ONTVANG 15,00 CASHCOINS Budget Mobiel HEMA

hollandsnieuwe Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over hollandsnieuwe

Combineer met korting de voordelen van een abonnement en prepaid bij hollandsnieuwe

Schrik jij ook altijd zo van je telefoonrekening en komt het regelmatig voor dat je buiten je bundel belt? Met hollandsnieuwe komt hier met een voorafvoordeel abonnement een einde aan. Met een voorafvoordeel abonnement combineer je de voordelen van prepaid en een abonnement. Je betaalt de lage prijs die bij een abonnement hoort, maar je betaalt vooraf waardoor je de controle van een prepaid hebt. Je hebt de kosten van je abonnement en je kunt eventueel extra beltegoed vooraf betalen zodat je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Kies de maandelijkse bundel die bij jou past.

hollandsnieuwe Beoordelingen

Nicole Donegan  | 23/05/21  16:59:06 | Winkelbeoordeling :
voor mijn dochter moesten we op zoek naar een nieuw telefoonabonnement met telefoon. zochten specifiek naar IPhone. Hollandse Nieuwe had de beste aanbieding bleek nadat we vanalles hadden vergeleken. 10 Gb, onbeperkt bellen en voor nood 500 smsjes en een mooie IPhone. alles prima kunnen regelen via internet. bevestigingsmail en je wordt op de hoogte houden van de status. telefoon geleverd binnen 1 werkdag wat super was omdat het hier om een verjaardagscadeau ging. ik raad ze zeker aan!
Vladimir Bepnikov  | 03/05/21  11:26:34 | Winkelbeoordeling :
Vraag 4 maanden voordat je abonnement afloopt al een overstap aan naar hollandsnieuwe. Nadat je de validatiecode op mijnhollandsnieuwe hebt ingevuld, wordt het nummerbehoud automatisch voor jou geregeld en heb je geen dubbele kosten. Je nieuwe telefoon heb je meteen in huis, super!
Piet Vettel  | 02/11/20  14:44:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al jaren een abonnement bij HollandsNieuwe. Nooit problemen gehad. Abonnementen gewijzigd, opgezegd, aangemeld. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met HollandsNieuwe, wat mij betreft prima !
Adri Veltman  | 27/06/20  14:39:17 | Winkelbeoordeling :
Eindelijk heb ik het besluit genomen een nieuw telefoon abonnement af te sluiten. Hollands nieuwe had een super aanbieding waarbij ik ook geen aansluitkosten hoef te betalen. Alles verliep snel en volgens afspraak. Voorlopig ben ik een tevreden klant.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 4,00% CASHCOINS G-Star Zooplus
visit register click click