ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS
Vattenfall

Conrad Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Conrad

Koop met korting je elektronica en gereedschap bij Conrad!

Met een assortiment van ruim 300.000 verschillende producten is Conrad één van de grootste aanbieders van elektronische producten in Europa. Ze verkopen accu's & laders, TV en video apparatuur, computers, GSM's & telefoons, maar ook auto-apparatuur en toebehoren, gereedschap en van alles voor in huis en in de tuin. Het assortiment is ruim; van elektronica voor op kantoor, in de huiskamer, in de auto en buiten de deur tot componenten en bouwpakketten. Het sterkste punt van Conrad is dat ze, naast alle artikelen die ze verkopen, ook de aanverwante artikelen zelf kunnen leveren. Denk hierbij aan kabels, batterijen en reserveonderdelen. Bij Conrad ben je dus in één keer klaar!

Conrad Beoordelingen

Hans Kazan  | 26/06/20  09:05:30 | Winkelbeoordeling :
Bestelling geplaatst bij Conrad en ik had erop gerekend een lange tijd te moeten wachten op de bestelling, ik heb maandag besteld en woensdag mijn pakketje al binnengekregen! In de tussentijd werd ik ook op de hoogte gehouden van de status van mijn pakketje, complimenten voor de snelle levering!
Rob Dyrdek  | 15/06/20  10:16:51 | Winkelbeoordeling :
Artikelen zijn meestal goed verpakt bij Conrad en de kwaliteit van de artikelen is in het algemeen zeer goed, Ik ben al lange tijd een trouwe en tevreden klant van Conrad. Mocht je iets retour willen sturen,dan gaat dat ook zonder problemen, prima!
Steelo Brim  | 10/06/20  10:31:34 | Winkelbeoordeling :
Scherpe prijs en snel geleverd, heb bij Conrad een mooie samsung tv besteld die bij conrad het goedkoopst was, scheelde ongeveer 40 euro met de goedkoopste concurent en ik kreeg met een kortingscode zelfs nog een gratis wifiversterker! Ik ben dus zeer tevreden over Conrad!
Freddy Maertens  | 27/04/20  09:39:55 | Winkelbeoordeling :
Drie maal wat besteld, Laatste was afgelopen zondag en die was dinsdag binnen. Dus dat is snel. Verder geen opdringerige mails en verzoek om een review te schrijven. Menig webwinkel kan een voorbeeld nemen aan Conrad. Het kan natuurlijk altijd misgaan, wij blijven bij Conrad bestellen. Top!
Remond Reichwein  | 13/04/20  17:27:46 | Winkelbeoordeling :
een van de beste electronica winkels en online winkels van nederland zeer uit gebreid assortimenten van kleine tot grote onder delen van alle elementen die je nodig kunt hebben voor je electronics zeker een aanrader
Peter Tosh  | 26/02/20  08:40:01 | Winkelbeoordeling :
Bij Conrad heb je heel veel electronica-componenten, daarom bestel ik ze ook hier, Hele vlotte levering met melding over waar, wanneer en door wie bezorgd wordt.Goed verpakt en ook per mail goed geïnformeerd over de kosten en levering van de omvang de bestelling. Conrad is tenminste duidelijk!
Kluk Kluk  | 10/02/20  15:58:03 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een tevreden klant van Conrad. Artikelen zijn meestal goed verpakt en de kwaliteit van de artikelen is in het algemeen prima, mocht je verder iets retour willen sturen,dan werkt dat ook zonder problemen. Soms heb je echt aantrekkelijke aanbiedingen bij Conrad!
Chanel West Coast  | 13/01/20  07:56:04 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig komt er bij ons een bestelling van Conrad binnen, voornamelijk elektronica onderdelen, levering is vlot en de kwaliteit is heel goed, De enige keer dat er iets kwalitatief niet goeds werd geleverd is het product direct terug genomen en kregen we ons geld ook meteen weer terug.
Rein Weele  | 12/01/20  16:21:57 | Winkelbeoordeling :
Conrad electronic is een fantastische onderneming en fantastische aanbiedingen en deals voor mobiele apparaten en elektrische en elektronische apparaten en machines die niet alleen goed maar ook goed koop is
Berry Stevens  | 25/12/19  19:02:41 | Winkelbeoordeling :
Conrad is super betrouwbaar en levert conform de opgegeven levertijden. Ik had een gebroken wespenvanger, en deze is netjes kosteloos vervangen. Goede klantenservice ook. Aan mij hebben ze al een jarenlange zeer tevreden klant !
Flash Gordon  | 23/12/19  18:24:08 | Winkelbeoordeling :
Het electra aanbod van Conrad is super!, de prijzen en de service verdient Conrad ook een dikke tien. Alleen heb ik bij het afrekenen de laatste tijd wat problemen ervaren. Gelukkig wordt er altijd een oplossing gevonden om het tot een goed einde te brengen.
Chrissie Giesenhagen  | 05/12/19  19:34:55 | Winkelbeoordeling :
Conrad hoort mss niet altijd bij de goedkoopste online-winkels maar je krijg wel kwaliteit waar je ook iets mee kan. En vaak vindt je juist bij Conrad ook dingen die je waar anders niet zo makkelijk kan kopen. Dus echt een aanrader.
Anouska Poets  | 29/11/19  07:30:20 | Winkelbeoordeling :
Drie maal wat besteld bij Conrad, Laatste was afgelopen zondag en die was dinsdag binnen. Dus dat is snel. Verder geen opdringerige mails en verzoek om een review te schrijven. Menig webwinkel kan een voorbeeld nemen aan Conrad. Het kan natuurlijk altijd misgaan, wij blijven bij Conrad bestellen.
Gio Santana  | 20/11/19  20:21:28 | Winkelbeoordeling :
Bestel regelmatig bij Conrad en zijn daar heel klantvriendelijk, ik bestelde laatst een setje schroevendraaiers die me toch niet aanstonden, mijn fout! Na contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat ik het mocht houden en dat ze gratis een ander setje zouden opsturen. Prachtig toch?
Ben Thuis  | 18/11/19  20:01:46 | Winkelbeoordeling :
Motor plafondventilator defect, na zes jaar. Omdat er op de motor 25 jaar garantie is, opgestuurd ter reparatie (garantie), maar door miscommunicatie 2x retour ontvangen zonder reparatie. Daar reparatie niet mogelijk was, heb ik toen een nieuw exemplaar ontvangen, perfecte service van Conrad!
Harry Webber  | 28/10/19  12:46:56 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaring met Conrad zover, gebruik Conrad voornamelijk om mijn netwerkapparatuur en bedrading aan te schaffen. Het enige wat ik nog wel heel fijn zou vinden is als het mogelijk is om bij netwerkkabels ook iets meer kunt filteren aangezien er zoveel soorten van zijn!
Emi Collins  | 06/10/19  10:27:04 | Winkelbeoordeling :
ik ben toen der tijd zeer fijn op weg geholpen telefonisch toen ik een vraag had. Professionele service met een vriendelijk karakter. Conrad is zeker een aanrader op het gebied van techniek en electronica.
Jacks Teller  | 28/08/19  07:00:41 | Winkelbeoordeling :
Heel veel keus bij Conrad, in elke prijs klasse, ik wist wel wat ik moest hebben maar kon het niet vinden maar na wat mailtjes wisselen met Conrad heb ik een beslissing kunnen nemen. Kan niet anders zeggen dat zeer goed advies en ruilen is nog nooit een probleem geweest bij Conrad.
Fred Gasselich  | 24/07/19  18:19:19 | Winkelbeoordeling :
Hele goede informatieve website heeft Conrad, met bij elk product nuttige achtergrondinformatie. Inmiddels ook een prima verzending van 1 a 2 dagen ipv een week zoals voorheen omdat het toch uit Duitsland verzonden word.
Fred Bonaparte  | 22/07/19  08:06:50 | Winkelbeoordeling :
Prima website van Conrad, dat wat ik zocht was makkelijk te vinden. De leveringstijd vanuit Duitsland was sneller dan aangegeven, dus ik ben weer heel tevreden. Conrad heeft een enorm assortiment, en nagenoeg alles daarvan staat op de website, prima dus!
dilek duran  | 19/07/19  19:07:29 | Winkelbeoordeling :
Prima service mijn bestelling was zoals beloofd de volgende dag in huis welkomstkorting ontvangen die ik gelijk kon besteden ol mijn eerste bestelling vond ik pre
Dave Donk  | 08/07/19  09:21:57 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bij Conrad, vooral electronische onderdelen voor mijn werk. De levering is snel en is bijna altijd in voorraad. Ik heb al diverse producten bij Conrad besteld en alles was altijd in orde! Via post.nl is te volgen waar het bestelde pakket zich bevindt.
Ferry Swinkels  | 03/07/19  16:10:22 | Winkelbeoordeling :
De ervaring met Conrad is voor mij supergoed, altijd mijn spullen op tijd verzonden en netjes afgewerkt ben al 10 tallen jaren fan van Conrad echt top. Verzending duurt wel iets langer, meestal bij mij 3 dagen, verders prima!
Bert Visser  | 13/05/19  06:37:21 | Winkelbeoordeling :
Scherpe prijzen en een snelle levering bij Conrad maar heeft ook een moeilijke site om specifieke onderdelen te zoeken. Vaak helpt het om de zoekvraag wat anders te formuleren. De helpdesk biedt uitstekende hulp. Als je op de juiste product categorie bent is de keuze erg ruim en volledig.
Gerry van der wens  | 17/04/19  05:18:53 | Winkelbeoordeling :
Conrad de webshop op elektrisch gebied met een zeer goede service . Of je nu koffiezet apparaat of een mixer nodig hebt je kunt het vinden . Al jaren lang een vertrouwde webshop waar je gerust wat kunt bestellen .
Jan Metaal  | 05/04/19  19:54:01 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel veel en vaak bij Conrad, vooral elektronische onderdelen voor mijn werk. De levering is snel en is bijna altijd in voorraad. Ik heb al diverse producten bij Conrad besteld en alles was altijd in orde! Via post.nl is te volgen waar het bestelde pakket zich bevindt.
Harry Webber  | 25/03/19  19:51:19 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een goede informatieve website met bij elk product nuttige achtergrondinformatie. Inmiddels ook een prima verzending van 1 a 2 dagen in plaats van een week zoals voorheen omdat het toch uit Duitsland verzonden word.
Janny Sterling  | 04/02/19  09:24:23 | Winkelbeoordeling :
Om specifieke onderdelen te zoeken bij Conrad, is best wel een beetje moeilijk. Vaak helpt het om de zoekvraag wat anders te formuleren. De helpdesk biedt uitstekende hulp. Als je op de juiste product categorie bent is de keuze erg ruim en volledig. Scherpe prijzen en snelle levering.
Piet Bander  | 11/01/19  11:36:32 | Winkelbeoordeling :
Bij Conrad heb je een hele goede kwaliteit, groot assortiment met goede prijs/kwaliteit verhouding, prima dus! De levering is goed en zeker op tijd, Ik bestel hier al minstens 15 jaar en nog nooit een probleem ervaren en dat zegt ook veel over Conrad!
Harry Nak  | 10/09/18  07:58:17 | Winkelbeoordeling :
Een defecte powerbank PB-9 teruggestuurd (garantie). Helaas werkte de website van Conrad niet goed, waardoor telefonisch contact noodzakelijk was. (opvragen originele factuur en aanmaken RMA). Het verwerken nam wel enige tijd in beslag maar ik heb intussen wel een nieuwe PB-9 mogen ontvangen.
Rick Ricciardo  | 20/07/18  11:41:05 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een prima bedrijf, Ik bestel er al jaren. Een héél groot assortiment en de afhandeling van de bestellingen gaat altijd prima en snel. Ik bestel er doorgaans veel losse electro-componenten, voor mij is Conrad ideaal!!
Assumar Gellis  | 18/06/18  09:03:10 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen heel regelmatig bij Conrad, voornamelijk elektronica onderdelen, levering is vlot en de kwaliteit is heel goed, De enige keer dat er iets kwalitatief niet goeds werd geleverd is het product direct terug genomen en kregen we ons geld ook meteen weer terug.
Veronique Bam  | 21/05/18  08:58:16 | Winkelbeoordeling :
Ik had een buitenthermometer besteld. Snelle levering. Product was netjes verpakt en werkte normaal. Na een paar dagen was deze kapot gegaan. Oorzaak onbekend maar ik kon er niks meer mee. Contact gehad met Conrad en hierbij werd ik goed geholpen, ze hebben gewoon een nieuwe toegezonden!
Jan Buffel  | 18/05/18  08:04:37 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier veel electronica-componenten. Hele vlotte levering met melding over waar, wanneer en door wie bezorgd wordt.Goed verpakt en ook per mail goed geinformeerd over de kosten en levering van de omvang de bestelling. Conrad is duidelijk en betrouwbaar.
Cindy Kalou  | 20/04/18  15:28:02 | Winkelbeoordeling :
De service van Conrad was uitstekend kan ik zeggen . Het kostte mij moeite om te bestellen via het internet , maar dat was geen probleem ik ben heel goed geholpen door de klantenservice.Dit artikel heb ik 2x besteld en beide keren via de telefoon, prima heel goed.
Jan Stolk  | 15/04/18  07:22:03 | Winkelbeoordeling :
Vlotte levering en vooral een goede service. Een zeer betrouwbaar bedrijf. Ik koop al jaren bij Conrad en ben nog steeds zeer tevreden. De verzendkosten zijn bij betaling via ideal gratis. Bovendien is het assortiment onuitputtelijk van auto spullen tot computer apparatuur.
Pieta Bambergen  | 06/04/18  07:26:49 | Winkelbeoordeling :
Conrad is voor mij één van de beste webwinkels voor mijn broodnodige elektronica spullen en natuurlijk ook nog vele andere artikelen zoals telefoons smartfone, en niet te vergeten vele aanbiedingen voor de auto zoals gereedschappen . Dus volgens mij is er geen betere webwinkel als Conrad!
Anne Mulder  | 16/03/18  21:06:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb verschillende keren spullen gekocht bij Conrad,altijd een snelle levering,het aanbod van artikelen is ook zeer groot,Ik ben binnenkort weer aan een nieuwe tv toe,en de kans dat ik dat weer via Conrad doe is natuurlijk zeer groot. 100$ aanrader Conrad
Barney Sledge  | 07/03/18  09:05:15 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een prima website, dat wat ik zocht was makkelijk te vinden. De leveringstijd vanuit Duitsland was sneller dan aangegeven, dus ik ben weer heel tevreden. Conrad heeft een enorm assortiment, en nagenoeg alles daarvan staat op de website, perfecto!
Ricky Wamboso  | 05/03/18  10:55:42 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft best wel een beetje een moeilijke site om specifieke onderdelen te zoeken. Vaak helpt het om de zoekvraag wat anders te formuleren. De helpdesk biedt uitstekende hulp. Als je op de juiste product categorie bent is de keuze erg ruim en volledig. Scherpe prijzen en snelle levering.
michael peters  | 22/01/18  20:55:13 | Winkelbeoordeling :
geweldige shop ik vind alles op het gebied van elektronica en modelbouw onderdelen ik raak niet uitgekeken is elektronica je ding je vindt het bij conrad ik hou van techniek en ik heb bij conrad mijn ideale webshop gevonden
Frits Flinkenfleugel  | 22/01/18  08:32:28 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een goede informatieve website met bij elk product nuttige achtergrondinformatie. Inmiddels ook een prima verzending van 1 a 2 dagen ipv een week zoals voorheen omdat het toch uit Duitsland verzonden word.
Tante Truus  | 25/09/17  08:41:28 | Winkelbeoordeling :
Bestel graag bij Conrad, vooral electronische onderdelen voor mijn werk. De levering is snel en is bijna altijd in voorraad. Ik heb al diverse producten bij Conrad besteld en alles was altijd in orde! Via post.nl is te volgen waar het bestelde pakket zich bevindt.
raymond hofstede  | 20/01/17  17:38:15 | Winkelbeoordeling :
groot assortiment elektronica componenten tegen concurrerende prijzen, snelle levering en gratis boven 35 euri, 10+
Marianne Hiemstra  | 29/10/16  22:21:05 | Winkelbeoordeling :
Een ideale site als je op zoek bent naar een apparaat zoals koelkast, vriezer, wasmachine, etc. Veel keus, handige site, snel geleverd en prima service. Ik heb er al 2 apparaten besteld naar grote tevredenheid
Elly Stöver  | 13/10/16  08:43:51 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop waarbij de prijzen niet verkeerd zijn. ze zijn soms net wat goedkoper dan de concurrent. Ook een voordeel is dat verzenden eerder gratis is, als je via Ideal betaald. De levering is ook keurig en als het niet bevalt, mag je het kosteloos terugsturen.
Johan van Uffelen  | 17/09/16  13:59:47 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een zeer uitgebreid assortiment in electronica. De kwaliteit van de artikelen is prima en de service is goed. Vragen over het artikel worden snel en deskundig beantwoord. Als ik op zoek ben naar electronica zoek ik als eerste bij Conrad.
Siedo Henstra  | 16/05/16  16:41:07 | Winkelbeoordeling :
Een fatastisch ruime keuze in kwaliteitsproducten met een goede en snelle service ook na de aankoop. En dit tegen een aantrekkelijke prijs dat is wat ik zoek en gevonden lijk te hebben. Vis deze site met bonus helemaal super
Jeroen van Lieshout  | 05/02/16  12:27:26 | Winkelbeoordeling :
Conrad staat voornamelijk bekend om elektronica en techniek, maar ze verkopen nog veel meer. Als je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een mail met Track & Trace gegevens. Hiermee kun je precies zien op welke dag en hoe laat je bestelling wordt geleverd.
Wim Burggraaf  | 18/01/16  10:38:54 | Winkelbeoordeling :
Conrad is voor mij één van de beste online bestelshop voor mijn elektronica en nog vele andere artikelen zoals telefoons smartfone, en niet te vergeten vele aanbiedingen voor de auto zoals gereedschappen . Dus conclusie voor mij is er geen betere.
Leona Paans  | 14/10/15  04:07:08 | Winkelbeoordeling :
Al diverse malen heb ik iets gekocht bij de online shop van Conrad. Zij hebben een mooie en overzichtelijke site, en hele gunstige prijzen. Levering vindt als het artikel op voorraad is plaats binnen 2 dagen.
Leo Paans  | 14/10/15  03:52:05 | Winkelbeoordeling :
Al diverse malen heb ik iets gekocht bij de online shop van Conrad. Zij hebben een mooie en overzichtelijke site, en hele gunstige prijzen. Levering vindt als het artikel op voorraad is plaats binnen 2 dagen.
Leo Paans  | 14/10/15  04:10:52 | Winkelbeoordeling :
Al diverse malen heb ik iets gekocht bij de online shop van Conrad. Zij hebben een mooie en overzichtelijke site, en hele gunstige prijzen. Levering vindt als het artikel op voorraad is plaats binnen 2 dagen.
Mark Dengerink  | 26/09/15  14:30:40 | Winkelbeoordeling :
Heeft artikelen die waarvan je dacht dat die niet zouden hebben en dan toch in het assortiment zoals artikelen voor verbinding van glasvezel van utp naar glasvezel en aan de andere kant van glasvezel terug naar utp
Mariska Sylvana  | 09/09/15  13:22:17 | Winkelbeoordeling :
Hele duidelijke en fijne webshop waar je van alles en nog wat kan bestellen. Vanaf €25,- geen verzendkosten en een snelle levering. Bestel via deze website en je krijgt er nog een leuke vergoeding voor ook!
willem de jong  | 26/08/15  20:48:59 | Winkelbeoordeling :
als je gereedschap zoekt en vlug in huis wil hebben zonder de deur uit te gaan moet je hier zijn...klasse shop En er is nog veel meer.....'' kom daarom eens langs Conrad hier hebben we voor iedereen wat..!''
Frank Gijsbers  | 28/10/14  12:26:24 | Winkelbeoordeling :
ik wist wat ik moest hebben, maar zoveel keus. in elke prijs klasse. na wat mailtjes wisselen met Conrad. heb ik een beslissing genomen. kan niet anders zeggen dat zeer goed advies. en ruilen is nooit een probleem
tessy van der burgt  | 25/06/14  08:58:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer diverse website waar u veel verschillende producten kunt vinden. Van muziekinstrumenten tot en met gereedschap, alles is hier te vinden. De site is overzichtelijk en de winkel redelijk scherp geprijsd.
Daniël Lock  | 18/06/14  06:34:07 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende webshop met leuke, uitgebreide en goede artikelen, die bij anderen aanbieders soms moeilijk leverbaar zijn. Daarnaast hebben ze fantastische prijzen en een uitstekende service. Kortom: aanrader!
Anke Plomp  | 16/06/14  18:41:41 | Winkelbeoordeling :
Conrad is een fijne goedkope site voor allerlei dingen op gebied van computer, spelcomputer etc. Ik bestel er altijd spellen voor de p.c., en voor de playstation. Ze zijn goedkoop en de verzending is snel, en de service is goed.
Frans Koek  | 02/03/14  09:07:40 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bij Conrad. De levering is snel en is bijna altijd in voorraad. Ik heb al diverse producten bij Conrad besteld en alles was altijd in orde! Via post.nl is te volgen waar het bestelde pakket zich bevindt en je weet dan ook precies wanneer het wordt bezorgd.
Bart De Langhe  | 03/02/14  12:29:13 | Winkelbeoordeling :
0,36% icons is mischien niet veel, maar op deze site vind je alles wat je zoekt als je reparatiewerken wilt uitvoeren, voor als je graag overal met je vingers tussen zit.
Joy Ingram  | 27/01/14  03:21:15 | Winkelbeoordeling :
Heel erg slecht en teleurstellend, Probeer nu al 1 uur een camera te bestellen en het lukt niet.
Tamara van der Steen  | 10/06/13  13:46:07 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. Heb er eens pennen besteld. Snelle levering en kreeg ook nog korting door een nieuwsbrief aanmelding. Leuke site en erg tevreden.
Chris Beekman  | 15/03/13  21:03:38 | Winkelbeoordeling :
Conrad is een Topwinkel. Er gaat wel eens wat fout. Bv een lampje die kapot is aangekomen. Een foto daarvan opsturen was voldoende voor een nieuwe lamp die binnen twee dagen bezorg werd. Conrad is een goede winkel met producten voor vaak mooie prijsjes!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS
Blokker
visit register click click