ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
NordVPN

Jeans Centre Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Jeans Centre

De leukste trendy mode items koop je met korting bij Jeans Centre

Jeans Centre is dé toonaangevende speler in trendy men-, women- en teenermode. De Jeans Centre collectie is veel groter dan alleen Jeans. Zo verkoopt Jeans Centre onder andere blouses, jassen, jurken en t-shirts. Jeans Centre heeft een breed assortiment van bekende merken zoals Cars, Levi's, LTB, EDC by Esprit en Garcia. Jeans Centre is daarom dé shop voor een trendy familie!

Jeans Centre Beoordelingen

Jesse James  | 01/08/20  21:09:45 | Winkelbeoordeling :
Jeans Centre is een fijne winkel, normaal ga ik altijd naar de winkel, maar merk dat ik tegenwoordig liever online mijn garcia spijkerbroek koop. En een goede prijs! De service van de webshop vind ik ook erg goed! Snelle levering van de artikelen, zelfs op zondag!
Sybje de vries  | 22/06/20  15:05:12 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week zes broeken gekocht. De maat komt overeen met de spijkerbroeken die ik al had. Wel een ander merk, dus het was afwachten of ze zouden passen. Een broek gaat er terug, omdat deze groter valt dan de andere. De bestelling op zaterdag gedaan en op maandag had ik de broeken in huis.
Monique Meeuwissen  | 29/01/20  13:03:35 | Winkelbeoordeling :
makkelijke en overzichtelijke site om mooie spijkerbroeken te bestellen. je ziet gemakkelijk of ze op voorraad zijn en wanneer de bestelling bezorgd kan worden. ook makkelijk om je bestelling in de winkel in de buurt op halen.
Anne Smit  | 01/01/20  23:18:55 | Winkelbeoordeling :
Jeans Centre is the place to go! Ze hebben hier werkelijk zulke mooie spijkerbroeken zo mooi als hier vind je ze nergens en tevens ook voor een heel goedkoop prijsje ik koop hier altijd mijn spijkerbroeken en ben er zeer content over kan het ook echt iedereen aanbevelen
remond reichwein  | 15/12/19  20:51:06 | Winkelbeoordeling :
hier koopt u al uw jeans ze hebben hier echt een zeer ruim aanbod aan verschillende merken jeans broeken behulpzaam en vriendelijk personeel online te bestellen snel geleverd makkelijk te retourneren kijk gerust eens hier
lion van der wens  | 16/10/18  09:08:58 | Winkelbeoordeling :
Jeans Centre Prachtige merken spijkerbroeken hebben ze in verschillende kleuren. Ook kun je er jurken en shirtjes kopen heel veel keuze . Als je besteld heb je het na een paar dagen in huis . Een goede webshop.
Lena Terra  | 02/08/18  21:32:39 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren de spijkerbroeken voor mijn zoon on-line. De maat weet ik inmiddels en zr zijn regelmatig in de aanbieding. Ook spaar ik punten en bij de ontvangst van de nieuwsbrief ontvang ik ook extra punten, Het is al met al een koopje en ook nog gratis thuisbezorgd.
Elly Stöver  | 19/01/18  08:00:13 | Winkelbeoordeling :
Eens een keer online besteld voor mijn man. De broek die hij wilde hebben hadden ze op voorraad en deze besteld in 2 maten . 1 hebben we teruggestuurd en het hele bestelproces verliep prima. We kregen keurig een mail dat ze de retour binnen hadden en dat het verrekend zou worden.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
Drogisterij.net
visit register click click