ONTVANG Tot 10,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 10,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Centraal Beheer Autoverzekering Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Centraal Beheer Autoverzekering

Verzeker je auto voordelig, direct en snel online bij Centraal Beheer

Stel je voor, je bent net vijftig kilometer de grens over en allerlei alarm-lampjes beginnen te branden op je dashboard. Laat je je vakantie verpesten door autopech? Met een autoverzekering van Centraal Beheer weet je in ieder geval zeker dat je snel weer de weg op geholpen wordt. Centraal Beheer heeft lage premies en je bepaalt zelf waarvoor je je verzekert. Zo kies je hoe hoog je eigen risico is én betaal je nooit voor iets wat je niet nodig hebt.

Centraal Beheer Autoverzekering Beoordelingen

Freddy Maertens  | 14/10/20  18:39:14 | Winkelbeoordeling :
Na al na een paar autoverzekeringen geswitcht te zijn uiteindelijk bij Centraal Beheer uitgekomen. Er moest namelijk een foutje worden rechtgezet wat bij een vorige autoverzekering is ontstaan in het systeem, en ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en eindelijk goed geholpen! Dik tevreden !
Bhakti Dharma  | 16/03/18  07:04:42 | Winkelbeoordeling :
Al een paar jaar een abonnement op Telfort. Redelijk geprijsde provider met goed bereik. Niet bereikbaar per mail, wel per telefoon en de winkels. Er zijn veel paketten met verschillende mogelijkheden.
Ron Veltman  | 19/02/18  14:03:54 | Winkelbeoordeling :
Ik gaf de autoverzekering van Centraal beheer altijd een rapportcijfer 10. Maar als ik een nieuw schadeformulier aanvraag en daar bijna twee weken op moet wachten ben ik niet meer zo blij. Er was een storing. Daar had ik geen boodschap aan.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG Tot 10,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 10,00% CASHCOINS
visit register click click