ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl Wijnvoordeel

Lebara Mobile Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Lebara Mobile

Voordelig bellen, SMS en internet in binnen- en buitenland met Lebara Mobile

Voordelig bellen in heel Europa? Dat kan met Lebara Mobile. Met een SIM Only van Lebara Mobile profiteer je namelijk standaard van onbeperkt bellen en SMS in Nederland en alle EU landen. Wil je ook buiten de EU voordelig bellen? Kies dan voor een internationaal abonnement en bel ook onbeperkt in landen zoals Canada, China, Verenigde Staten en meer.

Lebara Mobile Beoordelingen

Veronica Veronica  | 03/03/21  16:36:46 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe heb ik Lebara als probleemloos ervaren. Helder en duidelijk, goede communicatie, goed netwerk, geen uitval van internet of telefoon, dus goed bereik. Het scherpe aanbod heb ik dus nu voor 2 jaar verlengd.
Crash Chenko  | 01/03/21  10:59:40 | Winkelbeoordeling :
Alles is vlekkeloos verlopen bij Lebara. Een duidelijke manier van omzetten van abonnement en behoud van eigen nummer. Een prettig overzicht van je verbruik en abonnement is eenvoudig elke maand om te zetten, super!
Jax Teller  | 24/02/21  18:30:59 | Winkelbeoordeling :
Na jaren prepaid bij een andere provider de overstap naar sim-only abonnement van Lebara met nummerbehoud, alles verliep vlekkeloos, duidelijke info via mail en duidelijk inzicht van verbruik via de Lebara app, prima!
Bhakti Dharma  | 28/01/21  19:20:34 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik al jaren Lebara als alternatief voor mijn andere provider omdat Lebara goede tarieven heeft voor bellen naar verre landen, goedkoper dan de reguliere grote providers. Een 2e. telefoon daarbij is wel handig.,
Clint Eastwood  | 15/01/21  18:04:18 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu ruim 2,5 jaar een abonnement bij Lebara en ben er zeer tevreden over, de facturen zijn duidelijk en goed. Als iemand mij een advies zou vragen bij wie ze een abonnement willen nemen, ga ik Lebara zeker met vlag en wimpel aanraden, prima provider!
Sana Attaimoum  | 20/07/19  00:25:36 | Winkelbeoordeling :
lebara is voordelig bellen naar het buitenland en sinds ik het aan heb geschaft vorig jaar geen enkele probleem gehad heerlijk. ik zou het zeker aanschaffen als je veel belt naar het buitenland je kan langer gesprekken voeren.
Stefanie Stooker  | 30/11/19  12:07:22 | Winkelbeoordeling :
Lebara Is een goeie goedkopen provider van telefoons ze hebben alleen sim only 's En je kan er ook data bij nemen ik heb heb dit abonoment al een tijd en bevalt me zeer goed ook kan je in je abonoment kiezen voor internationaal of nationaal bellen een goed abonoment voor een hele mooie prijs
M.N. Hurenkamp  | 10/02/20  18:33:10 | Winkelbeoordeling :
Lebara heeft nooit een storing gehad Het is niet duur. Je word ook goed geholpen aan de klantenservice ooit had ik ergens een probleem mee, ze hebben mij goed begeleid en zeer vriendelijk personeel. Ik zou lebara mobiel zeker aanraden bij mensen die et niet breed hebben en toch internet voor buiten willen hebben.
Ricky Wamberto  | 23/09/20  18:30:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nog nooit een probleem gehad met Lebara. Ik heb altijd en overal bereik en een lekker goedkoop abonnement. Fijn dat je er ook aan herinnert word, dat mijn abonnement afloopt. Ik heb intussen weer makkelijk kunnen verlengen.
Freddy Maertens  | 23/09/20  18:38:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al 8 jaar ongeveer Lebara klant en heb dit kaartje met mijn tel.nr ook al zolang en ben zeer tevreden .over mijn prepaid tel.nr en ben door heel Nederland gereisd & gewerkt en heb nog nooit gehad dat ik geen bereik had ,dus petje af voor Lebara !!
Sjaak Swart  | 25/09/20  21:22:00 | Winkelbeoordeling :
Gewoon goed en naar wens, zeker qua prijs/kwaliteit. Geweldig om voor die prijs vanaf Nederland naar zoveel buitenlanden te kunnen bellen. Top, ik heb er geen spijt van dat ik ben overgestapt ben naar Lebara!
Harry Nak  | 27/09/20  09:49:15 | Winkelbeoordeling :
Ruim van te voren kreeg ik een mail dat mijn abonnement zou verlopen, uiteraard was ik dat weer vergeten, maar ik kon het bestaande abonnement verlengen tegen dezelfde tarieven, gelijk gedaan, ik ben al jaren tevreden over mijn abonnement voor 5GB data tegen een scherpe prijs.
Harry Webber  | 05/10/20  10:25:23 | Winkelbeoordeling :
Nu ruim 2 jaar een Sim-only abonnement. Op Lebara kun je vertrouwen. Nooit problemen gehad met de verbinding of de kwaliteit, alles top. En zeker van belang geen gekissebis achteraf. Met Lebara heb ik er gewoonweg geen omkijken naar en heb ik dus voor weer 2 jaar afgesloten bij Lebara.
Steelo Brim  | 14/10/20  18:28:56 | Winkelbeoordeling :
Sinds ik over Lebara heb gehoord en informatie heb opgevraagd ben ik al klant bij hun alleen ben ik overgestapt naar Lebara omdat ik daarmee al een stuk goedkoper kan bellen en ben ook zeer tevreden en zolang ze blijven bestaan zal ik geen andere provider meer willen.
Hans Kazan  | 09/11/20  18:38:28 | Winkelbeoordeling :
Keurig netjes benaderd voor mijn aflopend contract en goed uitgelegd en daarbij 'n leuke actie namelijk 2 maanden gratis bij een 2 jarig contract. Stabiel en vlot. Super goede klantenservice, nergens klachten. Alles wordt keurig opgelost bij Lebara.
Piet Vettel  | 23/11/20  20:27:50 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over Lebara, prima diensten en duidelijke bundels zonder verrassingen. Rechtstreeks telefonisch contact was goed en informatief. De SIM was snel geleverd en geeft wat ruimte als je die wat later wil activeren, hele goede optie van Lebara.
Klus Klus  | 04/12/20  17:58:45 | Winkelbeoordeling :
Omdat mijn simkaart moeilijk begon te doen had ik een nieuwe aangevraagd, supersnelle reactie gekregen van Lebara voor het aanvragen ervan, Gemaild en meteen een reactie van Lebara dat ik de nieuwe kaart morgen waarschijnlijk al in de bus kan ontvangen.
Harry Spotter  | 01/01/21  11:06:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb werkelijk waar nooit wat te klagen gehad over Lebara. Prima prijs voor beltegoed. Prepaid wordt snel toegevoegd en je wordt gewaarschuwd als je te lang inactief ben geweest. Echt top! Wel jammer dat Lebara niet standaard Nano Simkaarten heeft.
Samantha van Haalen  | 10/10/20  02:18:36 | Winkelbeoordeling :
Lebara mobile is een super goede provider. Nog nooit geen problemen gehad. Ook is het erg fijn dat je nergens aan vast zit en je dus maandelijks kan switchen tussen je bundels. En dat allemaal ook nog eens voor een betaalbare prijs. Top!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl Superwinkel.nl
visit register click click