ONTVANG 3,00% CASHCOINS ONTVANG 3,00% CASHCOINS
Schuurman Schoenen

Drogisterij.net Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Drogisterij.net

Krijg nu korting op het gehele assortiment van Drogisterij.net en profiteer elke week van nieuwe aanbiedingen!

Drogisterij.net biedt een breed assortiment (20.000) drogisterij artikelen, met elke week andere aanbiedingen en nieuwe producten. Cadeau`s, luchtjes, verzorgingsproducten, afslankproducten, fitness- en sportproducten, seksualiteitsproducten, lenzen en vele andere gezondheidsproducten.

Drogisterij.net Beoordelingen

Vanessa Leman  | 22/03/19  18:55:41 | Winkelbeoordeling :
Net mijn eerste bestelling van Drogisterij.net ontvangen. Dus bij Drogisterij.net bestel ik Heel graag. de levering verloopt héél snel bij Drogisterij.net. problemen heb ik dus nog niet gehad bij een bestelling bij Drogisterij.net, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik ook niet beoordelen. er is ook een heel goede communicatie via mail. ik bestel dus nog terug bij Drogisterij.net
Chrissie Giesenhagen  | 20/03/19  20:18:42 | Winkelbeoordeling :
Ondertussen al voor de tweede keer besteld. Ze hebben een ruim assortiment aan drogisterijartikelen en als je een beetje op de aanbiedingen let kan je echt veel besparen. Verzending gaat echt vlug. Dus een aanrader.
Illona Vd B  | 08/03/19  07:13:16 | Winkelbeoordeling :
makkelijke overzichtelijke site leuke acties met voordeelverpakkingen. jammer dat ze de AXE peace haargel niet. meer hebben,die bestelde ik vaker daar. vlot met levering
Marco Heurter  | 07/03/19  12:48:56 | Winkelbeoordeling :
de drogisterij.net is een overzichtelijke duidelijke en goede site. je vind er veel informatie over alles wat met verzorging te maken heeft. de prijzen zijn lekker goedkoop en dat maakt het bestellen een stuk leuker.
Anneke Van Der Vlies  | 14/08/18  10:17:41 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik wil ff in het kort vertellen dat ik super tevreden ben over drogisterij. Net vandaag besteld morgen in huis . Zonder verzendkosten dus je hoeft de deur niet uit en ze hebben mooie prijzen . Dus echt een aanbevelen groetjes Annie
marieke de jager  | 08/08/18  19:13:26 | Winkelbeoordeling :
Hier kun je alles vinden op het gebied van verzorging. Ik koop hier altijd mijn haarverf , omdat ik een gevoelige hoofdhuid heb , gebruik ik herbatint , een top product.Geen last meer van uitslag.Ook zijn hier vaak leuke aanbiedingen...
Esther de Wit  | 10/07/18  15:22:07 | Winkelbeoordeling :
Mijn eerste bestelling was niet compleet. Via een mail las ik dat mijn gewenste product niet leverbaar was en ik een tegoed kreeg in mijn account om opnieuw te bestellen. Ik heb wat andere producten gekozen en heb hier weer een week op gewacht. wederom waren er wat dingen niet leverbaar. dus nogmaals een tegoed. tja..als je geduld hebt kun je wel wat koopjes vinden.
Regina  | 14/06/18  08:23:13 | Winkelbeoordeling :
Ik beveel drogisterij.net van harte aan, vooral vanwege de prijzen, die vaak aanmerkelijk lager zijn dan bij andere aanbieders en winkels. Ik bestel regelmatig bij drogisterij.net. De klantenservice is supergoed en verzending boven 20 Euro is gratis.
nadieh mud  | 20/02/18  10:15:57 | Winkelbeoordeling :
goede website met kwaliteit producten. en deze website is vaak goedkoper dan in de gewone winkel. dus echt een aanrader. goede service, snelle levering en alles word netjes verpakt en verzonden. dus je kunt lekker vanaf de bank goede kwaliteit producten kopen die nog goedkoper zijn dan in de winkel
Carmen Pavon  | 25/07/17  07:20:30 | Winkelbeoordeling :
breed aanbod en goede prijzen. snel geleverd. ideaal als je de deur even niet uitkan of jou gewenste product kan zoeken. tegenwoordig hebben de winkels maar beperkt aanbod. nu hoef je niet meer alle drogisterijen af te lopen. hier hebben ze echt heel veel. top!
Kimberley Suiskens  | 15/07/17  22:07:03 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel heel veel via drogisterij.net een fijne website en prima service. Wel erg jammer dat de cashback werd afgekeurd. Mijn bestelling was door hin toedoen niet volledig geleverd en nu dus ook geen cashback.
Olivier  | 04/06/17  22:28:48 | Winkelbeoordeling :
Drogisterij.net is de beste webshop op het gebied van drogisterij-artikelen. Ze hebben de scherpste aanbiedingen van topmerken zoals Gilette, Macleans en Jean-Paul Gaultier. Verzending boven 20 EURO is gratis. Snelle levering: vandaag besteld = morgen in huis! Topservice!
Helma Hagenaars  | 01/03/16  12:31:27 | Winkelbeoordeling :
Leveren snel, meestal al binnen 2 dagen Spullen goed verpakt, met bubbeltjesplastic. Ruim assortiment, met redelijke prijzen. Tevens "quantum"-korting als je meerdere dezelfde artikelen koopt, bij verschillende producten.
Caroline van Zanten-Boomgaard  | 25/11/15  14:16:19 | Winkelbeoordeling :
Na prijzen te hebben vergeleken kom ik ieder keer toch weer uit bij Drogisterij.net. Ze hebben zeer veel artikelen en ze zijn goedkoop. Ze hebben een snelle levering en vandaag nog gratis bezorgen ook!
mar westveer  | 14/11/15  13:25:09 | Winkelbeoordeling :
Webshop met veel keuze uit drogisterij-artikelen. Prijzen zijn vaak lager geprijsd. Is zeker de moeite waard om hier iets te bestellen. Heel snelle levering. Wel verzendkosten; loont wel de moeite om te kijken hoe prijs dan uitkomt
Christiaan Fousert  | 16/10/15  12:34:27 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en tegen lage prijzen. Alles netjes geleverd op het afgesproken dagdeel. Kortom een echte aanrader! Wel zouden de verzendkosten eerder gratis mogen zijn (bijvoorbeeld vanaf 20 euro ipv 100)
Marion Simons  | 20/09/15  13:27:35 | Winkelbeoordeling :
Heb op 08-08-2015 een bestelling gedaan bij Drogisterij.net en was heel tevreden, alle bestelde artikelen zaten goed verpakt in een doos. De dag na de bestelling kwamen ze de doos al bezorgen. Dit was de 2e keer dat ik iets besteld had.
anke  | 28/08/15  21:15:29 | Winkelbeoordeling :
Bij Drogisterij.net koop ik vaak, ze hebben er veel keus en veel aanbiedingen. De service is altijd goed, en de verzending altijd snel en keurig verzorgd. Zeker een aanrader om er eens rond te kijken.
Elly Stöver  | 17/06/15  08:44:48 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben een goed en breed assortiment, zijn zeker niet duur en hebben ook nog een snelle levering. Kreeg alles binnen 1 dag in huis. Echt een aanrader om hier iets te bestellen. Ik ben dik tevreden.
Leo Paans  | 07/06/15  05:45:52 | Winkelbeoordeling :
Op de site van drogisterij.net kan je alles bestellen wat je nodig hebt voor alles wat een drogist verkoopt. Snelle leveringen en ook leuke acties zorgen ervoor dat je na je eerste bezoek gegarandeerd terug komt.
mariska sylvana  | 07/04/15  09:08:38 | Winkelbeoordeling :
Fijne en duidelijk webshop. Veel aanbiedingen waardoor online bestellen makkelijker en goedkoper is dan in de winkel. Ook diversiteit aan spullen, je kunt er echt (bijna) alles kopen. En via deze website nog een leuke vergoeding ook!
Arjan Bouman  | 28/08/14  15:13:29 | Winkelbeoordeling :
Gisteren besteld, met gratis verzending. 1% klantenkorting en 4,5% via cashbackkorting. En vandaag al in huis. Het kon gewoon in de brievenbus dus hoefde ik er niet voor thuis te blijven. Al met al voordelig geshopt. Een aanrader.
Joy Ingram  | 11/04/14  01:10:12 | Winkelbeoordeling :
Werkelijk een goede site om op de hoogte te blijven van de nieuwste drogisterijproducten, en misschien naar aanleiding daarvan op je gemakje een keuze te maken en iets te bestellen bij een van de vele aanbieders.
Jeannette Bervoets  | 18/11/13  10:57:45 | Winkelbeoordeling :
al vaak besteld ,goede service ,overzichtelijke site .snelle site ,vaak goede aanbiedingen waar ik dan ook van profiteer ,bij google komt de site ook boven aan en heel belangrijk een hele snelle levering ,dus ik ben er erg positief over
Leo Paans  | 15/11/13  05:45:50 | Winkelbeoordeling :
Werkelijk alles is te koop. wel een drukke site, maar ook op alfabet te zoeken. Leuke site
Nanique van Drunen  | 12/11/13  09:06:11 | Winkelbeoordeling :
Alles wat je nodig hebt op een website! Super!
Chris te Lintelo  | 07/11/13  19:35:27 | Winkelbeoordeling :
Bij Drogisterij.net bestel je artikelen online en ontvang je het voor een scherpe prijs thuis. Erg goede service!!
Cindy de Waal  | 08/11/13  16:44:28 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod is goed. Snelle levering!
Sharon Boekel  | 11/11/13  10:04:37 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijk en erg handig
anne van vessem  | 03/11/13  08:43:41 | Winkelbeoordeling :
scheelt echt wel een paar eurie, s op een bestelling!
Jacob Dubbel  | 03/11/13  22:14:25 | Winkelbeoordeling :
Werkt goed, handig en overzichtelijke website. Ik bestel hier regelmatig en het komt allemaal snel en netjes thuis!
Tatjana Venema  | 03/11/13  09:20:48 | Winkelbeoordeling :
Bij Drogisterij.net shop ik heel vaak aangezien dat ze geregeld leuke acties hebben en daar komt bij dat je door aankopen doen spaart voor leuke cadeaus. Super winkel!
Maria Catharina Van Rijn  | 02/11/13  10:45:32 | Winkelbeoordeling :
Goede webwinkel, heel veel artikelen, en je kan zelfs tot 2100 uur 's avonds bestellen en het wordt dan toch de dag erna al bezorgd!
willemien jansen  | 15/10/13  13:18:02 | Winkelbeoordeling :
Ruim 40.000 artikelen in hun assortiment! Voor 21:00 uur besteld morgen in huis! Gratis Gapers bij elke aankoop en spaar zo voor leuke cadeaus!
christian weber  | 15/10/13  20:20:22 | Winkelbeoordeling :
Prima shop. Leuke en verrassende side. Altijd goed en goedkoop!!
JA Ka-ching  | 13/10/13  11:41:16 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment. Jammer zijn de verzendkosten, zeker bij bestelling onder de 20 euro.. (alleen daarom toch een slecht als waardering).
Laura huisman  | 14/10/13  03:10:08 | Winkelbeoordeling :
Echt alles kun je hier krijgen en ook zeker voordeliger. Wat je ook zoekt, ze hebben het hier op deze online website. Er uitgebreid en veel bieden ze voor de klanten!!! Echt te gek.
lachmipersad tedjai  | 03/10/13  20:21:10 | Winkelbeoordeling :
goede webshop,die ook snel is met bezorgen. woensdag gratis bezorgd.
Jan Vermeer  | 01/10/13  17:24:11 | Winkelbeoordeling :
Bij drogisterij.net kun je uitstekend al je benodigdheden voor de verbandtrommel bestellen. Super vlotte en goede aflevering. Duidelijk overzicht van de bestelling. Kortom. Prima site.
hetty ockeloen  | 01/10/13  10:01:19 | Winkelbeoordeling :
veel keus,redelijke tot goede prijzen,bezorging vlot.webside is gebruiksvriendelijk en gapers sparen is een leuke bijkomstigheid.
Gaia v.d. Sleen  | 01/10/13  10:09:27 | Winkelbeoordeling :
goede webshop, regelmatig aanbiedingen met gratis verzending, snelle levering
Liane Rosbergen  | 30/09/13  09:17:11 | Winkelbeoordeling :
Superfijne website. Ze hebben veel producten en wat je besteld hebt krijg je de volgende dag al bezorgd. Ze stoppen er trouwens altijd een leuke attentie bij, zoals een kleine bodylotion en een klein rolletje pepermunt. Ik ben heel tevreden over drogisterij.net
Larissa Liebers  | 24/09/13  13:30:22 | Winkelbeoordeling :
Handige site als je de deur niet uit wilt, voor 21:00 besteld, morgen in huis, veel variatie, top!
Linda Nettenbreijers  | 24/09/13  18:40:08 | Winkelbeoordeling :
Aanbod is breed, kwaliteit is goed alleen mag er van mij soms wat meer uitleg bij over de producten. Service is prima.
rinie rotman  | 19/09/13  13:59:12 | Winkelbeoordeling :
drogisterij.net is waar ik meestal de drogisterij artikelen bestel. Vlotte levering, goede service en een goede overzichtelijke website. Leuk is ook de gapers die je krijgt bij elke bestelling.
Linda van 't Hoog  | 15/09/13  09:09:11 | Winkelbeoordeling :
Je hoeft er de deur niet voor uit en vaak voor een veel voordeliger prijs goede producten
sjoukje vd wekke -miedema  | 16/09/13  05:06:50 | Winkelbeoordeling :
Aantal keren wat besteld, Snelle levering Product klopt precies wat je zoekt. Zal hier zeker vaker kopen
Anneke Steenbergen  | 03/09/13  08:43:36 | Winkelbeoordeling :
voor al je drogisterij artikelen is dit DE shop, met aantrekkelijke kortingen en snelle levering
Marianne Hiemstra  | 01/09/13  09:09:51 | Winkelbeoordeling :
Voor drukbezette mensen een uitkomst. Altijd je drogisterij artikelen op tijd binnen. Ik heb zeer goede ervaringen met deze site. Ik kom zelden meer bij een drogisterij. Soms even naar het kruidvat voor leuke aanbiedingen, maar verder bestel ik alles bij drogisterij.net
Didi Didi  | 01/09/13  09:44:09 | Winkelbeoordeling :
Mooi assortiment voor een redelijke prijs.
jannie henderika wallinga  | 01/09/13  13:33:16 | Winkelbeoordeling :
deze is goed en ook echt
Arie Wanningen  | 20/08/13  14:03:37 | Winkelbeoordeling :
wat je ook zoekt op drogisterij-gebied kan je vinden op drogisterij-net. Bestel vanuit je stoel en de volgende dag heb je het in huis... een aanrader dus...
dirk klinkenberg  | 19/08/13  15:32:02 | Winkelbeoordeling :
wat een gemak, alles besteld zonder uit mijn luie stoel te komen, en wat een aanbod, en redelijke prijzen. een echte aanrader.
Mervin Munnecom  | 14/08/13  08:00:37 | Winkelbeoordeling :
Drogisterij.nl is een goede oplossing als je snel wat dingen wilt bestellen zonder naar de winkel te gaan. Ideale webshop, goede service en snelle levering.
bud heimel  | 14/08/13  14:52:50 | Winkelbeoordeling :
bestel regelmatig bij drogisterij.net. deze hebben regelmatig afgeprijste artikelen. Kan nog goedkoper door via nu cash te bestellen. Ga ik volgende keer doen
Amina Filali  | 26/06/13  10:57:14 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze webshop. Ik plaats er zeker maandelijks een bestelling omdat ik er altijd veel goedkoper uitkom dan bij de drogisterij in de buurt. Ook is het aanbod zeer groot en gevarieerd en dat is natuurlijk alleen maar fijner!
Lisa Heijselaar  | 29/05/13  10:03:31 | Winkelbeoordeling :
heb er nog nooit wat besteld maar ga ik zeker doen. het is erg makkelijk en snel. te website is gemakkelijk in gebruik en je kunt er echt alles vinden op gebied van drogisterij lekker vanuit huis shoppen
J.A.M. Rijpert  | 24/05/13  16:36:59 | Winkelbeoordeling :
Levering is snel, men is klantvriendelijk. Vragen per email snel beantwoord problemen worden opgelost. Couponkorting verekenen geeft vaak problemen en ideal betalingen lukken vaak niet in combinatie met de kortingcoupon. volgens drogisterij net moet je niet via google inloggen dan gaat het goed ?
J Montee  | 19/05/13  18:26:01 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering en keurig in orde. Prima webshop
Tamara van der Steen  | 08/05/13  17:28:31 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site groot assortiment en voor leuke prijzen.
Gerda Benjamins  | 12/04/13  17:32:44 | Winkelbeoordeling :
Regen, kou, wind.....geen last van! Drogisterij-net bezorgt alles snel en goed.... Ik hoef de deur niet meer uit voor mijn tandpasta, ontharingscréme, shampoo, kleurspoeling, paracetamolletjes, shakes en scheerschuim..... Ik zeg: HANDIG.... Ik zeg: DOEN!
Marja V Genderen  | 12/04/13  15:37:14 | Winkelbeoordeling :
winkel is goed overzichtbaar,snel in levering,en niet te duur.
ikeboukje beunk  | 10/04/13  11:41:50 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel. snelle levering vaak al de volgende dag als je het voor een bepaalde tijd besteld. de site is mooi overzichtelijk met een zoek functie.
Elma Van Lienen-Mozer  | 18/03/13  13:57:25 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteit en snelle levering. Prijs/kwaliteitverhouding is helemaal ok en ik ben erg tevreden met de service.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,50% CashCoins
Ontvang tot 50% korting bij Body & Fit
Code:BLACK
ONTVANG 3,00% CASHCOINS ONTVANG 3,00% CASHCOINS
HEMA
visit register click click