ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

De Bijenkorf Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over De Bijenkorf

De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis van Nederland met een ruim assortiment aan topmerken

De Bijenkorf heeft passie voor de klant. Daarom biedt het warenhuis álles aan onder één virtueel dak. Producten voor in en om het huis, kleding voor mannen, vrouwen en kinderen en elektronica bijvoorbeeld. De Bijenkorf verkoopt luxe, populaire merken die bekend zijn in binnen- en buitenland. Guess en UGG Australia zijn namen die je vast bekend in de oren klinken. De Bijenkorf heeft het grootste online aanbod topmerken en een topservice. Bestel je voor 22:00 uur dan wordt het een dag later gratis thuisbezorgd. Je kunt jouw bestelling ook gratis ophalen in één van de vele Bijenkorf winkels.

De Bijenkorf Beoordelingen

Rob Lisman  | 25/09/22  12:38:05 | Winkelbeoordeling :
Vorige week ben ik met mijn vrouw naar De Bijenkorf geweest. Zij wilde een moderne krultang kopen. Dank zij een behulpzame en geduldige verkoopster die er duidelijk verstand van heeft, heeft mijn vrouw er één gekocht.
Henk Trabelsi  | 19/09/22  10:53:31 | Winkelbeoordeling :
Vaak volgende dag in huis en gratis retour. Wij kopen hier spullen voor het huis en ook kleding voor mezelf maar mijn man shopt er ook en bijna altijd online vanwege het gemak. De paar keer dat er iets mis was met mijn bestelling, werd ik snel en goed geholpen via de chat, prima!
Mirjam Engels  | 14/09/22  12:08:21 | Winkelbeoordeling :
Super fan van de Bijenkorf. Een oud begrip maar nog altijd super. Koop er graag spullen voor de hele familie omdat er voor ieder wils wat is. De kwaliteit is goed , Okay sommige producten zijn wat prijziger maar wel goed.
bo de leeuw de leeuw  | 06/09/22  17:25:20 | Winkelbeoordeling :
ik vind de bijenkorf een hele mooien goede leuken winkel er zijn veel verschillende dingen die je er kan kopen zelf vind ik de zadig tasjes heel leuk nike tech pakken reinders kleding noem het maar op ik vind het ook chil aan de bijenkorf dat er veel winkels van zijn
Huub Stolle  | 05/09/22  19:02:12 | Winkelbeoordeling :
prima site. laad lekker snel is heel overzichtelijk. Wel een site in het duurdere segment. leveringen gaan super snel via GLS. vele betaalopties. Retourneren gaat net zo vlot en terug betaling idem dito
Patricia Vanhove  | 04/08/22  18:55:49 | Winkelbeoordeling :
Bij De Bijenkorf vindt men tal van artikelen. Voor ieder wat wils. De prijzen variëren van duur tot goedkoop. Het is er ook aangenaam vertoefen. Zelfs online kan je gemakkelijk aankopen doen. Alle artikelen zijn van goede kwaliteit.
Kim Kimich  | 25/07/22  10:05:41 | Winkelbeoordeling :
Altijd heel tevreden! De levering is snel en duidelijk en het retouneren gaat ook heel gemakkelijk, de klantenservice van De Bijenkorf is ook super vriendelijk en behulpzaam. Ik ben een tevreden en trouwe klant van De Bijenkorf!
Laura Kastrova  | 18/07/22  18:10:23 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het leuk om bij Bijenkorf site te shoppen. Ze hebben gratis verzending, heel makelijke procedure om dingen terug te sturen en je kan vaak daar je waardebonnen gebruiken. Als daar sale is dan ook voordelig duurdere items te kopen.
Rita Stolle  | 09/07/22  20:09:36 | Winkelbeoordeling :
Via de website een cadeaubon besteld. Deze werd keurig in cadeauverpakking op het afgesproken tijdstip bezorgd door GLS. Betaling verliep heel soepel. Werd keurig dioor zowel de Bijenkorf als GLS op de hoogte gehouden over de status van de bestelling via de mail en track en trace.
Nander Veltman  | 14/03/22  08:37:35 | Winkelbeoordeling :
Toch jammer dat er steeds minder filialen zijn van de bijenkorf. Ik voelde me vroeger speciaal als ik met oma naar Amsterdam ging voor een bezoek aan de winkel. Als ik nu iets wil kopen doe ik dat online. Gaat prima, maar de sfeer ontbreekt.
Anna Kournikova  | 17/01/22  10:05:43 | Winkelbeoordeling :
Top service. Artikelen snel geleverd! Echt heel snel. 1 artikel was niet goed, dus geretourneerd en eerder dan gemeld mijn geld terug ontvangen. Ik bestel graag bij De Bijenkorf, nog nooit een klacht gehad over hun service. Top winkel!
Henk van Dorp  | 31/12/21  10:39:57 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede services van De Bijenkorf ook al is het druk in deze tijd, ik heb altijd mijn pakketje op tijd gekregen en netjes ingepakt Goeie services en een grote keuze van producten bij De Bijenkorf, prima!
Heinz Friedrichs  | 22/11/21  15:11:12 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling is perfect aangekomen van De Bijenkorf. Er waren voldoende mails om updates te geven over de bestelling en het was zeer goed ingepakt, ik heb alleen maar fijne ervaringen met De Bijenkorf!
Bernd Maylander  | 24/09/21  19:56:06 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel al heel lang dingen via De Bijenkorf omdat er bijna geen winkels zijn in het noorden, moet het eigenlijk wel. Er is nog nooit iets fout gegaan en ik heb best vaak en veel besteld in 5jaar. Ik vind het altijd topservice. Alleen wel jammer dat er niet veel coupons zijn!
Frank de Boer  | 20/09/21  18:11:21 | Winkelbeoordeling :
Retour sturen van een bh na bestelling met cadeaubon wordt snel verwerkt en saldo terug gestort op mijn account. Daarna juiste maat en nieuwe besteld die daarna in goeie status en kwaliteit binnen komt, super van De Bijenkorf!
Anna eijk  | 06/09/21  09:40:48 | Winkelbeoordeling :
Bijenkorf heeft een prachtig assortiment en blijft het aanvullen met nieuwe merken. Het servicelevel is altijd top, qua bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Waar ik op dit moment tegenaan loop is het maken van een afspraak in de winkel of een shop in shop zoals Louis Vuitton.
Astrid Terlouw  | 23/08/21  09:53:12 | Winkelbeoordeling :
Het valt mij op dat de Bijenkorf steeds hipper en toegankelijker is geworden door de jaren heen. Was het eerst een decadente winkel en duur waar je alleen kwam om te kijken en niet te kopen, is dat nu toch wel anders en kan je er leuk shoppen.
Zoë Sollie  | 23/08/21  14:37:32 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal keer wat verschillende dingen bij de Bijenkorf gekocht en besteld. Zeker een aanrader en bied kwaliteit voor het geld. Van dure tot goedkope producten. Voor ieder wel wat te krijgen. Zeker vaker bestellen daar
SYLVIA Van vliet  | 12/08/21  11:56:47 | Winkelbeoordeling :
Dit is gewoon mijn winkel als ik ga winkelen is dit het enige warenhuis waar ik kom daar je makkelijk parkeert direct onder bijenkorf Rotterdam. Prima online bestellen een groot aanbod voor diverse prijzen en de volgende dag al geleverd. Mocht er iets mis zijn dan is de service ook prima!
Marinus Rossel  | 21/07/21  09:03:07 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf ken ik van vroeger. Een heel mooi en goed verzorgd.onlangs de website bezocht. Ook deze ziet er goed uit. Ik heb er nog niet wat gekocht, maar zal nog wel een keer gebeuren. Het is in ieder geval wel de bedoeling
Dirk Visser  | 07/07/21  12:00:07 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf is en fijne website om je favoriete kleding merken te kunnen bestellen. Met een groot assortiment in bekende top merken met leuke sales kortingen tot 50%. Je producten worden gratis bezorgd vanaf 100 euro en je kan makkelijk gratis retourneren.
Ja vO  | 29/06/21  16:24:07 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. Goede service. Artikelen van goede kwaliteit. Ik bestel meestal dameskleding. Artikelen komen overeen met de afbelding en de beschrijving. Tot nu toe ben ik tevreden met mijn bestellingen.
L Liebers  | 05/06/21  08:48:23 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete winkel in Nederland! Altijd optimale klantenservice, zowel online als in de winkel. Een ruime keuze aan goederen, ook gulle kortingsacties zo nu en dan. Ik raad de Bijenkorf aan iedereen aan.
Emin Yilmaz  | 16/05/21  03:43:09 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de bijenkorf een top winkel. Zou ook niets anders verwachten. Perfecte service. Meeste merken aanwezig met de nieuwe trends. Altijd de plek waar ik een cadeau kan halen voor mijn geliefden....
Nasim Stolker  | 15/05/21  10:08:16 | Winkelbeoordeling :
Bij de Bijenkorf in Amsterdam kan ik altijd wel slagen! Ik hou van elektronica en daar heb je genoeg keus! Als het even kan dan ga ik sowieso naar de Bijenkorf toe. Hoewel ik nu meer online bestel dan fysiek winkel op dit moment.
Jesper  | 03/05/21  15:04:26 | Winkelbeoordeling :
Shoppen als member bij de Bijenkorf is geweldig! Altijd gratis verzending, de klantenservice staat altijd voor je klaar én de producten zijn snel in huis. De prijzen zijn eenmaal wat hoger, echter tijdens de sale zijn de prijzen zeer aantrekkelijk en is het zeker de moeite waard!
Unsal Ayerdem  | 11/04/21  20:57:27 | Winkelbeoordeling :
de bijenkorf heeft goede smaak en style qua kleding, en ook een goede kwaliteit. maar ze zijn wel erg prijzig. als de bijenkorf de prijzen zou aanpassen, wat betaalbaarder voor de middenklasse, zou deze mijn vaste winkel zijn.
susanna zeeman  | 02/04/21  07:27:53 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf. Wow wat een enome winkel. Ze hebben echt van alles van baby tot elektronica. Super cool allemaal. De winkel is super groot,gelukkig is er een lift en roltrap aanwezig.Je kan er ook heerlijk eten
jeff velt  | 02/04/21  10:27:41 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Bijenkorf een top winkel. Ik vind merkkleding mooi, en de Bijenkorf biedt deze mogelijkheid om merkkleding te kunnen kopen voor een acceptabele prijs. De Bijenkorf heeft ook een goeie webshop en een overzichtelijke app.
Lance Hamilton  | 29/03/21  09:14:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg blij met de webwinkel en service van De Bijenkorf. Ik heb hier al vaker besteld en ze stellen nooit teleur: de Bijenkorf geeft overzichtelijke informatie over bestelde producten en heeft een snelle en gratis levering. Producten zijn altijd in goede staat aangekomen. Zeer tevreden!
Leo Beenplakker  | 02/03/21  17:21:53 | Winkelbeoordeling :
Super snelle levering en altijd mooie kwaliteits kleding. Ben weer heel blij. Topservice en alles naar verwachting. Makkelijk bereikbaar! Altijd top spullen aanwezig. De Bijenkorf heeft er een vaste klant erbij!
lion van der wens  | 21/01/21  18:34:26 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf . Een prachtige winkel waar ze erg mooie spullen hebben . Mooie cadeau's en zeer luxe artikelen van horloge's tot ringen armbanden en luxe parfums . Ook merkkleding hebben ze grote keuze .
Daria Borisova  | 12/01/21  08:33:05 | Winkelbeoordeling :
Since I moved to NL I go to Bijenkorf every time when I need to buy a good present. I like this sotre because there are a lot of brands for different prices. Also the bijenkorf home brand is really good. All the towels and sheets are best quality.
Valentin Fedoskin  | 07/01/21  10:53:35 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf is a good offline shop. Huge shop windows, expensive clothes etc. As for the online shopping it is convenient to see all the sales items on one page. The UI is pretty simple. It was difficult to attach the membership card but the rest seems okey.
Andre Durieux  | 21/12/20  15:41:57 | Winkelbeoordeling :
Super winkel alles goed alleen het beste bij de Bijenkorf alleen top merken wereld zaak geweldig beste service altijd personeel genoeg beste spullen betaal voor je waarde waardeer alles van deze zaak super klandizie mooiste inrichting top klasse prachtig en grandioos
Hans Kazan  | 14/12/20  15:57:23 | Winkelbeoordeling :
Had bij de Bijenkorf een bestelling geplaatst. Het product werd op tijd geleverd en was van uitstekende kwaliteit, spijtig genoeg was de mantel te groot en heb hem geretourneerd. Binnen 2 dagen stond het geld weer terug op mijn rekening, als dat geen service is, weet ik het ook niet meer!
Angelique Steinbusch  | 06/12/20  21:23:37 | Winkelbeoordeling :
De bijenkorf is een hele mooie luxe winkel waar ik alle mooie merken kan kopen als Michael kors van parfum tot schoenen en kleren een geweldige winkel met goede service voor iedereen helemaal top !!!!
Inge Goris  | 27/10/20  21:45:18 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel vaak bij deze website. Het is ontzettend fijn dat de levering zo snel is. In de meeste gevallen bestel ik het 's avonds, en heb ik het de volgende ochtend al in huis. Dit gaat nog bijna sneller dan zelf naar de winkel gaan!
Peter Voogt  | 07/10/20  08:55:16 | Winkelbeoordeling :
Bijenkorf heeft een groot aanbod zodat je altijd kunt vinden wat je zoekt. Verzending is bijna altijd gratis en de service is super. Als er onverhoopt iets mis gaat dan herstellen ze dat heel snel. Je kunt zelf je bezorgmoment kiezen.
Samantha Van de merbel  | 21/09/20  16:22:11 | Winkelbeoordeling :
online leuke acties momenteel. Doordat we een nieuwe keuken gaan aanschaffen en hierbij op inductie gaan koken i.p.v. gas, had ik nieuwe pannen nodig. De prijs voor een complete goede pannenset was erg goed. Erg blij mee.
Karel De graaf  | 25/08/20  17:53:40 | Winkelbeoordeling :
deBijenkorf.nl de website met de beste keuze uit kleding tegen betaalbare prijzen. Met een ruime keuze uit kleding en wonen & vrije tijd. Nu met kortingen die wel tot 70% kunnen oplopen en natuurlijk gratis bezorging vanaf 100 euro.
rob groot  | 18/08/20  12:10:16 | Winkelbeoordeling :
prima mooie dyson,s gekocht bij de Bijenkorf en een hele mooie prijs alleen jammer dat het niet altijd goed gaat heb er totaal 3 besteld , 2 voor me zelf en 1 voor me zoon de vergoeding krijg ik maar voor twee en dat is weer jammer
Freddy Maertens  | 20/07/20  19:59:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne service, zaterdag besteld en had mijn bestelde producten maandag al in huis. Ik lees veel reviews over bestellingen die later kwamen dan op de website staat vermeld. Nu met corona hield ik er wel rekening mee dat het wat vertraging kon oplopen, maar dat was helemaal niet het geval, Top!
Berry Stevens  | 15/07/20  20:19:49 | Winkelbeoordeling :
Gratis verzending bij de Bijenkorf is onwijs fijn. Ze hebben veel merken. Ik zou willen dat ik een seintje kon instellen voor als mijn favoriete merk/merken in de uitverkoop zou zijn. Ik bestel best wel vaak en nooit een probleem, alles komt op tijd en netjes verpakt!
Jasper Broek  | 11/07/20  10:26:33 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf heeft altijd een zeer ruim aanbod van kwalitatief uitmuntende producten, of het nou om een kledingstuk of parfum gaat. Top merken, de laatste trends, verrassende collecties - dat is waar ik moet denken bij Bijenkorf. Wel is het zo dat de prijzen wat hoger zijn.
Jacks Teller  | 06/07/20  09:24:18 | Winkelbeoordeling :
Bijenkorf is het enige warenhuis op niveau in NL, ben al decennia vaste klant en bestel en bezoek wekelijks de site en/of fysiek de winkel.Service niveau is uitmuntend,merken aanbod voor NL waanzinnig. Ook de levering en aandacht voor de private members is top.
Peter Tosh  | 12/06/20  16:32:14 | Winkelbeoordeling :
Wij shoppen al jaren bij De Bijenkorf, ze hebben een groot assortiment, vriendelijk personeel en erg mooie winkel met veel keus. Online winkelen is ook heel overzichtelijk. Versturen en retour is gratis en altijd op tijd bezorgd en keurig verpakt!
quinty rrrr  | 13/06/20  20:39:23 | Winkelbeoordeling :
perfecte service! alles was goed geregeld en duiddlijk. ook zijn de mails die je krijgt erg handig en houden je goed op de hoogte voor als er weer eens een keer sale is. en met de sale zijn er hele hoge kortingen
Hennie Loriaux  | 08/06/20  15:32:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met De Bijenkorf. Ze hgebben heel veel verschillende artikelen in Dames en Herenmode van veel bekende merken. Ook erg interessante sale met hoge kortingen. Gratis bezorging boven 50 euro
Cindy Kalou  | 07/06/20  10:16:46 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment, vriendelijk personeel en erg mooie winkel met veel keus. Online winkelen heel overzichtelijk. Versturen en retour gratis. Altijd op tijd bezorgd en keurig verpakt. Ik vind dit de mooiste en prettigste winkel van Nederland.
Sjaak Swart  | 29/05/20  16:35:10 | Winkelbeoordeling :
Zonnebril van Michael Kors besteld, volgende dag geleverd. Ik was niet tevreden met het monteur dus dezelfde dag retour gestuurd en een andere bril besteld welke ook de volgende dag werd geleverd. Het bedrag van de eerste bril stond na 7 dagen alweer terug op mijn rekening, prima!
Jeldau Dijkstra  | 27/04/20  10:18:57 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf is een groot warenhuis met een nog grotere webshop. Je heb hier alle populaire merken in lage maar vaak ook hogere prijsklassen. Je hebt hier een groot assortiment voor dames, heren, kinderen maar ook woonproducten.
Manuela V Renswoude  | 03/03/20  12:53:38 | Winkelbeoordeling :
de bijenkorf vind ik persoonlijk n winkel met een heel ruim assortiment van de luxe dure merk artikelen tot artikelen die voor iedereen betaalbaar zijn..bij mij in de buurt(oss)zit er geen dus wel handig als je t dan gewoon kunt bestellen
Mandy Kramer  | 05/02/20  20:37:42 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf ,een van mijn favoriete winkels .Bij de Bijenkorf hebben ze echt voor ieder wat wils ,talloze merken en ontzettend groot aanbod van mode ,persoonlijke verzorging en huisraad.Ook hun service is goed al met al een Dikke 9 waard .
Teddy Platteel zuydendorp  | 27/01/20  09:58:22 | Winkelbeoordeling :
Een snelle levering, keurig in vloeipapier in een doos zodat het niet kreukt en de broek was zoals beschreven stevig, lengte was goed en de kleur was een mooie diepe kleur. Ik ben blij verrast door de afhandeling en de broek ja daar ben ik.blij mee.
remond reichwein  | 12/01/20  14:26:08 | Winkelbeoordeling :
de beste merken winkel en web shop van Nederland hier vind je al jou merken van kleding en accessoires schoenen ondergoed sokken er zijn veel winkels in Nederland makkelijk te bestellen online en snel geleverd
 | 12/01/20  16:20:10 | Winkelbeoordeling :
Nederlandse beste winkel en webshop van al uw merk kleding voor mannen en vrouwen van truien tot schoenen horloges sierraden vriendelijke personeel goede hulp makkelijk te bestellen en makkelijk te retouren
Rink Mink  | 22/12/19  01:59:08 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf, ben ermee opgegroeid vanouds altijd kwaliteit. Nu lekker makkelijk kijken op de website, lekker overzichtelijk en een mooi groot assortiment zoals ik gewend ben van de Beijenkorf, vertrouwd gevoel.
Steelo Brim  | 25/10/19  08:55:49 | Winkelbeoordeling :
Dinsdag iets besteld bij De Bijenkorf, woensdag al geleverd maar helaas te klein. Woensdag direct teruggestuurd en donderdag al een mail dat het verwerkt is en het geld binnen 2 werkdagen retour komt. Dit noem ik pas service! Duidelijke mails, aardig mensen op de chat.
Gerry van der wens  | 19/06/19  03:59:32 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf wat een mooie dingen hebben ze daar . Allerlei mooie merken van dure tot de goedkopere merken . Ook kun je meteen de schoenen en eventueel een mooie tas bij je kleding kopen . Zo ook sieraden en parfums.
Yvette van Wier  | 15/06/19  10:05:11 | Winkelbeoordeling :
Gelukkig nog een warenhuis dat blijft en het redt, mede dankzij de webshop. Bijenkorf zit niet bij een ieder in de buurt daarom is online shoppen een goede optie. Bijenkorf heeft mooie spullen en veel merkartikelen van hoge kwaliteit.
Wendy van Mansom  | 24/03/19  20:38:01 | Winkelbeoordeling :
Mooie winkel met allemaal verschillende leuke spulletjes, zoals kleding, schoolspullen, etc. Vaak wel beetje prijzig, maar wel leuk. Je kan er ook vaak lekker eten kopen, zoals chocola, taart, bonbons of broodjes.
Petronella smit  | 23/01/19  11:05:22 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf is één van mijn favorieten winkels, al van kleins af aan vind ik het geweldig om lekker te shoppen en lekker te snuffelen, nieuwe dingen te ontdekken en met goede service, werkelijk een prachtige winkel, top!!!
Betsie Butsers  | 09/11/18  07:36:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al reeds meerdere malen besteld bij de Bijenkorf en altijd binnen de beloofde termijn geleverd geweest. Retour artikelen werden altijd zeer snel en correct terugbetaald. De Bijenkorf vind ik daarom een top site hebben!
Miriam Piccini  | 05/10/18  19:54:47 | Winkelbeoordeling :
Hallo de Bijenkorf is mijn favoriete winkel. Ook op de site kijk ik regelmatig en doe ik mijn aankopen. Ze hebben allerlei producten en van een zeer mooie prijs. De vele aanbiedingen spreken voor zich. Ik ben dik tevreden over de Bijenkorf en zal ook iedereen aanbevelen om eens een kijkje te nemen op de website van de Bijenkorf.
Stefanie Gaatjenix  | 21/07/18  22:14:00 | Winkelbeoordeling :
de bijenkorf hier verkopen ze echt alles van tassen van het bijenkorfmerk tot designer tassen van guci en louis vutton.ook hebben zei een eigen kledinglijn met allemaal bekende merken ze hennen een zeer grote collectie ook kan je der online dingen kopen via de webschop als je klaar bent met shoppen kan je in hun restaurant heerlijk wat eten en drinken
Tilly  | 11/03/18  08:34:35 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke site, lekker snuffelen. Heel gebruiksvriendelijk. Producten makkelijk te vinden en te bestellen. De bijenkorf Magazine leuk om inspiratie op te doen. Winkel is leuk om rond te kijken, maar site doet daar niet voor onder
Yvonne Kooij  | 13/02/18  15:27:30 | Winkelbeoordeling :
Als ik naar rotterdam naar de stad gaat moet ik altijd effe bij de bijenkorf naar binnen wat een prachtige winkel vind ik dat ik kijk altijd hier mijn ogen uit ik dacht dat het altijd een winkel was waar je een heel goed gevulde portomonee voor moest hebben maar het tegendeel juist voor iedereen is er wat leuks te vinden bij de bijenkorf ze hebben duren merken maar ook spullen en kleding voor mensen die niet van duren merken houden of niet kunnen betalen ik vind de bijenkorf een mooie en fijne winkel
Olivier  | 04/02/18  21:10:11 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf biedt het grootste assortiment dames-, heren- en kinderkleding. Wat een enorme keus uit de collectie van bekende merken als Stella McCartney, Gucci en Kenzo. Jouw bestelling wordt snel verzonden en je hebt 14 dagen de tijd om te retourneren of te ruilen. Mooie webshop én mooie winkels!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
Ontvang 5% korting op jouw bestelling bij Spartoo.nl
Code:FALL0522
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click