen, kleden en andere woonaccessoires om je inrichting mee af te maken. Ook voor tuinmeubels kun je bij Leen Bakker terecht. Tuinstoelen, tuinbanken, loungesets, kussens, parasols, barbecues, ligbedden, verlichting en tuindecoratie zijn een aantal artikelen uit het grote aanbod.

Leen Bakker Beoordelingen

Jennifer Hoekstra  | 05/11/22  09:00:17 | Winkelbeoordeling :
Leuke en hadige spullen voor een leuke prijs, voor ieder wat wils. Vaak zonder verzendkosten, levering duurt wel wat langer maar de prijs is er ook naar. Klantenservice is lastiger bereikbaar maar wel vriendelijk
tasja bos  | 22/09/22  09:35:54 | Winkelbeoordeling :
echt een heerlijke winkel en webshop om doorheen te struinen of om intrieur inspiratie op te doen .Van bank tot bed ,van verlichting tot kandelaars vind ik hier,maar ook leuke kussentjes als je alleen een accentkleur wil toevoegen,maakt je bank bijvoorbeeld weer niet iets leuker
Harry Spot  | 11/09/22  08:48:18 | Winkelbeoordeling :
Bijzettafeltje was gemakkelijk te vinden op de website, origineel kwam overeen met de geplaatste foto. Betaling was gemakkelijk, levering was 1 dag later dan op de website aangegeven. Al met al een aanwinst voor in de woonkamer dankzij Leen Bakker!
Samira YRy  | 10/09/22  11:37:50 | Winkelbeoordeling :
Goeie shop ik heb er nooit problemen mee gehad ik worde er altijd netjes behandeld en als ik een retour heb kan ik daar probleem loos mee terug gaan en krijg ik of een nieuw product of mijn geld terug.
C.j. Hoekstra  | 09/07/22  14:02:29 | Winkelbeoordeling :
Fantastisch mooi geregeld. Alles is gegaan zoals afgesproken. Op tijd geleverd. Dit is voor herhaling vatbaar. Leen Bakker kan ik zeker aanbevelen. Voor mij is dir een uitermate goede ervaring geweest
Piet Bazoer  | 08/07/22  18:22:42 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar een gewenst artikel en naar mijn zin gevonden en besteld bij Leen Bakker. Snelle bevestiging van bestelde en vrij vlot telefoontje dat het opgehaald kan worden. Ook daar was het artikel vlot gevonden en aan mij overhandigd, super allemaal!
max van schooten  | 29/06/22  13:57:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb naar alle tevredenheid mooie meubels voor mijn nieuwe woning gekocht bij Leen Bakker. Super goede service ze kwamen ze tot in de woonkamer afleveren, nette en vriendelijke bezorgers! Ik ben erg tevreden.
Hilde Heijmans  | 10/06/22  07:13:04 | Winkelbeoordeling :
mooie site, je kunt alles goed bekijken en gemakkelijk bestellen.Of je bekijkt alles en gaat dan naar de winkel als je iets leuks gezien hebt. het artikel word bij beide opties snel en goed verpakt geleverd.
Istrelia Winklaar  | 05/06/22  11:17:07 | Winkelbeoordeling :
Een Mooie winkel, ik koop hier graag mijn Lakens, dekbedden en overtrek. Goede kwaliteit en je kan altijd voelen en zien wat je koopt. De medewerkers zijn vriendelijk en kunnen goed advies geven. Ik heb 20 jaar geleden meubels bij LeenBakker gekocht en ik heb ze nog.
Henk Gesink  | 05/06/22  09:41:03 | Winkelbeoordeling :
Goede service en een leuk, groot aanbod, wij hebben een opbergbox voor in de tuin besteld bij Leen Bakker, kregen daarna keurig een melding dat het artikel binnen was gekomen en later hebben we het opgehaald. Uitstekende service!
Susan Ghuijs  | 13/05/22  10:04:39 | Winkelbeoordeling :
Ik woon toevallig in het dorp, van waaruit Leenbakker al vanaf dag 1 zijn hoodkantoor heeft en heb er vroeger vaak rondgelopen als vakantiekracht. Die magazijnhallen daar zijn echt enorm en bulkten uit van thuisdecocatie in alle stijlen, net als de huidige website nu. Aanrader!
kim Boënne  | 06/05/22  21:48:50 | Winkelbeoordeling :
wij hebben een goede maand geleden erg leuke meubels besteld via de webwinkel van Leen Bakker. Scherpe prijzen maken het aantrekkelijk en de meubels werden snel geleverd, wij zijn erg tevreden over de service.
Mirjam Engels  | 19/04/22  12:30:21 | Winkelbeoordeling :
We hebben hier een super leuke halve hoogslaper met bureautje gekocht voor ons zoontje , de kwaliteit van is goed , was goed in elkaar te zetten en de service van Leen Bakker was top. En ons zoontje is er blij mee.
Sandra Stolker  | 14/04/22  15:25:22 | Winkelbeoordeling :
Bij Leen Bakker vindt je van alles om je huis mee in te richten. Ze hebben vaak ook leuke aanbiedingen. Ook verkopen ze bedden, box-springs en vloerkleden en dergelijke. Je kunt er altijd wel slagen en bezorgen doen ze ook.
Christini Induzzi Lopes  | 06/02/22  18:01:28 | Winkelbeoordeling :
Ik shop altijd bij deze fysieke winkel. En ik heb online gewinkeld om beschermd te zijn tegen het coronavirus. Ik raad het ten zeerste aan voor de prijs / kwaliteit verhouding. Het is super betrouwbaar en altijd met veel nieuws voor mijn huis.
Rob van Schooten  | 30/12/21  13:48:30 | Winkelbeoordeling :
leuke meubels, mooie decoratie artikelen, goede bedden en fijn beddengoed je vind het allemaal bij Leen Bakker. Een goede prijs kwaliteitsverhouding maakt het winkelen bij Leen Bakker natuurlijk extra leuk.
Sjoerd Krul  | 27/12/21  16:47:12 | Winkelbeoordeling :
Leen bakker is voor alle dingen rond het huis van gordijen tot behang een erg goede zaak en vooreen redelijke prijs je kan heel je huis inrichten laatst vloerbedekking gehaald met 15 procent korting en het werd voor een goed prijs gelegt en vakkundig
Samantha  | 14/12/21  18:39:56 | Winkelbeoordeling :
Voor de beste deals, en leukste aanbiedingen op het gebied van meubels en accessoires ga ik vaak naar Leenbakker.nl. Omdat ik hier meestal het juiste product vindt voor de beste prijs. Goede pijs/kwaliteit verhouding.
kim brink  | 23/11/21  07:52:23 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel met erg veel aanbod, niet alleen maar grote meubels voor in je huis maar ook allerlei kleine accessoires. dus ook super leuk voor als je nog thuis woont en je geen grote meubels nodig heeft
Henk van Dorp  | 19/11/21  16:38:29 | Winkelbeoordeling :
Snel en netjes geleverd, goed product. Precies naar wens! Zeer vriendelijk personeel, zowel in de winkel als afhaalpunt.Leen Bakker heeft de reputatie van 'mindere materialen' in het assortiment te hebben. Dat is zeker echter iets van het verleden!
JoanM  | 12/11/21  13:37:11 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk om online je bestelling te plaatsen. Aantrekkelijke aanbiedingen vaak, die snel geleverd worden. Ruime keuze, van accessoires tot grote meubels. Altijd fijn om rond te kijken of inspiratie voor je huis op te doen.
Miranda Dalm de jonge  | 23/10/21  13:57:00 | Winkelbeoordeling :
super leuke gezellige winkel met een cool assortiment. Leuke mooie meestal betaalbare producten en super vriendelijke winkelmedewerkers. Leen bakker zou alleen een andere bezorgdienst in acht moeten nemen aangezien PostNL de laatste jaren nu niet echt een beste bezorgdienst is helaas
Bor de Wolf  | 22/10/21  08:20:34 | Winkelbeoordeling :
Breed assortiment tegen prima prijzen. Mooie en goed overzichtelijke website. Terzakekundige, vriendelijke medewerkers die je oplossingsgericht begeleiden en adviseren, Product besteld in de winkel en het product goed afgeleverd thuis gekregen, top van Leen Bakker!
Clara Koning  | 18/10/21  16:23:44 | Winkelbeoordeling :
Bank en kussens gekocht. Levertijd een week!!!. Uitstekende service en klantvriendelijk. Ban k zit heerlijk en de kussens zijn ook nog eens super zacht. Leen Bakker is top! Dus retteketet op naar Leen!
jet kientz  | 10/10/21  09:44:23 | Winkelbeoordeling :
niet dure spulletjes en meubels heb daar mooie opvouwbare kasten weg gehaald kussens en mooie spiegel en spulletjes voor de badkamer en poefen kwam mooi van pas toen ik net opmezelf ging wonen nog geen 100 euro kwijt
karin gerritsen  | 07/10/21  04:09:09 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is een fijne winkel/ webshop, ruim assortiment en goede aanbiedingen. Ze doen ook echt wat ze beloven, leveren snel en op tijd. Ze hebben leuke hebbedingetjes maar ook bedden en kasten. Leuke webshop om rond te neuzen.
Daniëlle Kruizinga  | 27/09/21  05:28:50 | Winkelbeoordeling :
Ik raad Leen Bakker sterk aan, omdat ik het een fijne en leuke winkel vind. Ze hebben mooie artikelen voor een betaalbare prijs en het is altijd leuk om even binnen te kijken of online en je te laten inspireren
Kelly Mans  | 01/09/21  10:08:43 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, misschien ga ik hier ook wel vaker hoeslakens kopen of dergelijke, het was fijn om hier op te bestellen, maar vind het sowieso fijn om bij alle bekende winkels een account te hebben, helaas heb ik geen auto en geen rijbewijs, dus voor mensen zoals mij erg fijn
Lucas Smits  | 30/08/21  16:46:38 | Winkelbeoordeling :
Voor de beste deals en leukste aanbiedingen op het gebied van huis en tuin meubels en accessoires ga ik altijd naar Leenbakker.nl. Omdat ik hier meestal het juiste product vindt voor de beste prijs. Het assortiment is groot en de kwaliteit is zeer goed en gaat lang mee. En er wordt optijd geleverd.
Bernd Maylander  | 13/08/21  06:30:45 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs/kwaliteit verhouding bij Leen Bakker. Niet alles ging perfect bij mijn order maar zeer correct en vriendelijk geholpen en een snelle levering. Goede service! Groot assortiment voor weinig geld, prima!
Sandra Domburg-Kuhn  | 12/07/21  06:54:18 | Winkelbeoordeling :
zowel de fysieke winkels ,als de webshop zijn heel fijn. de klantenservice is goed. ik heb op de website een Zweefparasol besteld en haal hem op in de winkel. voor deze service krijgen ze een 10. ben heel tevreden.
Suzanne Van Ommeren  | 18/06/21  15:58:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb met veel plezier op de website een complete uitzet uitgezocht. Daarna was er gelukkig ook de mogelijkheid om het in de winkel nog even in het echt te zien. Het personeel in de winkel was vriendelijk en heeft me goed geholpen bij het maken van mijn keuze.
Dagmar van den Bogert  | 13/05/21  10:23:17 | Winkelbeoordeling :
gezellige tuinspulletjes besteld in de web shop , keurig en mooi verpakt thuisbezorgd binnen de aangeven tijd en de produkten net als op de foto, was zeker een verrassing! echt een aanrader, ben er heel blij mee
Elia Nawroth  | 30/04/21  08:32:04 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbaar en goedwerkende site ik heb in totaal aal hondeden euros + verdient met nucash supersimpel gaat bijna automatisch en goede klantenservice erg vriendelijk en gelijk antwoordt op al je vragen
Hans Brouwer  | 27/04/21  13:49:46 | Winkelbeoordeling :
Leen bakker.nl is de juiste website voor als je opzoek bent naar leuke meubels en accessoires. Ze bieden een groot assortiment in: banken, stoelen en woonaccessoires. Je vind op deze website kwalitatieve producten met kortingen tot wel 50%. En bieden een uitstekende service aan en leveren snel.
Susanna Zeeman  | 21/04/21  09:22:26 | Winkelbeoordeling :
Leenbakker. Heeft zeer toffe interieur spullen. Van kaarsen tot gordijnen. Allemaal super tof! Het personeel wilt je graag helpen ,mocht je ergens vragen over hebben ,zeer behulpzaam. Ze hebben ook leuke acties .
Joyce  | 07/04/21  21:09:29 | Winkelbeoordeling :
Een van mijn favoriete winkels! Ik vind het hier altijd erg leuk om te winkelen omdat de spullen overzichtelijk zijn neerget. Ook vind ik de prijs kwaliteit verhouding ook erg goed en hebben ze een snelle service!
Willemijn  | 06/04/21  06:20:58 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. In de winkel vooraf betalen. Week later word het Thuis bezorgd. Je kan ook via internet bestellen. Ligt er net aan wat jezelf prettig vind. Je neemt je bon mee en kunt het later af halen
Har Her  | 11/03/21  13:44:26 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben nieuwe stoelen gekocht bij de Leenbakker naar aanleiding van de Black Firday acties. Het doorgelopen proces omtrent de bestelling en de kwaliteit van de stoelen was gemakkelijk en snel. Helaas bleek dat het geen speciale "black friday deal" is geweest. ze zijn altijd zo duur.
Adrienne Mathijssen  | 09/03/21  14:32:27 | Winkelbeoordeling :
Wie kent Leen Bakker niet! Het is altijd leuk om bij Leen Bakker binnen te gaan en er een kijkje te nemen. Bijna iedereen gaat er wel met iets naar buiten, Voor iedereen wat leuks en voor iedereen betaalbaar. Ik zou zeggen, ga eens naar Leen en je komt dan altijd geslaagd thuis.
Robin van den Herik  | 05/03/21  11:48:14 | Winkelbeoordeling :
Ben helemaal fan van deze winkel! Kan altijd vinden waar ik naar opzoek ben. Ze hebben de leukste dingen van meubels tot in accessoires voor in huis. En ook niet onbelangrijk voor een lekker prijsje. Dus het is zeker aan te raden.
Fred Heineken  | 01/01/21  14:05:20 | Winkelbeoordeling :
Mooie fauteuil besteld bij Leen Bakker en ondanks de wat langere levertijd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Gekozen voor zelf afhalen in de winkel en ook daarbij werd ik uitstekend geholpen, prima dus!
Marjanne Doornwaard  | 08/12/20  20:19:13 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker heeft een modern betaalbaar assortiment aan interieur spullen. De prijs kwaliteitsverhouding is zeker erg goed te noemen. Ze hebben een goede service en staan voor je klaar bij allerlei vragen. Een aanrader
Kirsten De Jong  | 07/12/20  13:38:37 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel,Ik koop vaak online omdat de website zeer duidelijk is en ik kan er van alles vinden. Van kaarsjes tot banken en beddengoed. Ik haal zelf altijd mijn beddengoed bij Leen Bakker weg omdat ik de kwaliteit erg goed vind en geruime keus. Ook voor interieur assecoires kom ik er graag.
Samantha Van de merbel  | 12/11/20  13:47:26 | Winkelbeoordeling :
Leen bakker is een leuke woonwinkel. Veel in het assortiment. prijs kwaliteit is prima. Komen hier geregeld voor accessoires maar ook voor een kledingkast voor onze dochter. Vriendelijk en meedenkend personeel.
Charissa van Loon  | 28/10/20  20:35:49 | Winkelbeoordeling :
Heel fijne winkel, mooie producten en goed zichtbaar op de website. Ik heb geen app kunnen vinden van Leenbakker, wat ik moeilijk voor te stellen vind, want die zou ik zeker gebruiken. Achteraf betalen hehben ze niet, daardoor kies ik toch vaak voor een webwinkel waar dat wel kan.
Marìs van den Bovenkamp  | 27/09/20  09:33:11 | Winkelbeoordeling :
Leen bakker is een hele fijne winkel en webshop. Ze hebben een heel leuk divers aanbod op het gebied van wonen en gaan ook deels mee met trends. Ook is hun kwaliteit in de laatste jaren verbeterd wat heel prettig is. Zeker een aanrader!
Anoniem  | 21/09/20  21:49:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke website, meestal wel korting te krijgen. Wacht even voor dat je iets koopt. Vaak in het weekend een kortingscode. Heerlijk dekbed van het merk Essenza gekocht, dit is gemaakt van perkal katoen. Het dekbed heet Guy.
Johan Peters  | 25/08/20  18:04:47 | Winkelbeoordeling :
Leenbakker.nl is dé website van Nederland voor: vloeren, verlichting, kasten, banken & stoelen, gordijnen & raam-deco, opbergers, woonaccessoires, tafels & bureaus en tuin en buiten. Met leuke aanbiedingen en 20% korting op boxsprings.
Minke Postma  | 08/08/20  11:03:47 | Winkelbeoordeling :
Vaak goed te betalen voor leuke meubeltjes. Ze hebben een fijn assortiment, het enige minpunt vind ik dat artikelen die online gekocht zijn niet in de winkel geruild mogen worden maar dat dit via de klantenservice gedaan moet worden. Verder een prima zaak.
Hans Kazan  | 18/05/20  19:58:37 | Winkelbeoordeling :
De kyan wandmeubel vorige week gezien in de winkel, maar toch nog even gewacht met bestellen.Deze week was de kast in de aanbieding. Bij het bestellen kon ik aangeven dat ik 15 mei mijn artikel wou ontvangen (13 mei de bestelling geplaatst) De kast is inderdaad ook netjes op 15 mei afgeleverd.
Rolf Rolink  | 15/05/20  22:14:34 | Winkelbeoordeling :
Leen bakker is de goedkoopste in ondervloeren! Alle woning renovaties hebben daarom de ondervloer van leen! Ook vele andere artikelen zijn daar voordeliger dan bij anderen. Het beste is nog dat het thuisbezorgt word. Gratis of een kleine bijdrage!
roeli bindels  | 10/05/20  19:18:00 | Winkelbeoordeling :
leen bakker vind ik persoonlijk een leuke winkel , woonartikelen in diverse prijsklassen. dat is wel zo handig, voor ieder budget dus. heb hier een 6 tal eetkamerstoelen gekocht van een goede kwaliteit en het zitvermogen is prima evenals de kwaliteit van de bekleding.
Harry Webber  | 04/05/20  18:22:27 | Winkelbeoordeling :
Twee ligbedden besteld voor in de tuin. Op zondag besteld. Twee dagen later een mailtje ontvangen dat ik ze af kon halen. Het was voldoende om de mail te tonen aan de kassa. Kortom een snelle en goede service. Duidelijke communicatie en de ligbedden liggen fantastisch!
Hennie Loriaux  | 02/05/20  06:59:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Leen Bakker.Ze hebben heel veel verschillende artikelen zoals meubels, decoratie woonaccessoires en tuinartikelen met veel korting. Voor 22.00 besteld volgende dag thuisbezorgd.
Petr Dorunda  | 02/05/20  18:56:18 | Winkelbeoordeling :
Niks mis mee met Leen Bakker, goede prijzen, kwaliteit voldoet, design past bij deze winkel, dus ja 2x per jaar ben ik er om daar even rond te lopen en soms ook iets te kopen. Soms komen de winkels wel een beetje rommelig over maar voor de rest prima.
Geertje Van Vianen-michelsen  | 30/04/20  07:48:52 | Winkelbeoordeling :
Prima shop. Kortgeleden een kast besteld, werd op tijd geleverd. Bij uitpakken bleek er iets niet goed te zijn. Dit probleem werd snel, vakkundig en zonder problemen met en voor ons opgelost. Ik koop hier beslist vaker.
Wendy Te Hennepe  | 21/04/20  11:05:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer snel en netjes zijn onze tuinspullen (loungebank en 2 stoelen) geleverd. Keurig op de afgesproken datum en op het afgesproken tijdstip. Ik kan niet anders dan lovend zijn over leen bakker. Als ik weer iets nodig heb, ga ik eerst hier kijken
Steelo Brim  | 21/04/20  08:08:34 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden een bank besteld bij Leen Bakker. Een sterke stof, maar helaas ging deze na 3 maand al pluizen. De klacht werd door de leverancier afgewezen, maar in de winkel van leen bakker hebben ze echt TOP service! Wij mochten op hun kosten een nieuwe bank uit zoeken voor het volledige bedrag.
L.U.C.I.A. Roof  | 16/04/20  18:31:34 | Winkelbeoordeling :
Voor elk wat wils, dat is de Leen Bakker. Leuke winkel, leuke prijzen. Zeker nu, nu je ook je eigen bank kunt samen stellen. Echt leuk, vooral voor mij. Ik hou van iets wat niet de hele wereld al heeft. En dat dan voor een nette prijs, wie wil dat nu niet?
Eveline Kersten  | 13/04/20  08:26:42 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de tv meubel en de opbergkast uit de Finn lijn besteld. Met wat geduld en overzicht zijn de kasten goed in elkaar te zetten. De communicatie voorafgaand aan de bestelling was duidelijk. Afspraken werden nagekomen. Zou er zo nog een keer bestellen.
Jeannette Van Gool  | 30/03/20  09:16:25 | Winkelbeoordeling :
leen bakker al jaren een begrip in ons land. Voor iedere portemonnee geschikt. Een mooi breed gevarieerd assortimpent om je huis gezellig te maken. Prijs/ kwaliteit verhouding is prima. Zowel online als fysiek winkel bezoeken levert een prima service.
Peter Tosh  | 18/03/20  11:42:17 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker heeft een kleurrijke site met een interessant assortiment en leuke acties waar ik geregeld een bestelling plaats. Op dit moment zijn er veel kortingen op artikelen. Handig is het ook om de actuele folder digitaal door te lezen en vanuit de folder kun je per artikel meer info verkrijgen.
Bianca  | 18/03/20  05:54:33 | Winkelbeoordeling :
De webshop van Leen Bakker is ruim opgezet en bevat een keur aan artikelen die bruikbaar zijn in het huis. Door de veelheid aan producten is er altijd wel wat te vinden dat je kunt gebruiken zonder daarvoor naar een winkel te gaan.
Anouska Poets  | 13/03/20  11:37:52 | Winkelbeoordeling :
Bij Leen Bakker zijn de producten altijd mooi op tijd, zowel om op te halen in de winkel als thuis geleverd. Fijn dat er ook 'web only' producten zijn aan scherpe prijzen. Goede kwaliteit, design, hip, modern, verschillende stijlen,.. iedereen kan er wel z'n ding vinden.
Clint Eastwood  | 28/02/20  07:47:11 | Winkelbeoordeling :
Handige winkel, ik zocht nog wat leuke spulletjes om mijn woonkamer iets meer aan te kleden. Die heb ik gevonden bij Leen Bakker. Het assortiment is voldoende om uit te kiezen en alles werd ook lekker vlot bij mij thuis bezorgd, super!
Jacks Teller  | 10/02/20  15:34:41 | Winkelbeoordeling :
Je kunt bij Leen Bakker prima winkelen, zowel in de fysieke winkel als online, zelf word je altijd goed geholpen. Online kun je veel producten bestellen dat word dan gratis naar de dichtstbijzijnde winkel gestuurd waar je je product kunt ophalen. Via email word je dan prima op de hoogte gehouden.
Miriam piccin  | 08/02/20  23:06:29 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind Leen Bakker een fantastische winkel, ik ben er vaste klant, vanwege het grote assortiment en de goede prijzen blijf ik klant. Ik kijk ook tegenwoordig op de website van Leen Bakker en kan het iedereen aanbevelen om ook eens een kijkje te nemen op de website van Leen Bakker.
Manuela V Renswoude  | 04/02/20  05:07:24 | Winkelbeoordeling :
persoonlijk vind ik leen bakker n winkel met mooie spullen ...alles voor je huisinrichting ...ik heb er best veel spullen gekocht in de loop der jaren alleen echt goedkoop zijn ze niet altijd maar ze hebben daarvoor dan wel weer n goede kwaliteit spullen en ze gaan lang mee en dat vind ik heel belangrijk
Kyra van der Sluis  | 22/01/20  02:24:15 | Winkelbeoordeling :
Algemeen goede website, duidelijk. Veel artikelen te vinden, maar niet altijd hetzelfde als in een fysieke winkel van ze. Wel goede service en bezorging. Snelle levering. Goed retour beleid. Ruim aanbod.
Flash Gordon  | 20/01/20  08:36:06 | Winkelbeoordeling :
Leen bakker heeft goede meubels voor een voordelige prijs, helaas ook nog steeds hoge verzendkosten, dus beter om meubels in de winkel op te halen. Verder ook goede aanbiedingen in de winkel en op de site.
Mandy Kramer  | 17/01/20  22:10:30 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker ,wat is dat een lekkere winkel zowel online als offline .Hier kun je voor een bescheiden prijs nog eens je huis leuk inrichten .Ook het personeel is vriendelijk en.de winkel ziet er netjes uit .
Freddy Maertens  | 16/01/20  18:34:03 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden net voor Kerst voor mijn dochter een stapelbed combi bureau besteld bij Leenbakker. Top kwaliteit voor een super goedkope prijs, de bezorging was ook supersnel, een topservice, mijn dochter is heel blij met het geleverde bed met bureau.
Sjaak Swart  | 10/01/20  08:34:17 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is één van de leukere winkels. Mooie spullen voor een leuke prijs. Moderne producten die goed in mijn huis passen. Genoeg leuke accessoires. Bestellen via deze site levert je ook nog eens cashback op!
Sabine  | 06/01/20  22:11:38 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een duidelijke eenvoudige website waar alle artikelen duidelijk omschreven staan. Heb al regelmatig iets besteld en haal het vervolgens op in de winkel, dat is voor mij het makkelijkst. Leuke artikelen van prima kwaliteit!
Kim Nettenbreijers  | 25/12/19  08:57:19 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke webwinkel en goede service. Zelf heb ik hier 4 jaar geleden al mijn meubelen voor in de huiskamer gekocht en alles staat nog even mooi en stevig. Ontzettend tevreden over de kwaliteit. Ook nu kom ik er nog vaak voor bijv dekbedden ed.
Gio Santana  | 25/12/19  19:11:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke woonwinkel en een goede webshop van Leen bakker, ze hebben goede meubels voor een voordelige prijs. Helaas hoge verzendkosten, dus beter om meubels in de winkel op te halen. Verder ook goede aanbiedingen in de winkel en op de site.
Wim Speelberg  | 15/12/19  19:12:30 | Winkelbeoordeling :
Leuke interessante, nette, aantrekkelijke verzorgde website met veel interessante aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen in 2020 of al eerder. Dus vooral doen.
Carmen  | 16/12/19  01:29:34 | Winkelbeoordeling :
Veel basis meubels en accessoires , duidelijk voor iedereen wat. Wel wat duurder dan de IKEA met vergelijkbare spullen. Eenvoudige website fijn in gebruik en vlot geleverd. Geen problemen ondervonden.
Bert Visser  | 11/12/19  09:57:27 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop van Leen Bakker, daar kun je van alles vinden voor spullen in je huis. Er is een ruime sortering aanwezig en de prijzen zijn ook redelijk goed. Op deze wijze kun je veel tijd besparen door thuis alvast op je gemak rond te kijken.
Chanel West Coast  | 02/12/19  21:14:38 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker heeft een prima winkel. De beste winkel om goede dingen voor je huis aan te schaffen voor een fantastische prijs. Ze werken online ook zeer goed, maar je kunt het dan ook in de winkel afhalen.
thamara Rijff  | 10/11/19  08:33:35 | Winkelbeoordeling :
heb daar toen me hele woonkamer met kasten en tafels kunnen inrichten voor nog geen 1000,= in de reclame. en geen troep alleen jammer dat je wel vervoers kosten betaald bij zo een hoog bedrag maar welk bedrijf niet tefenwoordig
Lore Palmaerts  | 18/10/19  10:26:11 | Winkelbeoordeling :
Producten zijn altijd mooi op tijd, zowel om op te halen in de winkel als thuis geleverd. Fijn dat er ook 'web only' producten zijn aan scherpe prijzen. Goede kwaliteit, design, hip, modern, verschillende stijlen,.. iedereen kan er wel z'n ding vinden.
Fred Bonaparte  | 11/10/19  21:28:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Leen Bakker een echte aanrader, een van de beste websites in Nederland. Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, elk week heel veel kortingen, overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat makkelijk, goede klantenservice, retourneren zonder gedoe.
Veronika Kalou  | 07/10/19  07:12:15 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden een prima ervaring met de webshop van Leen Bakker, prima prijs vergeleken met andere sites en hadden het product de volgende dag al in huis. Een vriendelijke bezorger aan de deur, en natuurlijk het voordeel dat ik niet naar de winkel hoefde of zelf moesten sjouwen met een zware kast!
Maurice  | 28/09/19  20:03:07 | Winkelbeoordeling :
De leen Bakker site is een kleurrijke site met een interessant assortiment en leuke acties. Op dit moment zijn er veel kortingen op artikelen. Handig is het ook om de actuele folder digitaal door te lezen en vanuit de folder kun je per artikel meer info verkrijgen.
Ben Thuis  | 23/09/19  07:22:20 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke winkel met leuke moderne producten waar je veel krijgt voor weinig en echt iets aan hebt. Mijn huis staat vol met spullen van Leen Bakker, ik ben er erg tevreden mee, en raad het zeker aan mijn naasten aan. Ik kom zeker vaker langs in de winkel en online!
gerry van dinther  | 18/09/19  03:20:52 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker wat een leuke spulletjes hebben ze daar . Altijd leuk om binnen te lopen en rond te snuffelen . Ook leuk om inspiratie op te doen ook voor in je tuin . Je hele huis inrichten met de spullen van Leen Bakker .
Lotus Pijloo  | 15/09/19  08:16:34 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker, ja wat hebben ze er niet! Breed assortiment Zowel winkel als webshop beide overzichtelijk duidelijk Mooie spullen voor een betaal bare prijs. Klantvriendelijk snelle service Ik raad daarom Leen Bakker aan.!
Ilonka  | 05/09/19  07:32:51 | Winkelbeoordeling :
De plek om leuke woonaccessoires te scoren voor een leuk prijsje. Uitgebreid assortiment en heel fijn dat je het online kan bestellen. Is best snel in huis en je kan alles ook makkelijk retourneren. Een aanrader!
Ilonka  | 05/09/19  07:31:14 | Winkelbeoordeling :
De plek om leuke woonaccessoires te scoren voor een leuk prijsje. Uitgebreid assortiment en heel fijn dat je het online kan bestellen. Is best snel in huis en je kan alles ook makkelijk retourneren. Een aanrader!
Peter Voogt  | 04/09/19  11:00:20 | Winkelbeoordeling :
Het grootste assortiment aan woonproducten vind je online bij Leen Bakker. Als je voor 22:00 uur bestelt dan zijn je producten veelal de volgende dag in huis. Verzendkosten zijn laag, maar je kunt ook gratis afhalen in een winkel bij jou in de buurt.
Johan Schoofs  | 28/08/19  21:34:10 | Winkelbeoordeling :
Top winkel. Groot assortiment en makkelijke website. Pakket wordt goed verpakt en wordt snel geleverd als het op voorraad is. Omdat het vaak grote spullen zijn erg handig om te laten bezorgen. Ze hebben vaak goede aanbiedingen.
ruth kant  | 20/08/19  13:38:11 | Winkelbeoordeling :
leenbakker is een superleuke meubelzaak, met niet al te duur geprijsde meubels, lampen en andere leuke woon accessoires zoals kussens, spiegels en klokken ook hebben ze een ruime keus in meubels voor je tuin
Ria van Delen  | 14/08/19  19:12:31 | Winkelbeoordeling :
leen bakker is voor mij en mijn gezin best een leuke shop al verschillende malen iets online bij de firma leen bakker besteld niet altijd was het goed maar terug brengen retourneren geen enkel probleem
Christine  | 14/08/19  14:10:18 | Winkelbeoordeling :
Leen bakker is een leuke woonwinkel. Ze hebben goede meubels voor een voordelige prijs. Helaas hoge verzendkosten, dus beter om meubels in de winkel op te halen. Verder ook goede aanbiedingen in de winkel en op de site.
Eduard Middelkoop  | 09/08/19  11:52:35 | Winkelbeoordeling :
Hallo, Ik heb hier mijn meubels gekocht die er mooi uitzien. de prijs was ook goed maar er kon alleen geen korting af terwijl ik er toch voor een paar duizend euro had gekocht. Dat vond ik een nadeel maar verder was alles goed
Vanessa Leman  | 11/08/19  09:16:32 | Winkelbeoordeling :
bij Leen bakker bestel ik best wel graag. Over een levering bij bestelling bij Leen bakker kan ik niet oordelen, dit heb ik nog nooit gedaan. problemen heb ik dus nog niet gehad bij een online bestelling bij Leen bakker. ik ga liever zelf naar de winkel om eens alles met mijn eigen ogen en handen te bekijken, dat doet mij wegdromen. Ik wandel dus héél graag door de Leen bakker
Henriette  | 19/07/19  10:32:34 | Winkelbeoordeling :
Bij de webshop van Leen Bakker kun je van alles vinden voor spullen in je huis. Er is een ruime sortering aanwezig en de prijzen zijn ook redelijk goed. Op deze wijze kun je veel tijd besparen door thuis alvast op je gemak rond te kijken.
Marianne Gommers  | 13/07/19  11:01:51 | Winkelbeoordeling :
Heel goede ervaring bij Leen Bakker. Online besteld en in de winkel opgehaald. Erg makkelijk ook want dan kan je op je gemak uitzoeken en hoeft je niet heel de winkel door. Gelijk ook nog cashback verdienen
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 10,00% CashCoins
Geniet van 36% korting + gratis product bij Elemis
Code:ELEMISBF6
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click