ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Dekbed-Discounter Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Dekbed-Discounter

Korting bij Dekbed-discounter op dekbedovertrekken, dekbedden, kussens en hoeslakens

Dekbed-discounter is gespecialiseerd in bedartikelen met een hoge kwaliteit. Denk hierbij aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens en nog veel meer.

Dekbed-Discounter Beoordelingen

Fritz Korbach  | 03/11/22  09:55:00 | Winkelbeoordeling :
Bestelling was snel en gemakkelijk gedaan. Ruim aanbod en de kwaliteit van de dekbedovertrekken vind ik voor die prijs verbazingwekkend goed. De bestelling werd snel en, in tegenstelling tot wat de site zei, toch in een keer volledig geleverd. Oftewel, ik ben heel blij met mijn bestelling.
Gre Grosman  | 25/10/22  15:21:24 | Winkelbeoordeling :
hele goede ervaring met dekbed discounter en service .Heb een dekbedhoes besteld zat een klein foutje in gelijk een nieuwe op gestuurd gekregen helemaal geen moeite gekost altijd leuke aanbiedingen en heel veel keuze top..
Pim Vermeent  | 22/10/22  22:13:51 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter is een geweldig bedrijf met goede service en kwalitatieve producten. Wij zijn ontzettend blij met onze aanschaf van een drietal matras beschermers en een drietal dekbedovertrekken van uitstekende kwaliteit, super deal!
Alisaa Skobeleva  | 21/10/22  13:08:30 | Winkelbeoordeling :
Deze winkel heeft een groot aanbod van de beddengoed. De prijzen en de verzendkosten op Dek Bed zijn redelijk. Daar is best wel makkelijk te bestellen en de cashback van je aankop is snel beschikbaar.
Dimitri Anastopoulos  | 10/10/22  09:35:38 | Winkelbeoordeling :
Ik heb twee dekbedovertrekken, en kussen en een dekbed gekocht en alle artikelen zijn top voor een goede prijs! De levering ging heel snel, binnen 2 werkdagen. Vooral het grote dekbed heeft ons positief verbaasd omdat de prijs in de sale super laag was maar de kwaliteit goed. Fijne ervaring!
Serkan Bulut  | 30/09/22  19:28:35 | Winkelbeoordeling :
Een mooi dekbedovertrek aangekocht, mooi op het plaatje en mooi in het echt. Kleur kwam goed overeen met de foto op de website, pasvorm is prima. De prijs was zeer zacht dus dubbel feest, bezorging ging snel en goed. Na het wassen van mijn aankoop geniet ik nu van mijn mooie overtrek.
Xantippe Visser  | 29/09/22  09:14:26 | Winkelbeoordeling :
Nu was bij Dekbed-Discounter de actie 3 halen = 1 betalen en omdat ik een dekbed nodig had heb ik gelijk 2 kussens bij besteld. De levering was netjes en de volgende dag geleverd en echt de kwaliteit van de artikelen zoals verwacht, leuke actie's, top kwaliteit en lage prijzen!
Vince Notedop  | 23/09/22  11:52:08 | Winkelbeoordeling :
Goede, snelle service en levering van Dekbed-Discounter. Dekbedden en kussens voldoen zeker aan de verwachtingen, Mooie dekbed overtrekken, precies zoals op de foto! Dekbed-Discounter is zeker een aanrader!
Flory Moerman  | 09/09/22  08:07:32 | Winkelbeoordeling :
fijne overzichtelijke website, snel je artikelen die je zoekt gevonden. prijzen zijn vergeleken met andere winkels en websites zijn een stuk lager. regelmatig leuke en niet dure aanbiedingen en veel variatie in de artikelen.
Ferry Bouman  | 24/08/22  12:59:56 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere keren bij Dekbed Discounter besteld en altijd netjes en op tijd geleverd. Kwaliteit is zoals aangegeven op de website, snelle levering, goede kwaliteit en zeer betaalbaar. Dekbed-Discounter is zeker een aanrader!
Valeska Van Pie  | 22/08/22  12:20:34 | Winkelbeoordeling :
ik heb een paar maanden terug hier voor het eerst besteld. Een vierseizoenendekbed en twee dekbedovertrekken van Egyptisch katoen, de kwaliteit is geweldig. Het dekbed is erg fluffy en zacht. De dekbedovertrekken voelen ook zacht en glad en vooral in de zomer verkoelend en in de winter juist warm. Voor de prijs drie halen 1 betalen, had ik een geweldige korting gekregen. Zeer tevreden over Dekbeddiscounter!
Timur Celik  | 27/07/22  10:35:36 | Winkelbeoordeling :
Snelle bezorging en fijne kwaliteit! Zomer dekbed ligt heerlijk, een prachtig en zacht dekbedovertrek, echt kwaliteit, dat voel je. Ik heb al eens eerder een dekbedovertrek gekocht hier, en dat is me destijds erg goed bevallen! Nu heb ik er nog een aantal in de aanbieding gekocht en weer top!
Tineke van Land  | 30/07/22  20:07:02 | Winkelbeoordeling :
Dekbed discounter heeft altijd super goede aanbiedingen. Je vind er allerlei merken beddengoed. Van goedkope merken naar duurdere merken. De site is makkelijk en je kan dus snel alles vinden wat je graag wilt. Ook de levering gaat snel. En de verzendkosten zijn laag
Harry de Boer  | 28/07/22  10:38:39 | Winkelbeoordeling :
Fijne, overzichtelijke site van Dekbed-Discounter en het is heel makkelijk om je product te selecteren en te bestellen. Bestelling heb ik in prima staat ontvangen, prima kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd, super dus!
Kees Jansma  | 26/07/22  09:15:41 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 5 x lakens besteld zowel 2 persoons als 1 persoons en ben zeer tevreden , de afsluitknopjes zijn enorm handig en ook de kwaliteit is top ! Levering was er sneller dan verwacht dus ik ben zeer tevreden over Dekbed-Discounter !
Milan Milosevic  | 14/07/22  10:49:44 | Winkelbeoordeling :
Geheel volgens beschrijving en in plaats van 3 dagen levertijd, had ik mijn bestelling al volgende dag in huis, kan niet beter! Altijd tevreden, al meerdere keren gekocht bij Dekbed-Discounter en nooit teleurgesteld geweest, een aanrader dus!!
Kelly Prevos  | 11/07/22  22:44:37 | Winkelbeoordeling :
dekbed discounter levert goede kwaliteit en absoluut goede service! ik heb er mijn vier seizoenen dekbed besteld. ik ben nog altijd zeer tevreden ermee. ze hebben een heel groot aanbod en variatie voor de slaapkamer.
Jennifer Hoekstra  | 11/07/22  08:28:25 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden, ruim assortiment en voor ieder wat wils. Website is zeer makkelijk te zoeken waar je naar opzoek bent. Goede prijs kwaliteit verhouding, geen verzend kosten als je een aantal dekbedden besteld.
Hans Worst  | 10/07/22  12:34:40 | Winkelbeoordeling :
Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Dekbed-Discounter, maar ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit. Ook over de service en de snelle levering ben ik zeer tevreden. Ga zekers hier nog vaker iets bestellen!
Hans de Boer  | 19/06/22  09:06:38 | Winkelbeoordeling :
Een supermooi en koel dekbed voor de warme dagen! De kleurige katoenen hoeslakens zijn een lust voor het oog en sluiten exact om het matras. Super blij met mijn aankoop, aanrader!! Hoge kwaliteit, goed advies en genoeg keuze bij Dekbed-Discounter.
Karin Gerritsen  | 09/06/22  04:37:23 | Winkelbeoordeling :
Super webshop met een groot assortiment. Diverse prijsklasses en goede kwaliteit. Van bestellen tot leveren aan huis gaat probleemloos. Regelmatig goede en interessante aanbiedingen. Nieuwsbrief fijn, ontvang je wel vaak.
L.P Henraat  | 08/06/22  12:15:08 | Winkelbeoordeling :
Heb nu een paar keer uitverkoop artikelen besteld en qua prijs/ kwaliteitsverhoging kan ik niet klagen, en ook niet over snelheid bezorging. Wassen en kleuren blijven mooi. Ik kijk af en toe in uitverkoop en koop dan weer leuke nieuwe dekbedovertrek ken.
Samantha Gubler  | 28/05/22  22:11:16 | Winkelbeoordeling :
hallo ik heb nu al 2 a 3 keer wat gekocht bij dekbed discounter en ben heel tevreden er over mooie beddekovertrekken en toen ik de 2de keer ging kopen kreeg ik er ook nog door hun actie een gratis dekbed bij super top
danielle Leppink  | 24/05/22  05:59:51 | Winkelbeoordeling :
Ben je op zoek naar nieuwe dekbed overtrekken dan ga je hier zeker slagen. Het assortiment is enorm uitgebreid en de om de prijs hoef je het ook niet te laten. Kwaliteit is hoogwaardig en de levering is snel.
Tim Trabelsi  | 03/05/22  16:58:12 | Winkelbeoordeling :
Mooie dekbedovertrekken, lekkere aangename stof en kreukt bijna niet voor de winter zal ik beslist nog nieuwe kopen bij Dekbed-Discounter. Goede service en bezorging. Snelle levering, netjes verpakt. Producten waren precies zoals omschreven.
Harry Spot  | 01/05/22  09:28:48 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met mijn moltons, hoeslakens en overtrekken die ik besteld heb van Dekbed-Discounter. De producten zijn snel geleverd en voldoen zeker aan mijn verwachtingen. De website is makkelijk te gebruiken en is zeker een aanrader!
Theo Janssen  | 28/04/22  10:08:24 | Winkelbeoordeling :
De producten werden snel bezorgd en de kleuren en kwaliteit van de dekbedovertrekken waren mooier als op de foto zichtbaar was. Daarnaast was de prijs/kwaliteit prima, kortom ik ben erg tevreden over Dekbed-Discounter..
Piet van Brabant  | 24/04/22  09:50:37 | Winkelbeoordeling :
Al vaker besteld bij Dekbed Discounter, altijd keurige afhandeling, snelle levering en spotgoedkoop!!! Eindelijk een goed passende hoeslaken gevonden die wel passen op onze wat dikkere topper. En nog katoen ook! Wij zijn blij!
Bert Friedrichs  | 15/04/22  15:30:07 | Winkelbeoordeling :
Snelle service, makkelijk alles te vinden zowel in de winkel als op de webshop, goede producten, Top service. Dekbed van heerlijke kwaliteit. Percale katoen voelt in de zomer fris en in de winter warm. Wij houden ons bij deze kwaliteit van Dekbed-Discounter!
Robert  | 06/04/22  06:40:44 | Winkelbeoordeling :
Op webshop van Dekbed discounter staan regelmatig leuke aanbiedingen voor beddengoed en dergelijke die de moeite waard zijn te bekijken. Vooral de hoge kortingen geven een gunstige manier om deze spullen aan te schaffen.
Frank Smid  | 28/03/22  18:59:53 | Winkelbeoordeling :
Dekbeddiscounter is natuurlijk de website waar wij als gezin en familie altijd heel erg voordelige aanbiedingen scoren alsmede heel erg aantrekkelijke koopjes scoren omdat ze zo betrouwbaar en veilig zijn.
Frank Smid  | 24/03/22  13:28:42 | Winkelbeoordeling :
Net een dekbed gekocht bij dekbeddiscounter en ik moet heel eerlijk zeggen dat het mij niet tegenvalt. Superieur dekbedovertrek tegen heel erg aantrekkelijke voorwaarden zoals onder andere oprijst, gemak en eenvoud.
Hans Visser  | 17/03/22  14:22:20 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering van Dekbed-Discounter. Product van super kwaliteit dat zorgt voor een heerlijke nacht. Zo zacht ! Prijs/kwaliteit is fantastisch, Helaas verkeerde maat geleverd, maar dit werd snel en goed opgelost. Prima van de klantenservice voor de snelle, fijne reactie!
Hans Webber  | 09/03/22  16:08:24 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website van Dekbed-Discounter, is fijn en makkelijk om te bestellen. Beddengoed is ook erg fijn en mooi. Kwalitatief goede hoeslakens en molton, mijn bestelling was 2 dagen later al binnen, perfect!
Mirjam Engels  | 09/03/22  10:39:06 | Winkelbeoordeling :
Super producten voor super aanbiedingen en prijzen. Ik koop altijd graag onze lakens en dekbed overtrekken bij dekbed discounter. De stof is kwalitatief goed en je licht lekker en zelfs mijn zoontje is er blij mee.
Sylvia Smit  | 28/02/22  07:12:43 | Winkelbeoordeling :
Sinds ik dekbed discounter heb ontdekt, ben ik een groot fan . Ze hebben altijd leuke aanbiedingen zoals één plus één gratis of het dekbed in de grootste maat dezelfde prijs als de kleinste maat, dat scheelt een toch heel veel.
Frans van Dusschoten  | 26/02/22  19:15:41 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere malen besteld. Snelle levering van goede producten. Ik heb alvast een zomerdekbed met overtrek gekocht voor een leuke aanbieding. Slaap er heerlijk onder, Dekbed-Discounter is zeker een aanrader!
dick ber  | 02/02/22  06:42:21 | Winkelbeoordeling :
2 nieuwe dekbedden besteld met Aloe Vera. Binnen no-time kreeg ik een opdrachtbevestiging en een track en trace om mijn bestelling te volgen. De dekbedden voelen heerlijk en ik slaap weer fantastisch. Goeie service en overzichtelijke website.
Sandra Stolker  | 21/01/22  09:16:47 | Winkelbeoordeling :
Bij Dekbed-Discounter kun je altijd wel slagen! Ze hebben van alles te koop wat je nodig hebt om lekker te kunnen slapen. Goede en stevige boxsprings en mooie dekbedovertrekken, hoofdkussens en dekbedden. Er zijn leuke acties!
Merel Van der Vliet  | 19/01/22  19:55:58 | Winkelbeoordeling :
Goede snelle service en goede producten, zeker voor de prijs die ervoor gevraagd wordt. Leuke acties als je iets van de actieproducten besteld. Ik lig tegenwoordig als een roosje te slapen op en onder mijn nieuwe beddengoed. Een tevreden klant!
Henk Trabelsi  | 15/01/22  11:51:28 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere producten besteld bij Dekbed-Discounter, welke stuk voor stuk ontzettend mooi zijn. Helaas was één product verkeerd geleverd, maar dat hebben zij direct goedgemaakt met een ontzettend goede service, super!!
Dik Advocaat  | 22/12/21  15:40:04 | Winkelbeoordeling :
Vlotte bediening en snelle service, uitstekend! Vandaag bed opgemaakt met hoeslaken - past perfect- tweeseizoensdekbed met overtrek en kussenslopen. Mooi en voelt heel aangenaam aan. Zeer tevreden van mijn aankoop met 4 gratis kussens, Dekbed-Discounter is goed bezig, super!
Piet Bazoer  | 24/12/21  13:26:58 | Winkelbeoordeling :
Alles was netjes in orde en zeer snel geleverd van Dekbed-Discounter. wij zijn heel tevreden en als we nog iets nodig hebben weten we waar we weer moeten zijn, goede kwaliteit en in de aanbieding gekocht, super!!
John Wayn  | 06/12/21  15:56:19 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering, bestelling geplaats op zaterdag en werd al de zondag voor 12:00 uur bij mij bezorgd....top. En ook hun klantenservice is helemaal top, ik was namelijk bij mijn bestelling de code vergeten te vermelden voor mijn gratis dekbed. Even gebeld met klantenservice en meteen in orde!
Jeannerie Breen  | 29/11/21  14:39:14 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteit materiaal viel tegen, ik had meerdere dekbedhoezen besteld en ze slijten echt enorm snel, de stof is dun en bijna doorschijnend, bij de donkere kleuren (donkergrijs) was dit nog veel erger dan bij de lichte kleuren (lichtroze)
Henk Gesink  | 24/11/21  16:20:37 | Winkelbeoordeling :
Al het gene wat we gekocht hebben bij Dekbed-Discounter was van prima kwaliteit en we bevelen het anderen van harte aan, besteld en razend snel geleverd ik vind het klasse! Voor de derde keer hier een bestelling gedaan, telefonisch uitstekend advies en service gekregen, een echte aanrader!
Denise van Helfteren  | 23/11/21  07:44:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop voor dekbedden en dergelijke die betaalbare en mooie producten aanbied, vaak met leuke kortingsacties. Ik bestel al mijn dekbedovertrekken al enige tijd in deze webshop en ben altijd blij wanneer mijn pakket van jullie bezorgd word.
Leroy Hamilton  | 17/11/21  08:04:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de website van Dekbed-Discounter. Makkelijk in gebruik, goede prijzen en makkelijk zoeken. Je wordt goed op de hoogte gebracht over je bestelling en levering. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen!
Lara Norris  | 16/11/21  12:47:46 | Winkelbeoordeling :
Ik had een dekbed en overtrekken besteld bij Dekbed-Discounter. Volgende dag had ik ze al in huis. Dekbed omruilen voor een andere was ook geen enkel probleem. Heel fijn geholpen door de klantenservice!
Joanni  | 10/11/21  11:18:05 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met geregeld goede deals voor overtrekken , soms even de reviews checken maar in het algemeen een goede prijs/kwaliteit verhouding vooral als je vaker besteld , dan weet je precies wat goed gaat bevallen :) ideale en makkelijke site met snelle verzend service
Kim Kimich  | 06/11/21  08:54:47 | Winkelbeoordeling :
De site is overzichtelijk van Dekbed-Discounter, werd op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, en het werd snel bezorgd. Kwaliteit van de producten is zoals omschreven, prima dus! Ik zal zeker hier weer bestellen!
Tim Valk  | 01/11/21  20:48:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier al een aantal keren dekbedhoezen gekocht. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen waarbij je drie hoezen voor een leuke prijs krijgt aangeboden. Ze hebben keuze uit veel patronen. De levering is ook snel !
jet kientz  | 01/11/21  08:15:41 | Winkelbeoordeling :
Een hele mooie webwinkel ook fysiek is het een mooie winkel.ik heb tot drie keer een heerlijk dekbed besteld lekker zacht is hij.en mooie dekbed overtrekken met kussen slopen met mooie dieren printen en New York printen
sjoerd Krul  | 28/10/21  15:09:58 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een dekbed hoos bestelld bij dekbeddiscounter kreeg ereen dekbed bij kado binnen 2 dagen in huis en van een zeer goede kwaliteit slaapt heerlijk en je hoeft het niet te strijken ik ga dit aanbevelen perfect
Sam Stappenbeld  | 26/10/21  14:23:11 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webwinkel kun je dus echt voor alles wat je zoekt op slaapkamer gebied slagen. In elke stof is er wel wat te vinden. Ook voor dekbedden, kussens en plaids kun je hier terecht en slaag je altijd. Ik zou echt nooit geen andere webwinkel meer willen nu is dekbed discounter heb ontdekt.
Tom Dumoulin  | 24/10/21  09:54:19 | Winkelbeoordeling :
2 dekbedovertrekken 's avonds besteld, de volgende dag al in huis! Beide overtrekken van goede kwaliteit, toch zeer aantrekkelijk geprijsd, superservice van Dekbed-Discounter, heb hier al vaker besteld en verwacht niet anders, ik ben vaste klant!
Angelique Groeneweg  | 18/10/21  08:38:06 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site met veel keus. Alles wat je nodig hebt voor de slaapkamer en meer vindt je hier. Vaak leuke aanbiedingen en/of cadeautjes. Verzenden gaat snel en keurig volgens afspraak, ik koop nergens anders meer beddengoed.
Astrid Terlouw  | 13/10/21  14:12:41 | Winkelbeoordeling :
Al weer een paar jaar terug bij Dekbed-Discounter een paar mooie dekbed-overtrekken gekocht. Na heel veel wasbeurten zien ze er nog uit als nieuw. Omdat ze ook goed betaalbaar zijn heb ik er nog een paar bijgekocht om zo te kunnen afwisselen.
Charley Brown  | 08/10/21  16:51:14 | Winkelbeoordeling :
Na ontvangst van mijn bestelling wilde ik iets wisselen en dat is super gegaan. Kreeg een gratis retourticket en erna meteen weer het goede toegestuurd zonder extra kosten. Ik ben meer dan tevreden over Dekbed-Discounter!
Harry Bellafonte  | 25/09/21  09:14:38 | Winkelbeoordeling :
Fantastisch snelle levering en een prachtige kwaliteit hoeslakens. Er was een klein probleempje met de betaling ivm een kortingsactie maar dat werd onmiddellijk opgelost door de klantenservice. Ik geef Dekbed-Discounter een dikke 10!
Jan Boer  | 18/09/21  10:30:02 | Winkelbeoordeling :
Als je opzoek bent naar dekbedden of dekbedovertrekken dan moet je zeker naar dekbed-discounter.nl gaan. Zij hebben het grootste aanbod in kwalitatieve dekbedden en overtrekken. Ze geven uitstekende service en een goede kwaliteit die lang mee gaat. Nu maar 1 betalen en drie krijgen!
kim brink  | 19/09/21  20:32:14 | Winkelbeoordeling :
Leuk veel keuze’s binnen de webshop. Snelle verzending en de pakketjes komen altijd heel aan. Goede service en fijn bedrijf. De prijs kan soms een beetje tegenvallen maar een goede kwaliteit dekbed krijg je er zeker weten voor terug.
Anita Zantingh  | 15/09/21  06:13:55 | Winkelbeoordeling :
Super leuke aanbiedingen en goede kwaliteit aan beddengoed. Heb hier vaak besteld en blijf dat ook doen. Ga zo door dekbed discounter!! Vaste klanten heb je aan ons zeer zeker. Zijn al aan het kijken voor onze zoon voor leuke dekbeddensets
Hans van Bruggen  | 10/09/21  12:06:40 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel dekbed-discounter, lekker gezellig, je kan er ook lekker uitproberen of de veringen in de matrassen goed zijn. Ze hebben een persoons ook twee persoons matrassen ook speciale naar eigen wens.
C.Visser Visser  | 02/09/21  19:25:21 | Winkelbeoordeling :
leuke webwinkel waar je makkelijk is kunt bestellen, hele mooie dekbedovertrekken, boxspring, dekbedden etc. De prijzen zijn ook top vaak acties ,3 halen 1 betalen, en mooie dekbedovertrekken echt mooi. De verzendkosten zijn normaal. De service is ook heel goed, je krijgt snel antwoord, top!! De cashbacksnelheid is ook prima in orde.
Xantippe de Wit  | 31/08/21  11:28:53 | Winkelbeoordeling :
Onze bestelling was niet goed verlopen en daarom contact gezocht met dekbed discounter. Zij hebben ons super geholpen en alles “recht” gezet wat er mis was gegaan. Super fijne maar vooral ook snelle reactie van Dekbed-Discounter, TOP!
Chantal Jansen  | 26/08/21  17:28:56 | Winkelbeoordeling :
Een zeer ruim assortiment en bijna continu interessante acties zoals gratis producten bijvoorbeeld kussens, dekbedden of 3 halen 1 of 2 betalen. Een fijne en vriendelijke klantenservice die echt bereid zijn je verder te helpen zodat je het juiste artikel koopt. Snelle levering.
Frank de Boer  | 23/08/21  17:34:49 | Winkelbeoordeling :
Zondag besteld maandag in huis, supersnelle service en goede kwaliteit Blij met de nieuwe vrolijke dekbedden. Van goede kwaliteit. Keurig netjes verpakt en snel bezorgd, nu kunnen we weer een poos vooruit en een heerlijk zomerdekbed cadeau. Die bevalt ook erg goed, super van Dekbed-Discounter!
Hans Bazoer  | 15/08/21  10:48:16 | Winkelbeoordeling :
Omdat de geleverde dekbedovertrekken niet voldeden aan de beschrijving heb ik contact gezocht, Na toezending van een foto werd gelijk actie ondernomen, kon iets nieuws uitzoeken; de geleverde overtrekken hoefden niet geretourneerd te worden. Levering opnieuw binnen 1 dag! Geweldige service, top!
Henk van Dorp  | 12/08/21  09:31:49 | Winkelbeoordeling :
Op zondag een bestelling geplaatst en maandag al geleverd. Toen ik de doos opende, zag ik een vlek op mijn dekbedovertrek. Na mail met foto’s heb ik een nieuwe dekbedovertrek gekregen. Snelle service en vriendelijke medewerkers die heel behulpzaam zijn. Dekbed-Discounter is zeker een aanrader!
Bor de Wolf  | 23/07/21  09:54:42 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter is een prima webwinkel. Mooie aanbiedingen. Waaronder 3=1, ik ben erg blij met de 3 dekbedovertreksets die ik voor weinig heb kunnen bestellen! Ook is er een snelle levering, zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen. Top!
Pascalle Hollanders  | 10/07/21  11:33:29 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne,overzichtelijke website. Je hebt keuze uit veel verschillende dekbedovertrekken, matrassen,enz . Ook kun je er bedden bestellen. Vaak hebben ze erg leuke acties. Zo heb ik voor het hele gezin al gratis dekbedden en kussen.
Thomas Koster  | 28/06/21  12:39:27 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter.nl is een overzichtelijke website met een groot assortiment in kwalitatieve dekbedden, kussens en matrassen. Ze leveren uitstekende service en de producten worden op tijd geleverd. Veel betaalbare prijzen en gratis verzending vanaf 75 euro.
Nicole Molenberg  | 16/06/21  20:44:08 | Winkelbeoordeling :
Nette afhandeling van zaken. De producten worden snel en netjes afgeleverd. Bij vragen/klachten zijn ze goed bereikbaar en zoeken ze naar een oplossing. Goede prijs kwaliteit verhouding! Hele duidelijke website en leuke producten, voor jong en oud!
Fred Heineken  | 11/06/21  19:10:59 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al vaker besteld bij Dekbed-Discounter. Altijd goed en snel geleverd. Laatste keer een overtrek met een verkeerde kleur ontvangen. Dit werd super snel opgelost, Wij zijn zeer tevreden over Dekbed-Discounter!
Toon Gesink  | 10/06/21  16:59:13 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit van het bestelde beddengoed bij Dekbed-Discounter, alles gekregen zoals besteld en binnen een aantal dagen had ik het al in huis. Goede update over de mail met betrekking tot verzending, prima dus!
Jos Thi  | 28/05/21  11:49:16 | Winkelbeoordeling :
Leuke actie met gratis dekbed bij een bestelling vanaf 59,99. Ik kwam iets tekort maar door tussenkomst van de klantenservice krijg ik mijn dekbed toch meegeleverd met de komende bestelling, toffe service! Al veel slaapkamer spulletjes besteld, de prijs is altijd scherp en het wordt snel geleverd!
Vero Nica  | 25/05/21  09:59:48 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter heeft super mooie materialen voor super leuke prijzen/aanbiedingen. In de afgelopen maanden veel leuke overtrekken besteld voor mezelf tot aan verjaardagscadeau toe. Snelle leveringen en altijd top verpakt, perfect dus!
Anna Kournikova  | 23/05/21  00:28:54 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, echt een onwijs fijn dekbedovertrek gekocht van goede kwaliteit bij Dekbed-Discounter. De katoen-satijnen varianten hebben echt een super zachte stof welke goed ademt echt een aanrader. De prijs vind ik ook nog leuk aangezien wij ook een lits-jumeauxs dekbed hebben.
Jos Verstappen  | 19/05/21  14:45:17 | Winkelbeoordeling :
Wat een mooie dekbedovertrekken van Dekbed-Discounter, vlot geleverd na bestelling, maar een te kleine maat besteld, via de chat netjes geholpen met omruilen voor een grotere maat. Ik ben zeer tevreden. Dank voor de goede service!
Sjaak Hof  | 12/05/21  17:51:07 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de web shop zeer goed in keuze van het beddengoed die je hebt,en is de keuse en prijs en kleur en maat en kwaliteit zeer acceptabel!de snelheid van de levering is erg snel en correct afgehandeld binnen enkele dagen.
Yvanka Goedhart  | 10/05/21  11:23:06 | Winkelbeoordeling :
super fijne webshop. alles is heel duidelijk aangegeven en je kan precies vinden wat je nodig hebt. ook in de sale zijn vaak super gave dingen voor een klein prijsje. ik raad deze webshop zeker aan en heb er een hele goede ervaring mee
Maris van den Bovenkamp  | 10/05/21  08:02:55 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webshop met veel leuke dekbedovertrekken in allerlei verschillende maten. Super veel keuze, wat erg fijn is. Natuurlijk ook diverse andere benodigdheden te koop. Goede service, aanrader!
Bernd Maylander  | 06/05/21  17:55:36 | Winkelbeoordeling :
Prachtig elektrische boxspring gekocht bij Dekbed-Discounter. Super voor mijn rug, zeer tevreden en snel opgezet door monteurs. Echt geweldig! Het dekbedovertrek wat we erbij besteld hebben slaapt echt lekker en zijn er zeer tevreden over, echt een aanrader!
Bianca Zuijdam  | 05/05/21  09:28:43 | Winkelbeoordeling :
Ik vond het een prima service, een redelijk snelle levering. Goede verhoudingen tussen de prijs en de kwaliteit. Een heel groot assortiment, voldoende keuze uit kleur, afmetingen en kwaliteit van de materialen. Fijne webshop, ik kon snel vinden wat ik nodig had.
henry de groot  | 18/04/21  15:32:09 | Winkelbeoordeling :
hier een geweldig dekbed gekocht. deze samen met mijn vriendin uitgezocht en door de grote en ruime keuze duurde dat even. uiteindelijk een goede deal kunnen sluiten. en deze besteld. snelle en goede afhandeling maakte deze ervaring helemaal af.
Istrelia Winklaar  | 16/04/21  12:07:11 | Winkelbeoordeling :
WAUW... Hele mooie overtrekken voor dekbedden! En snel geleverd. Ik zal zeker nog een keer bestellen in de toekomst! Ook de dekbedden zijn aantrekkelijk in kwaliteit en prijs. De website is heel makkelijk om uit te zoeken wat je wilt hebben.
Mirella Hopman-oud  | 10/04/21  20:12:46 | Winkelbeoordeling :
Vorige week bestelling gedaan en ging goed. Netjes verpakt en snel verstuurd en producten zijn goed van kwaliteit. Win actie zat erbij €250 shoptegoed met een foto plaatsen op insta en Facebook.
Karin Aarts Verwijst  | 10/04/21  07:52:28 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit, snelle levering binnen 2 dagen in huis. De prijzen zijn echt goed wat betreft dekbedovertrekken. Bij een bestelling boven de € 60 ontvangt men een dekbed gratis. Goede service. maar vooral betrouwbaar
Vladimir Bepnikov  | 05/04/21  15:14:43 | Winkelbeoordeling :
Bij levering zag ik dat er een vlek in zat, foto gemaakt en gechat met de klantenservice. Na het sturen van de foto werd direct aangegeven dat dit niet de kwaliteit is die zij willen bieden. Zonder verdere moeilijke vragen kreeg ik de toezegging een nieuw product te ontvangen. Top service!
Danielle Maas  | 04/04/21  23:02:13 | Winkelbeoordeling :
Een leuke website, met erg veel keuze voor elke portemonnee. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar nieuw beddengoed. Zeker omdat er voor ieder wat wils is, qua prijs en sortering. Ook voor jong en oud.
Susanna Zeeman  | 02/04/21  07:22:39 | Winkelbeoordeling :
Dekbeddiscount. Wow wat een keus! Echt ze hebben van alles,van super luxe tot alledaags. Van zwart tot alle kleuren van de regenboog. De levering is ook top,lekker snel,zodat je snel heerlijk weg kan dromen
Gea Huykman  | 01/04/21  14:54:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze shop. Hebben een 4-seizoenen dekbed gekocht die inderdaad binnen 9 werkdagen werd geleverd. Een heerlijk dekbed met ganzen- en eendendons gevuld. Slaapt heerlijk fluffy.
Hans Kuin  | 23/03/21  15:03:48 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk slapen onder mijn nieuwe dekbed,plus gratis hoes en kussens,daar hoef je dus niet voor wakker te liggen,plus snelle levering,en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten liggen,kortom veel voor weinig!
no_nuts  | 19/03/21  21:16:11 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod, je moet alleen wel even goed opletten op de prijzen. We hebben er 3 dekbedhoezen besteld en wij zijn zeer tevreden. Snelle levering en zeer goede kwaliteit. We vonden het alleen jammer dat een favoriet niet verkrijgbaar was, deze was opeens van de site af. Maar al met al zeer tevreden.
Joyce Nederkoorn  | 21/03/21  14:25:46 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zelf erg tevreden over de service van dekbed- discounter. Ik vind de prijs - kwaliteit verhouding erg goed en ik ben erg tevreden over de snelheid van de levering. Ook hebben ze vaak leuke acties!
Marith Kloe  | 08/03/21  08:45:48 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit spullen voor een goede prijs, geven snelle en prettige responses bij het contact opnemen met de klantenservice. Al met al is de de juiste plek om te shoppen voor luxe en warm beddengoed etc.
Kim Boenne  | 25/02/21  12:58:43 | Winkelbeoordeling :
ben jij op zoek naar een hip, modern of gewoon leuk dekbed overtrek? bij dekbed-discounter vind je de allerleukste exemplaren. Ze zijn leuk geprijst, van hele goede kwaliteit en bovendien super snel in huis
Leo Beenplakker  | 02/02/21  16:46:16 | Winkelbeoordeling :
3 overtrekken besteld. Helaas zat er in 1 overtrek een gaatje. Contact met de klantenservice die super klantvriendelijk behandeld. Ze hebben meteen een vervangend overtrek die ik zelf uit mocht kiezen opgestuurd (het overtrek waar een gaatje in zat was helaas uitverkocht). Ik ben super tevreden!
Veronica Veronica  | 20/01/21  21:04:46 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over Dekbed-Discounter, Bestel hier regelmatig hoezen ed. Nu zat er de vorige keer één tussen die heel slecht was, daar een mail over gestuurd en de volgende dag al een reactie dat er een nieuwe hoes onderweg is. Geen vervelend gesteggel hierover maar direct correct handelen.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
4,00% CashCoins
Ontvang €5 korting op tickets bij Plopsaland
Code:PLOPSADEALS
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click