ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Groupon Shopping Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Groupon Shopping

Elke dag extra korting shoppen met een unieke aanbieding in jouw stad bij Groupon Shopping!

Groupon Shopping biedt elke dag zowel lokaal in diverse steden als landelijk aanbiedingen met hoge kortingen. Shop met minstens 50 tot 70% korting uiteenlopende producten of reserveer restaurants, wellness- en sportarrangementen met uitzonderlijk hoge kortingen. Ontdek met Groupon Shopping de beste plaatselijke deals bij jou in de buurt en profiteer van scherpe prijzen voor elektronica, mode, woninginrichting en meer.

Groupon Shopping Beoordelingen

Patricia Vanhove  | 17/07/22  17:59:45 | Winkelbeoordeling :
Met Groupon kan je heel voordelig reizen of andere dingen ondernemen. Alles verloopt vlekkeloos. Ook op restaurant gaan eten is top met Groupon. Het is een mogelijkheid om iets anders te leren kennen.
danielle Leppink  | 31/05/22  17:16:21 | Winkelbeoordeling :
Voor de allerleukste deals zou ik absoluut bij Groupon kijken. Hele leuke, verschillende en aantrekkelijke deals zijn hier te vinden. Echt een aanrader. Ook leuk om hier naar een cadeau te kijken. Keus genoeg.
Christini Induzzi Lopes  | 29/05/22  17:17:31 | Winkelbeoordeling :
Ik shop altijd bij deze webshop. En nu nog meer voor de kwaliteit en lage prijzen van de producten. Het is betrouwbaar en altijd met goede aanbiedingen en kortingen. Ik koop en raad deze winkel aan. Super leuk.
sandra Vanhaeren  | 20/05/22  14:22:16 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met verscheidenheid van aanbiedingen. Kan zowel en leuk restaurantje zijn als een fijn hotelletje. Zoekfunctie kan je regiogebonden instellen! Fijne spulletjes, vaak seizoensgebonden. Altijd scherpe prijzen !! Correcte service.
Merel Van der Vliet  | 12/05/22  15:33:42 | Winkelbeoordeling :
Een paar keer een massage met een flinke korting geboekt via Groupon en ik ben zeker niet teleurgesteld! Voor de 16e verjaardag van mijn zoon heb ik het origineelste kado ooit via Groupon gekocht, hij mag binnenkort zelf een half uur in een Cessna vliegen voor een heel zacht prijsje!
Hans de Boer  | 08/05/22  08:07:09 | Winkelbeoordeling :
Prima leuke website met talloze aanbiedingen, Ik heb al heel wat aanbiedingen via Groupon besteld en gebruikt! En ben echt altijd heel erg tevreden, sowieso met de restaurants waar ze mee samenwerken en over de klantenservice, het werd altijd heel erg netjes en snel opgelost als je met iets kwam.
Anneke Madari  | 01/01/13  16:01:49 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft hele goede deals zeker in deze moeilijke financiele tijden. Ik ben zeer tevreden op een enkel shop na, die zich niet houdt aan de deal. Ik wil nog zeggen: kom maar op met nog meer goede deals!
Wilma Mateman - Hoogstraten  | 16/03/14  13:15:09 | Winkelbeoordeling :
Bestelling bij Groupon gedaan, maar ik ontvang geen bevestiging in mijn mailbox.
Mariska sylvana  | 09/02/13  23:24:41 | Winkelbeoordeling :
heerlijke website. Al meerdere malen met korting iets gekocht zoals bijv. een kookworkshop, lekker goedkoop uit eten of een leuk dagje weg. Echt helemaal super!!
Lisa Heijselaar  | 06/08/13  10:30:46 | Winkelbeoordeling :
Super site met super deals! altijd als ik iets leuks wil doen of lekker uit eten wil kijk ik eerst hier even voor een leuke deal
Koos Kok  | 06/08/13  18:54:47 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site, leuke aanbiedingen. nette aflevering, aanbevelings waardig
Agnes Appelman  | 06/08/13  21:20:30 | Winkelbeoordeling :
groupon is echt een aanbiedingssite waar je wat aan hebt. Heel veel leuke en voordelige aanbiedingen tegen lage prijzen
Tamara van der Steen  | 08/08/13  01:08:45 | Winkelbeoordeling :
super leuke aanbiedingen op deze websites. allerlei dingen, van reizen tot restaurants. leuke site om eens op te kijken!
Gerard van der plas  | 09/08/13  13:15:51 | Winkelbeoordeling :
leuke site met vel interessant aanbieding,er zit altijd wel iets voor je bijleuk bekijk deze site tis de moeite waard
Daniel Lock  | 19/08/13  12:48:09 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een uitstekende site, met hele goede aanbiedingen en grote kortingen!
bertus heimel  | 19/08/13  16:52:43 | Winkelbeoordeling :
Ik krijg dagelijks de niewsbrief van Groupon op de mail. Staan leuke gadgets en producten in. Nog niets besteld maar dat komt wel.
kimberly  | 21/08/13  15:27:19 | Winkelbeoordeling :
ik vind groupon een goede site, lekker goed koop en het word ook nog eens netjes thuis gestuurd. elke dag zijn er nieuwe leuke uitjes of producten. Echt super!
Vera Verloop  | 23/08/13  12:05:57 | Winkelbeoordeling :
Elke dag de nieuwste aanbiedingen eenvoudig en snel in je e-mailbox. Goedkoop dineren bij luxe restaurants, ideaal als je even weinig te besteden hebt of omdat je gewoon graag weinig geld uitgeeft. Schrijf je in, kies je regio en eet smakelijk!
Didi Didi  | 25/08/13  09:10:24 | Winkelbeoordeling :
Altijd interessante aanbiedingen.
Lotte Mulder  | 25/08/13  12:31:11 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke en diverse aanbiedingen.
Marja Tevreden  | 30/08/13  09:51:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen. Bij problemen helpt de klantenservice goed en snel.
Kathy Wong  | 31/08/13  21:23:13 | Winkelbeoordeling :
Altijd hoge kortingen van jouw stad besparen, wordt dan lid van groupon. Zo bespaar je nog geld!
Anita de Vries  | 01/09/13  11:10:42 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen. Veel gekocht en heel veel bespaard. Echt de moeite waard!
Marie Sanwikrama-Karjasemita  | 01/09/13  21:38:52 | Winkelbeoordeling :
GROUPON geeft aantrekkelijke aanbiedingen waar ik vaak gebruik van maak. Daardoor bespaar ik heel wat geld. Het leuke is dat je soms gratis producten kan ontvangen, je hoeft alleen maar de verzendkosten te betalen. Geweldig toch?
Suzan Plo  | 05/09/13  23:47:36 | Winkelbeoordeling :
Veel aanbiedingen, goede service. Wel goed kleine lettertjes lezen. Veel leuk aanbiedingen ook.
Nikki Loo  | 13/09/13  06:48:53 | Winkelbeoordeling :
Een leuk initiatief. Er worden een hoop dingen goedkoop aangeboden. Ik heb zelf al regelmatig een product gekocht via deze site. Echt een aanrader.
G.a Van Rooij  | 13/09/13  16:44:12 | Winkelbeoordeling :
Elke dag krijg ik mails met leuke aanbiedingen met korting, het gaat van leuke uitjes tot schoonheidsbehandelingen en nog veel meer. elke keer zit er wel een leuke actie/aanbieding bij echt een aanrader vooral voor de portemonnee.
robby roodenburg  | 14/09/13  18:29:37 | Winkelbeoordeling :
heb mij aangemeld voor de nieuwsbrief. Goedkope produken en bij sommige betaal je enkel de verzendkosten. Ik ga als ik wat tegenkom zeker wat bestellen
Marinus Parlevliet  | 20/09/13  09:44:51 | Winkelbeoordeling :
Goedkope aanbiedingen, maar soms duurt het verzenden erg lang. Leuk, soms erg goedkoop en je blijft kopen als je koop verslaafd bent, maar dat ben ik gelukig niet wel men ex.
Bep Ooms  | 21/09/13  16:01:05 | Winkelbeoordeling :
uiteindelijk ben ik overstag gegaan en heb ik een bestelling geplaatst en ik moet zeggen dat ik eerst nogal wantrouwig was maar dat is me 100% meegevallen
Chris Te Lintelo  | 26/09/13  16:09:04 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft verassende aanbiedingen vaak voor de helft van de prijs. Kortingsbonnen van Groupon zijn het helemaal!
Angelique Molen  | 30/09/13  08:51:30 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een leuke site die erg grappige spullen aanbied waar je anders niet oplet of op zoekt leuke ideeen top site
Barbara Middelkoop- van der Torre  | 30/09/13  20:08:54 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen.
Mervin Munnecom  | 01/10/13  09:07:48 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een geweldige site met leuke acties! Ideaal om goedkoop aan bijv kortingsbonnen enz te komen. Prima site dus!
erica Bouw  | 03/10/13  07:42:26 | Winkelbeoordeling :
Heel veel verschillende aanbiedingen, leuk om ideetjes op te doen. Soms een superleuke deal tegenkomen voor een top prijs! Echte leuk om in de gaten te houden.
Gijs Engels  | 06/10/13  16:18:16 | Winkelbeoordeling :
Altijd even kijken of het ook met deze korting kan.
Marchel Boulonois  | 07/10/13  09:38:24 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig spullen besteld en word allemaal netjes afgehandeld.
els van den hoek  | 08/10/13  15:08:46 | Winkelbeoordeling :
Groupon leverd altijd snel. Ik heb onzettend lekker gegeten bij hij de restaurants waar ik mijn bon geboekt heb!
Patrick van der Sman  | 12/10/13  17:49:36 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon kun je goeie deals scoren voor zeer gunstige prijzen. Van kleding tot huishoudelijke items en van reizen tot gadgets, alles komt wel een keertje voorbij. Aanrader!
Arend Elkink  | 12/10/13  23:43:05 | Winkelbeoordeling :
Goede site, veel goede akties, erg populair onder met name gezinnen met kinderen waarbij uitjes zonder korting erg duur zijn. Een idee is wellicht om een profiel in te vullen zodat je gericht op je interesse de akties via de mail ontvangt.
Debora Cossu  | 14/10/13  21:27:40 | Winkelbeoordeling :
Super site met super deals, iedere dag iets nieuws, van huishoudapparatuur tot complete vakanties, voor een klein prijsje! Aanrader
C Blankestijn  | 16/10/13  13:48:25 | Winkelbeoordeling :
meestal 50% korting , goede aanbiedingen in vele plaatsen.
Laurens Jansen  | 18/10/13  10:03:06 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week nog twee groupons besteld. Zo kan ik voor weinig lekker met mijn vriendin twee keer uit eten. Echt een aanrader!
Anja van vessem  | 20/10/13  10:31:42 | Winkelbeoordeling :
heerlijk voor een klein prijsje uit eten!!
Dhr Ghys  | 23/10/13  23:06:57 | Winkelbeoordeling :
ga je graag eens iets eten met je vriendin. dan kan je terecht bij groupon om uw wens te laten uitkomen en dat tegen heel scherpe prijzen.
klaziena Waerts  | 26/10/13  16:43:40 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft veelzijdige en leuke aanbiedingen. Ook is haar klantenservice prima.
Ellen Douven  | 31/10/13  13:13:22 | Winkelbeoordeling :
Goede site, leuke kortingen voor leuke uitstapjes en andere zaken. Een site om goed in de gaten te houden!
Monique Dalen  | 31/10/13  14:35:18 | Winkelbeoordeling :
Leuke site, goede aanbiedingen voor een leuke prijs. zeker de moeite waard om eens te kijken
bart smit  | 01/11/13  15:01:03 | Winkelbeoordeling :
Groupon is echt een geweldige aanbiedingssite. De beste en leukste aanbiedingen voor de laagste prijzen.
Thea Moear  | 04/11/13  16:22:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een voucher bij Groupon gekocht voor een 3 gangen diner bij Moti Mahal in Amsterdam. Het eten was prima en de bediening super. Ik ben voorzichtig met aanbiedingen, maar mijn ervaring met Groupon is een succes. Gefeliciteerd Groupon!!
Vladimir Kruvstok  | 12/11/13  12:33:29 | Winkelbeoordeling :
Leuke site, niet heel overzichtelijk maar na een tijdje zoeken is de logica te vinden. Heb hier al flink wat leuke deals uit gehaald!!
Michaela Horsten  | 14/11/13  20:02:59 | Winkelbeoordeling :
Al vaak wat gekocht via deze site. 1x problemen gehad met een fotograaf (Jimmy products) die zijn aanbod niet waar kwam. Voor de rest tot nu toe altijd goed geweest.
Gerdundula Lodewijks  | 20/11/13  17:14:10 | Winkelbeoordeling :
Leuke deals. Site kon wat overzichtelijker.
Leo Paans  | 22/11/13  02:58:07 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft veel aanbiedingen en is een hele leuke site om rond te spitten
Robin Dziemballa  | 23/11/13  06:21:12 | Winkelbeoordeling :
Dankzij Groupon meermaals super leuke ervaringen beleefd , en dat terwijl we eigenlijk het idee in vast hadden staan , maar even zoeken bij Groupon bespaarde zon beetje een hele volle portemonee
Darek Groot  | 23/11/13  08:31:04 | Winkelbeoordeling :
Betaalbaar uit eten is best lastig in Nederland. Behalve met Groupon! Met een bon van Groupon heerlijk uit eten geweest!
luc gomes  | 02/12/13  14:14:08 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft vele exclusieve aanbiedingen die wel oplopen tot 50%. Het is leuk om daar eens een kijkje te nemen en te zien wat de deal van de dag is. Ze verkopen heel uiteenlopende producten.
logan jones  | 02/12/13  14:24:48 | Winkelbeoordeling :
Gezellige site met veel hoge kortingen. Ik ontvang hun mail regelmatig en er zitten leuke koopjes bij. Een aanrader voor mensen die iets leuks zoeken voor een lage prijs.
Annalies Kuipers  | 08/12/13  23:39:18 | Winkelbeoordeling :
Via Groupon een motorrijlespakket gekocht, incl lessen kleding examens etc. Echt top, was kado voor mijn man die in 1x is geslaagd. Top aanbieding bij top rijschool!! En voor een klein prijsje. Zo maak je mensen blij :)
Henk Blonk  | 16/12/13  10:53:24 | Winkelbeoordeling :
leuke site, maar af en toe te veel aanbiedingen.
Piet Hurrelbrinck  | 16/12/13  12:48:08 | Winkelbeoordeling :
leuke artikelen goede aan biedingen, maar late afleveringen en totaal geen service. aankoop gedaan was kapot zou geld terug krijgen nou mooi niet
Lily van Poucke  | 16/12/13  16:32:03 | Winkelbeoordeling :
Super site!!! Zeker aan te raden.
Yvonne van der Hoeven  | 19/12/13  23:06:39 | Winkelbeoordeling :
Altijd iets leuks te vinden voor weinig geld. Geweldige site
trudie roos  | 20/12/13  17:07:08 | Winkelbeoordeling :
groupon wat fijn ,,dat ze er zijn. alles met zoveel korting zo kan je nog eens voordelig en lekker uit eten en alle andere aanbiedingen echt geweldig ga zo door
Bert van Kats  | 22/12/13  10:22:19 | Winkelbeoordeling :
Met deze website allerlei inkopen gaan doen, prijs zijn ook verlaagd voor om te kopen of aan te schaffen. Dus bezoekt men deze website. Zeer goed. Maar moet men wel het geld overboeken naar de bepaalde website. Redelijk in prijzen.
Jannieke Postma  | 23/12/13  09:12:21 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een site met super leuke aanbiedingen, vaak voor meer dan 50% korting! Ook leuk als je eens iets speciaals cadeau wilt geven.
Gijs de Bode  | 23/12/13  17:10:08 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met leuke aanbiedingen, leuke koopjes en lekkere etentjes.
Anke Hermans  | 23/12/13  17:29:52 | Winkelbeoordeling :
Groupon: hoe makkelijk om altijd op de hoogte te blijven van leuke gadgets en goedkopere uitjes, I love it!
Aleksandra Opat  | 04/01/14  11:08:12 | Winkelbeoordeling :
Mijn persoonlijke ervaring met Groupon was in elk geval goed, Bij de Groupon kan ik een goede promotie of actie vinden, verkoopster was altijd aardig.
Robin Gool  | 06/01/14  23:13:54 | Winkelbeoordeling :
leuke en goed acties en heel erg uitgebreid ook altijd erg veel korting
Fons Eijssen  | 03/03/14  13:27:31 | Winkelbeoordeling :
Er ff goedkoop op uit!! Super! Iedereen aan te bevelen.Morgen gaan we naar Volendam voor twee dagen. Geboekt met Groupon. Ik ga er van ut dat het weer een prima hotel is. Old Durch in Volendam. Wat ook een leuk idee is. Geef zo"n groupon eens als cadeau!!
E Halen  | 29/05/14  13:11:00 | Winkelbeoordeling :
4apr Smartphone besteld via Groupon. 21mei gebeld waar dat ding blijft.Ik moest geduld hebben. Ik heb wel vaker besteld bij Groupon, dat kreeg ik wel heel snel geleverd Daarom krijg Groupon van mij een goede waardering.
Bas Reuver  | 11/06/14  02:19:09 | Winkelbeoordeling :
Groupon.nl heeft elke dag een aantal hele goede aanbiedingen. De kortingen lopen soms wel op tot 80%. De aanbiedingen zijn per woonplaats, dus je kunt makkelijk zien welke aanbiedingen voor jou aantrekkelijk zijn,
Rini Deventer  | 02/07/14  12:55:22 | Winkelbeoordeling :
Mooi dat ik met Groupon ook op cashbackkorting voordeel kan krijgen
T Nijhuis  | 14/07/14  12:17:33 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al eens wat besteld en ook ontvangen. Soms een beetje langer wachten. Maar leuke aanbiedingen en behoorlijk gevarieerd assortiment.Wat natuurlijk ook wel heel leuk is is de cashbackkorting die natuurlijk ook altijd welkom is.
Adje Meijers  | 25/07/14  11:57:25 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon krijg je elke dag leuke aanbiedingen met korting. Zo heb ik onlangs een paar leuke sneakers gekocht en zijn we al diverse keren uit eten geweest met veel korting. Voor mensen die geld willen besparen is dit een top site!
Inge den Uijl  | 14/08/14  15:42:03 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft vaak zat leuke aanbiedingen. Zelf maak ik vooral gebruik van de aanbiedingen voor restaurants, altijd leuk om een nieuwe locatie te ontdekken en verrast te worden met heerlijk eten voor een super scherpe prijs.
Margriet Nauta  | 19/08/14  13:47:43 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft veel leuke aanbiedingen met hoge kortingen. Werkt makkelijk en snel. Ik heb al vele leuke tripjes en dergelijke gedaan door Groupon! Weekendjes weg, hele vakanties, kappersbezoeken en etentjes.
Sanne Scheeres  | 29/09/14  14:53:14 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon krijg je dagelijks leuke aanbiedingen waar je behoorlijk wat geld mee kan besparen. Zo ben ik al diverse keren uiteten geweest en heb ik met korting een cadeaubon van Hunkemoller gekocht. Neem een kijkje zou ik zeggen!
Arnold Treep  | 02/10/14  11:06:23 | Winkelbeoordeling :
Met de acties van Groupon heb ik nu al zeker 4 leuke uitstapjes met mijn kleinkind kunnen maken die ik anders niet gemaakt zou hebben (te duur) ,ik ga ook in de toekomst zeker weer op zoek naar leuke uitstapjes of etentjes bij deze aanbieder.
Diane-Marie Coulet  | 11/10/14  11:42:04 | Winkelbeoordeling :
I just love groupon, they always have the best deals, the website is so easy to use and I have never had a problem with a voucher. I mostly use it for restaurants and hotel nights but they have some interesting days out options too. I am very happy to be now using it via cashbackkorting!
Annuska Gossen  | 24/10/14  09:54:56 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft vaak leuke aanbiedingen. Mijn zoon en ik zijn voor 7,50 p.p. naar de zandsculpturen in Sneek geweest :) We kregen voor die lage prijs ook nog een kopje koffie. Parkeren was spotgoedkoop (leuke bijkomstigheid).
Olivier van Laar  | 10/12/14  06:28:28 | Winkelbeoordeling :
Als je een dagje gaat shoppen, moet je absoluut Groupon niet vergeten. Enorme kortingen van 50% (en soms zelf tot 70%) helpen jou om altijd te slagen voor aankopen van elektronica, mode en entertainment. En aan het eind van de dag lekker uit eten, ook weer met korting via Groupon Shopping. Super !
Janine van Laar  | 24/12/14  06:48:11 | Winkelbeoordeling :
Als je een dagje gaat shoppen, moet je absoluut Groupon niet vergeten. Enorme kortingen van 50% (en soms zelf tot 70%) helpen jou om altijd te slagen voor aankopen van elektronica, mode en entertainment. En aan het eind van de dag lekker uit eten, ook weer met korting via Groupon Shopping. Super !
Tilly de Vries  | 09/05/15  18:28:08 | Winkelbeoordeling :
Mooie site met kwalitatief goed aanbod aan mooie aanbiedingen. De site geeft uitgebreide beschrijvingen van de vele soorten van aanbiedingen, zoals uit eten, vakanties, elektronica en leuke dagjes uit. Als je op zoek bent naar een leuke uitje of kado, moet je deze site zeker bekijken.
Mrjn Zdm  | 20/08/15  22:16:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere malen gebruik gemaakt van de aanbiedingen van Groupon. Ben nu 3 keer uit eten geweest tegen een voordelige prijs. Erg handig dat je aanbiedingen bij jou in de buurt via de mail kunt ontvangen, scheelt een hoop zoekwerk.
Fijko Vos  | 21/08/15  21:00:12 | Winkelbeoordeling :
Via de site van Groupon kun je gebruik maken van mooie aanbiedingen in vele soorten! Als je op zoek bent naar een voordelige aanbieding, vakantie enz.... moet je zeker eens op deze site kijken. Daarnaast kun je via cashbackkorting ook nog wat terug verdienen!
Jeroen van Lieshout  | 27/08/15  16:20:07 | Winkelbeoordeling :
Op Groupon Shopping kun je een reis boeken. Ze hebben een gevarieerd aanbod van hotels en excursies, zowel in Nederland als in het buitenland. Bovendien kun je korting krijgen met de zogeheten Groupon Travel-deals.
Wilfred Verbakel  | 22/10/15  11:46:04 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al enkele bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het binnen een paar dagen al in huis.
Floris Smit  | 22/10/15  21:18:33 | Winkelbeoordeling :
Goeie acties voor weinig geld! Snelle levering en in doos ook. Word ook op de hoogte gehouden over het algemeen qua welke datum en tijdstip het bezorgt wordt. Daarnaast een groot aanbod van producten!
Mak altun  | 25/10/15  15:23:22 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een van de leukste app die je kan hebben.je kunt erg voordelig uitgaan, shoppen of vakantie. Het is betrouwbaar ik maak er nu 3 jaar gebruik van, nog met plezier. Sommige aanbiedingen lopen tot 70 procent korting
paas ram  | 05/11/15  12:23:35 | Winkelbeoordeling :
Groupon biedt redelijk geprijsde vouchers aan van onder andere restaurants en wellness centra. Met deze vouchers kun je boeken bij de betreffende restaurants, wellness centra enz. en hiermee geld besparen.
Foeke Kuiper  | 16/11/15  13:01:32 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon heb je blijkbaar goede aanbiedingen. Maar het is allemaal zo divers dat ik niet iets kan vinden wat ik nodig heb daar. Toch na even door te zoeken op de site vond ik nog vrij makkelijk verschillende categorien met hele goede aanbiedingen inderdaad.
Margo Zweerus  | 17/11/15  11:36:41 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een makkelijke manier om enorme kortingen te krijgen bij het ontdekken van leuke activiteiten in jouw stad. Onze dagelijkse lokale aanbiedingen beslaan restaurants, spa, massage, activiteiten, product-deals, hotels en nog veel meer. In honderden steden over de hele wereld.
Christian Weber  | 19/11/15  16:31:05 | Winkelbeoordeling :
GROUPON SHOPPING heeft een van de betere websites op het internet in Nederland. Iedere dag vol goede en goedkope aanbiedingen. Dus kijk iedere dag op GROUPON SHOPPING en laat je blij verrassen.DUS DOEN !!
Hans V trigt  | 25/11/15  11:05:42 | Winkelbeoordeling :
de leukste en goedkoopste aanbiedingen vind u op groupon shopping. of u nu een dagje uit wil, uiteten of op reis bij groupon shopping vind u dit allemaal. Wij hebben hier regelmatig gebruik van gemaakt
Wil Jansen  | 30/11/15  10:37:32 | Winkelbeoordeling :
Op de site van Groupon heb je heel veel mooie aanbiedingen op allerlei gebied! Ben je op zoek naar een voordelige aanbieding een cadeautje of vakantie? Dan moet je zeker eens kijken op deze site. En via cashbackkorting krijg je nogmaals een beetje "korting":)
Johan Cruijff  | 01/12/15  18:11:33 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede online winkel ik heb er al enkele bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het binnen een paar dagen al in huis.
Esther Keijzer  | 02/12/15  10:41:07 | Winkelbeoordeling :
Dit vind ik nou een veelzijdige site. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het kopen tegen super leuke prijzen. Sommige dingen zijn voor de één leuk en voor de ander is juist weer het andere leuk. Vooral het veelzijdige aanbod spreekt mij erg aan
Shalini Bhulai  | 07/12/15  23:30:58 | Winkelbeoordeling :
Op Groupon.nl kun je verschillende soorten vouchers aanschaffen voor onder andere restaurants en spa centra. Met deze vouchers kun je voor goede prijzen eten bestellen of gebruik maken van diensten bij de betreffende bedrijven.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 3,50% CashCoins
Profiteer van 20% korting op lenzen bij SmartBuyGlasses
Code:SBC20
ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
visit register click click