ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Greetz.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Greetz.nl

Verras iemand op een unieke en persoonlijke manier met Greetz.nl

Er is niks leuker dan het ontvangen of versturen van een verrassing. Wie ga jij verrassen? Maak het extra persoonlijk en verras iemand met Greetz.nl. Je vindt hier verrassingen voor oud & jong, zowel grote als kleine verrassingen en voor iedere gelegenheid. Kies direct jouw verrassing uit zoals een kaart, boeket, ballon, chocolade of ander cadeau.

Greetz.nl Beoordelingen

Hans Visser  | 26/09/22  09:01:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben lang trouwe klant geweest van Greetz. Deze week wou ik zelf weer een kaart ontwerpen op de vernieuwde website maar je hebt helemaal geen fijne functies meer op de website. Je kunt alleen lettertype bepalen, kleur en grootte, maar het tekstvlak aanpassen kan niet. Heel erg jammer!
Bert Kreekels  | 24/09/22  13:42:11 | Winkelbeoordeling :
Bijj bezorging was de doos beschadigd , waarschijnlijk omgevallen tijdens transport, bloemen zaten zonder water en waren binnen 1 dag verwelkt, verzender heeft klacht ingediend en vandaag nieuwe gekregen van Greetz , top service en een bedrijf dat zn klanten serieus neemt. Toppers!
Marjolein Struijk  | 19/09/22  12:03:55 | Winkelbeoordeling :
Snel,makkelijk en hierdoor vergeet ik verjaardagen, jubilea's en dergelijke niet. En als ik vanavond bedenk dat ik iemand een kaartje wil sturen wordt het de andere dag bezorgd. Met de uitzondering van de zondag en maandag.
Tineke van Land  | 04/09/22  09:17:43 | Winkelbeoordeling :
Greetz is De website voor de allerleukste kaarten. Je vind er alles wat je je maar bedenken kan. Het zoeken aar een kaart Staat netjes gesorteerd in groepen. Vaak hebben ze ook nog leuke aanbiedingen. Ook kadootje kan je er vinden voor een speciaal iemand
Dimitri Anastopoulos  | 29/08/22  09:39:48 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden over de hulp die ik gehad heb vorige week door de klantenservice. Ik had het verkeerde adres opgegeven en werd gelijk geholpen. Ik bestel bij Greetz regelmatig voor verjaardagen, bedankjes of voor iemand n hart onder de riem te steken. Zeer tevreden al n paar jaar!
Natasja Bitter  | 16/08/22  22:31:35 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het zo makkelijk en het wordt keurig geleverd ik zie er echt alleen profijt van want als ik bijna naar iemand een kaart moet sturen ben ik met greetz netjes op tijd en dan komt de kaart snel aan bij diegene echt top
Ids Kingma  | 14/08/22  13:35:37 | Winkelbeoordeling :
Mijn beoordeling over Greetz.nl Allereerst kan ik zeggen dat Greetz.nl een enorme hoeveelheid aan kaarten en leuke surprises in hun assortiment hebben, dus voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Ze hanteren goede prijzen voor datgene wat ze verkopen. Greetz.nl is een echte aanrader.
Tineke De  | 14/08/22  19:45:17 | Winkelbeoordeling :
erg nette en fijne website om last minute een kaart te versturen. ik vindt het altijd fijn om op deze manier kaarten en cadeaus te versturen, gemakkelijk en snel! en dat lekker vanuit huis. een aanrader!
Nanique van Drunen  | 08/08/22  07:56:39 | Winkelbeoordeling :
Altijd superleuke kaarten voor elke gelegenheid, snel bezorgd, makkelijke en duidelijke website met hele leuke designs voor elk wat wils. Handig dat je een adressenboek kunt aanmaken op je eigen account!
Tim Trabelsi  | 21/07/22  13:02:07 | Winkelbeoordeling :
Gebruik al jaren Greetz, gemakkelijk, leuke kaarten en indien nodig ook leuke cadeau's om uit te kiezen! Zet maandelijks al mijn kaarten klaar voor de jarige, super makkelijk en je hebt er geen omkijken meer naar!
Hans Rikhof  | 17/07/22  12:04:31 | Winkelbeoordeling :
We versturen al jaren kaarten via greetz. Leuke site, aanbod van kaarten is ruim voldoende. Je hebt de keuze uit verschillende groottes van kaarten. Ook is er een mogelijkheid om een leuk cadeau mee te sturen.
Gea Uffing  | 09/07/22  07:19:06 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden over greetz.nl. het leuke is dat jegeheel op je eigen manier een kaartje kunt ontwerpen met een eigen gemaakte tekst. ook het verzenden werkt heel goed. ik zou het zeker aanraden!
Anoniem  | 06/07/22  16:10:52 | Winkelbeoordeling :
Greetz heeft een goed aanbod aan kaarten voor allerlei gelegenheden. Verzending gaat altijd goed. De kaarten zijn soms wel wat aan de prijs. Verzendkosten zijn gelijk als wanneer je zelf een kaart verstuurt. Cashback worden direct na bestelling bijgeschreven.
Laura Kastrova  | 06/06/22  16:31:08 | Winkelbeoordeling :
Deze idea is echt super handig. Om deze manier kun je makkelijk je familielid of een vriendin blij maken. Wat mij betreft, een aanbod ietsje kan breder zijn, maar ongeveer ben ik met deze dienst heel tevreden.
gaby kramer  | 29/05/22  22:54:22 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een vreselijk handige website en zeker met de herinneringen aan bepaalde momenten. De iconische krijg je niet heel snel
Piet van Brabant  | 22/05/22  10:40:33 | Winkelbeoordeling :
Mijn moeder met moederdag rozen gestuurd in een doosje gewoon via de brievenbus. Rozen waren super vers en volgende dag super mooi. Het fijne aan Greetz is dat ze een uitgebreid assortiment kaarten hebben, en de mogelijkheid hebben om een datum voor bezorging te kiezen, super!
Coby Gloudemans  | 19/05/22  11:18:28 | Winkelbeoordeling :
leuke website met heel veel verschillende mogelijkheden. Niet alleen nog wenskaarten, waarmee ze ooit begonnen zijn, maar ook wensballonnen, chocolade met wensen en nog diverse andere artikelen. Heel gemakkelijk als je niet naast de deur woont en/of je weinig tijd hebt.
Corina Van Loon  | 14/05/22  00:16:45 | Winkelbeoordeling :
Met moederdag een kaartje opgestuurd. Super snel geleverd en precies zoals ik het in gedachte had. Echt super fijn. Het alvast kunnen opslaan van je kaart waar je veel in getypt hebt, is vaak mijn redder geweest.
Harry Spot  | 08/05/22  07:57:53 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal jaar verstuur ik mijn kaarten & cadeautjes via Greetz . Nog nooit problemen mee gehad, maar nu wel! Bloemen en kaart waren niet aangekomen. Klantenservice heeft het alsnog verstuurd. Top klantvriendelijkheid! Reden om zeker aan te blijven als klant!
danielle Leppink  | 02/05/22  08:54:26 | Winkelbeoordeling :
Super handige site om even snel een kaartje te versturen. Er is keus uit een gigantisch assortiment, daar zit altijd wat leuks bij. Tevens kan je hier zelfs een leuk cadeautje meebestellen, in de vorm van bloemen of chocola
Hans de Boer  | 24/04/22  09:38:30 | Winkelbeoordeling :
Alles mooi intact en ze was er erg blij mee. Bestelproces verliep enorm soepel en ik werd perfect op de hoogte gehouden via de track & trace en met een smsje toen het bezorgd was. Kon niet beter. Ik raad Greetz dus zeker aan!
Mirjam Engels  | 12/04/22  08:50:38 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben echt super leuke kaarten. Ik heb de geboortekaartjes van mijn dochtertje bij hun besteld en ze waren super mooi. Ook was er echt heel veel keuze om uit te kiezen , en als je niet kan kiezen neem je gewoon eerst en proefdruk Raad ze zeker aan.
Marieke van Garderen  | 11/04/22  08:37:40 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, altijd op tijd geleverd en leuke dingen om te versturen. Er is veel keuze niet alleen kaarten maar ook bloemen en andere dingen die je kunt versturen. De verzendkosten zijn ook goed, en de service is uitstekend.
Harry Bellafonte  | 04/04/22  11:26:03 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal jaar verstuur ik mijn kaarten & cadeautjes via Greetz.nl, en nog nooit problemen of niet goed bezorgd mee gemaakt! Erg tevreden ook over het uitgebreide assortiment aan kaarten wat Greetz heeft.
Merel Van der Vliet  | 28/03/22  02:13:37 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze van kaarten voor iedere gelegenheid en als jouw gelegenheid er niet bij zit dan maak je supermakkelijk je eigen persoonlijke wenskaart, met eigen foto en tekst. Ik ga de deur niet meer uit om een kaart te scoren!
Aline  | 25/03/22  07:55:57 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop, die altijd wel wat in huis heeft om geliefden te verrassen. Een goede klantenservice die meedenkend is, en oplossingsgericht als er een zending te laat word geleverd. Ik ben enthousiast en tevreden !
Lara Norris  | 23/03/22  19:26:14 | Winkelbeoordeling :
Het fijne aan Greetz is dat ze een uitgebreid assortiment kaarten hebben, en de mogelijkheid hebben om een datum voor bezorging te kiezen. Alles verliep soepel, en de door mij verstuurde kaart werd door PostNL op tijd afgeleverd bij de ontvanger, super.
Frank Smid  | 28/02/22  18:38:39 | Winkelbeoordeling :
Greetz is super, maak er echt iedere week en of maand gebruik van, lekker makkelijk en snel en eenvoudig. Superwebsite, probeer het zelf eens echt een geweldige manier om je geliefden te laten weten dat hé aan hen denkt.
Nander Veltman  | 22/02/22  08:29:47 | Winkelbeoordeling :
Voor de verjaardag van mijn moeder liet ik via greetz een bos bloemen bezorgen. Na 2 dagen waren die al dood. Dat heb ik gemeld bij de klantenservice en zij kwamen meteen met een passende oplossing waar ik blij mee was.
Kim Sijbring  | 03/02/22  22:11:36 | Winkelbeoordeling :
Ik ben helemaal fan van deze website, het is heel gebruiksvriendelijk om mee te werken en er zijn veel leuke opties aanwezig. ik vind ook de kwaliteit van de fotokaart echt super, geen pixels enzo. echt een aanrader!
Henk Trabelsi  | 22/01/22  11:16:14 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken de website van Greetz regelmatig om een leuke originele kaart te versturen, het gemak om een verrassing te sturen is zo leuk en verdomde makkelijk, het geeft zo veel blije gezichten en de ontvangers zijn blij verrast, altijd op tijd verstuurd en afgeleverd, super!
Saskia Donselaar  | 04/01/22  07:39:02 | Winkelbeoordeling :
Leuke en handige kaarten site, veel keuze in onderwerpen en thema's en vaak hele leuke verrassingen via mail, voor bv een gratis kaart of gratis verzending. Ik ben fan! Hoef de deur niet meer uit en dat is wel zo handig!
max van schooten  | 30/12/21  14:21:35 | Winkelbeoordeling :
Voor wie op zoek is naar een leuke of mooie kaart voor diverse gelegenheden raad ik Greetz.nl aan. Zoveel keuze uit vele betaalbare kaartjes en eventueel zelfs met cadeua of bloemen. Zeer betaalbaar en altijd snel verstuurd!
Hans Webber  | 28/12/21  10:09:45 | Winkelbeoordeling :
Website werkt makkelijk en snel. Leuke kaarten kun je bij Greetz versturen en ze komen aan wanneer jij het aangeeft. Zo kun je al ver vooruit een kaartje klaarzetten om niemand te vergeten, prima en handig van Greetz!
Hans Bazoer  | 19/12/21  09:05:00 | Winkelbeoordeling :
Alles klopt bij Greetz.nl, makkelijk bestellen, keurige en tijdige aflevering, grote keuze uit kaarten en cadeau's en alles tegen een prima kwaliteit/prijs verhouding, dus uitsluitend complimenten over Greetz!
Ellen  | 20/12/21  12:11:03 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben een enorm assortiment aan kaarten en cadeaus, dus je vindt altijd wel iets geschikts. Heel fijn dat je precies de datum kan uitkiezen, en dat de factuur apart is. De bloemen zijn dan ook nog mooi vers. Sommige cadeaus zijn wel wat aan de prijzige kant.
K J K Koopman  | 15/12/21  21:54:48 | Winkelbeoordeling :
Handige website waar je kaartjes of cadeaus kunt sturen om iemand te verrassen. De prijzen zijn in verhouding en je kunt ook volgen wanneer je kaart of cadeau is ontvangen. Er is een ruime keuze en de kaart kun je ook persoonlijk maken.
Dennis Van Gool  | 11/12/21  11:31:06 | Winkelbeoordeling :
De Greetz website biedt heldere informatie, er is meteen een helder overzicht in het aanbod, prijs en kwaliteit van de product(en). Bij onduidelijkheden en vragen geven zij een goede service waar men verheldering kan geven. Ik heb goede ervaringen opgedaan en beveel deze website aan.
Milou Stapelkamp  | 21/11/21  12:09:16 | Winkelbeoordeling :
Het is altijd leuk om bij Greetz te bestellen en er zijn vele soorten kaarten en bijpassende cadeaus verkrijgbaar die je kunt personaliseren. De bestellingen komen altijd op tijd aan en er is veel mogelijk op het gebied van kleuren en lettertypen of lettergrootte zodat je altijd iets unieks hebt.
Angelique Groeneweg  | 17/11/21  09:19:45 | Winkelbeoordeling :
Weet ik even niet wat te kopen of wat te doen om iemand een felicitatie of attentie te geven dan is Greetz altijd de uitkomst. Van een leuk lief kaartje aldanniet zelf ontworpen tot een leuke ballon, lekkere chocolade en noem maar op, ik vind altijd iets op Greetz!
Kim Kimich  | 13/11/21  11:47:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het al jaren heel makkelijk om zelf vanuit huis een persoonlijke kaart te versturen. Geen geren meer naar de winkel of brievenbus. Belangrijke gebeurtenissen kan je ver vooruit maken, Greetz zorgt ervoor dat het op tijd verstuurd wordt.
Wil Engelen  | 16/11/21  13:11:02 | Winkelbeoordeling :
Ruimen sortering kaarten. Altijd op tijd gepost en aardige verassingen . Je spaart ook gelijk voor een gratis kaart of postzegels. Een betrouwbaar bedrijf. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Willie Bouwman  | 27/10/21  21:48:51 | Winkelbeoordeling :
Greetz mooie webshop mooie kaarten voor elk wat wils voor elke gelegenheid een kaartje of voor een cadeau bloemen of chocola zelf drop kun je er kopen. heel leuk voor een verjaardag en u kunt niet kiezen.
Mariëlle Van de Wiel  | 24/10/21  20:50:39 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke kaarten en verrassende acties En snel bezorgd op welke manier dan ook.En ook fijn dat ze je aan een verjaardag herinneren door middel van een email Top service zeg ik kunnen veel bedrijven nog wat van leren
Yvonne Kuijsten  | 26/10/21  01:46:58 | Winkelbeoordeling :
Fijne en overzichtelijke site, vooral de kaarten waarbij je eigen foto kan plaatsen zijn leuk. De prijzen van de kaarten zijn niet duurder dan in een winkel. Ik ben zeer zeker tevreden over greetz. Geregeld stuur ik een leuk kaartje naar mijn kleinkids.
Adrienne Mathijssen  | 25/10/21  10:44:48 | Winkelbeoordeling :
Leuke verrassende kaarten. Leuk om iemand te verrassen. Voor elkegelegenheid en met leuke kadootjes. Je hebt altid een succes, dan kan ik garanderen. Zoekje iets leuks kijk en bestel dan bij Greetz. Ook kaarten met pakkende teksten.
jet kientz  | 25/10/21  09:19:09 | Winkelbeoordeling :
Heel wat leuke kaarten besteld online en in de fysieke winkel veel vrolijke kaarten en van alles wat en van alles voor verschillende gelegenheden heb ook al foto kaarten gemaakt een leuke foto van mezelf in een kaart
Astrid Terlouw  | 22/10/21  09:14:49 | Winkelbeoordeling :
Vroeger kende ik Greetz alleen van kaartjes versturen en veel al online. Tegenwoordig hebben ze een super leuk assortiment van relatiegeschenken die je fysiek kan versturen. Als ik iemand wil verrassen met iets origineel, dan kijk ik hier.
Leroy Hamilton  | 20/10/21  18:11:59 | Winkelbeoordeling :
Altijd als ik iets via Greetz bestel wordt het keurig geleverd en op tijd. Laatst had ik bloemen erbij besteld en dat was niet op tijd geleverd, maar we kregen wel mooi een nieuw boeket toegezonden, zonder extra kosten, super hoor, Greetz is zeker de moeite waard!
Gabriella van Dijk  | 18/10/21  10:25:00 | Winkelbeoordeling :
Het leuke aan Greetz vind ik dat je een kaart helemaal persoonlijk kunt maken. Ik krijg er leuke reacties op. Laatst via een pizzeria korting gekregen; kaart verstuurd voor alleen de kosten van de zegel. Top!
Liesbeth  | 14/10/21  20:03:30 | Winkelbeoordeling :
Super snel en makkelijk een kaartje of een leuke attentie versturen! Altijd bij de hand en snel verzonden. Een makkelijk adressenboek om ook alle nodige adressen bij de hand te hebben. Ik ben fan! Kado's zijn wel wat prijzig, maar dat is het gemak ervan mij wel waard.
Karin Stalenburg  | 07/10/21  19:12:26 | Winkelbeoordeling :
Bij Greetz altijd en voor iedere gelegenheid, kaarten te vinden! Wordt netjes op de datum die je wenst bezorgd. De app is heel prettig om mee te werken! En je spaart voor korting!
Henk van Dorp  | 07/10/21  11:16:33 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg tevreden over Greetz.nl, ik vergeet nu nooit meer een verjaardag of feestje en altijd op tijd bezorgd. Ik hoef ook zelf niet meer naar de brievenbus en dat is zeker helemaal top als je niet goed ter been bent, super van Greetz!
Rosa F  | 20/09/21  00:15:47 | Winkelbeoordeling :
Fijne en goede site om kaarten en cadeautjes te bestellen. Erg tevreden over de service, altijd op tijd verstuurd (bezorging ligt bij een ander bedrijf uiteraard) en goede kwaliteit. Wel vrij prijzig (maar gelijkwaardig met andere webshops), dat is jammer, zou er anders meer gebruik van maken.
Naomi Kainama  | 15/09/21  10:42:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne app die ervoor zorgt dat ik niet vergeet om een kaart te sturen
laura Munoz-Gonzalez  | 12/09/21  17:56:14 | Winkelbeoordeling :
Greetz is handig bv als je vergeten bent dat iemand jarig en nog meer categorieën, en je kunt er een kado bij doen, je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. En elke keer als je een bestelling hebt geplaatst spaar je ook weer voor korting!
Vladimir Bepnikov  | 06/09/21  20:18:41 | Winkelbeoordeling :
Kaarten en cadeaus zijn van goede kwaliteit en de bezorging is altijd volgens afspraak, ik ben zo blij dat deze website bestaat! Het maakt niet uit voor wie je een cadeautje zoekt of voor een verjaardag of gewoon voor het gebaar. Bij Greetz moet je dan zijn!
Tom Dumoulin  | 05/09/21  13:08:01 | Winkelbeoordeling :
Greetz is gemakkelijk, snel ,overzichtelijk en genoeg keuze, ik maak er dankbaar gebruik van en het is altijd leuk weer iemand blij te maken met een verrassing op wat voor moment dan ook even laten weten dat je aan ze denkt!
Johan Schoofs  | 05/09/21  09:08:38 | Winkelbeoordeling :
Via greetz kun je voor alle leuke en minder leuke aanleidingen een kaart vinden. De keuze is enorm groot dus er zit altijd wel een leuke kaart tussen. Als extraatje kun je er een cadeautje aan toe laten voegen.
Trijntje Ludema  | 02/09/21  07:06:22 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en duidelijke site... Tijdens de corona periode veel gebruikt om anderen te laten weten dat je aan ze denkt. Daarbij spaar je stampz en dan kan je gratis een kaart uitzoeken.. Vooral als je werkt kan je zo via de app een kaartje sturen
Kim Wolf  | 29/08/21  19:02:15 | Winkelbeoordeling :
Super leuke webwinkel. Al vele malen kaarten besteld. Af en toe met een cadeautje erbij voor de jarige. Is aan de prijs maar is het vaak wel waard. Klanten service ook vriendelijk wat natuurlijk helemaal een plus is.
Har Her  | 26/08/21  11:04:36 | Winkelbeoordeling :
Via Greetz een bestelling gedaan. 10 stuks rozen aan de hoge kant qua prijs. Wel kon er gelijk de volgende dag geleverd worden. Je krijgt een e-mail met hierop het tijdslot wanneer levering plaats gaat vinden. Ze hadden de tijd om tot 17:00 uur te leveren. 16:45 was het er.
els jonker  | 17/08/21  07:11:07 | Winkelbeoordeling :
Even een leuk kaartje sturen voor een gelegenheid van vrienden of familie, nog nooit zo makkelijk geweest. Greetz heeft een grote keuze aan allerlei soorten kaarten. Je vindt er dus altijd wel eentje naar jouw keuze. Lekker makkelijk dus.
Elise Eijnde  | 11/08/21  10:03:32 | Winkelbeoordeling :
Greetz, wat geweldig makkelijk is dat. De keus voor ieder feestje is zo groot, Zo moeilijk om een keuze te maken. Ik vind het altijd leuk om een kaart met foto te nemen. Het maken is echt heel eenvoudig. Zelf inplannen wanneer de kaart aan moet komen. Je kunt geen feestje meer missen.
Mendy  | 03/08/21  06:24:15 | Winkelbeoordeling :
Ruime keus in kaartjes om snel iemand te kunnen verrassen met een leuke, mooie kaart. Ze hebben vaak leuke kortingen op kaarten, cadeaus of gratis postzegel. Ook spaar je automatisch voor een gratis kaart.
Nicole  | 01/08/21  05:46:07 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne service, duidelijk, overzichtelijk. Mogelijkheid om de dag van versturen zelfs in de toekomst te plannen/bestellen. Ruime keuze, diverse extra mogelijkheiden om de kaart nog persoonlijker te maken.
Pascalle Hollanders  | 01/08/21  13:22:50 | Winkelbeoordeling :
Fijn website met heel erg veel verschillende soorten kaarten. Ook kun je er cadeautjes bij kiezen. Soms heb je er nog extra leuke acties bij, zoals gratis postzegels of je kaart geheel gratis. Ook is het fijn dat je zelf je teks kunt schrijven in je eigen kleur.
Mandy van B.  | 27/07/21  13:26:59 | Winkelbeoordeling :
Een zeer aan te raden website. Ik heb hier meerdere malen kaarten en cadeautjes laten versturen naar mijn kinderen. Die vonden het prachtig. Leuk ingepakt en netjes op tijd bezorgd. Qua prijs verhouding valt het ook goed te doen. Brede aanbod op de site waaruit je kunt kiezen. Hier bestel ik vaker.
carla triepels  | 27/07/21  10:50:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke kaarten, leuke kadootjes om eraan toe te voegen, snelle levering, komt afspraken na. Ik krijg altijd hele leuke reacties van de personen waar ik een kaart (al dan niet met verrassing) naar toe heb gestuurd! Vooral de ballon in een doos is een hele leuke verrassing!
Will Rondhuis  | 17/07/21  13:37:14 | Winkelbeoordeling :
Fijne klantvriendelijke webshop, met een uitgebreide collectie aan kaarten, bloemen, ballonnen en wat je nog meer aan cadeau artikelen kunt bedenken! De indeling van de webpagina is naar mijn mening heel Jip & Janneke (dus heel gebruikers vriendelijk!)
Kirsten De Jong  | 15/07/21  14:58:50 | Winkelbeoordeling :
Op het laatste moment nog bedacht dat ik een kaart met bloemen wilde versturen en dacht ik zal wel te laat zijn met regelen. Maar nee hoor...Ik heb s avonds besteld en de volgende dag werden de bloemen met de kaart al bezorgd.Super fijne en snelle service. top!
aagje Hogerheide  | 08/07/21  13:24:05 | Winkelbeoordeling :
Een kaartje sturen met Greetz.nl ben je nooit te laat. Veel keuze en mooie en leuke kaarten. Zelf een kaart maken is zo voor elkaar. Wordt netjes verstuurd en altijd op tijd in de bus? Dus voor een kaartje ga naar Greetz.nl
Vanessa Schouten  | 07/07/21  07:38:43 | Winkelbeoordeling :
Super klantvriendelijk! Ik wilde 2 dezelfde bekers bestellen maar met verschillende namen. Normaal zou je dan 2x verzendkosten moeten betalen maar na contact met Greetz werd het aangepast. Echt goede service. De bekers zijn ook mooi en blijven goed in de vaatwasser.
Jack Beverloo  | 06/07/21  08:21:46 | Winkelbeoordeling :
Greetz.nl is een fantastische website waar je op een gemakkelijke manier een kaartje kunt sturen naar mensen die het verdienen. Al vele keren gebruik van gemaakt en altijd was de bezorging picobello. Ook naar het buitenland verloopt alles probleemloos.
Gerda STRINGA Dodde  | 05/07/21  13:22:46 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van greetz echt een topwebsute, echt check ken die website voor leuke grrassingen en gezellige traktaties voor iedereen, echt leuk om eens te kijken op greetz, echt doen hoor, echt toppie, dus doen.
Floortje Hack  | 02/07/21  10:08:22 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en snel een kaartje sturen naar iemand die jarig of ziek is. Bij greetz kies je uit honderden kaarten, schrijf je eigen persoonlijke tekst en een dag later ligt de kaart al in de bus. En met de agenda vergeet je nooit meer een verjaardag. Ideaal!
Ulrike julia Hanninger holzmann  | 25/06/21  21:17:41 | Winkelbeoordeling :
Greetz is een online winkel waar u kan iemand op elk moment van de dag verrassen met een kaartje of bloemen. Jij kan het zelf ontwerpen en davoor werden de groetjes ook echt persoonlijk. Een mooie manier om een persoonlijke boodschap an iemand te sturen of leuk verrassen.
Annette Blok  | 12/06/21  13:48:00 | Winkelbeoordeling :
Wil je iemand verrassen met een mooie of persoonlijke kaart, kijk dan eens bij Greetz! Hier vind je kaarten met allerlei onderwerpen en je kunt het aanvullen met een bos bloemen , cosmetica of een ander leuk cadeau!
Rob van Schooten  | 03/06/21  10:15:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een mooie verjaardagskaart gestuurd via Greetz.nl. De ontvangers waren verrast, mooie kaart, echte kleuren en stevig kwaliteitspapier. Met het programma kies je met gemak een kaart uit de gekozen categorie, tekst erop, betalen en versturen maar!
Mirjam Kooman  | 24/05/21  07:00:32 | Winkelbeoordeling :
Leuke site veel keuze en duidelijk en overzichtelijk makkelijker kan gewoon niet zo is er voor iedereen wel een leuk grappig bijzonder speciaal ontworpen kaart en niet duur super leuk en handig
Vero Nica  | 18/05/21  14:58:11 | Winkelbeoordeling :
Alles ging heel makkelijk bij deze overzichtelijke site, mooie sortering kaarten met een ruime keuze aan kaarten, en cadeautjes met veel opties, mijn bestelling werd netjes op tijd bezorgd, Greetz is zeker een aanrader!
Denise Rietvelt  | 16/05/21  18:18:50 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg te spreken over Greetz. Ze hebben een ruim aanbod van kaarten tot leuke persoonlijke cadeautje. Voor elke gelegenheid hebben ze wel iets leuks. Een snelle service en de prijs is prima te doen.
Sandra Stolker  | 11/05/21  09:39:26 | Winkelbeoordeling :
Bij Greetz kun je zelf de leukste kaarten ontwerpen! ik kreeg van een vriendin een leuke verjaardagskaart van Greetz en ik heb zelf inmiddels ook al een leuke verjaardagkaart laten ontwerpen bij Greetz en laten versturen.
Roy Hilvers  | 06/05/21  20:21:02 | Winkelbeoordeling :
Super service! Eergisteren om 21.30 een kaartje besteld, gistermiddag gewoon met de postNL in de brievenbus. Zeer gebruiksvriendelijke website om kaartjes te maken, enorm aanbod. Daarnaast hebben ze ook een leuk voordeel met het gratis sparen van Stampz.
Marion Nijenstein  | 05/05/21  10:15:54 | Winkelbeoordeling :
Mooie kaarten die ook nog zelf aan te passen zijn naar je wensen. Voor alle momenten hebben ze wel een kaart in het assortiment. Goede en nette levering met eigen keuze van bezorgdatum. Ik ben heel tevreden over Greetz
Thomas Koster  | 03/05/21  12:57:38 | Winkelbeoordeling :
Wil je je vrienden of familie verrassen met leuke kaarten of geschenken, dan is Greetz.nl de juiste website. Ze hebben ook alles om een verjaardag te doen slagen. Je vindt hier de beste producten van: kaarten tot en met taarten. Ze leveren uitstekende service en hebben de beste prijzen.
Danielle Maas  | 02/05/21  11:03:24 | Winkelbeoordeling :
Een leuke en vooral makkelijke manier om ieman te verrassen met een kaartje. zo kun je zeker in deze rare tijd iemand zijn dag helemaal goed maken. super makkelijke site met zat keuze voor iedereen en iedere gelegenheid!
Lieke Raaijmakers  | 03/05/21  22:07:57 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke website met voor ieder moment een leuke verrassing of gewoon een kaartje. Door te sparen kans op korting, vaak nog de volgende dag geleverd en bijna altijd op tijd afgeleverd. Ideaal dat je adressen en datums kunt opslaan.
Anke Plomp  | 17/04/21  08:08:50 | Winkelbeoordeling :
Heel goed, altijd makkelijk als je geen gepast kaartje in huis hebt om via Greetz een kaartje te versturen. Je kunt je kaartje ook volgen via je email. Zeer goed geregeld allemaal, zeker een aanrader!
Froukje Rooy  | 16/04/21  08:51:28 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig ontvang ik bloemen en kaarten via de website van GREETZ.De advertenties zijn op zich al een mooi cadeau.Foto’s en teksten zijn zorgvuldig gekozen.
Mirella Hopman-oud  | 10/04/21  20:22:05 | Winkelbeoordeling :
Greetz is Top een verjaardagskalender aangemaakt zodat ik voortaan op tijd ben met een kaart versturen. En soms leuk versierd en altijd netjes geprinte tekst en verstuurd en bezorgd op tijd.
Richard Van leeuwen  | 06/04/21  17:02:23 | Winkelbeoordeling :
Greetz.nl is de leukste website om een verjaardag te organiseren. Ze hebben van alles om een een verjaardag te doen slagen. Met mooie ballonnen, veel keus in dranken en natuurlijk, hele mooie verjaardagstaarten. Je vind hier altijd de beste prijs en het wordt netjes thuis bezorgd.
Willemijn Galesloot  | 05/04/21  12:03:23 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke website en app. Je kan je creativiteit kwijt in het ontwerpen van persoonlijke kaarten. En leuke cadeaus erbij selecteren. Verzending altijd goed op tijd en mooi product
Anoniem  | 03/04/21  08:59:23 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze van kaarten, kan makkelijk online kiezen en daarna laten bezorgen (inclusief poistzegel). Nu heb je ook meer keuze van extra cadeaus, bloemen of chocolade of ballonen kunnen ook bezorgd worden.
Nicole Donegan  | 02/04/21  21:08:17 | Winkelbeoordeling :
Super om op deze manier iemand te verrassen of te verblijden met iets persoonlijke. Goede service, prijs en kwaliteit is prima. En je wordt goed op de hoogte gehouden na een bestelling te hebben geplaatst. Fijn om te weten dat het aangekomen is.
Susanna Zeeman  | 02/04/21  07:19:24 | Winkelbeoordeling :
Greetz Wow wat is dat toch een goeie en leuke site. Ze hebben echt van alles. Van verjaardag tot bruiloft en alles wat er tussen zit. Je kan ook cadeautjes erbij bestellen,maakt de verassing compleet
Mirelle Molenaar  | 02/04/21  19:36:30 | Winkelbeoordeling :
super handig en veel leuke kaarten en kadootjes.. Mogelijkheid om tijd uit te kiezen en na een jaar weer een herinnering aan de gebeurtenis, maak er vaak gebruik van. Meer dan tevreden dus over greetz
Marion Nijenstein  | 01/04/21  08:01:32 | Winkelbeoordeling :
2 kaarten besteld. Ze waren op tijd bezorgd, op de datum die we hadden aangegeven. De kaarten zagen er heel mooi en netjes uit. Ik vind het super dat je elke kaart helemaal zelf kunt aanpassen met teksten overal.
E postma  | 26/02/21  20:32:24 | Winkelbeoordeling :
Bestel regelmatig kaarten via greetz. Een leuke site met heel veel keuze uit kaarten. Om bv iemand sterkte te wensen of te feliciteren met iets.altijd snel verstuurd tot nu toe. Blijf zeker kaarten bij greetz bestellen.
Sandra Domburg-Kuhn  | 11/02/21  13:06:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas een paar dagen geleden een Account aangemaakt op Greetz. En Verjaardagen ingevuld. Ik vind het Supergaaf dat je zelf een kaart uitzoekt en passend naar de Jarige kunt afmaken. En dan wordt die op een eigen gekozen dag/Verjaardag verstuurd.. Ik heb er nu 1 gemaakt voor een jongenman die 21 jaar wordt. Heel blij en tevreden met deze Webshop!!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
5,25% CashCoins
10% korting op het hele assortiment bij Vamos Schoenen
Code:V1A9
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click