ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Zooplus
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

HEMA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en bezoek de webshop en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting en webshop tegen. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

HEMA Beoordelingen

Arjan Bouman  | 25/11/22  14:25:01 | Winkelbeoordeling :
Prettige winkel om bij te bestellen. Altijd snel in huis. Ze hebben goede aanbiedingen, waardoor ze heel goedkoop zijn. Soms lukt de cashback niet in een keer, maar als je volgens de regels gekocht hebt, krijg je toch je cashback, na overleg van je factuur.
D.J. Dortmond-Vos  | 07/11/22  15:28:15 | Winkelbeoordeling :
altijd goede kwaliteit en super snelle levering. Ruim assortiment en leuk spaarsysteem. En ook fijn dat het gratis verzendbedrag niet hoog is, dus je al snel de mogelijkheid hebt om het gratis te laten verzenden.
Fernanda Westelaken  | 06/11/22  13:27:32 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over Hema, goede spullen vooral de bad handdoeken zijn super . Ze zijn zo sterk blijven mooi en ook de kleur dit is een product uit duizenden.ze blijven jaren goed ,bij mij al 8 jaar. Ook bestellen gaat super en vlot. Bij mij kan de Hema niet stuk
Evelien Wolt-Buijckx  | 02/11/22  21:36:18 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop! Pakket snel thuis gestuurd. Het formaat van de doos mag nog wel naar gekeken worden. De doos was veel te groot voor het pakket.
Ron Bolder  | 27/10/22  11:44:00 | Winkelbeoordeling :
Heel eigen assortiment en van goede kwaliteit, wordt compact en duurzaam verstuurt geen onnodige plastic troep om doos op te vullen en snel geleverd, met track and trace. De prijzen zijn realistisch en in verhouding met de geboden kwaliteit
jolanda Reek  | 29/09/22  16:45:51 | Winkelbeoordeling :
fijne webwinkel, helaas niet echt alles online wat ook in de winkel hangt. ideaal om een op internet rond te neuzen en te kunnen betalen bij afhalen in de winkel. scheelt tijd en verzendkosten! win win
Annette de Groot  | 21/09/22  18:26:39 | Winkelbeoordeling :
Regelmatige bezoeker van de fysieke winkel en bij gemak ook online. Mooie producten met een goede prijs. Mooie acties en leuke kortingen. De moeite waard HEMA. Online bestellen, winkel gratis ophalen
Sanne van den arend  | 17/09/22  16:55:30 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel. Erg tevreden met de service. Prijs en kwaliteit verhouding is erg goed. Fijne sfeer in de winkel, voel mij altijd op mijn gemak daar. En een erg overzichtelijke winkel. Top winkel
bo de leeuw de leeuw  | 13/09/22  16:32:29 | Winkelbeoordeling :
ik vind de hema een super leuke winkel vooral voor scholieren di kunnen er altijd veel goede schoolspullen halen de prijs kan misschien wel wat lager maar over de kwaliteit die is perfect ik hou echt van de hema xx
Es Potsdammer  | 04/09/22  09:26:39 | Winkelbeoordeling :
Vrolijke en leuke website al mag het gebruikersgemak nog wel een klein beetje beter. Soms is het nog lastig zoeken. Maar al met al een leuke winkel en goede site
Ursula Oostrik  | 03/09/22  21:00:21 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel leuk om te zien envan alles en nog wat is er te koop goed bereikbaar in de meeste steden zit er wel een kleding ondergoed make up cosmetica koffie alles kun je er kopen ook een goed restaurant zit er bij
ylva de groot  | 03/09/22  19:43:41 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete winkel als het gaat om kleding voor mijzelf en mijn kinderen. De kwaliteit en pasvorm is altijd prima en het is goed betaalbaar. Daarnaast ook een fijn winkel voor allerdaagse dingen en aankleding voor je huis.
Theo Janssen  | 04/09/22  08:55:22 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft leuke en grote winkels. Voelt gezellig aan. Ik kom er voornamelijk om broodjes hotdog te kopen voor thuis of een Hema worst. Verder kom ik er ook wel voor taart of dergelijk, ze hebben altijd goede producten van goede kwaliteit dus ik ben zeer tevreden!
Huub Stolle  | 29/08/22  10:02:44 | Winkelbeoordeling :
Lekkere vlotte site. Goede aanbiedingen te vinden. Het bestelde wordt snel thuisbezorgd via postnl.De kosten voor verzending zijn laag en boven een bepaald bedrag zelfs gratis. Eventuele retouren gaan zimpel en kosteloos binnen een week je geld terug. Kortom een top site.
Hans de Boer  | 28/08/22  09:56:53 | Winkelbeoordeling :
Nog zo'n oerhollandse winkel waar ik graag koop. Altijd vriendelijk en vanouds geprijst, via Internet een dekbedovertrek besteld. In eerste instantie had ik een kinderdekbedovertrek gekocht en mij dus vergist in de maat. Alle hulp in de winkel gehad en een nieuwe, nu juiste maat besteld!
Sandra Stolker  | 20/08/22  10:40:21 | Winkelbeoordeling :
De HEMA staat voor kwaliteit voor een lage prijs! Je kunt er van alles kopen, zowel food als non food producten. Oo kun je er foto´s laten ontwikkelen en afdrukken. Er zijn vaak leuke aanbiedingen, waarbij je een artikel gratis erbij krijgt!
frank zwagerman  | 11/08/22  11:41:36 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben goede prijs kwaliteit spullen, snel geleverd of op te halen in de winkel, duidelijke website alles is overzichtelijk te vinden, makkelijk te betalen via iDEAL
Flory Moerman  | 09/08/22  20:31:27 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel, zeker voor de mensen met een klein budget. Heel fijne lichaamsverzorgingsartikelen en make-up artikelen. Leuke kinder en dameskleding. Het gebak is echt heerlijk. Het is gewoonweg een heerlijke ovetzichtige winkel om te shoppen.
N van Drunen  | 25/07/22  10:58:50 | Winkelbeoordeling :
Mooie, frisse en duidelijke website. Precies zoals je van de Hema verwacht. Lekker overzichtelijk. Mooie producten. Ook de aanbiedingen die in de winkel gelden zie je op de website. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of je kunt het afhalen bij een Hema bij jou in de buurt.
Adriaan Peters  | 19/07/22  11:45:22 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel, zeer klantvriendelijk en lekker goedkoop. Assortiment is uitgebreid en regelmatig leuke aanbiedingen. Ook foto's online bestellen is zeer eenvoudig en binnen een uur af te halyin de door jouw opgegeven filiaal.
Monic Janssen  | 09/07/22  12:34:20 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel! Breed assortiment. Goede service en deskundig personeel. Gewoon een top winkel! Voor alles kun je er terecht. Prima prijzen. Dus de winkel voor iedereen! Top, top top. Ook via web ook goede winkel.
jet kientz  | 04/07/22  20:22:46 | Winkelbeoordeling :
Hema is een leuke fysieke winkel en online winkel.heb deze week mooi baby spullen gekocht.een bad thermometer. Mooie kleertjes.bad capes en speelgoed.en drink flesjes.en slabbetjes.en nog baby dekens.en knuffeltjes.
Noortje Span  | 30/06/22  20:39:52 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, soms zijn er al wel veel maten uitverkocht online. Terugbrengen in de winkel is nooit een probleem, wat mij vaak beter uitkomt. Sommige vrouwenkleding, vooral bikini's (kleiner) en broeken (veel groter) vallen soms vreemd uit qua maat.
Annelies van der Hoek  | 13/06/22  16:53:39 | Winkelbeoordeling :
Nette vrolijke overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen en af te halen bij gekozen filiaal. Keuze uit veel artikelen. Goede prijs kwaliteit. Mocht het artikel toch niet goed zijn en thuis bezorgd, kan ik het bij een filiaal retourneren dan wel ruilen. Kortom tevreden.
Piet van Brabant  | 12/06/22  09:53:53 | Winkelbeoordeling :
Via Internet heb ik een kinderdekbed besteld bij HEMA. In eerste instantie had ik dit gekocht en mij dus vergist in de maat. Alle hulp in de winkel gehad en een nieuwe, nu juiste maat besteld. Levering was tijdig. Het is een mooie overtrek, heel blij mee!
Afaf Taibi  | 06/06/22  16:04:04 | Winkelbeoordeling :
Hema is mij favoriete winkel, kleding is van prima kwaliteit, vooral baby rompers zijn een aanrader ! De taarten zijn heerlijk , bestel altijd mijn taarten bij de Hema! Als je via de site besteld heb je producten binnen 24 uur thuis.
Tim Trabelsi  | 01/06/22  18:23:19 | Winkelbeoordeling :
Een oerhollandse winkel waar ik altijd graag koop, online of fysiek. Altijd vriendelijk en vanouds geprijst. 5 sterren voor het goede gevoel in de winkel! Kinderdekbedovertrek gekocht, levering tijdig. Het is een mooie overtrek, heel blij mee!
Ralf Haan  | 26/05/22  10:50:55 | Winkelbeoordeling :
Goede en overzichtelijke site. Het simpele design is zijn kracht. Als je een product niet kan vinden, zoek je gewoon zoektermen op in de zoekbalk.
Mirjam Engels  | 25/05/22  14:35:01 | Winkelbeoordeling :
Heb altijd super goede service gekregen van de hema heb dan ook al meermaals besteld. Het is altijd goede kwaliteit en krijg het ook snel toegestuurd En voor elke gelegenheid hebben ze wel iets. I Love Hema.
Melissa Buijsman  | 21/05/22  17:55:34 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Hema een leuke winkel ik koop er altijd kleding en rompers voor mijn zoontje goede kwaliteit en niet duur. Ook op de website is alles duidelijk. Ook zijn er vaak leuke aanbiedingen. Ik vind het ook leuk dat je via de jumbo acties kan doen.
Iskra Svilenova  | 19/05/22  07:08:44 | Winkelbeoordeling :
IK BEN ZEER TEVREDEN, PRACHTIGE WINKEL! OVERVLOED AAN KWALITEITSARTIKELEN, BETAALBARE PRIJZEN DAGELIJKSE PROMOTIES. GOEDE SERVICE. IK ZEG DIT OMDAT IK EEN MEERDERE KLANT VAN HEN BEN. IK BEN EEN DANKBARE KLANT! IK BEN EEN DANKBARE KLANT!
Sylvia Smit  | 15/05/22  08:49:53 | Winkelbeoordeling :
Al heel wat keren bij Hema mijn spullen gekocht. Of het nou gaat om baby spulletjes of leuke dingen om je huis mee te stylen. Hema heeft een ruim. assortiment in uit te kiezen. Ook als er iets niet voorradig is dan is het eenvoudig te bestellen via de webshop !
Piet Bazoer  | 06/05/22  16:52:27 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop van HEMA met hele snelle levering! Ook even wat voorraad vragen met betrekking tot mijn bestellen! Gelijk en direct antwoord via de chat! Levering gaat vlot en de verpakking is stevig, prima!
Elfa Farstens  | 14/04/22  21:36:54 | Winkelbeoordeling :
Bij kun je Hema altijd leuke dingen kopen. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Vooral dekbedovertrekken zijn heel goed. Ze blijven in vorm en de kleur blijft mooi. Dameskleding is lekker basic. Niet te modern, waardoor je het een paar seizoenen kunt dragen. Super!
danielle Leppink  | 17/04/22  05:55:28 | Winkelbeoordeling :
Wat een fantastische warenhuis, werkelijk alles is er te koop. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant is ook fijne plek om te zitten en het aanbod is behoorlijk uitgebreid.
Angelique Fikken-Melenhorst  | 16/04/22  20:08:37 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel, kom er graag en zeker voor ondergoed dit is van zeer goede kwaliteit. ik beveel anderen echt aan om hier heen te gaan, tevens erg klantvriendelijk. en uiteraard hele goede rookworst te koop!
Aline  | 01/04/22  13:50:59 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne winkel en fijne webshop, ze hebben hier altijd de leukste hebbedingetjes. En gisteren hier nog een fototaart besteld wat altijd een groot succes is ! Keep going Hema ! Ik ben super blij met jullie, en altijd fijne prijsjes !
Lisa van der Wal  | 30/03/22  16:17:08 | Winkelbeoordeling :
betrouwbaar, veel producten. altijd op te rekenen. zijn overal te vinden. producten zijn van goede kwaliteit. goede klantenservice, prettig om te winkelen. goede sfeer. veel keuze, trendy gaat mee met de tijd
sandra Vanhaeren  | 10/03/22  05:28:56 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke spulletjes voor jong en oud, vooral tijd en sezoens gebonden. Prijzen zijn zeer goed. Je kan er ook foto's laten afprinten of op canvas laten maken met zeer goede kwaliteit. Altijd leuk voor een cadeautje. Vriendelijk personeel!
Michelle  | 09/03/22  10:19:47 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema online een bestelling geplaatst, binnen een paar uur lagen de artikelen klaar in de winkel en kon ik deze ophalen. Helaas had ik de verkeerde maat besteld, in de winkel was dit geen probleem kon ze zo terug brengen en de andere maat meenemen, super geregeld!
Petra Veenendaal  | 07/03/22  15:13:15 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over de mooie website en makkelijk te vinden producten maar ook de aflevering was op en top.pruducten die ik besteld had waren op voorraad en de kwaliteit was prima.Verder zeer tevreden over de hema
Thea Van der Vlies  | 05/03/22  18:15:59 | Winkelbeoordeling :
Ja wie kent de Hema niet, het is de winkel voor het gebak en de rookworst natuurlijk. En de kinderen afdeling met de geweldige luiers. Ik persoonlijk komt er elke zaterdag voor het heerlijke gebak. Zo blij dat deze winkel in ons dorp is.
Hadi Ghorbanpoor  | 02/03/22  20:14:00 | Winkelbeoordeling :
Gisteren in deze winkel geweest. Met het wegnemen van restricties is de sfeer van de winkel een stuk intiemer geworden. Ik denk dat winkelen beter is, ik denk dat we dingen beter kunnen zien. Het aanraken van objecten is zeer opvallend en geweldig.
Anno2000004  | 16/02/22  16:03:16 | Winkelbeoordeling :
Fijne, betrouwbare site. Wel vind ik het jammer dat de verzending zo prijzig is geworden. Om deze reden kun je net zo goed naar de winkel gaan om het daar te kopen. Verder is de Hema een winkel waar ik al jaren met plezier kom, niks op aan te merken.
Sylvia Hazan  | 15/02/22  13:31:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vorige week 2 mooie t- shirts gekocht voor mijn kleindochter. Goede prijs/ kwaliteit kleding en supersnel bezorgd. Ik ben zeer content over de service van de HEMA
Dennis Van Gool  | 11/02/22  10:50:07 | Winkelbeoordeling :
Website geeft veel informatie, dus dit geeft een overall beeld in het aanbod, prijzen & kwaliteit van het product(en) zijn geweldig. Bij vragen is er een nette service waar men verheldering geeft. Ik ben dik tevreden en heb goede ervaringen opgedaan en beveel deze website ten zeerste aan.
Karin Bakker  | 06/02/22  14:22:19 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel die alles heeft voor in- en om het huis heeft. Soms wat duurder maar vaak ook een hogere kwaliteit. Naast fijne kwaliteit hebben ze vaak ook meer duurzame alternatieven. Verzenden is soms langzamer maar geen verzendkosten of ophalen in de winkel maakt een hoop goed.
Marion Schilte  | 02/02/22  00:47:50 | Winkelbeoordeling :
De Hema heeft een goede naam, vooral met hun etenswaren en basiskleding zoals ondergoed, kousen en sokken, shirts... Ook beddengoed, handdoeken, theedoeken zijn mooi en van goede kwaliteit. Gelukkig bestaat de Hema nog!
Esther Olie  | 27/01/22  04:43:28 | Winkelbeoordeling :
Bestel hier altijd mijn badhandoekken de zware kwaliteit. En ook de keukendoeken. Kwaliteit is super goed, zo ook de prijs. In december weer een paar nieuwe sets besteld na 8 jaar. Kwaliteit is nog beter geworden. Een aanrader! Ik heb geen gebruik van de cashback hier. Vergeten. Dom van me.
linda bouwman  | 20/01/22  12:15:55 | Winkelbeoordeling :
Vroeger was de Hema beter dan nu maar wel makkelijk dat je nu ook online bij hun kan bestellen Ze hebben heerlijke rookworst en een heel groot assortiment. Kleding .schrijfwaren van alles en nog wat .
J C van Vliet  | 15/01/22  13:31:28 | Winkelbeoordeling :
HEMA is Prijsbewust bij goede kwaliteit. Heeft een uitgebreid artikel-aanbod. Acties zijn veelal aangepast aan seizoen. Met name de +1 aanbiedingen die neerkomen op 50% korting zijn heel aantrekkelijk. Correcte behandeling in de winkel
RaoulVC  | 11/01/22  03:48:13 | Winkelbeoordeling :
Een assortiment met originele betaalbare producten van goede kwaliteit. Het is altijd prettig er te winkelen. Ook de wijnen en de snacks - m.n. de worsten- zijn van goede kwaliteit. Ik kijk regelmatig even op de website.
Tom Dumoulin  | 02/01/22  11:41:06 | Winkelbeoordeling :
Wissel regelmatig cadeaukaarten in bij wissel.nl . Goede, nette klantenservice en het geld staat er eigenlijk altijd dezelfde dag nog op en de waarde die je terug krijgt is ook prima, zo geregeld allemaal!
Ferdy Arts  | 19/12/21  09:53:45 | Winkelbeoordeling :
een hele fijne winkel met goede prijs kwaliteit verhouding alles is makkelijk te vinden en het is een bekend merk de hema is al heel lang in nederland en is niet te missen in het straatbeeld de webshop is ook heel herkenbaar
Charley Brown  | 17/12/21  09:28:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb altijd goede ervaringen met Hema online. Leveringen gaan vlot en de verpakkingen zijn stevig. Communicatie ben ik ook tevreden over. Ik had deze keer badhanddoeken besteld, echt een geweldige luxe kwaliteit!
Robin Deltrap  | 10/12/21  14:54:26 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk online bestellen via de hema site. Ze hebben een ruim aanbod en een snelle service. Ze leveren degelijke producten en als er een keer iets mis is wordt het perfect opgelost. Ophalen bij de winkel of versturen naar thuisadres is mogelijk
Rutger de Graaf  | 29/11/21  21:00:32 | Winkelbeoordeling :
echt wat een top winkel is dit! ben zeer te vreden met men aankopen die ik heb gedaan en goede service ook nog. Je word ook snel geholpen de producten zijn ook goede kwaliteit goed spul donders goed.
Anita  | 27/11/21  09:13:30 | Winkelbeoordeling :
De webshop ziet er heel overzichtelijk uit en alle producten zijn heel makkelijk te vinden. De producten zijn goed te vinden per categorie en de zoekfunctie werkt ook heel goed. Bij al mijn bestellingen wordt alles keurig verpakt en heel snel en netjes thuis afgeleverd.
C.Visser Visser  | 30/11/21  00:13:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Hema een fijne winkel ,waar je bijna alles kunt kopen. Verse producten, gebak, brood, huishoudelijk enz De prijzen zijn ook goed , niet echt duur, vaak ook aanbiedingen voor weinig! De verzendkosten zijn normaal. De service is ook optimaal. De cashbacksnelheid is ook goed!
Sayenne Heijkamp  | 23/11/21  15:21:25 | Winkelbeoordeling :
Altijd naar tevredenheid besteld tot nu toe. Fijne winkel. Vragen worden heel snel beantwoord en ik had mijn spullen op tijd in huis. De prijs kwaliteitverhouding is ook prima en vaak leuke acties en kortingen.
Geert van der Woude  | 21/11/21  10:33:16 | Winkelbeoordeling :
De Hema is voor mij een winkel waar je voor van alles terecht kunt, de kwaliteit is hoog, de prijs is laag en de service van de medewerkers is erg goed kortom ik ben uitermate tevreden over de Hema voor mij een 10
Bianca Hoogsteen  | 22/11/21  18:21:24 | Winkelbeoordeling :
de bakkerij van de HEMA heeft lekker gebak en is niet duur. de vanille slagroom vlaai smaakt prima en wordt zeker vaker gekocht door ons op een verjaardag. dat is elke keer weer smullen bij de HEMA!!!!!!!!!
Tim Valk  | 16/11/21  10:59:41 | Winkelbeoordeling :
Ik koop hier al sinds dat ik klein tot aan heden regelmatig een broodje rookworst met mosterd. Niet al te gezond maar de smaak is gewoon uniek en het is heel moeilijk voorbij de counter te lopen zonder er eentje te bestellen
Tamar Roos  | 10/11/21  10:38:42 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij de hema, vooral de gordijnen zijn van goede kwaliteit, koop ze meestal in de speciale aanbiedingen. Gebak en koekjes zijn ook va goede kwaliteit. Handdoeken zijn er vaak in mooie kleuren, leuk te combineren. Verkooppersoneel is vaak in voor een gezellig praatje.
evelien witte  | 05/11/21  20:53:29 | Winkelbeoordeling :
Altijd een leuk en uitgebreid assortiment. goede prijs en kwaliteit .ik slaag er voor de kids qua kleding beddengoed en schoolspullen en voor volwassenen is er ook volop keuze. Dus in andere woorden ik shop graag online bij Hema.
Sam Stappenbeld  | 04/11/21  09:43:05 | Winkelbeoordeling :
Van deze winkel wordt toch iedereen blij! Hier kun je echt eigenlijk alles wel kopen. Van kleding, beddengoed, keukenraad tot lekkere maaltijden. Het assortiment is groot en je zult hier ook altijd wel slagen.
Anouk Ketelaars  | 02/11/21  12:53:03 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Hema een hele fijne winkel, ik kom er dan ook graag. Ik slaag altijd omdat ze een gevarieerd aanbod hebben. Huishoudelijke spullen, cadeautjes, taart, kantoor benodigdheden, etc. De prijs en kwaliteit is top en de spullen zien er ook gewoon erg aantrekkelijk en leuk uit allemaal.
Bianca Van Der Valk  | 31/10/21  10:16:27 | Winkelbeoordeling :
Super goede winkel en hele goede service, goed kwaliteit. Het is altijd een feest als ik de HEMA binnenloop. Ze zijn heel erg klantvriendelijk. Als je iets niet kan vinden word je heel snel geholpen. De prijzen zijn ook heel erg voordelig.
Angelique Groeneweg  | 31/10/21  08:17:09 | Winkelbeoordeling :
De Hema al vanaf dat ik mij kan herinneren ga ik prat op de rookworst, vroeger met moeder een halve worst halen en nu zelf moeder met kind een halve worst halen. Ook al jaren het lekkerste gebak voor zomaar, een feestje en leuke en lekkere taarten, ook voor een leuk cadeautje slaag ik altijd!
astrid soetevent  | 31/10/21  08:56:54 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig bestel ik Hema online. Ik haal het dan af in de winkel.Het is echt ideaal, mijn pakketje staat dan al klaar, ik kan het eventueel direct bekijken en zo nodig nog ruilen. Online winkelen is erg makkelijk en ik hoef het alleen nog maar af te halen, scheelt erg veel tijd. Echt een aanrader!
Hans Bazoer  | 24/10/21  09:43:25 | Winkelbeoordeling :
Twee dingen besteld bij de HEMA, de volgende dag inderdaad bezorgd. Toen bleek er één artikel niet in de verpakking te zitten. Via de chat contact opgenomen met de HEMA en drie minuten later was alles geregeld. Geld is teruggestort en een uur of zo later stond het alweer op mijn rekening, super!
Susanna Zeeman  | 19/10/21  22:50:41 | Winkelbeoordeling :
Wat ik van de Hema vind. Een super winkel,. Zowel online als fysiek. Online is bestelling snel binnen,fysiek wordt je goed geholpen door de personeelsleden . Al met al ben ik tevreden. Een aanrader! Ook het restaurant is top!
Sandra bent  | 16/10/21  18:12:20 | Winkelbeoordeling :
Netjes worden de artikelen afgeleverd bij de winkel. Nagekeken en meegegeven. Vriendelijk personeel. Korting krijg je als je in de winkel betaald. Zonde geen personeel korting tijdens bestelling. Alle artikelen netjes verpakt.
Toon Gesink  | 15/10/21  19:33:16 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal keer online besteld bij HEMA, kwam meestal de volgende dag of de dag erna. Goede ervaringen met retourneren, bedrag snel teruggestort gekregen, leuk assortiment. Tevreden met prijs-kwaliteit. In de winkel heb ik tot nu toe geen nare ervaringen meegemaakt, personeel is vriendelijk.
Rianne Boven  | 15/10/21  09:01:25 | Winkelbeoordeling :
Een fijne winkel met uitgebreid assortiment, ik zou de HEMA echt missen als deze er niet meer was! Ik kom er regelmatig voor kaarsen, items voor de fiets, kleding en make-up. Dit is allemaal van supergoede kwaliteit.
Kirsten De Jong  | 14/10/21  13:42:23 | Winkelbeoordeling :
Enorm fijn warenhuis waar alles te krijgen is .hema doet altijd mee met de laatste trends en is erg vooruitstrevend.De kwaliteit is erg degelijk en sterk en als er een klacht is wordt dat vriendelijk opgelost. Voor mij een super winkel.
Nander Veltman  | 11/10/21  20:30:58 | Winkelbeoordeling :
De rookworsten en saucijsenbroidjes van de Hema zijn bij mij favoriet. Daarom bestel ik mijn boodschappen online en wip snel de winkel in om alles in een keer op te halen. Daar rekent Hema ook geen extra kosten voor. Top.
Patricia van Dolder  | 08/10/21  21:33:35 | Winkelbeoordeling :
Gewoon fan van de HEMA, met ShopBuddies helemaal. Makkelijke site en groot assortiment. Kwaliteit van de artikelen meer dan goed. Kortom, dit was niet de laatste keer, gebak van de Hema (vooral de tompouce) is ook goed te doen en op bestelling af te halen.
Shuvra Chowdhury  | 01/10/21  17:26:14 | Winkelbeoordeling :
Hema is de winkel 'to be' met een heel uitgebreid asortiment voor iedereen! Ook voor verjaardags- en bruiloftstaarten kunnen we terecht bij de Hema! Ook fijn dat zij een webwinkel hebben en artikelen netjes bij u thuis afleveren. Dus als ik kies, kies ik HEMA!
rianne de bruijn  | 02/10/21  18:08:34 | Winkelbeoordeling :
Ik koop hier altijd mijn koffie pads goedkoop en lekker . ik zou geen andere koffie meer willen thuis. koop altijd ruim in zodat ik geen verzendkosten heb mischien ook een idee voor jouw goedkoop en gratis thuis bezorgt wat wil je nog meer
Marja Holt  | 25/09/21  07:12:49 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de hema een prima winkel met hele leuke aanbiedingen ik ga er zeker twee keer per week heen om zeker de hema worst en de snert te halen super lekker altijd goed en vriendelijk geholpen ik zou zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen
Daniëlle Kruizinga  | 12/09/21  04:52:02 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Hema een super leuke winkel, met leuke artikelen en wat ook zo fijn is, is het restaurant waar je lekker een kopje koffie kan doen of iets kan eten tussen het winkelen door. Ik kan er altijd wel slagen!
Xantippe de Wit  | 14/09/21  06:58:51 | Winkelbeoordeling :
HEMA is een van ons favoriete winkels. Wij hebben alleen maar goede ervaringen. Zowel met de winkel, bakker en restaurant, maar daarnaast vinden wij de producten in de hema ook kwalitatief goed. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.
Thomas Koster  | 11/09/21  10:33:43 | Winkelbeoordeling :
Als ik een verjaardag heb of visite ontvang dan ga ik voor mijn aankopen naar Hema.nl. Hier vind je de lekkerste gebak en leuke feestartikelen tegen een scherpe betaalbare prijs. Makkelijk online te bestellen en snel bezorgen, dat zijn de kwaliteits merken van Hema.nl.
Chantal Zwaagstra  | 04/09/21  09:44:23 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment, van make-up tot keukengerei en voor feestjes of school zijn ook een heleboel leuke dingen te vinden. Hier haal ik ook graag mijn favorite bodymist vanilla. De prijs voor kinderkleding vind ik best hoog maar de kwaliteit is dan ook wel goed.
Lien de Maat  | 04/09/21  19:30:44 | Winkelbeoordeling :
Hema is een fijne winkel met een breed assortiment. Opvallend is dat er de laatste jaren steeds meer leuke producten bij gekomen zijn, echte hebbedingen. Tegenwoordig kun je zelf afrekenen, zonder caissière.
alexis van lith  | 16/08/21  19:24:12 | Winkelbeoordeling :
Wat is hema een fijne winkel zeg. Het is echt de winkel voor het hele gezin. Van sokken voor papa, ondergoed voor mama, kleing voor ons dochtertje tot alles voor een gezellig avondje hema heeft het allemaal. Naast dat het altijd fijn en goed spul is is de prijs ook nog eens leuks. Wij zijn fan!!
Belinda Duine  | 13/08/21  22:57:48 | Winkelbeoordeling :
Ik geb online artikel besteld, en kreeg na een aantal dagen een mailtje dat het bestelde artikel binnen was en dat ik het in de winkel kan ophalen, bij op halen door personeel vrienden geholpen, en als het niet zou zijn wat ik zocht dan ook weer retour te kunnen geven
Chantal Jansen  | 09/08/21  02:30:10 | Winkelbeoordeling :
Prettige webwinkel, het assortiment is makkelijk te vinden. Per categorie kun je filteren op bepaalde producten. Snelle levering en altijd goed verpakt. Afhalen in de winkel is uiteraard ook mogelijk.
Jos Thi  | 06/08/21  09:36:03 | Winkelbeoordeling :
HEMA is zeker één van ons favouriete winkels. Wij hebben alleen maar goede ervaringen, echt een aanrader en vinden wij de producten in de HEMA ook kwalitatief goed. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.
Laura van der Veen  | 03/08/21  07:33:30 | Winkelbeoordeling :
Voor mij een onmisbare winkel! Of ik nou iets voor mezelf, in huis, voor kinderen, of als cadeau iets nodig heb, ik kan het er altijd wel vinden. De kinderkleding wordt naar mijn smaak ook steeds leuker (lees: meer flaredbroeken!:)
Lendie Wintermans  | 30/07/21  18:39:19 | Winkelbeoordeling :
hier met een tegoedbon besteld en betaald in binnen 3 dagen totale pakket binnen. alles netjes verpakt en de juiste dingen TOP. volgende keer zeker weer hier wat bestellen als ik een tegoedbon bij elkaar gespaard heb
leonie weegels  | 29/07/21  04:53:23 | Winkelbeoordeling :
De Hema is echt een top winkel. De kwaliteit is en blijft als vanouds. Super goed. De baby en kinderkleding is de laatste jaren echt ontzettend leuk en heel goed betaalbaar. Mijn complimenten hiervoor.. En niet te vergeten het leuke personeel wat er werkt. Gewoon Top
Ron Weijmer  | 16/07/21  08:55:44 | Winkelbeoordeling :
Als Nederlander in la Belgique koop ik het gros van mijn HEMA-zaken online via het web. Dat is de gemakkelijkste manier van doen voor iedereen involved, en geeft ook de simpelste bezorg-methode voor de HEMA voor mij !!!
Astrid Terlouw  | 05/07/21  08:51:12 | Winkelbeoordeling :
Hema webshop, ideaal. Geen gebanjer door de winkel op zoek naar je boodschappen. Altijd alles op voorraad en lekker snel in huis. Het assortiment is online ook veel groter dan in de winkel zelf en ook kan je mooi zoeken op aanbiedingen.
Robin Simons  | 19/06/21  16:54:13 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft voor ieder wat wils ! En ook nog voor een goede prijs. Denk bijvoorbeeld aan de voedselafdeling, waar vers vlees word gesneden en voor een top prijs word aangeboden. Waarom ik zo van de HEMA hou is omdat het ze een groot assortiment hebben, zo hoef je erna nergens anders meer heen!
Roy Poster  | 21/06/21  03:12:21 | Winkelbeoordeling :
Goede service, volgende dag in huis en zoals altijd fijne kwaliteit. Vooral fan van het beddengoed van de Hema
Unsal Ayerdem  | 22/05/21  17:23:45 | Winkelbeoordeling :
De bakker afdeling van hema is perfext. Je hebt altijd lekkere gebakjes en broodjes. Maar als je huishoudelijke producten wilt gaan kopen is dat soms wel wel best prijzig. Als ik een cijfer kon geven aan Hema zou dat een 7 zijn.
Kristian Nielsen  | 10/05/21  12:15:21 | Winkelbeoordeling :
Good old HEMA, Goede producten nog steeds. Altijd een leuke winkel om even in rond te lopen. Niet zo vol als Blokker en Kruidvat. Jammer dat de leiding niet meer inzet op qua vormgeving aantoongevende producten. Dit wordt op termijn je ondergang.
Sindy  | 08/05/21  10:52:51 | Winkelbeoordeling :
Goede klantenservice , vriendelijk personeel . Goede kwaliteit producten. Hema is niet duur. Fijn dat ze meestal een restaurant hebben waar je kan eten. Heerlijke broodjes vers bereid. Fijn dat je vaak een paskamer heb.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 3,50% CashCoins
Profiteer van 20% korting op lenzen bij SmartBuyGlasses
Code:SBC20
ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Zooplus
visit register click click