ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

fonQ Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over fonQ

Shop alles voor in en om je huis bij fonQ

Een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie: fonQ is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. fonQ is uitgeroepen tot Beste Webwinkel 2021 en beste webwinkel in de categorie 'Wonen' tijdens de Shopping Awards 2021. Geef je huis wat fonQ!

fonQ Beoordelingen

Frits Barend  | 19/10/22  10:04:42 | Winkelbeoordeling :
Zondag besteld en zelf gekozen voor leveren op dinsdag (kon ook maandag). Omschrijving op website van FonQ is uitstekend! Prijzen zijn ook uitstekend ten opzichte van andere zaken! Product is goed verpakt bij mij aangekomen, prima dus!
Berry de Plakker  | 04/07/22  17:02:57 | Winkelbeoordeling :
Heel fijne ervaring met Fonq. Ik heb de afgelopen week meerdere meubels en andere artikelen besteld en kreeg het netjes en snel toegestuurd. Toen bij een kastje een scharnier ontbrak, werd dit snel, kosteloos en zonder moeite van mijn kant opgestuurd door de leverancier.
Hans Bazoer  | 15/05/22  09:21:10 | Winkelbeoordeling :
Onlangs eetkamerstoelen besteld bij Fonq die voldoen aan mijn verwachtingen. Supersnelle levering en als je even googlet zie je dat Fonq echt scherpe prijzen hanteert. Mooie kwaliteit ook, dus ik ben heel tevreden over Fonq.nl.
Piet Bazoer  | 29/04/22  11:01:38 | Winkelbeoordeling :
Pannenset besteld, bij Fonq in de aanbieding, Op donderdagavond besteld, vrijdagavond werd het al bezorgd! Alles ziet er netjes uit en doet het goed. Pakket was wel geleverd door en op voorraad bij Fonq zelf, dat scheelt volgens mij, zeker voor herhaling vatbaar!
dick ber  | 23/02/22  07:16:15 | Winkelbeoordeling :
FonQ is echt een leuke winkel om te shoppen. Je komt de meest inspirerende dingen tegen, vooral ook dingen waarvan je niet verwacht ze tegen te komen. Ik slaag hier graag om mijn inrichting leuker te maken.
Farce Majeur  | 09/02/22  09:06:10 | Winkelbeoordeling :
Goede duidelijke website van Fonq.nl met prima foto’s en tekst. Makkelijk bestellen met een snelle levering en product nog mooier dan ik dacht, alles prima verpakt. Kortom ik ben heel tevreden met fonQ.
Sjaak Swart  | 21/01/22  16:47:42 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle en goede levering, snelle antwoorden op mijn vragen, je bestelt en de dag erna is het product er al, en dat in deze tijd! Ook heeft Fonq echt leuke producten voor leuke prijzen, voor ieder wat wils, prima!
Harry Webber  | 17/01/22  09:54:31 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het altijd fijn shoppen bij Fonq. Normaal gesproken snelle levering, deze keer duurde het ietsjes langer omdat het product niet op voorraad was. Hier werd echter netjes over gecommuniceerd en uiteindelijk was de levering toch twee weken eerder gekomen, en dat tijdens de feestdagen.
Xantippe de Wit  | 12/01/22  16:05:28 | Winkelbeoordeling :
De producten worden steeds snel geleverd en hun prijzen zitten goed als je deze vergelijkt met andere aanbieders, onlangs heb ik een product moeten terugsturen en dit bleek geen probleem te zijn. Het terugsturen en de terugbetaling verliepen zeer vlot. Een betrouwbare webwinkel met zeer leuk aanbod!
Lena Terra  | 27/09/21  10:03:18 | Winkelbeoordeling :
Fonq is een fijne webwinkel, als je iietts wilt kopen wat niet te duur is. Ik had een dekbedovertrek besteld , wat nooit bezorgd is door een andere zaak. Ik ben toen op zoek gegaan naar het zelfde overtrek en vond dat bij Fonq zelfs goedkoper. De volgende dag was het al bezorgd. top.
Samantha  | 01/07/21  17:52:59 | Winkelbeoordeling :
FonQ is echt altijd goed. Ben altijd erg tevreden. Een leuk assortiment, goede website en snelle levering. Service staat hoog in het vaandel. Knap hoe FonQ tussen de andere grote webshops is geklommen, het is mijn nummer 1 meubel en accessoire shop geworden.
Suzanne de Vries  | 04/01/21  13:47:16 | Winkelbeoordeling :
Waardeloos. Aankoop gedaan, drie maanden later ineens afgekeurd. De reden zou zijn dat het product geretourneerd is.. Alleen is dit zeker niet het geval en hier is ook nergens bezwaar tegen te maken. Teleurstellende service.
Manuela V Renswoude  | 23/07/20  07:25:29 | Winkelbeoordeling :
fonq is een webwinkel met ontzettend veel leuke spullen en leuke apparte dingen...als je houd van unieke spullen zit je bij fonq helemaal goed en ze hebben ook redelijke prijzen voor n goede kwaliteit...de levertijd en bezorging zijn ook prima...n echte aanrader!
Ronald Veltman  | 25/04/19  18:52:03 | Winkelbeoordeling :
Mijn vriendin heeft een nieuwe woning. Vol verbazing bekeek in haar mooie meubels en accessoires in de kamer. Heel trendy allemaal en ook nog eenvoudig te bestellen bij Fonq, vertelde zij. Daar ga ik ook maar eens kijken. Prachtig!
emma govers  | 29/03/19  17:33:57 | Winkelbeoordeling :
Het is een webwinkel met hele leuke spullen Het is super makkelijk navigeren op de site Zodat je snel gevonden hebt wat je zoekt Ze hebben ook een geweldige klantenservice en Ze leveren snel en keurig
Joh van Soest  | 31/03/19  18:03:10 | Winkelbeoordeling :
Leuke hippe webshop van toch wel 1 van de leukere Nederlandse webwinkels. Op de webshop zijn er veelal lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. Geld terug bij retourneren is geen probleem.
Jan Van Nood  | 31/03/19  08:42:55 | Winkelbeoordeling :
fonQ is een expert op het gebied van het inrichten van huizen. Denk hierbij aan meubels, verlichting, woonaccessoires en keukenapparatuur maar dan van zeer goede kwaliteit. In de outlet worden zelfs kortingen tot 60^gegeven, maar waar u ook bestelt uw spullen worden netjes bij u afgeleverd.
wim speelberg  | 24/03/19  10:06:13 | Winkelbeoordeling :
Mooie, leuke, interessante en voor nette en verzorgde site waarop ik in het jaar 2019 zeker regelmatig eens een kijkje zal nemen. Een aanrader voor jong en oud met leuke aanbiedingen. Ik zeg dus vooral doen.
emma govers  | 21/03/19  04:28:09 | Winkelbeoordeling :
Gewoon een goede webshop zoals het hoort zijn ze hebben mooie spullen die makkelijk te vinden zijn per categorie En zoals het hoort snel en netjes thuis geleverd Ik heb nog nooit geen problemen gehad met deze shop
V. Cremers-Feijen  | 20/03/19  08:51:36 | Winkelbeoordeling :
Super gezellige site, met heel veel leuke spulletjes. Van alles is er te vinden en het vrolijke karakter van de site nodigt echt uit om verder te kijken. Snelle levering en goede service. Het is een duidelijke, overzichtelijke website. Iedereen verdient een beetje Fonq in huis!
Bert Visser  | 20/03/19  06:48:04 | Winkelbeoordeling :
FonQ is echt altijd goed, super tevreden. Een leuk assortiment, goede website en snelle levering. Iets mis? Service staat hoog in het vaandel. Knap hoe FonQ tussen de andere grote webshops is geklommen, het is mijn nummer 1 meubel en accessoire shop geworden.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,50% CashCoins
Ontvang 5% korting op alle amusement parken bij Tiqets
Code:5OFFPARKS
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click