ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

HP Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HP

Scoor nu jouw elektronische apparatuur voordelig in de HP store

Ben jij op zoek naar een nieuwe computer, printer of bijvoorbeeld een tablet? Scoor deze nu voordelig bij HP. In de webshop vind jij een breed assortiment, van elektronica-onderdelen tot software. Er is voor ieder wat wils. HP is een van het grootste technologiebedrijf die er bestaat en behoort al jaren tot de top 3 van computerleveranciers. Ben jij al overtuigd? Shop dan nu voordelig in de HP store.

HP Beoordelingen

Adri Veltman  | 01/02/18  14:20:12 | Winkelbeoordeling :
Wie heeft tegenwoordig geen computer in huis? Of een printer? Ik natuurlijk ook. En dan nog het liefst van HP. Al vele jaren een gerenommeerd merk dat je kunt vertrouwen. Ze hebben zelfs een service aan huis.
Arjan Bouman  | 04/12/14  19:27:40 | Winkelbeoordeling :
Maandag een laptop besteld met 15% korting op de gangbare prijs, dus was hij nu echt een stuk voordeliger dan bij welke winkel dan ook. Woensdag ontvangen. Kon het goed volgen via Track and Trace. Jammer dat je geen korting krijg via Cashbackkorting.
Lena Terra  | 29/06/14  19:15:17 | Winkelbeoordeling :
HP is al jaren een van de beste computerleveranciers in de webshop koop je computers en toebehoren met korting en dan heb je ook de beste kwaliteit en garantie. Het is voor als je iets extra wilt en uitemate geschikt voor bedrijven.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 5,00% CashCoins
15% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:WELKOM1
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click