ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Heine Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Heine

Exclusieve trendmode voor dames en heren evenals buitengewone woonaccessoires.

Het Internet postorderbedrijf Heine biedt exclusieve trendmode voor dames en heren alsook buitengewone woonaccessoires, alles eenvoudig online te bestellen! Je vindt er een selectie van klassieke tot sportief & elegante mode van topkwaliteit.

Heine Beoordelingen

Theo Janssen  | 14/08/22  08:35:36 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren enthousiast over Heine. De producten van Heine benadrukken altijd mijn stijl, mijn eigen persoonlijkheid. De kleding is perfect en de service is prima. Ik heb artikelen wel eens terug moeten sturen omdat ze niet pasten, maar dat is totaal geen probleem!
John Wayn  | 01/08/22  15:26:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaringen met Heine, snelle leveringen, groot assortiment en ook goede kwaliteit. Altijd goede service, mooie kleding. Ontzettend blij met m’n nieuwe bestelling van mijn pantalon en blouse want ze passen perfect!
Henk Trabelsi  | 18/07/22  14:25:14 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooie jurken in de collectie van Heine, goede kwaliteit en zeer snelle levering. De opmerkingen van klanten over de jurken zijn zeer nuttig. Ik ben zeer tevreden over de keuze van de producten en ze zijn van uitstekende kwaliteit, precies zoals ik me had voorgesteld.
Anna Kournikova  | 15/11/21  14:58:56 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaring met de klantenservice van Heine. Onlangs bestelling gedaan was niet goed gegaan met 1 artikel, heb daarover gebeld en keurig te woord gestaan. Mijn ervaring is super goed verlopen bij Heine en ben blij met de mooie kleding!
Vladimir Bepnikov  | 31/05/21  11:33:51 | Winkelbeoordeling :
Ik had besteld bij Heine en 10 dagen later alles mogen ontvangen. Volgens afspraak! Mijn retourzending van 1 jeans duurde 14 dagen, maar daarna ook netjes teruggestort. Mooie kwaliteit! Ik ben super tevreden over alles.
Harry Webber  | 29/03/21  08:45:16 | Winkelbeoordeling :
Als iets niet direct leverbaar is door Heine dan staat dat vermeld. Producten die wel leverbaar zijn komen binnen een week. Het enige is dat je geen bericht krijgt dat het vandaag geleverd wordt, het is er dan "opeens". Als het door de brievenbus past is dat geen probleem, maar anders wel.
Lance Hamilton  | 22/03/21  09:47:26 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij Heine en ik heb altijd een prettige ervaring gehad. De levertijd staat altijd vermeld naast het artikel en de kwaliteit is best goed, levering duurt wel een week ook bij direct leverbaar. Ik koop altijd op rekening en retourneren is gratis en de communicatie is altijd goed.
Crash Chenko  | 31/01/21  08:54:25 | Winkelbeoordeling :
Mooie en kwaliteit van de kleding is goed bij Heine. Snel in levering en goed betaalbare prijzen. Ik heb mijn bestelling in twee keer gekregen met twee weken ertussen. Dat stond ook al bij de gegevens voordat ik bestelde. Ik ben goed tevreden over mijn nieuwe kleding!
Freddy Maertens  | 29/06/20  07:52:20 | Winkelbeoordeling :
Bestel al jaren kleding bij Heine. Altijd snelle levering. Je wordt netjes en op tijd geinformeerd erover wanneer de bezorging van het pakket plaats zou vinden. Ik koop hier mooie kleding. Klantenservice staat altijd klaar voor je, ik ben heel tevreden over Heine.
Ferry Swinkels  | 22/06/20  16:28:35 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd met veel plezier kleding bij Heine. mooie (merk)kleding, correcte leveringen, naleveringen, terugzendingen. eventueel goed en fijn persoonlijk contact bij eventuele vragen. Heine is zeker een aanrader!
Steelo Brim  | 17/06/20  15:26:35 | Winkelbeoordeling :
Heine is een prima shop. De service en de snelle levering van de bestellingen zijn uitstekend. Alle produkten zijn van hoge kwalitijd en chic. Mooie website, gemakkelijke bestelprocedure, veel keuze voor een altijd mooi artikel, super!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,28% CashCoins
Wereldwijnen voor wereldprijzen bij Wijnvoordeel
Code:20EXTRA
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click