ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

EasySwitch.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over EasySwitch.nl

Bij EasySwitch vergelijk je met korting alle aanbieders van energie, internet, digitale tv en vaste telefonie

EasySwitch is een onafhankelijke overstapservice. Vergelijk met EasySwitch energie, internet, digitale televisie en vaste telefonie en bespaar veel geld. Ergens anders een goedkopere aanbieder gevonden? Met EasySwitch stap je direct en eenvoudig over en profiteer je van de beste prijzen en diensten die worden aangeboden.

EasySwitch.nl Beoordelingen

Kees Jansma  | 07/09/22  09:52:45 | Winkelbeoordeling :
Ik ben ontzettend goed en informatief geholpen bij Easyswitch en die hebben mij aan een nieuwe energieleverancier geholpen( de minst duurste). Ga in de toekomst zeker weer de hulp van Easyswitch inschakelen.
Tim Trabelsi  | 31/08/22  15:23:05 | Winkelbeoordeling :
Wij werken al jaren met EasySwitch.nl, hieruit blijkt wel hoe tevreden we daarover zijn. Website is duidelijk en overzichtelijk en bij vragen kun je altijd telefonisch navragen. Zorgzaam en vlot en ook goed bereikbaar en erg attent en reageren adequaat op mail.
Serkan Bulut  | 12/08/22  14:17:51 | Winkelbeoordeling :
Ik maak al jaren gebruik van Easyswitch voor mijn energiecontract, ik ben zeer tevreden. Als ik vragen heb, worden zij altijd snel en vriendelijke beantwoord en door EasySwitch.nl vond ik destijds een goede energieleverancier voor 5 jaar met een hele leuke prijs!
Lara Norris  | 12/01/22  15:38:21 | Winkelbeoordeling :
Met een paar muisklikken heb je een goede energiedeal, tenminste voor deze dure energietijden(!) Verders alles prima geregeld. Geen omkijken naar gehad. Alles ging weer vanzelf, we doen dit al jaren via Easyswitch en zijn enorm tevreden over de geboden service!
Xantippe de Wit  | 15/12/21  16:37:14 | Winkelbeoordeling :
Top service en deskundigheid bij EasySwitch.nl. Hele vriendelijke helpdesk. Ze nemen ruim hun tijd om alles duidelijk uit te leggen en in duidelijke taal. Wij hoefde zelf niks meer te doen, alles was al geregeld, super!
Sjaak Swart  | 20/08/21  15:18:11 | Winkelbeoordeling :
Op een simpele wijze bespaar je energie, even 5 minuten wat gegevens invullen en de rest gaat vanzelf. Als je vergelijkingsresultaten niet vertrouwd kan je deze altijd vergelijken met de website van de betreffende energie leverancier en dan zal je zien dat je goedkoper bent via EasySwitch.nl!
Veronica Veronica  | 18/08/21  09:34:49 | Winkelbeoordeling :
Een snelle overstap zonder gedoe via EasySwitch.nl, ik ben zeer tevreden. Eventuele opmerking: kijk niet naar het termijnbedrag, maar naar de gas/stroom prijs. Termijnbedrag kun je ook gewoon aanpassen, prima overstap!
Leroy Hamilton  | 11/08/21  09:15:57 | Winkelbeoordeling :
We zijn weer geswitst van leverancier via EasySwitch.nl en het bevalt ons prima! Wij hebben al meerdere keren EasySwitch gebruikt om te switchen en steeds naar volle tevredenheid, zeer klantvriendelijk door duidelijke communicatie.
Loesje Smit  | 08/07/21  00:00:55 | Winkelbeoordeling :
Met Easyswitch is het werkelijk heel eenvoudig om van energieleverancier over te stappen! geen gedoe met u wordt gebeld of zo, nee gewoon wat gegevens invullen en dan zelf energieleveranciers vergelijken! De beste aanbieders komen als eerste etc, etc !ik ben er zeer tevreden over en kan het iedereen aanbevelen
Sanne  | 05/11/20  15:10:43 | Winkelbeoordeling :
Onlangs voor de eerste keer gebruik gemaakt van Easyswitch en zoals de naam al zegt ging het heel gemakkelijk. Een goede deal gevonden bij Greenchoice en gelijk aangemeld. Aantal dagen later bevestiging gehad van Greenchoice en het was geregeld. Aanrader!
Jesse James  | 04/11/20  17:19:48 | Winkelbeoordeling :
Elk jaar weer ruim van tevoren de beste aanbiedingen via de mail van EasySwitch.nl, dus elk jaar weer de goedkoopste energieleverancier en tot nu toe tot volle tevredenheid De overstap laat EasySwitch soepel verlopen, je hoeft verders dus niets te doen, super makkelijk !
Freddy Maertens  | 12/08/20  18:24:50 | Winkelbeoordeling :
Voor de energievergelijking maken we al een aantal jaren gebruik van de diensten van Easyswitsch. Dit bedrijf heeft een goed overzichtelijke vergelijkingssite waardoor je snel de keuze kunt maken en overstappen is een fluitje van een cent.Daarom zijn we al jaren een vaste klant.
Annemarie Van Van Berkel  | 31/08/19  09:29:57 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een goed tevreden klant Goeie bezorging en snel Lueke akties en aanbiedingen. Goede service en comunicati duidelijk Overzicht van de sites Kan makkelijk wat terug vinden Zijn klantvriendelijkheid
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
15% korting bij besteding vanaf €80,- bij Spartoo.nl
Code:FALL1522
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click