ONTVANG 8,00% CASHCOINS Albelli
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

DealDonkey Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over DealDonkey

Voordelig de beste dagdeals bij DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs, nergens anders goedkoper! De aanbiedingen van DealDonkey verrassen elke dag weer! De ene dag een super hoge korting op merkkleding, de volgende dag een knalaanbieding met een mediaspeler! Elke dag een andere aanbieding die u niet kan laten schieten. DealDonkey is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op!

DealDonkey Beoordelingen

Milan Milosevic  | 07/10/22  11:50:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb laatst bij DealDonkey een stellingkast gekocht. De kast is stevig en was makkelijk in elkaar te zetten. (30 à 45 minuten) Toen er een kapotte plank in de verpakking bleek te zitten is dit snel en vriendelijk opgelost door DealDonkey dmv een snelle nalevering.
Berry de Plakker  | 29/08/22  09:46:17 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over opnieuw een prima aankoop bij DealDonkey van de air monster ventilator hij is nagenoeg geruisloos en blaast al behoorlijk in de eerste stand, groot aanbod van verschillende producten bij DealDonkey. Levering was snel en perfect, top product!
Theo Janssen  | 21/08/22  10:02:11 | Winkelbeoordeling :
Wat een voordelige koopjes bij DealDonkey, ik heb er een stellingkast besteld die 75kg per plank kunt dragen voor een prikkie en de service is echt geweldig want ik had mijn stellingkast echt de volgende dag al in huis kortom een superdeal van DealDonkey.
Tim Trabelsi  | 20/07/22  19:19:30 | Winkelbeoordeling :
De webshop van DealDonkey is mij goed bevallen. Een test-aankoop gedaan om te zien hoe het zou gaan. Snelle levering, dus prima. DealDonkey heeft ook leuke aanbiedingen, ik kijk nu regelmatig naar de site voor aanbiedingen.
Bert Friedrichs  | 17/06/22  14:38:54 | Winkelbeoordeling :
Goede koop redelijke prijs en super snelle bezorging! DealDonkey heeft een heel correcte en eerlijke webshop met leuke aanbiedingen en die een probleem binnen enkele uren oplost. De levering is ook snel, top!
Frits Barend  | 15/06/22  17:50:02 | Winkelbeoordeling :
Koop altijd vaatwastabletten voor een jaar en bij DealDonkey was het de beste deal! Kwam ook nog in beperkt verpakkingsmateriaal, helemaal top! Goede kwaliteit en zeker niet duur en snel binnen, ik ben er blij mee!
Tom Dumoulin  | 22/05/22  10:11:50 | Winkelbeoordeling :
DealDonkey een heel correcte en eerlijke webshop is die een probleem binnen enkele uren oplost. De levering is ook snel, geen problemen toen ik 1 artikel van mijn bestelling terug wilde sturen, rekening werd snel aangepast, prima site!
Lara Norris  | 18/05/22  15:39:38 | Winkelbeoordeling :
Was op zoek naar een schuurmachine op accu en zodoende kwam ik terecht op de site van DealDonkey. Een accu schuurmachine voor een zeer scherpe prijs. Gelijk besteld en de volgende dag al in huis! En de schuurmachine was zoals beschreven, dus top!
Henk van Dorp  | 22/04/22  20:31:25 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site van DealDonkey, ruime keuze, snelle levering! Extra aanbieding als je er meer koopt. zeer goede verpakking met zeer bewonderingswaardeige en gezonde boompjes gekocht, Deze webshop is zeker voor herhaling vatbaar!
Frans van Dusschoten  | 11/04/22  09:52:57 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het shoppen bij DealDonkey op de site zeer aangenaam! Leuk overzichtelijke uitziende website, met mijn bestelling is alles vlot verlopen en snelle bediening zonder tegenspoed, ik ben zeer tevreden over DealDonkey en kan het zeker aanbevelen!
Xantippe Visser  | 11/03/22  13:41:09 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende service. Ik ontdekte na ontvangst dat ik per abuis een verkeerd product besteld had. Dit direct gemeld aan DealDonkey. Binnen 2 dagen ontving ik het wel gewenste product en ik ontving een gratis retourticket om het product te retourneren. Alles verliep correct. Ik ben heel tevreden!
Piet Bazoer  | 04/03/22  19:54:30 | Winkelbeoordeling :
Nadat een adapter ontbrak bij een ledlamp, stuurde DealDonkey de volgende dag direct een vervangende complete set. Heel prettig en persoonlijk contact. Geen callcenter en lange wachtrijen maar gewoon direct geholpen door een vriendelijke medewerker!
Hans Bazoer  | 06/03/22  10:52:29 | Winkelbeoordeling :
Mooie overzichtelijke website, makkelijk bestellen. Goede updates over de order, prima snelle levering, goed verpakt en een goede service, Ik ben heel tevreden over DealDonkey en is ook echt een aanrader!
Henk Gesink  | 13/02/22  09:35:05 | Winkelbeoordeling :
Heel goede betrouwbare site van DealDonkey, snelle levering en echt lage prijzen voor de producten. Alles vlot verlopen en snelle bediening zonder tegenspoed, ik ben zeer tevreden en kan het zeker aanbevelen. Topervaring!
Kim Kimich  | 31/01/22  09:15:49 | Winkelbeoordeling :
Fantastisch product gekocht bij DealDonkey, snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding, ik kwam heel toevallig op deze topsite uit en dit zal zeker niet de laatste keer zijn geweest bij DealDonkey, top!!
Charley Brown  | 07/01/22  18:04:44 | Winkelbeoordeling :
Supergoede handige en mooie aanbiedingen, Voor het eerst een goede deal besteld bij DealDonkey, ik had er nog nooit van gehoord maar mijn bestelling was snel geleverd. Product was wat ik er van verwachte. Ik ben heel tevreden!
Xantippe de Wit  | 03/11/21  17:03:04 | Winkelbeoordeling :
N'a een snelle levering bleken wij een gebruikt toestel te hebben ontvangen. We hebben meteen de avond zelf nog contact opgenomen met DealDonkey, er werden ons 2 oplossingen voorgesteld en 8 dagen later lag er een compleet nieuw toestel op onze mat, zeer snel en correct opgelost!
Frank de Boer  | 18/10/21  11:04:12 | Winkelbeoordeling :
Hele goede service en snel geleverd en duidelijke comminucatie van DealDonkey, Alles is prima verlopen van bestelling tot levering en de producten zijn zoals omschreven. DealDonkey is een echte aanrader!
Farce Majeur  | 13/10/21  19:35:59 | Winkelbeoordeling :
Heb bij DealDonkey besteld en betaald ,vandaag bestellen en morgen leveren ging niet zat een zondag tussen maar maandagmorgen om kwart over acht stond het pakket voor de deur. Dus alles naar behoren afgewerkt ben zeer tevreden over de gang van zaken bij DealDonkey!
Bor de Wolf  | 24/09/21  19:36:42 | Winkelbeoordeling :
Goede, snelle en prettige webshop van Dealdonkey. Goede en heldere communicatie. Mooi overzichtelijk in de mail. Snelle levering en what you see is what you get. Goede kwaliteit en juiste beschrijving van de producten op de site.
Jos Thi  | 27/08/21  17:46:43 | Winkelbeoordeling :
Ik had een bestelling gedaan bij DealDonkey (waar ik nog helaas nooit van gehoord heb) van een kookpan tegen een zeer concurrende prijs en perfect supersnel toegeleverd, volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden over DealDonkey!
Toon Gesink  | 20/08/21  15:36:00 | Winkelbeoordeling :
Toen ik DealDonkey ontdekte was ik meteen enthousiast. Leuke deals voor zeer aantrekkelijke prijzen. Heb er al meerdere malen iets gekocht en alles word zeer netjes en op tijd geleverd. Nu een kookpan tegen een zeer concurrende prijs en perfect toegeleverd volgens afspraak, zeer tevreden!
Bernd Maylander  | 09/07/21  09:00:45 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een eReader aangeschaft en de volgende dag geleverd. Tot nu toe dik tevreden! Toen ik DealDonky ontdekte was ik meteen enthousiast, leuke deals voor zeer aantrekkelijke prijzen. Heb er al meerdere malen iets gekocht en alles word zeer netjes en op tijd geleverd.
Heinz Friedrichs  | 31/05/21  10:46:24 | Winkelbeoordeling :
Echt zo snel als beloofd, maar helaas was mijn produkt wel beschadigd (naar mijn idee door de post en niet door Deal Donkey) maar gelijk gemeld en meteen keurig opgelost door de klantenservice, door noog een exemplaar op te sturen, compliment!
Fred Heineken  | 21/05/21  16:01:02 | Winkelbeoordeling :
Een combi douche besteld bij DealDonkey maar bij aankomst bleek er een onderdeel niet in de verpakking te zitten, binnen 2 werkdagen was het ontbrekend onderdeel thuis in de bus. hartelijk dank voor de goede service!
Leo Beenplakker  | 05/04/21  14:04:22 | Winkelbeoordeling :
Product besteld (Toetsenbord) bij DealDonkey.com en werkt perfect! Toen ik had betaald kreeg ik direct order bevestiging. Na 2 dagen had ik het hier :) Ben er heel blij mee en ga zeker nog meer in deze webshop bestellen!
Klus Klus  | 26/02/21  21:20:36 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende service van DealDonkey. Zeer goed bereikbaar, prima informatie over de producten. Scherpe prijzen. Heel goed geholpen ook in service na verkoop. Kortom, zeker een echte aanrader! Hier kom ik nog zeker een keer terug!
Jesse James  | 24/02/21  16:03:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb besteld en betaald ,vandaag bestellen en morgen leveren ging niet zat een zondag tussen maar maandagmorgen om kwart over acht stond het pakketje wel voor mijn voordeur! Dus alles naar behoren afgewerkt, ben zeer tevreden over de gang van zaken bij DealDonkey.
Harry Spotter  | 12/02/21  07:44:40 | Winkelbeoordeling :
Prima website van DealDonkey, Ik bestelde en ontving een set (2 stuks) dubbelwandige glazen. Meteen na het eerste gebruik bleek 1 glas te lekken. Ik heb dit met een foto gemeld aan de DealDonkey klantenservice die mij gelijk een nieuwe set glazen heeft toe gestuurd, perfecte service!
Anton Gesink  | 01/02/21  19:36:44 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn zeer tevreden over DealDonkey, website is fijn in gebruik. De bezorging verliep ook prima. De douchekop ging mankementen vertonen, gemaild en dat hebben ze keurig opgepakt, nieuwe douchekop verstuurd. Dus echt een aanrader voor wie er nog twijfelt
Sjaak Swart  | 29/01/21  19:10:39 | Winkelbeoordeling :
De service van DealDonkey is uitstekend! Na het ontvangen van mijn artikel, heb ik nog een aantal keren contact gehad i.v.m. een defect onderdeeltje. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en het keurig opgelost, dikke pluim voor DealDonkey!
Veronica Veronica  | 13/01/21  19:17:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij DealDonkey, had mijn wereldstekker heel snel binnen en kreeg snel terugkoppeling op mijn vragen. Was eerste keer dat ik iets bestelde bij DealDonkey, maar ga dat zeker nog vaker doen in de toekomst!
Steelo Brim  | 30/12/20  19:50:40 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop! Ik was op zoek naar een bepaald product en DealDonkey was veruit de goedkoopste aanbieder. Het bestelproces verliep vlot. Je wordt per mail keurig op de hoogte gehouden wat de stand van zaken is. DealDonkey is zeker een aanrader!
Jacks Teller  | 31/08/20  18:25:59 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over DealDonkey. Gelijk een keurige bevestiging van mijn bestelling en een zeer snelle levering daarop volgend, Daarnaast zijn de aanbiedingen zeker de moeite waard. Ik kom zeker terug bij DealDonkey!
Hans Kazan  | 20/07/20  19:47:51 | Winkelbeoordeling :
Super deal bij DealDonkey! 1e maal hier gekocht, dus altijd beetje afwachten. Maar dit was niet nodig ! Snelle levering, goed verpakt. Had prijzen vergeleken en hier was het voordeligst. Ik ben alvast overtuigd van DealDonkey!
Clint Eastwood  | 16/07/20  15:34:15 | Winkelbeoordeling :
Een super leuke site van DealDonkey. Er staan mooie aanbiedingen in en het is betrouwbaar. Het was ook snel in huis. Er is maar 1 nadeel: je koopt vaak meer dan je nodig hebt omdat ze zoveel leuke dingen hebben (!)
Peter Tosh  | 15/07/20  20:52:31 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 16 meter dakgootborstel besteld bij DealDonkey, dat was snel geleverd en voldoet zeker aan de verwachting. Mijn (test) toepassing was om vogelnesten onder de zonnepanelen en onder dakpannen te weren en dat lijkt goed te werken, terwijl de ventilatie blijft.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
4,50% CashCoins
Ontvang 10% korting op ondergoed bij JPH Fashion
Code:UNDERWEAR10
ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Zooplus
visit register click click